eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ سلام یك صبح دل انگيز يك صبح آرام يك صبح لطيف يك صبح پراز آرزو یك صبح پراز شادی يك صبح پر از موفقيت يك صبح پراز اميد به فردا يك صبح پراز محبت برای شما آرزو میکنم پنجشنبه تون پُر از خبرهای خوب 👌🌺
_گوشت چرخکرده ۳۵۰ الی ۵۰۰ گرم _قارچ ۴۰۰ گرم _پیاز ۲ عدد _خامه نصف استکان _شیر نصف استکان _تخم مرغ ۳ عدد _پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم _پوره ی گوجه یک لیوان _نان لواش ۳ الی ۴ عدد _نمک و فلفل به میزان لازم برای تهیه ی این لقمه های خوشمزه و فوری ، در ابتدا قارچ ، گوشت چرخکرده و پیاز را کاملا تفت دهید ، سپس پوره ی گوجه و نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید کاملا سس گوشت غلیظ شود. مواد را بر روی نان لواش ریخته و رول کنید و در ظرف فری که کاملا چرب شده قرار دهید . در ظرفی تخم مرغ ، خامه و شیر را مخلوط کرده و به همراه پنیر بر روی نان ها ریخته . به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دمای ۲۰۰ درجه فر بذارید و نوش جان کنید. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
شصت میلی لیتر خامه صبحانه دويست گرم شکلات سفید پانزده گرم کره وانیل ۱ قاشق چای خوری پودر نارگیل ۱/۳ لیوان بادام يا فندق بمقدار لازم برای غلتاندن ترافلها هم پودر نارگیل کمی خامه رو روی حرارت ملایم میذاریم که گرم شه و ۲۰۰ گرم شکلات سفید خرد شده رو بهش اضافه می کنیم تا شکلات آب بشه و از روی حرارت برمی داریم و وانیل و کره رو بهش اضافه می کنیم که یکدست بشه و میذاریم خنک بشه توی یخچال ربع ساعت بعد پودر نارگیل رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم و دوباره ربع ساعت توی یخچال می گذاریم که قوام بگیره و بتونیم با دست بهشون شکل بدیم گلوله کوچیکی ازش بر میداریم و وسطش بادام یا فندق قرار میدیم و توی پودر نارگیل میغلتانیم.‌ 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
موادلازم لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده پیاز دو عدد متوسط سیب زمینی دو عدد خرد شده نمک.فلفل .زرد چوبه. کمی رب چند تا گوجه گیلاسی طرز تهیه: پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
ابتدا سینه مرغ رو به صورت قطعات کوچیک خرد میکنیم وبا نمک و فلفل و زردچوبه میذاریم نیم ساعت استراحت کنه،بعد دو لیوان آرد با ۴ قاشق ماست و ۳ قاشق چایخوری بکینگ پودر کمی پودر سیر و آویشن همه رو مخلوط کرده یه لیوان آب اضافه میکنیم و خوب هم زده تا حالت خمیری در بیاد در صورت نیاز باز میتونید کمی آب اضافه کنید،روغن رو داخل یه ظرف کوچیک داغ میکنیم تکه های مرغ رو اول تو آرد میزنیم وبعد داخل خمیر میزنیم ودر روغن فراوان سرخ میکنیم اگه با حرارت پایین بذاریم سرخ بشه خمیر دورش حالت ترد چیپسی میشه. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
دو تا سيب زميني متوسط رو خلالي يا نگيني خرد و سرخ كنيد(بعضي ها سيب زميني رو آبپز و خرد ميكنن). سه تا سوسيس آلماني رو حلقه اي يا اُريب برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد.از تابه بيرون بياريد و يدونه پياز بزرگ رو كه خلالي كرديد در همون تابه تفت بديد تا نرم و شيشه اي بشن،بعد نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و دو تا سه ق رب هم اضافه كنيد و تفت بديد.حالا سوسيسها و سيب زميني رو به تابه اضافه كنيد و كمتر از يك سوم ليوان آب اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن.بعضيها در سوسيس بندري فلفل دلمه تفت داده شده هم ميريزن 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
برای درست کردن این دمی خوشمزه ابتدا دوپیاز وریز خردکرده وباکمی روغن سرخ کرده وکمی زردچوبه زده وباقالی کمی خیس خورده (یک پیمانه پلوپز باقالی برای دو تا دو ونیم پیمانه برنج) اضافه شده وکمی تفت داده وچهارپیمانه اب ریخته ومیزاریم تاباقالی نیم پخت بشه(حدود یک ربع تا نیم ساعت) وسپس برنج واضافه میکنیم ونمکش واندازه میکنیم وابش که کشیده شد دمکنی رو میزاریم. درکنار دمپختک باقالی نیمرو خیلی میچسبه 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
