16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ دابل داون
✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾
مواد لازم:
برای شنیسل مرغ:
سینه ی مرغ🍗 (۱ عدد کامل)
تخم مرغ🥚 ۲ عدد
پودر (پانکو)سوخاری 🍘به مقدار لازم
آرد 🥡به مقدار لازم
روغن زیتون🫒
لیموی تازه🍋
نمک صورتی🧂
تخم گشنیز
پودر سیر🧄
برای برگر:
گوشت برگر🥩( ترکیب سردست و قلوه گاه گوساله) ۴۰۰ گرم
نمک🧂 ۷ گرم
۱/۴ ق چ فلفل سفید🌶
نصف قاشق چ پاپریکا
۱ قاشق مربا خوری خردل امریکن🥄( خردل تند)
۲ قاشق مربا خوری سس باربیکیو
برای سس آواکادو:
نصف آواکادو🥑
۲ ساقه پیازچه🌱
۲ عدد زرده ی آب پز تخم مرغ🥚
مایونز 🥣۱ پیاله
آب لیمو🍋(نصف)
روغن زیتون 🫒
نمک صورتی
فلفل سیاه🌶
تخم خردل
.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی لیمویی
☆○☆○☆○☆○☆○☆○☆○☆
مواد لازم:
فیله ی ماهی بدون استخوان🐟
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂
آب لیمو ترش 🍋
رنده ی پوست لیمو ترش 🍋
جعفری برای تزیین🍀
کره🧈
.
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی😍
پاستا گردو ریحون
سس پاستا:
گردو: ۵ الی ۶ عدد
ریحون تازه: ۲ مشت
روغن زیتون: ۳ ق.غ
پارمسان: ۴ ق.غ (اگه لبنیات نمیخوری حذف کن)
شیر: سه چهارم لیوان (شیر بادوم هم میشه برای گیاهخوارهای عزیز
نمک
پروتیئن پاستا:
قارچ (یا مرغ یا میگو): ۸۰ تا ۱۰۰ گرم
پاستا: ۱۰۰ گرم (به پخت ۸۰ درصد که رسید بریزیدش تو سس تا با سس به پخت ۱۰۰ درصدی برسه)
نمک
روغن زیتون
کره
سس رو درست کن، قارچ رو سرخ کن بعد سس رو بریز ۳ تا ۴ دقیقه بعد پاستا رو اضافه کن و ۲ دقیقه بعدش تمام
#شیرینی
#شیرینی_آردی 🍪
ابتدا ٢٠٠گرم روغن جامد يا روغن صاف قنادي رو به همراه ٢٠٠گرم پودر شكر سه تا پنج مين خوب با همزن ميزنيم
٥٠٠گرم ارد سفيد قنادي رو به مخلوط شكر و روغن اضافه و خوب مخلوط ميكنيم خمير رو به سه قسمت تقسيم ميكنيم به يه قسمت زعفرون دم شده و به قسمت ديگه پودر كاكائو اضافه و مخلوط ميكنيم و يه قسمتش رو ساده بر ميداريم،
از خمير به اندازه گردوي كوچك بر ميداريم گرد كرده كف سيني فر رو كاغذ روغني ميزاريم و خمير رو داخل سيني با فاصله ميچينيم و با مهر فشاري روش رو شكل دلخواهمون رو ميديم روش تخم خرفه ميپاشيم و داخل فر از پيش گرم شده با دماي ١٨٠ درجه ميزاريم تا پخته بشن.
╲
يخ_در_بهشت_توت_فرنگى
.
توت فرنگی ۵۰۰ گرم
نعناع ۱ شاخه
یخ به میزان لازم
لیمو ۱ عدد
شکر ۱ قاشق چایخوری
.
دم توت فرنگی ها را جدا کنید.برگ های نعناع را از شاخه جدا کنید.توت فرنگی ها را به همراه برگ های نعناع و ۱۰۰گرم یخ در مخلوط کن بریزید.
آب نصف لیمو را به همراه نصف فنجون آب به آن ها اضافه كنيد، در مخلوط را بگذارید و مواد را بزنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید.
یخ در بهشت را بچشید و در صورت تمایل کمی شکر به آن اضافه کنید. بعد مواد رو داخل ظرف شيشه اى ريخته و در فريزر به مدت ٣،٤ ساعت قرار مى دهيم تا يخزده شود.بعد از دراوردن از فريزر آن را داخل مخلوط كن بريزيد يا با قاشق هم بزنيد.به این ترتيب نوشيدنى خنك برای سرو آماده است.
.
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین امروزمون یه تزئین شیک و متفاوته که میز پذیرایی تون رو خیلی خوشگل تر می کنه👍😍
🍲تیرامیسو قهوه نارگیل
موادلازم:
❄️خامه 200 گرم
❄️زرده تخم مرغ 3 عدد
❄️قهوه فوری 2 قاشق چایخوری
❄️پودر نارگیل 1/2 لیوان
❄️پنیر ماسکارپونه 200 گرم
❄️ شکر 1/2 لیوان
❄️لیدی فینگر مقدار لازم
❄️پودر کاکائو و شکلات مقدار لازم
طرز تهیه :
🍫برای تهیه کرم تیرامیسو داخل کاسه ای زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
🍫2 قاشق چایخوری قهوه فوری را در نصف لیوان آب یا شیر سرد حل کنید و به زرده ها اضافه نمائید سپس پنیر ماسکارپونه ، خامه و پودر نارگیل را نیز اضافه کنید ، تمام مواد را با همزن بزنید تا یکدست شوند.
🍹ته لیوان بیسکوییت لیدی فینگر بگذارید ، روی آن با قلمو کمی قهوه بزنید تا مرطوب شود ( قهوه دم کرده ) سپس مقداری کرم اضافه کنید و 2 – 3 لایه به همین صورت داخل لیوان را پر کنید.
🍺روی آخرین لایه کرم را با پودر کاکائو بپوشانید و مقداری شکلات روی آن رنده کنید سپس لیوان های تیرامیسو را به مدت 3 – 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.
➕نکته ها : بهترین نوع قهوه برای این دسر قهوه اسپرسو میباشد اما میتوانید از پودر قهوه فوری یا پودر نسکافه هم استفاده کنید ،
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاس کباب سنگی 😊😋😋
مواد لازم
500 گرم گوشت گوساله
3 عدد بادمجان متوسط
3 عدد سیب زمینی متوسط
250-300 گرم لوبیا سبز
10 عدد پیاز کوچک
3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز
6-7 عدد گوجه فرنگی
سیر دلخواه فلفل و نمک به مقدار لازم
1 قاشق رب گوجه فرنگی
1 فنجان روغن
یکی دو تا از پیازها رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رودر ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و یا سنگی) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک فلفل وروغن با فویل آلومینیومی روی ظرف رو بپوشونید . برای ۴۵ دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( ۱۶۰) و برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید.
💜