eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
162.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم👇 قارچ چهارصد گرم پیازچه هشت شاخه جعفری پانزده شاخه پیاز دو عدد لازانیا دویست و پنجاه گرم نخود فرنگی چهارصد گرم گوشت چرخ‌کرده چهارصد گرم رب گوجه‌فرنگی یک ق.غ پودر آویشن یک ق.م سس بشامل نیم لیتر پنیر پیتزا دویست و پنجاه گرم
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: شیر یک لیتر شکر یک لیوان آرد یک فنجان نشاسته ذرت نصف فنجان وانیل نوک ق چ کره یک ق غ پودر نارگیل در صورت تمایل خامه هم دو ق
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم برای 25 تا بامیه آب ۶۰۰ گرم یا تقریبا سه پیمانه آرد ۳۰۰ گرم معادل تقریبا دو پیمانه و نصف پیمانه روغن مایع یک چهارم پیمانه تخم مرغ ۵ عدد پودر پسته برای تزیین شربت بار دو ق غ (آموزش تو پست قبل) 🍪🥜
کوکی پنیر استاد یوسف کره 150گرم .شکر 150گرم با هم با دور متوسط دستگاه ببندید تا قشنگ پوک شود تخم مرغ 30گرم . پنیر خامه ای 150گرم .پودر نارگیل 30گرم مرحله به مرحله بهش اضافه کنید تا قشنگ باهم مخلوط شود و در آخر 200گرم آرد به همراه نوک قاشق پکن و مقدار کمی وانیل بهش اضافه کنید در دیس قیف بزنید مثل نون خامه ای بندازید فر 180 نوش جان کنید
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از این خوشمزه تر نمیشه!!! دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرونی !! بریم تا درستش کنیم😍 مقداری آب رو جوش بیارین ، دو عدد ران مرغ بدون پوست، یک عدد پیاز، یک عدد فلفل دلمه ای ، نمک ، فلفل قرمز و ادویه کاری اضافه کنین و چهل دقیقه بذارید بجوشه. از آب خارج کنین و از آب مرغ برای دم کردن برنج استفاده کنین . مقداری روغن داخل تابه بریزید و یک عدد پیاز خرد شده رو تفت بدین . یک عدد سیب زمینی خرد شده، نمک و زرد چوبه ، پنج عدد گوجه پوست گرفته و خرد شده، باهم تفت بدید. چهار پیمانه برنج شسته شده و چهار پیمانه هم آب مرغ بریزین و بذارید تا آب برنج کشیده بشه . داخل یه قابلمه دیگه ، مقداری روغن و عصاره زعفران بریزین و مرغ ها رو بهش آغشته کنین و کف قابلمه بزارین . بعد برنج رو بریزین و فشرده کنین . با دمکنی درشو بذارید و چهل دقیقه زمان بدین تا پخته بشه. داخل یه ظرف برگردونید و در کنار ماست یا ترشی سرو‌کنید. عطر و طعمش فوق العادست. نوش جان
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقالی پلو دستور تهیه :👇 اول چهار پیمانه برنج و با ده پیمانه آب و یک ق غ پر نمک حدود ۳ ساعت خیس بکنید. داخل قابلمه آب ریخته انتقال بدین روی اجاق بعد از اینکه جوش اومد برنج که از قبل خیس کرده بودین (آب برنج و خالی کنید) داخل قابلمه ریخته و نمک و کمی زردچوبه (جهت خوشرنگ شدن پلو) اضافه کرده و بعد باقالی پخته شده رو داخل قابلمه بریزید. برنج که کمی نرم شد و روی دانه های برنج چند تا شیار دیده شد ، شوید خرد شده (یک و نیم پیمانه) اضافه کرده و بعد از یکی دو تا جوش آبکش کنید. . پلو رو مثل همه ی پلو ها دم بدین و برای تهدیگ هم از نان یا سیب زمینی یا هر تهدیگی که دوست دارید استفاده کنید. بعد از حدود یک ربع روی برنج آب و روغن بدین (بهتره از کره یا روغن کرمانشاهی استفاده کنید). بعد از حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه پلو دم کشیده و آماده سرو هست. می تونید با ماهیچه، گوشت گردن و یا مرغ سرو کنید. ‌. نکته : من موقع دم کردن، روی پلو چوب دارچین قرار میدم که خوش عطر میشه.