eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامي كته حرفه اي با سس گوجه 🍅👨🏻‍🍳 . . همه ي ما كم و بيش با اين غذا آشناييم ،اما نكته كجاست !!! خريد گوشت مهمه ،يك اين كه نزاريد گوشتي كه تو فريزر بوده رو براتون چرخ كنن چون آب ميندازه ،دو اينكه از چربي گوشت نترسين چون اونه كه شامي رو خوشمزه ميكنه ،سوم اين كه يكم گوشت دنده گوسفندي هم باهاش چرخ كنيد تا ببينيد تا الان اشتباه ميزديد ❤️ . . مواد لازم ٥ نفر گوشت ٤٠٠ گرم پياز درشت ١ عدد سيب زميني ١ عدد نمك ١ قاشق چ خ فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري زرده تخم مرغ ١ عدد آرد نخودچي ٢ قاشق غ خ مواد سس 👇 گوجه ٨ عدد سير ٢ عدد كره ٢٠ گرم نمك و فلفل سياه مواد برنج 👇 برنج ٤ پيمانه نمك ١ قاشق چ خ روغن ٥ قاشق غ خ .
43.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی بامیه بامیه نیم کیلو سرکه سفید دو الی سه لیوان نمک ی قاشق سر خالی سبزی معطر شوید و ترخان چند ساقه اگر تازه در دسترس نیست مثل من سبزیهای خشک معطر بریزید من شوید و نعنا و رزماری ریختم البته خشک سیر چند حبه ی کم‌گلپر و من رز ماری داشتم اونم دلبخواهی اضافه کردنش اگر فلفل تندد هم داشتین دو سه عدد اتیشی در غیر این صورت نصف قاشق چایخوری پودرش من یک قاشق از اون ادویه مامان مامان بزرگم هم میزنم اموزششو پستهای پایبن تر گذاشتم های لایتش میکنم پیدا کنید چند نکته بعضی ها ی تایم محدود بامیرو میحوشونن تو سرکه و اب و نمک که زود نرم بشه من دوست ندارم؛من ترد دوست دارم از اب جوشیده هم استفاده نمیکنم میخوام تمام سرکه سفید باشه و ترد این سلیقه ای ی نکته مههم سر بامیرو زیاد برش نزنین به گوشت برسه ترشیتون لزج میشه این خیلی مهم من همه موارد میریزم تو ظرف ی سه تادشش روز استراحت میدم البته چک کنید چون ممکنه زودتر رسیده باشه ولی به شدت جذاب و خوش عطر و طعم اول حجم کم درست کنید بعد اگر دوست داشتید بیشترش کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅اسموتی خرما😋 ✍ مواد لازم: موز یخ زده.....۲عدد پودر نارگیل.....۲قاشق غذا خوری کره بادام زمینی.....۲قاشق غذا خوری خرما .....۵عدد پودر دارچین.....نصف قاشق چای خوری شیر....۲لیوان 🥣طرز تهیه: خرما پوست کنید.هسته آن را جدا کنید.به همراه موز خرد شده،نارگیل،شیر و پودر دارچین داخل مخلوط کن بریزد.میتونید از گوشت کوب برقی استفاده کنید.وقتی یدست شد کره بادام زمینی رو بریزد.تا با بقیه مواد مخلوط بشه.داخل لیوان بریزد و سرو کنید.با پودر نارگیل و پودر پسته تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 مواد لازم: نان تست۴ عدد 450 گرم گوشت چرخ کرده 1/2 پیاز 100 گرم زیتون سوراخ دار یا خیار شور 1 دسته شوید تازه 1 تخم مرغ 3/4 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه سیبزمین یه دونه اب پز‌کنید 1 قاشق غذاخوری نمک . پیاز را به مکعب های کوچک خرد کنید. 👌 همچنین زیتون یا خیار را نیز خرد کنید. سبزی ها را ریز خرد کنید. سیبزمین اب پز کنید و پوره کنید را به مخلوط چاشنی را با تخم مرغ ، پیاز ، زیتون یا خیار و شوید ، نمک و فلفل برای طعم دادن به آن مخلوط کنید. ✔️ روی تکه های نان ، گوشت چرخ کرده را با یک قاشق پخش کنید روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید. برش های نان را در قابلمه را با گوشت چرخ کرده پهن کرده و سرخ کنید. میتونید بعد از برلکس کردن پنیر اضافه کنید .... به همین سادگی و خوشمزگی😍 .... نوووووش جاااان😋😋😋 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه دسر خوشگل يك پيمانه شير رو بجوشونيد و يك ق مرباخوري پودر آگار آگار و يك قاشق عسل رو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا پودر حل بشه. بعد داخل ملون رو مثل فيلم خالي كنيد ميوه هاي دلخواهتون رو خرد كنيد و داخل ملون بريزيد آخر سر هم شير رو بريزيد روي ميوه ها و بذاريد داخل يخچال و موقع سرو برش بزنید پ.ن:دوستان درموردپودراگاراگار منم باراول هست که شنیدم. اما فکرکنم پودرژلاتین میتونه جایگزینش بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️نیم کیلو هویج 🔸️3 فنجان آب مرغ 🔸️1/2 فنجان پیاز خوردشده 🔸️1 پر سیر 🔸️2 ق غ زنجبیل تازه رنده شده 🔸️2 ق چ ادویه کاری 🔸️1/2 ق پودر زیره 🔸️1 فنجان شیر 🔸️1/2 فنجان ماست 🔸️1/4 فنجان برگ گشنیز تازه خوردشده . طرز تهیه . در یک قابلمه هویج و آب مرغ و پیاز و سیر و زنجبیل و پودر کاری و زیره رو مخلوط می کنیم. روی حرارت میگذاریم .