دو تا سه قاشق غذاخوری سس مایونز، سه قاشق غذاخوری روغن زيتون جوری که سس رو روون كنه، يكم فلفل سياه و پودر آويشن و یک حبه سیر رنده شده همه و با هم مخلوط کنید نون باگتها رو بصورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس رو روی نونها بکشید، و روش پنیر پیتزا بریزین و بفرستین داخل فر و گریل رو روشن کنید تا وقتی که روی پنیرها طلایی بشه دوست داشتین برای خوشگل شدنش از حلقه های زیتون، فلفل دلمه رنگی یا دونه های ذرت استفاده کنید. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
یدونه سینه مرغ چرخ کرده رو با یدونه پیاز چرخ کرده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر،زردچوبه و آرد سوخاری خوب ورز میدیم میذاریم نیم ساعت خوب مزه دار بشه. سپس به کوفته قلقلی های متوسط مایل به کوچیک شکل میدیم و توی مقدار کمی روغن سرخ میکنیم وقتی در حال سرخ شدن هستن روشون مقداری زعفران دم شده میریزیم. حالا توی یک قابلمه ۳ پیمانه برنج بعلاوه ۵ پیمانه آب ۵۰۰ گرم گشنیز خورد شده و شسته شده و نمک و روغن میریزیم و میذاریم به صورت کته بپزه وقتی آب کته کم موند که خشک بشه قلقلی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و درشو میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس زیر گاز رو کم کرده و دم کنی میذاریم تا دم بکشه. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فيله ماهي سالمون: ٣ عدد كره آب شده: ٢ قاشق غذاخوري عسل: ٢ قاشق غذاخوري جعفري خشك: نصف قاشق چايخوري (اگر از جعفري تازه استفاده كرديد خوب ساتوري كنيد) نمك و فلفل سياه: هر كدام نصف قاشق چايخوري پاپريكا: ١ قاشق چايخوري سير خردشده: ٢ حبه ليمو ترش : ١ عدد داخل سيني فر يا هر ظرفي كه داخل فر ميگذاريد را كمي چرب كنيد، و ماهي ها را بچينيد، عسل، كره، سير و ادويه ها را مخلوط كنيد و روي ماهي بريزيد، مقداري از سس داخل سيني ريخته ميشود كه وسط پخت روي ماهي ميريزيم، ليمو را به شكل حلقه برش بزنيد و روي ماهي بچينيد، فر را از قبل با دماي ٢٠٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد، قالب را داخل فر بگذاريد تا بمدت ٨ دقيقه بپزد، در فر را باز كنيد و با يك برس سسي را كه داخل سيني ريخته شده روي ماهي بماليد تا ماهي خشك نشود، ماهي را به مدت ١٥ دقيقه ديگر بپزيد تا روي ماهي تغيير رنگ دهد و پخته شود.(مزه اون ليموها كه روي ماهي برشته ميشه بینظیره) 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
يدونه سينه ي مرغ رو با نمك و سير و پياز و زردچوبه آبپز كنيد و بعد ريش ريش كنيد.يك ق كره داخل تابه بريزيد و دو قاشق غ پياز ريز خرد شده رو تفت بديد تا نرم بشه بعد يك ق غ سر پر آرد بهش اضافه كنيد و سي ثانيه تفت بديد و بعد يك و نيم ليوان شير اضافه كنيد،نمك و فلفل سياه و پودر سير بزنيد و مرغها و دو ق غ پنير موزارلا يا پنير پيتزا اضافه كنيد و هم بزنيد تا سس كمي غليظ بشه و بعد از روي شعله برداريد.دو ق جعفري ساطوري هم به مواد اضافه كنيد و همراه كاهو و نون ساندويچي سِرو كنيد.اين مواد براي چهار تا نون همبرگري كوچيك يا متوسط مناسبه. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
مواد لازم : •بادمجان 4 عدد •پیاز 1 عدد •ذرت 1 قوطی •جعفری به مقدار مورد نیاز •فلفل قرمز (فلفل ترکیه ای) 3-4 عدد •سیر درشت 1 حبه •روغن زیتون 3-4 قاشق غذا خوری •پودر فلفل قرمز پرک شده به مقدار مورد نیاز •سس انار (رب انار) 1 قاشق غذا خوری •آب لیمو 1/2 لیمو متوسط طرز تهیه: بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید.پیاز را خلالی خرد کنید ، سیر و جعفری را خرد کنید. مواد خرد شده را همراه بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.داخل ظرف سرو بریزید. می توانید با نعناع تازه سرو کنید. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
