#فلافل_مرغ 🧆 😋😍
🔸اول یک پیاز متوسط توی غذاساز ریختم تا خرد بشه بعد به ترتیب حدود ۳۰۰ گرم سینه مرغ ، ۱.۵ لیوان نخود خام خیس خورده ( از شب قبل همراه کمی نمک خیس کردم ) ، ۱ عدد تخم مرغ و ادویه جات شامل ( پودر زیره،زردچوبه،فلفل قرمز،پودرکاری،پودرسیر، فلفل سیاه و نمک ) اضافه کردم صبر کردم تا کاملا له و یکدست بشه طوری که وقتی از مواد با قاشق بر میدارید سفت باشه و از قاشق نریزه به اندازه ی یه گردو درشت از مواد برداشتم توی دستم گرد کردم و توی پودر سوخاری غلطاندم و بعد توی روغن داغ با شعله متوسط ( تا مغز پخت بشه ) سرخ کردم البته میشه پودر سوخاری رو حذف کنید و مستقیم از همون ابزار تهیه فلافل استفاده کنید و در روغن سرخ کنید هر دو مدلش خوشمزه است .
✔️میتونید به دلخواه تون ادویه جات حذف یا اضافه کنید من زیاد تند درست نمیکنم تا بچه ها هم بتونن بخورند میتونید فلافل آماده کنید و توی فریزر بزارید و زمان مصرف سرخش کنید
.
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکوی_سیب_زمینی_و_کدوی_پنیری😍😋
کدو سبز ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری ۶۰ گرم یا دو سوم پیمانه
فلفل هندی تند یا فلفل قرمز ۴ گرم یا ۱ ق چ
فلفل سیاه ۴ گرم یا ۱ ق چ
نمک ۴ گرم یا ۱ ق چ
پنیر پیتزا ۵۰ گرم یا ۳ ق غ
آرد ساده (گندم) ۱۵ گرم یا ۲ ق غ
جعفری خشک به میزان لازم
ادویه ها به دلخواه شماست.
روغن زیتون ۱۵۰ میلی لیتر یا دو سوم پیمانه
سیب زمینی و کدو رو رنده کنید و بعد همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و وقتی روغن داغ شد با قاشق مقداری از مواد رو توی تابه بریزید و اجازه بدین دو طرفش سرخ شه
.
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه فلفل😍😋
مواد لازم ( ٥ نفر)
فلفل دلمه >> ٥ عدد
گوشت چرخ كرده >> ٢٥٠ گرم
برنج >> ١ پيمانه
لپه >> ١ پيمانه
ترخون >> ١ قاشق چ خ
مرزه >> ١ قاشق چ خ
رب >> ١ قاشق غ خ
گوجه >> ١ عدد .
.
مواد سس
پياز ١ عدد
رب >> ١ قاشق غ خ
نمك و فلفل و زردچوبه
غوره >> ١ قاشق غ خ
فلفل شيرين >> ٣ عدد .
.
چطور درست كنيم 👨🏻🍳
پياز نگيني و تفت بدين ،گوشت رو هم همينطور،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه كنيد،بعد از چند دقيقه سرخ كردن گوشت ،گوجه نگيني رو اضافه كنيد،حالا نوبت اضافه كردن رب ،اون رو هم خوب تفت بدين،مرحله بعد لپه و برنج كاملا پخته رو اضافه كنيد،در اخر هم ترخون و مرزه رو اضافه كنيد ،چند دقيقه رو حرارت نگه دارين و بزارين كنار،حالا داخل فلفل دلمه رو نمك بريزين ،چند دقيقه برعكس كنيد تا تلخيش بره و توش رو پر كنيد از مواد،مرحله بعدي پياز و تفت بدين و نمك و فلفل و زرد چوبه رو اضافه كنيد بعد رب و تفت بدين ،در آخر هم ١ ليوان اب بريزيد و غوره و فلفل شيرين رو اضافه كنيد يك قل زد ،فلفل هارو بچينيد ،در ظرف رو ببنديد ،بعد از ٤٥ دقيقه آمادست❤️
.
2.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت باشه خوشمزه میشه😍😋
#کباب
مواد لازم
750 گرم گوشت چرخ کرده بره
1 پیاز رنده شده
2-3 میخک سیر
1/5 فنجان چایخوری بلغور
2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز تند
1 قاشق چایخوری زیره
فلفل سیاه و سفید
نمک
برای خدمات:
جعفری روی آن -
آماده سازی
بلغور را درون یک کاسه بریزید و کمی آب داغ روی آن بگذارید. صبر کنید تا بلغور متورم شود. بلغور را به گوشت چرخ شده اضافه کنید. سایر مواد را اضافه کرده و خوب ورز دهید.
بعد از ورز دادن ، تکه های کوچک از ملات برداشته و مطابق فیلم شکل دهید.
در فر از قبل گرم شده 200 درجه و حدود 25-30 دقیقه بپزید. داغ سرو کنید.
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورک_گوشت😍😍
گوشت چرخ کرده 500 گرم
- خمیر بورک 500 گرم بدون مخمر یا خمیر ساده جادویی
- پنیر موزارلا 200 گرم
- پیاز - جعفری - نمک ، فلفل ، ادویه های مورد علاقه
- زرده ی تخم مرغ
کنجد و سیاهدانه
1. ابتدا پیاز خرد شده را سرخ کنید. گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل ، ادویه ها را به پیاز اضافه کنید. آرام بپزید تا آب گوشت کاملاً بخار شود. در انتها سبزی اضافه کنید.
2. خمیر بورک ک از هایپر مارکتا اماده تهیه کردین را کمی پهن کنید ، به نوارهایی به عرض حدود 7 سانتی متر برش بزنید ، گوشت چرخ کرده را روی هر نوار پخش کنید ، روی آن پنیر رنده شده را لبه های آن را به همبچسانید
. 3. یک قالب را کاغذ روغنی بزارید. سپس خمیر را به شکل رول پهن کرده ، روی آن را با زرده چرب کرده و با مخلوطی از دانه ها پاشیده و به مدت 25 دقیقه با درجه حرارت 180 درجه در فر قرار می دهیم
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_سه_سوت بدون فرو همزن برقی🍰😊
مواد لازم :👇
10 قاشق غذاخوری آرد سفید،
10 قاشق غذاخوری شکر،
8 قاشق غذاخوری روغن،
8 قاشق غذاخوری شیر،
دو تا تخم مرغ،
دو قاشق چایخوری بکینگ پودر،
یک قاشق چایخوری وانیل.
.
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه فسنجونی😍😋
مواد لازم :
مرغ یک عدد
پیاز یک عدد متوسط
گردوی آسیاب شده چهارقاشق غذاخوری
رب انار (ترش یا ملس) چهارقاشق غذاخوری
روغن زیتون (یا مایع افتابگردان)
روغن سرخ کردنی
نمک فلفل
زعفرون دم کشیده (دلخواه)
سیخ چوبی (دلخواه)
دستور تهیه :👇
من یک عدد مرغ رو پاک کردم. سینه و رونش رو جداگونه جوجه کبابی خورد کردم. شما میتونید فقط از رون یا سینه استفاده کنید.
میتونید کمی سبزی معطر مثل نعناع خشک هم اضافه کنید. با اضافه کردن سبزیجات تازه و معطر گیلان اسم این غذا میشه جوجه ترش و میتونید روی منقل کباب ش کنید.
مرغ رو از مواد جدا کنید و به سیخ بکشید یا سرخ کنید. من اون مواد رو داخل قابلمه با کمی اب سرد گذاشتم نیم ساعت قل بخوره و گردوش به روغن بیفته. پیازش رو جدا کردم و به عنوان سس روی جوجه ها موقع سرو ریختم.
روغن رو از اول به جوجه ها اضافه نکنید، مانع از مزه گرفتنشون میشه.
.
#كيك_يزدى 🧁🧁🧁
مواد مورد نياز
تخم مرغ ٣ عدد
شكر يك پيمانه
روغن مايع ١ پيمانه سرخالى
ماست ٢/٣ پيمانه
وانيل١/٢ ق چ
گلاب ٣ ق غ
آرد دو و نيم پيمانه
بكينگ پودر ١ ق غ
تخم مرغ ها ، وانيل ،روغن ، شكر، ماست و گلاب و با همزن حدود پنج دقيقه بزنيد. آرد و بكينگ پودر و سه بار الك كرده كم كم به مواد اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن هم بزنيد. تو قالب مافين دوازده تايى كاغذ مافين بچينيد و مواد و تو قالب ها بريزيد (سر خالى بريزيد چون حسابى پف مى كنه ) روى كيك ها رو با يك چاقوى آغشته به روغن مايع ضربدر بزنيد و در آخر كنجد بريزيد. قالب و به مدت يك ربع تا بيست دقيقه در فر ٢٠٠ درجه سانتى گراد بذاريد.
#سوهان_فوری_تافی_کنجدی
کنجد ها را بمدت ۵ دقیقه مایکروویو کنید،تا بو داده وبرشته شود.در حین کار چند بارکنجد ها را زیر ورو کنید تا یکنواخت بو داده شود.
تافی هارا در ظرف بزرگتری که گنجایش کنجدها را هم داشته باشد ریخته و ۵۰ ثانیه مایکروویو کنید.
تافی ها کاملا ذوب و نرم خواهند شد ،کنجد بوداده را با تافی مخلوط کرده ده ثانیه دیگر در مایکروویو قرار دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
سینی فلزی یا سیلیکانی فر را چرب کرده موادرا روی آن ریخته و خیلی سریع مواد را به قطر چند میلیمتر و نازک پهن کنید هنوز تا سوهان گرم است با یک کاردک یا کفگیر نازک ان را ازسینی جدا کرده و اطراف ان را منظم کرده و به شکل دلخواه برش بزنید
#نخود_پلو 🍛 😋
▫️برنج
▫️نخود فرنگی
▫️شوید
▫️نمک و روغن
🔸برنج رو از قبل خیس کنید
نخود فرنگی رو بزارین جدا بپزه
وقتی برنج رو آبکش کردم شوید و نخود فرنگی رو بهش اضافه میکنم ومخلوط میکنم سپس ته قابلمه بعد از ریختن روغن، نون یا سیب زمینی میچینم وسپس پلوی مخلوط با شوید و نخود فرنگی رومیریزم درش رومیبندم وقتی بخار افتاد کمی روغن داغ میریزم روش
خیلی وقتها هم بصورت کته درست میکنم به این صورت که برنج رو که کته گذاشتم وقتی به جوش اومد نخود فرنگی وشوید روبهش اضافه میکنم وبعد از خشک شدن اب دم کنی میزارم تا دم بکشه، اگه سیر تازه داشتین یه دونه بزارید روی پلو عالی میشه