وقتی جوش اومد حرارت رو کمتر می کنیم و با در بسته میگذاریم سبزیجات خوب بپزند.( حدود 20 دقیقه) از روی حرارت بر میداریم صبر می کنیم تا ولرم بشه. در مخلوط کن یا غذا ساز سوپ رو کاملا" له می کنیم. شیر رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و نمک و فلفلش رو تنظیم می کنیم. 2-3 ساعت در یخچال می گذاریم تا سرد بشه. موقع سرو ماست و گشنیز روش می ریزیم نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریزکردن بامیه🔝🎥 آب نصف لیموراداخل ظرف آبجوش میریزیم بامیه هارابهش اضافه میکنیم میزاریم چندجوش بزنه کمی که بامیه نرم شد روی صافی میریزیم زیرآب سردمیگیریم آبش که رفت بسته بندی میکنیم وفریزمیکنیم .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براتون یک فینگرفود رااحت و آسون آوردم مواد لازم: ۶ عدد نان تست ۲ تخم مرغ ۸۰ میلی لیتر یا یک سوم پیمانه شیر یک پنس نمک ۶ ورق پنیر دلخواه مثل گودا ۶ سوسیس پخته شده - کناره های نون هارو ببرین و با وردنه نازک کنین و روشون مواد دلخواه بزارین و رول کنین و داخل مخلوط شیر و تخم مرغ بغلطونین بعد خواستین داخل آرد سوخاری بغلطونین بعد در روغن داغ یا کره کم، سرخ کنین هر طرفشونو. زیاد روغن نریزین چون خیلی جذب میکنه روغنو. 🌼👉 🌼👉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی 2 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه نصف عدد سینه مرغ قارچ 10 عدد آبلیمو نمک فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری زرد چوبه نصف قاشق چای خوری پاپریکا نصف قاشق چای خوری پنیر پیتزا 🔺️مواد لازم برای سس کره 50 گرم شیر 1.5 لیوان آرد 1.5 قاشق غذا خوری نمک فلفل سیاه جوز هندی 🌼👉 🌼👉
به خدای یکتا سلام به صبح سلام به شروع وتازگی سلام به امیدوزندگی سلام به مهرومهربانی سلام به دوستان باوفا ‌‌‎‌‌‎‌ ╭┈────── 🌄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🫔🌮 اسنک رو با هر موادی که بخواید میتونید درست کنید. مثل : سوسیس، کالباس، گوشت، مرغ و... سوسیس : ۱۰۰ گرم قارچ : ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای : یک عدد کالباس : ۱۰۰ گرم ذرت : به میزان لازم پنیر پیتزا : به میزان دلخواه طرز تهیه نون تست هارو بذارید تو دستگاه ساندویچ ساز. اگه این دستگاه رو نداشتید. یه تابه بردارید، روی نون از مواد بریزید و بعدش پنیر بعد هم یه تابه بردارید. نون بذارید توش و روی نون یه چیز سنگین مثل یه قابلمه دیگه یا هر چیزی که میخواید بذارید. چند دقیقه زمان بدید یه طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی شه و بعد سس بزنید و روش آویشن بریزید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂ 💢پارت اول💢 مواد لازم: آرد........................5 ق غ خ پودر شکلات........2 ق غ خ شیر......................4 لیوان شکر......................3 ق غ خ وانیل....................1/4 ق چ خ کره.......................1 ق غ خ شکلات تخته ای..2 ق غ خ بیسکوییت پتی بور پودر شده.......1 بسته خامه قنادی فرم گرفته موز رنده شده 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂ 💢پارت اول💢 مواد لازم: گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز 1 عدد فلفل دلمه خرد شده کالباس به میزان دلخواه نمک فلفل زردچوبه پودر سیر پودر زنجبیل اویشن به مقدارکافی رب گوجه 2 ق غ خ روغن 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
👩‍🍳 🍑🍹 2 عدد شلیل(مربع مربع خرد شده) 1 پاکت بیسکوییت برای کرم 4 لیوان شیر 1 لیوان شکر 2 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 عدد تخم مرغ‌ 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) برای کرم تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید و روی اجاق بذارید و تا وقتی که بجوشد مدام هم زده بپزید. کانال غذای ترکیه،وقتی خوب غلیظ شد از روی اجاق بردارید و روی کرم را با سلفون بپوشانید تا روی سطح کرم نبندد. وقتی کرم خنک شد لیوانی که در نظر دارید بردارید و برای لایه اول 1 قاشق غذاخوری بیسکوییت خرد شده داخل لیوان بریزید و روی بیسکوییت کرم بریزید ، مجدد بیسکوییت بریزید ، سپس شلیل خرد شده و در آخر کرم بریزید و روی کرم را با برش های شلیل و بیسکوییت های خرد شده تزیین کنید. تا وقتی که کرم تمام شود همان کارها را تکرار کنید و بقیه لیوان ها را پر کنید. میتوانید خنک سرو کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ☂ 💢پارت اول💢 . مواد لازم🔻 سينه مرغ ٢ عدد برنج تقريبا ١ ليوان پياز ١ عدد آرد سوخاری ۵ ق غ آرد سفید ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد ادویه ها : نمک فلفل پودر سیر و زرچوبه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻😍😍😍 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
