eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم👇 قارچ چهارصد گرم پیازچه هشت شاخه جعفری پانزده شاخه پیاز دو عدد لازانیا دویست و پنجاه گرم نخود فرنگی چهارصد گرم گوشت چرخ‌کرده چهارصد گرم رب گوجه‌فرنگی یک ق.غ پودر آویشن یک ق.م سس بشامل نیم لیتر پنیر پیتزا دویست و پنجاه گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: شیر یک لیتر شکر یک لیوان آرد یک فنجان نشاسته ذرت نصف فنجان وانیل نوک ق چ کره یک ق غ پودر نارگیل در صورت تمایل خامه هم دو ق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم برای 25 تا بامیه آب ۶۰۰ گرم یا تقریبا سه پیمانه آرد ۳۰۰ گرم معادل تقریبا دو پیمانه و نصف پیمانه روغن مایع یک چهارم پیمانه تخم مرغ ۵ عدد پودر پسته برای تزیین شربت بار دو ق غ (آموزش تو پست قبل) 🍪🥜
کوکی پنیر استاد یوسف کره 150گرم .شکر 150گرم با هم با دور متوسط دستگاه ببندید تا قشنگ پوک شود تخم مرغ 30گرم . پنیر خامه ای 150گرم .پودر نارگیل 30گرم مرحله به مرحله بهش اضافه کنید تا قشنگ باهم مخلوط شود و در آخر 200گرم آرد به همراه نوک قاشق پکن و مقدار کمی وانیل بهش اضافه کنید در دیس قیف بزنید مثل نون خامه ای بندازید فر 180 نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این خوشمزه تر نمیشه!!! دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرونی !! بریم تا درستش کنیم😍 مقداری آب رو جوش بیارین ، دو عدد ران مرغ بدون پوست، یک عدد پیاز، یک عدد فلفل دلمه ای ، نمک ، فلفل قرمز و ادویه کاری اضافه کنین و چهل دقیقه بذارید بجوشه. از آب خارج کنین و از آب مرغ برای دم کردن برنج استفاده کنین . مقداری روغن داخل تابه بریزید و یک عدد پیاز خرد شده رو تفت بدین . یک عدد سیب زمینی خرد شده، نمک و زرد چوبه ، پنج عدد گوجه پوست گرفته و خرد شده، باهم تفت بدید. چهار پیمانه برنج شسته شده و چهار پیمانه هم آب مرغ بریزین و بذارید تا آب برنج کشیده بشه . داخل یه قابلمه دیگه ، مقداری روغن و عصاره زعفران بریزین و مرغ ها رو بهش آغشته کنین و کف قابلمه بزارین . بعد برنج رو بریزین و فشرده کنین . با دمکنی درشو بذارید و چهل دقیقه زمان بدین تا پخته بشه. داخل یه ظرف برگردونید و در کنار ماست یا ترشی سرو‌کنید. عطر و طعمش فوق العادست. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پلو دستور تهیه :👇 اول چهار پیمانه برنج و با ده پیمانه آب و یک ق غ پر نمک حدود ۳ ساعت خیس بکنید. داخل قابلمه آب ریخته انتقال بدین روی اجاق بعد از اینکه جوش اومد برنج که از قبل خیس کرده بودین (آب برنج و خالی کنید) داخل قابلمه ریخته و نمک و کمی زردچوبه (جهت خوشرنگ شدن پلو) اضافه کرده و بعد باقالی پخته شده رو داخل قابلمه بریزید. برنج که کمی نرم شد و روی دانه های برنج چند تا شیار دیده شد ، شوید خرد شده (یک و نیم پیمانه) اضافه کرده و بعد از یکی دو تا جوش آبکش کنید. . پلو رو مثل همه ی پلو ها دم بدین و برای تهدیگ هم از نان یا سیب زمینی یا هر تهدیگی که دوست دارید استفاده کنید. بعد از حدود یک ربع روی برنج آب و روغن بدین (بهتره از کره یا روغن کرمانشاهی استفاده کنید). بعد از حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه پلو دم کشیده و آماده سرو هست. می تونید با ماهیچه، گوشت گردن و یا مرغ سرو کنید. ‌. نکته : من موقع دم کردن، روی پلو چوب دارچین قرار میدم که خوش عطر میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كيك ٢بسته بيسكوييت پتى بور ٢بسته پنير خامه اى بى نمك ١بسته خامه كره١٠٠گرم ذوب شده ٢ق غ پودر ژلاتين وژله موز طبق فيلم انجام بديد
خرمای گوشتی بدون هسته بیسکوییت پودر شده یک لیوان ارده نصف ليوان مغز فندق ياگردوی پودر شده بدون نمک نصف لیوان(جایگزینش پودر بیسکوییت) شکلات 200 گرم شکلات رو به روش بن ماری آب کرده با ارده مخلوط میکنیم بیسکوییت رو همراه خرما و مغز دلخواه از چرخ گوشت رد میکنیم. بعد با شکلات و ارده خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم تا مواد ومزه ها با هم مخلوط شوند. و خمیری شکل بشه. در آخر در قالب های کوچک سیلیکونی فشرده کرده داخل یخجال یا فریزر میذاریم خودش رو که گرفت از قالب در میاوریم. یا اینکه در سینی لبه دار پهن کرده و بصورت دلخواه برش میزنیم. نکته. اون شکلات که توعکسه تلخ هست ولی من پرتقالی زدم . اگه خواستید میتونید مقدار خرمارو کمتر کنید و میزان شکلات رو بیشتر ولی بهتره موادو تغییر ندین. ☘👩‍🍳
مرغ شکمپر ناهار خوشمزمون😋😋😋 ‍ مرغ شکم پر آینازجون😍😋 مرغ با نمک و زعفرون مزه دارش کردم و روی گاز با شعله کم بعد سرخ شدن گذاشتم تا بپزه بدون اب چون خودش آب میندازه بعد برای گریل شدن روش داخل فر گذاشتم برای مواد داخل شکم مرغ هم سبزیهای معطر شمالی مثل اوجی و چوچاق و انارجه برگ سیر و جعفری و گشنیر و که با دستگاه ریز ریز کرده بودم و با کمی گردوی آسیاب شده و نمک و رب انارو زیره کوهی و گلپر و اناردون ترش همه رو خوب قاطی کردم و بعد تو روغن سرخش کردم حتما امتحان کنید خوشمزست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌼صبح یعنی آغاز فرصت😊 شادی و لبخند و امید😇 صبح یعنی امروز☀️ سهمی از زندگی و عشق از آن خود توست لحظه را قدر بدان 🍀 حیف از عمر است که صرف گله و شکوه شود تا بخواهی....... زندگی زیباست❤ ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. نرگسی یک غذای سالم و خوشمزه که بدلیل شباهتش به گل نرگس اینجوری صداش میکنند😍 . پیاز متوسط یک عدد، اسفناج یک دسته، تخم مرغ چهار عدد البته میتونید با سه یا دوتا هم درست کنید، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر اگر سیر تازه هم بزنید که عالی👌🏼🧄 . اول پیاز ها رو خرد کنید سرخ کنید بهش کمی زردچوبه بزنید و کنار بگذارید . بعد از شستن اسفناج ها اونهارو بپزین کمی خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفتشون بدین نمک و فلفل و پودر سیر رو بهش اضافه کنید و بعد پیاز داغ ها رو بریزید داخل تابه بعدش تخم مرغ ها رو روش بشکونید من اول سفیدها رو ریختم و بعد از اون زرده ها و در تابه رو بستم تا خوب روش بسته بشه . نوش جان امیدوارم دوست داشته باشید🤗 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به همه شما . به ازای ۱ کیلو بلغور گندم 🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم . 🍗سینه مرغ: ۱۵۰ گرم . (البته می‌تونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید) . نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید) روغن: ۴ قاشق غذا خوری آب: زیاااد 😃 شیر: ۲ لیوان . گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه. بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشت‌کوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره. یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریش‌ریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و باز‌هم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. ۲(تا ۳) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آماده‌س. . از تاپینگ‌های زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید: . روغن حیوانی (یا گیاهی) کره کنجد دارچین شکر نمک شیره‌خرما شیره انگور گوشت قیمه سینه مرغ ریش‌ریش شده
ابتدا هسته خرما را جدا کرده و با ارده و گلاب و پودر هل خوب ورز میدهیم تا به شکل یک خمیر یکدست شود. این خمیر کمی شل خواهد بود که با آرد گندم یا آرد برنج به غلظت دلخواه می رسانیم. سپس در پودر بادام زده و با گردو تزئین میکنیم نوش جان 💖 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گوشت چرخکرده 300 گرم پیاز 1 عدد بزرگ برنج 3 پیمانه نخود سبز 1.5 لیوان رب گوجه سه قاشق غذاخوری ادویه شامل زردچوبه ، فلفل قرمز و سیاه و‌سفید، دارچین و نمک زعفرون آب شده حدودا نصف لیوان طرز تهیه: پیاز رو خرد میکنیم تو تابه روغن ریخته پیاز ها رو تفت میدیم تا رنگش طلایی بشه گوشت چرخ شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم . بعد ادویه هارو و رب رواضافه میکنیم و حسابی تفت میدیم و بعد نخود فرنگی رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک‌ میدیم(نخود فرنگی ها رو از قبل کمی نیم پز میکنیم) و سه قاشق زعفرون دم کرده اضافه میکنیم و ی مقدار آب میریزیم و درب تابه رومیزاریم تا نخود ی مقدار نرم بشه و به روغن بیفته(حدودا 15 الی 20 دقیقه). برنجی که از دوساعت قبل خیس کردیم رو به صورت آبکشی درست میکنیم. ته دیگ مورد نظر رو کف قابلمه میزاریم . ی مقدار برنج و مایه گوشتی ‌دوقاشق زعفرون اضافه میکنیم و اینکارو ادامه میدیم تا برنج و مواد گوشتی تموم بشه‌. در انتها حدودا نصف لیوان مخلوط آب و روغن و مابقی زعفرون آب شده رو اضافه میکنیم و حدودا 40 دقیقه تا 1 ساعت میزاریم دم بکشه و بعدش نوش جان💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 300 گرم گوشت گاو 2 حبه سیر ، خرد شده 15 میلی لیتر عصاره زنجبیل 15 میلی لیتر سس مایونز 1 قاشق چایخوری شله فلفل قرمز 3 گرم نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 60 گرم آرد تمپورا 60 گرم نشاسته ذرت 125 میلی لیتر آب سرد روغن نباتی (برای سرخ کردن) طرز تهیه گوشت چرخ کرده را با سیر خرد شده ، سس مایونز ، عصاره زنجبیل ، تکه های چیلی ، نمک و فلفل مخلوط کنید. مقداری کوفته گوشت تهیه کنید. آرد تمپورا و نشاسته ذرت را اضافه کنید. برای پوشاندن کوفته ها 40 گرم کنار بگذارید. آب را در مخلوط آرد ریخته و هم بزنید تا خمیر آماده شود. کوفته ها را در مخلوط آرد کنار بگذارید و آنها را در مایه آغشته کنید. کوفته ها را به مدت 5 دقیقه در روغن در حال جوش سرخ کنید. اجازه دهید روغن درون کاغذ جذب شود و برای بار دوم برای 2-3 دقیقه دیگر سرخ کنید نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ماست یخ زده کم چرب 2 فنجان ماست یونانی یا ماست کم چرب 1 فنجان خرده های کیک خشک یک چهارم فنجان شیر کم چرب 1 فنجان دراژه ریز یک چهارم فنجان خامه فرم گرفته کم چرب نصف فنجان شربت میوه دلخواه سرد مقداری طرز تهیه: ماست منجمد، ماست یونانی، خرده کیک و شیر را در مخلوط کن ریخته و با سرعت بالا مواد را کاملا مخلوط نموده بلافاصله داخل لیوانی که تزئین کرده اید ریخته و رویش را با خامه، و شربت و میوه دلخواه تزئین نمایید. برای تزئین میلک شیک اسپیرال: برای تزئین میلک شیک به شکل اسپیرال نیاز به دراژه های رنگی ریز و مقداری عسل یا شربت ذرت یا شربت افرا و یک عدد قلم مو دارید. با قلم مو طرح اسپیرالی را که میخواهید داخل لیوان کشیده سپس یک مشت دراژه داخل لیوان بریزید و تکان دهید تا دراژه ها به خطهایی که با عسل کشیده اید بچسبند. در انتها مطابق تصویر با ریختن مواد از وسط لیوان را از میلک شیک پر میکنید و با خامه ی فرم گرفته ، دراژه و میوه های فصل تزئین مینمایید نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی دو عدد که من با پوست گذاشتم 30 دقیقه درتستر با درجه 190 کبابی شد. پیاز داغ دوقاشق گوجه خردشده دوعدد سوسیس المانی دوعدد زردچوبه ونمک. سوسیس وبا دوق روغن سرخ کردم گوجه رم اصافه کردم ونمک و زردچوبه همه مواد ومخلوط کردم. خمیرم که خمیرجادوییه دستورش همه گروها وکانالها هست. در تستر بادرجه 150 بمدت 15 دقیقه طبقه وسط پختم. با فر درجه 180 و زمان بین 15 تا 25 دقیقه. وقتی پیراشکی هاروتکون دادید راحت جابجا شدن یعنی پختن وکافیه خاموش کنید. رومال زرده و زعفران. ماندانا سادات بهشتی☺😍