eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
4.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☀️صبح آمده غم های جهان دور بریز درنغمه ی هر پرنده ای شـور بریز🕊 لبخند بـزن، ســلــام کن با گل سرخ🌹 خــورشــیــد مــن☀️ از پـنـجـره ات نـور بـریـز✨ 🌹 ╭┈────── 🏠
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌خوراک دل و دنبه ✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬✾✿𝆬 مواد لازم: دل مرغ ۱ کیلو دنبه ۲۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم .
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی ۳ سوته ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ مواد لازم: خامه ی صبحانه 🥣 شکر🍚 پودر کاکائو 🍫 پنیر خامه ای🧀 شکلات صبحانه🍫 وانیل🌸 .
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه پروتیینی با نون زرد زعفرونی ᪣❈᪣❈᪣❈᪣❈᪣❈᪣❈᪣❈᪣❈ مواد لازم: - نون جو زعفرونی جو دوسر پرک🌾 ، آب💧 ، نمک🧂 ، کمی زعفرون - سینه مرغ مزه دار شده🍗 سرکه بالزامیک🍇، روغن زیتون🫒، نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پودر سیر🧄 - سس انبه : انبه رو تو یه قاشق روغن زیتون تفت بدین تا له بشه، مزش عالیه🥭🫒 .
10.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک جگر اعلا 𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧𖧧 مواد لازم: جگر سیاه سیب زمینی🥔 پیاز🧅 فلفل دلمه ای 🫑 آرد🥡 نمک،فلفل،پاپریکا و گشنیز🧂🌶🍀 .
3.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳🧅 پیاز دو عدد ارد ۱ لیوان ماشعیر ۱ لیوان فلفل سیاه پودر سیر اویشن پولبیبر هرکدام ۱ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ پودرپانکو‌۱ لیوان .
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا دودی ✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬✿𝆬 مواد لازم: گوجه🍅 ۶ عدد فلفل دلمه ای 🫑۱ عدد نمک و فلفل سیاه🌶🧂 ۱ قاشق چای خوری آویشن 🍃نصف قاشق چای خوری ۲۰۰ گرم پاستا زیتون🫒 ۱۰ عدد روغن زیتون ۲ قاشق .
3.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر خوشمزه با توت فرنگی ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯ مواد لازم: توت فرنگی 🍓 زرده ی تخم مرغ 🥚 ² عدد شکر 🍚½ پیمانه شکلات تخته ای 🍫¹⁰⁰ گرم .
آشپزی ایرانی🍔
#حریره_سیر
مهربونا اومدم با یه پست کاربردی امیدوارم بدردتون بخوره ♥️ 👇♥️موادلازم برای تهیه حریره سیر👇♥️ سیر به مقدار لازم نمک به مقدار لازم روغن زیتون یا کنجد یا مایع به مقدار لازم 👇♥️رسپی👇♥️ اول از همه سیر رو حبه حبه کنید بعد پوست سیرها رو بگیرید و سپس سیرها رو‌بشویید و‌روی پارچه ای پهن کنید تا کاملا خشک بشه اگه سیرها خوب خشک نشه حریره سیر کپک میزنه بعد از اینکه سیرها کاملا خشک شدن اونا رو داخل میکسر بریزید و بهمراه نمک و روغن زیتون یا روغن مایع خوب میکس کنید توجه داشته باشید که روغن رو یباره نریزید که پوره شما شل بشه پوره نباید شل باشه بعد از اون پوره سیر رو داخل شیشه های در دار و تمیز بریزید و حتما به اندازه یه بند انگشت روغن روی پوره بریزید ‌و در شیشه رو محکم ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید ♥️ حریره سیر رو می تونید به مدت یکسال در یخچال نگهداری کرد ♥️ نکته... ❌نکته اول : موقعه استفاده از حریره سیر قاشقت حتما خشک و‌تمیز باشه ❌ حریره سیر تا یکسال ماندگاری داره و تغییر رنگ جزیی اون بعد از سه ماه طبیعیه ❌ حریره سیر برای مزه دار کردن گوشت ، مرغ و برای تهیه غذاهایی مثل کشک بادمجان، میرزا قاسمی و آش ....استفاده میشود ❌مقدار نمکی که استفاده میکنید بستگی به مقدار سیر و‌ذائقه شما دارد در کل سیر یکم باید خوش نمک باشه اما نه خیلی زیاد ❌اگه نکات روبخوبی رعایت کنید یه حریره عالی دارید که تا یکسال می تونید ازش نگهداری کنید