👩‍🍳🍨 یک عدد تخم مرغ نصف پیمانه شکر سه لیوان شیر یک قاشق نشاسته ذرت دوقاشق آرد سفید یک قاشق چایخوری وانیل دو قاشق کره نشاسته، آرد و شكر و شير را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار بدین و مدام هم بزنيد.زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا كنيد.زرده و وانيل را با همزن بزنيد و سفيده را جدا بزنيد تا پنبه اي شود.زرده و سفيده را همراه كره به مايه شير اضافه كنيد و مرتبا هم بزنيد تا غليظ شود بعد توی قالب میریزیم و میزاریم توی یخچال یک تا دوساعت بعد ازقالب درمیاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧁🍰 برای کرم 1پاکت خامه صبحانه(200ml) 2بسته پودر کرم شانتی(همان پودر خامه است و هر پاکت حاوی 75 کرم است) نکته:به جای کرم شانتی و خامه میتوانید نیم کیلو خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید 200گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه یاخامه ای 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) یک بسته بیسکوییت پتی بور ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد آرد 4 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری 1 لیوان شکر 4 لیوان شیر . برای موارد فوق شیره انگور / گردو . ساخت اول از همه ، آرد و کره را در قابلمه بر می داریم و بدون اینکه بسوزیم خوب تفت می دهیم ، اجازه می دهیم روی حرارت متوسط ​​خوب تفت دهیم ، سپس شکر را اضافه می کنیم ، برای 1.2 دور تفت می دهیم و شیر سرد را به آرامی اضافه می کنیم. در حالی که هنوز است گرم ، 1 یا 2 قاشق چای خوری شیره انگور آن را به سمت راست و چپ برگردانید و با گردو پخش کنید دستور این دسر خوشمزه رو هم کامل توضیح دادم♥️♥️ 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
125 گرم کره 1 عدد تخم مرغ نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان پودر قند 1 لیوان نشاسته ذرت 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر آرد به مقدار لازم مارمالاد هر میوه‌ای که می‌خواهید تمام مواد به غیر از ارد را در ظرف ریخته و مخلوط کنید سپس کم‌کم‌ و به صورت کنترل شده آرد اضافه کرده و ورز دهید تا یک خمیر نرم که به دست نمیچسبد حاصل شود.(به هیچ وجه بکینگ پودر را زیاد نریزید زیادی پف کرده و شکلش را خراب می کند) از خمیر به اندازه دلخواه برداشته(اندازه گردو) و در دست خود آن را گرد کنید.روی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده‌اید بچینید و با استفاده از یک وسیله دایره ای کوچک به وسط شیرینی فشار وارد کرده و گودی ایجاد کنید.(مطابق تصویر).آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه تقریبا به مدت 20-25 دقیقه بپزید. در صورتی که درجه فر شما تند باشد، آن را در 160 درجه بپزید. بلافاصله بعد از درآوردن از فر مارمالاد را داخل گودی های ایجاد شده بریزید. سپس برای اینکه روی شیرینی کمی خشک شود به مدت 5 دقیقه در دمای 150 درجه بپزید. در نهایت با استفاده از شکلات ذوب شده، تزیین کرده و سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همراه رو داریم. البته میدونم همتون بلدین اما یه عده کمی هنوز بلد نیستن و چون تو پست های بعدی باهاش کار دارم براتون گذاشتم😉 گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش. بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه. بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر. این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه. برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه. . ⛰نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه. . ⛰نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید