فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_موس_شکلات_موزی
1 لیتر / 4 و نیم لیوان شیر
2 زرده تخم مرغ
2 موز
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته
2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه
80 گرم شکلات
1 بسته بیسکویت پتی بور
2 زرده تخم مرغ را روی 2 موز بریزید و میکس کنین. روی حرارت بذارین و شکر ، آرد ، نشاسته و شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که مواد یکدست بشه سپس شکلات و خامه را اضافه کنید. داخل ظرف دسر بریزید. به مدت 2 ساعت در یخچال بذارین تا خنک شود.
بیسکویت پتی بور رو داخل غذاساز خورد کنین و روی دسر بریزین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش برش هندوانه
🍉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براونی شکلات درست کن
🍫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#گوشت_و_بادمجان👩🍳
#پارت_دوم
🥩🍢✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#گوشت_بادمجان👩🍳
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
بادمجان یکدست ۳عدد
ادویه(نمک فلفل سیاه زردچوبه سماق پودر سیر)
پیاز یک عدد
گوجه ۴عدد بزرگ
فلفل دلمه یا فلفل سبز
پودر سوخاری ۲تا۳قاشق غذاخوری
روغن و رب به دلخواه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_گوجه🍵🍵🍅🍅
سبزی آش خرد شده نیم کیلو
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
برنج نصف تا ۱ پیمانه
پیاز داغ فراوون
نعنا داغ ۳ تا ۴ قاشق غ
آبغوره کمی بیشتر از نصف پیمانه
پوره ی گوجه فرنگی ۵ تا ۶ پیمانه
نمک وفلفل سیاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_شیرمخصوص_سرآشپز 🫕🥛
جو پرک: ۱۰۰ گرم
هویج: ۳ عدد
سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: یک عدد
جعفری: ۱۵۰ گرم
شیر : یک لیتر
آب مرغ: ۳ لیوان
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
سیر: ۲ حبه
اول سینه های مرغ رو با فلفل و پیاز و زردچوبه و سیر بزارین تا بپزه و بعد ریش ریش کنید،
#پنه_آلفردو
مواد لازم:
ماکارونی پنه: 450 گرم
سینه مرغ: 500 گرم
قارچ: 400 گرم
شیر: 2.5 پیمانه
پنیرپارمزان: 100 گرم
خامه: 200 میلی لیتر
آرد: 1 قاشق غذاخوری
جعفری تازه: 4 قاشق غذاخوری
کره: 50 گرم
سیر: 4 حبه
عصاره مرغ: 2 عدد
نمک، فلفل سیاه، پودرسیر، آویشن و آبلیمو: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیر را رنده می کنیم.
سینه مرغ را بصورت نگینی کوچک ریز می کنیم.
سیر را با نصف کره و مقداری روغن تفت داده بعد از کمی سبک شدن سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم و تفت می دهیم، بعد از تغییر رنگ سینه مرغ، قارچ و کمی آبلیمو ریخته تا تمام مواد با هم بپزند.
ماکارونی را داخل آب جوش می پزیم و بعد آبکش می کنیم.
برای تهیه سس، آرد را با مقداری روغن و کره باقیمانده تفت داده، شیر را اضافه می کنیم و تند هم می زنیم، پس از جوش آمدن و غلیظ شدن، خامه، پنیرپارمزان، پودرسیر، عصاره مرغ و آویشن را ریخته و هم می زنیم، شعله را خاموش کرده نصف جعفری تازه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
به سینه مرغ و قارچ پخته شده، ماکارونی و سس را اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم.
موقع سرو می توانید غذای خود را با پنیرپارمزان، جعفری تازه، گوجه گیلاسی و فلفل دلمه ای تزئین کنید.
نوش جان 😄😍
نکات:
سینه مرغ را بصورت نواری نازک هم می توانید ریز کنید.
ماکارونی را داخل آب جوش با مقداری نمک و روغن بپزید حتی بیشتر از زمانی که روی بسته نوشته شده، چون در این روش ماکارونی را دم نمی کنیم.
آرد در حدی تفت بدید که بوی خامی آن گرفته بشه و تغییر رنگ نده.
شیر کم کم به آرد اضافه کرده و تند تند هم بزنید تا آرد گلوله نشه.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_ترش
مواد لازم:
جوجه بدون استخوان: 1 کیلوگرم
پیاز: 2 عدد
مغزگردو: 100 گرم
سبزی معطر: 2 قاشق غذاخوری
ترشی انار: 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
رب انار: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم.
جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم.
بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید.
در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید.
برای مزه دار شدن بهتر جوجه ها، جوجه ها رو از شب قبل با مواد مخلوط کنید و در یخچال بزارید.
#آشپز_با
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـ😊ــلام✋
صبحتون بخـیرو سلامتی ☕🌺🍃
حال دلتون خوب خوب
رزق وروزیتون زیاد
از چشم بد دور
تن وجانتون سلامت
وزندگیتون غرق درخوشبختی باشه🌺🍃
آمین 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این هوای گرمخیلی میچسبه😋😌
مواد لازم
دوقاشق قهوه
سه قاشق شکر
دو قاشق اب
بستنی یا شیر
.
ابتدا قهوه و شکر و اب رو قاطی میکنیم و خوب هم میزنیم تا پف کنه و خامه ای شکل شه سپس کف لیوان رو بستنی میریزیم و قهوه فرم گرفته رو داخلش میریزیم و با پودر کاکائو تزئینش میکنیم ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیکن_کباب
مواد لازم :
سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم
زنجبیل :1ق غ
سیر:1ق غ
فلفل قرمز:2ق غ
نمک:1 ق چ
ماست:180 گرم
ارد تفت داده:2 ق غ
پنیر موزارلا رنده شده :45گرم
پودر جوز هندی:1/4ق چ
پودر هل:1/2ق چ
روغن:2 ق غ
طرز تهیه:در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم
و به مدت 10تا15دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه
تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم
و برای یک ساعت دیگر زمان میدهیم تا بخوبی مزه دار شود
سیخ های چوبی را به مدت 30دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از 10دقیقه قبل گرم کردید قرار داده
فر با دمای 480F/250c
به مدت 10تا15دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد 15دقیقه دیگر داخل فر بگذارید
روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید .مزه فوق العاده ای پیدا میکنه
این مقدار برای 3الی4نفر کافی می باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مجلسی
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم .
بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم .
بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت بادمجان
برای خمیر:
100 گرم کره
3 ق غ ماست
1 تخم مرغ
نصف ق چ بکینگ پودر
نصف ق چ نمک
2 پیمانه آرد
برای فیلینگ :
4-5 بادنجان کبابی
نمک و فلفل سیاه
100-200 میلی لیتر خامه صبحانه
1 ق غ کره
1 پیمانه پنیر کاشار، پارمسان یا پیتزا رنده شده
این خمیر چون شبیه تارت بود اسمشو تارت گذاشتم.
همه مواد خمیر رو ورز بدین و داخل قالب های دلخواه که چرب کردین بزارین و با چنگال سوراخ کرده و در فر گرم شده 170 درجه، حدود 40 دقیقه بپزین.خوب سرخ شن تا داخلشون خمیر نمونه.بادنجان های کبابی رو با کره تفت بدین،نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین و بعد ازینکه کمی از داغی افتاد،خامه و پنیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین روی تارتهای پخته ریخته و روش پنیر کاشار رنده شده بریزین و گوجه گیلاسی بزارین وداخل فر تا روشون برشته بشه بذارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ خوشمزه و آسون 🌯👌🏻🔥
ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗
طرز تهیه :
نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید)
از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه
از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز
از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس
1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید)
همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید.
تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید
یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده
ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید
تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود
وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری خوشمزه با سس مخصوص😋
2 عدد سینه ی مرغ
1 ق چ فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک
1 حبه سیر
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان اب معدنی گازدار
5 ق غ آرد
1 ق غ بکینگ پودر
سینه ی مرغ هارو به ضخامت کم خورد میکنیم و تخم مرغ و آب معدنی گازدارو آرد و بکینگ پودر و فلفل قرمز و سیاه و نمک و حبه سیر رنده شده رو مخلوط
کرده و سینه های مرغ رو داخل مواد میریزیم و نیم ساعت میذاریم و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این هوای گرمخیلی میچسبه😋😌
مواد لازم
دوقاشق قهوه
سه قاشق شکر
دو قاشق اب
بستنی یا شیر
.
ابتدا قهوه و شکر و اب رو قاطی میکنیم و خوب هم میزنیم تا پف کنه و خامه ای شکل شه سپس کف لیوان رو بستنی میریزیم و قهوه فرم گرفته رو داخلش میریزیم و با پودر کاکائو تزئینش میکنیم ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_ترش
مواد لازم:
جوجه بدون استخوان: 1 کیلوگرم
پیاز: 2 عدد
مغزگردو: 100 گرم
سبزی معطر: 2 قاشق غذاخوری
ترشی انار: 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
رب انار: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم.
جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم.
بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید.
در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید.
برای مزه دار شدن بهتر جوجه ها، جوجه ها رو از شب قبل با مواد مخلوط کنید و در یخچال بزارید.
#کیک_پنیری_و_جعفری 🍞 😋
▫️پنیر سفید یک پیمانه
▫️پنیر پیتزا یک پیمانه.
▫️روغن زیتون یک دوم پیمانه.
▫️آرد دو پیمانه.
▫️بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری.
▫️جعفری ساطوری شده یک پیمانه.
▫️تخم مرغ سه عدد.
▫️شیر کم چرب یک پیمانه.
▫️نمک و فلفل کمی
🔸ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط میکنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کمکم اضافه و مخلوط میکنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود