eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥧کیک هل گلاب 🔸مواد لازم:تخم مرغ. ۲عدد ▫️شکر. ۱ لیوان ▫️پودر هل. ۱/۲ق چ ▫️گلاب. ۱/۳ لیوان ▫️روغن مایع. ۱/۲ لیوان ▫️شیر. ۲/۳ لیوان ▫️آرد. ۱/۵ لیوان ▫️پکینگ پودر. ۱و نیم ق چ 🥧طرز تهیه: تخم مرغ رو با شکر و هل خوب می‌زنیم تا پف کنه؛روغن رو اضافه و هم می‌زنیم شیر و گلاب رو هم میریزیم و خوب هم می‌زنیم.آرد و پکینگ پودر رو در چند مرحله اضافه و ب آرامی با مواد مخلوط میکنیم کف قالب ۱۸ یا ۲۰ رو چرب و کاغذ روغنی میندازیم مایه کیک رو ریخته به مدت ۴۵ دقیقه یا تا وقتی کیک طلایی بشه تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ می‌پزیم .بعد از سرد شدن از قالب خارج و به دلخواه تزئین و نوش جان میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍦 ۲ کیلو شیر تازه گاو (شیر خام) مواد کارامل ۲ لیوان شکر ۲ بسته خامه (کلا ۴۰۰ میلی لیتر) ۱ ق غ سر پر کره ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
حدود يك كيلو خرما رو هسته هاش رو در مياريم با نصف پيمانه گلاب و مقداري زعفرون دم شده داخل قابلمه مخلوط ميكنيم ويا ميتونيم دم كنيم و ميزاريم كنار،دو پيمانه(پيمانه من ليوان دسته دار هستش)آرد رو خوب تفت ميديم و تا رنگش مقداري تغييركنه بعد الك ميكنيم و حدود سه چهارم پيمانه روغن اضافه و دوباره خوب تفت ميديم خرما ها رو بهش اضافه و خوب با پشت ملاقه مخلوط ميكنيم چهار ق غ سر پر كنجد بهش اضافه و خوب مخلوط ميكنيم تا خوب يكدست بشه حرارت رو خاموش ميكنيم (بعد ازخاموش كردنه حرارت و كمي از حرارت افتادنش ميتونيم با دست ورز بديم تا يكدست بشه)، ميتونيم گلوله ش كنيم و تو ظرف بچينيم واسه سرو يا مثل من داخل ظرف بريزيم و نوش جان كنيد
آش_آلو_ حدودابرای۷الی۸نفر حبوبات(نخود،لوبیاچیتی،لوبیا قرمز )ازقبل خیس کرده ‌پخته شده ازهرکدوم نیم پیمانه یه عدد پیاز رو خرد کرده وباکمی روغن تفت بدیدنمک وزردچوبه بزنید عدس خیس شده رو بریزید کمی که پخت حبوبات رو اضافه کنید آب قلم یا عصاره قلم یا گوشت هم بریزید تابپزه بعد بهش آلو بخارا آلو جنگلی برغان آلبالو خشک قیصی اضافه کنید تواین مرحله رب هم اضافه کنید واجازه دهید خوب جابیفته ودر انتهای پخت رشته آشی هم اضافه کنید وشعله رو کم کنید تاجابیفته وبا پیاز داغ ونعنا داغ تزیین کنید نوشجان ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: 3 کیلو گرم زردآلو (با حذف دانه ها) 5 لیوان آب 2.5 لیوان شکر 3 قاشق نشاسته 👉🏻 مواد داخلی گردو ریز خرد شده بچه ها میتونید آرد هم اضافه کنید که مواد غلیظ بشه. نوووووش جاااان🤩🤩😍😍 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم زنجبیل :۱ق غ سیر:۱ق غ فلفل قرمز:۲ق غ نمک:۱ ق چ ماست:۱۸۰ گرم ارد تفت داده:۲ ق غ پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم پودر جوز هندی:۱/۴ق چ پودر هل:۱/۲ق چ روغن:۲ ق غ طرز تهیه:در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان می‌دهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید .مزه فوق العاده ای پیدا می‌کنه این مقدار برای ۳الی۴نفر کافی می باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍦 ۲ کیلو شیر تازه گاو (شیر خام) مواد کارامل ۲ لیوان شکر ۲ بسته خامه (کلا ۴۰۰ میلی لیتر) ۱ ق غ سر پر کره ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 🌮🥔 5 سیب زمینی آب پز 1.5 قاشق چایخوری نمک نصف لیوان شیر. برای درون سیب زمینی 200 گرم پنیر چدار (برش های مستطیلی) برای بیرون 1 لیوان چایخوری خرده نان یا پودر سوخاری 1 فنجان آرد 2 تخم مرغ نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری کاری نمک روغن برای سرخ کردن. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🍹🍸 مواد لازم شکر ۲پیمانه آب ۱ پیمانه نعنا ۱دسته کوچک سرکه ۱/۴ لیوان عرق نعنا ۱ق غ خ زعفران دم کرده مقداری دو پیمانه شکر رو داخل ظرفی میریزیم یک پیمان آب بهش اضافه میکنیم اجازه می‌دیم کمی بجوشه. یک دسته نعنای تازه رو بهش اضافه می کنیم و اجازه میدیم که یک ربع بجوشه که عطر نعنا آزاد بشه. بعد از خارج کردن نعنا از شهد یک چهارم لیوان سرکه، یک قاشق غذاخوری عرق نعنا و مقداری زعفران دم کرده بهش اضافه میکنیم و میذاریم تا قوام بیاد شربت خوشمزه ما آماده است
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🥙🧆🌱 نمک فلفل سیاه ؛زردچوبه کمی عصاره زعفران دو یا سه قاشق غذاخوری آرد سفید بریزین دو عدد تخم مرغ رو بزنین