eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
اسنک تابه ای بسیار خوشمزه ماهی تابه رژیمی هم ندارید از ماهی تابه چدن یا تفلون استفاده کنید ماهی تابه لازم نیست از قبل گرم بشه شعله پخش کن نمیخواد چرب کردن هم نمیخواد شعله کم باشه همه چیز حله ، مثل وقتی که برنج دم میزارید. تا نون کم کم گرم بشه وپنیر آب بشه شعله زیاد باشه نان زود میسوزه فویل هم تو خونه نداشتید یک سینی بزارید رو نونها و اجر رو سینی باشه اجر سنگینه باعث میشه به نونها فشار بیاد وقتی که پنیر کم کم آب میشه دوتا نون بهم بچشپن عزیزان مواد اسنک اختیاریه همون مواد پیتزا س میتونید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. سسی که به مواد زدم سس قرمز تنده دستورش پستای پایین گذاشتم این سس ادویه داشت به این دلیل ادویه نزدم اگر شما این سس نداشتید کمی رب ویا سس قرمز بزنید فلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه بزنید پنیر زرد رنگ پنیر گودا ست سوپر مارکتا دارن اگر نداشتید از پنیر پیتزا استفاده کنید به جای روغن میتونید از کمی کره استفاده کنید عالی میشه من از مخلوط کره وروغن استفاده کردم کناره های نون تست رو دوست ندارید با کارد لایه نازکی برش بزنید شعله کم باشه حدود 8 الی ده دقیقه طرف نونها برشته میشه زیادی سرخ نکنید تا نونها خشک نشن 🌟
✅پوست هندوانه را دور نریزید 💥پوست هندوانه قند خون را تنظیم کرده و سبب رقیق شدن خون میشود و  کلیه و کبد را تقویت  می‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 پارت دوم ارد برنج دو لیوان شکر دو لیوان اب چهار لیوان گلاب یک لیوان پودر هل نصف ق چ روغن مایع نصف لیوان روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 داخل آب درحال جوش ۲ ق غ نمک بریزید، ۲ پیمانه ورمیشل اضافه کنید و ۵ دقیقه زمان بدید بعد از آبکش کردن ورمیشل ها، نصف ق غ نمک، ۲ عدد تخم مرغ، اضافه و مخلوط کنید، ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا، ۲ ق غ جعفری خرد شده رو با هم ترکیب کنید. در صورت تمایل مقداری سوسیس یا کالباس خرد شده اضافه کنید بوی محشری پیدا می کنه. کف تابه کمی روغن بریزید ابتدا نصف ورمیشل هابعد پنیر و جعفری و در نهایت مابقی ورمیشل ها رو بریزید. در تابه ببندید وقتی یه طرفش سرخ شد،برگردونید و سمت دیگه رو هم سرخ کنید مطمئنم طعم این کوکو ورمیشل مخصوص نظرتو جلب میکنه😍
فصل فصل بسته بندی و فریز مواد غذایی و....هست 💎 منم یه کانال پیدا کردم که عالیه💃 پراز ترفندای باحال 🏡 ترفند انواع میوه وسبزی تابستونی ناب خونگی🍹 https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188 معطل چی هستی عضو شو ☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون پر از لبخند خدا صبحتون پرازانرژی تصویر زندگیتون پراز رنگهای زیبا خونه دلتون گرم وپر ازعشق ومحبت سفرتون پر از برکت ونگاهتون به آینده پرازامید ╭┈──────
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی از عزیزان ماهی رو با پوست سرخ میکنن ولی ما پوست ماهی رو جدا و سرخ میکنیم فقط زمانی پوست ماهی رو جدا نمیکنیم بخواهیم کبابی ویا شکم پر درست کنیم ماهی رو خوب شسته و با پارچه تمیز خشک میکنیم ویا تو صافی بزارید تا کاملا ابش بره ماهی رو با زعفران +نمک +فلفل + دارچین +پودرسیر + آبلیمو وپیاز خلالی مزه دار میکنیم سلفون میکشیم و چند ساعتی میزاریم یخچال سعی کنید با برس ویا نوک انگشتان همه جای ماهی به مواد آغشته بشه مقداری آرد شیرینی پزی (آرد سفید) زردچوبه و نمک قاطبش میکنیم ماهی رو از داخل مواد خارج کرده میتکونیم تا پیاز ها ازش جدا بشه دوطرفشو آغشته به آرد میکنیم وتو روغن سرخ میکنیم وقتی سرخ شدن تو همون ماهی تابه موادی که ماهی رو توش خوابانده بودیم تفت میدیم پیازها که طلای شدن ماهی سرخ شده به ماهی تابه برمیگردونیم(روی پیازها)شعله رو کم میکنیم درشو میزاریم چند دقیقه دوباره با هم سرخ بشن سپس با شوید پلو ویا سبزی پلو ویا باقالی پلو نوش جان کنید. عزیزان بعد از سرو ماهی یکی دو عدد خرما بخورید آرد مانع وا رفتن ماهی میشه اطرافش ترد ووسطش نرم میشه
مواد لازم گوشت چرخ کرده 300 گرم سیر 1بوته پودر زنجبیل 1ق چ فلفل سیاه 1ق چ دارچین 1ق چ پاپریکا 1ق چ نمک کمي نان پیتا 1عدد طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را برای 10 دقیقه در هوای آزاد آشپزخانه بگذارید. گوشت باید دو بار چرخ شده باشد. سیر را رنده کنید و با بقیه ادویه ها و نمک داخل گوشت بریزید،گوشت را خوب ورز بدهید تا مواد به خوردش برود. گوشت را مثل یک گلوله بزرگ در بیاورید و برای یک ساعت درون یخچال بگذارید. حالا نان پیتا را از خط وسط آن جدا کنید. گوشت چرخ کرده را روی نان پهن کنید. حواس تان باشد که فقط یک لایه نازک روی نان ایجاد کند تا خوب بپزد و گوشت خام نماند. حالا نان پیتا را لوله کنید.با چاقوی اره ای مخصوص برش، سجک رابرش بزنید. سجک ها را برای 15 دقیقه در فر با درجه 180 سانتی گراد بگذارید تا بپزد. (البته لبنانی ها سجک را تو روغن و روی حرارت کم سرخ می کنند.) نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