اینم یه ترشی ساده و راحت خیار هارو میشوریم بعد خشک میکنیم بعد با رنده خلال کن خلالی شون میکنیم . یا میتونید باچاقو خلال کنید. یا مثل سالاد شیرازی مکعبی خورد کنید ولی خلال زیباتره. دوتا هویج هم برای زیبایی و ترکیب رنگش ابتدا نیم پز کردم بعد خلالی کردم. سیر رنده شده. فلفل قلمی تند. شوید و نعنای و ریحان خشک و پودر گلپر. نمک و کمی شکر هم اضافه کردم. اگه سرکه زیادی ترش بود داخل قابلمه بریزید و بهش آب اضافه کنید تا میزان ترشیش کم بشه بعد حدود ده دقیقه بجوشونید و زیرشو خاموش کنید وقتی از داغی افتاد روی خیارها بریزید و مخلوط کنید برای خوشرنگ شدنش رنگ زرد خوراکی اضافه کنید(اختیاری) و داخل شیشه بریزید. بهتره تمام ترشیا داخل یخچال نگهداری بشن که طعمشون عوض نشه. یک هفته بعد قابل استفاده است. بجای خیار از خیارچمبر هم میشه استفاده کرد.سبزی های خشک رو میتونید حذف یا جایگزین كنيد. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
شیر ۳لیوان شکر ۶قاشق غذاخوری ژلاتین ۳قاشق غذاخوری خامه ۲۰۰گرم (ازاین صورتیا یه بسته) آب یا شیر برای بنماری کردن ژلاتین نصف لیوان وانیل ½قاشق چایخوری شیر و شکر رو با هم مخلوط میکنیم روی حرارت ملایم میذاریم تا گرم بشه ولی نجوشه وقتی شکر حل شد خامه رو با کمی شیر مخلوط میکنیم تا رقیق بشه به مواد بالا اضافه میکنیم و شروع به هم زدن میکنیم فقط دقت کنید حرارت حتما کم باشه وقتی همه مواد با هم مخلوط شدن وانیل رو اضافه میکنیم هم میزنیم ازرو حرارت بر میداریم در این مرحله ژلاتین رو که با شیر یا (آب) بنماری کردیم رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه بعد داخل قالب مورد نظر میریزیم برای مغز دسر هم از سه رنگ ژله استفاده کردیم.نوش جان 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
اول از همه سیب زمینیارو حلقه ای ببرینو تو روغن سرخ کنین، بعدشم تو یکم روغن گوجه فرنگیای حلقه شده و نمک زده رو سرخ کنین حالا تو یه ماهیتابه دیگه یکم کره بریزین وقتی آب شد اول سیب زمینی سرخ شده هارو بچینین کفش و بعدم گوجه سرخ شده هارو روش، حالا تخم مرغ همزده با نمک و فلفلو بریزین روی همشونو در ماهیتابه رو بذارین تا املتتون خودشو بگیره و سیب زمینیای زیرم بیشتر طلایی بشن بعدش املتو برش گردونین تا طرف گوجه فرنگیام یکم طلایی بشه 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
چنتا بال مرغ 1/4 پیمانه روغن مایع یا زیتون 1/4 پیمانه آب 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و ... 3 سیب زمینی مواد سس رو مخلوط کنین و روی سیب زمینی و مرغها بریزین و خوب اینور اونور کنین تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شن. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🌻 ماكاروني پيچي نصف بسته تن ماهي ١ عدد خيارشور نگيني خورد شده ١ ليوان ذرت ١ ليوان پياز بنفش ريز ٢ عدد گوجه گيلاسي ١ ليوان زيتون ١ ليوان جعفري خورد شده نصف ليوان ليمو ترش سنگي نصف سس مايونز به ميزان دلخواه نمك و فلفل سياه به ميزان دلخواه ١.اول تن رو حتما ٢٠ دقيقه بجوشونين و بعد درش رو باز كنيد و بذارين خيلي خيلي خنك شه. ٢.ماكاروني رو بجوشونين و آبكش كنيد. ٣.مايونز و ليمو ترش و نمك فلفل رو مخلوط كنيد تا سس آماده بشه. ٤.حالا همه مواد رو با هم ميكس كنيد و سس رو اضافه كنيد و بذارين يكم يخچال بمونه تا مزه ها تركيب شه. نوش جان❤️ 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🌻 کله جوش داریم چه کله جوشی کله جوش یه غذای سنتی که طبع گرم و خشک داره. هر کس که مشکل پوکی استخوان داره میتونه این غذا رو هفته ای سه بار میل کنه. کشک موجود در این غذا تمامی خواص شیر و کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و نیاسین (ویتامین B3) است. طبق تحقیقات وقتی کلسیم با مواد چرب (نعنا گردو و کشک )مصرف شود ،بیشتر جذب میشود.🙂 توی یه ظرف پیاز رو با زردچوبه تفت میدهیم تا طلایی بشه . گردو خرد شده و ارد رو اضافه کرده و تفت میدهیم (میتونید نعنا رو خشک اینجا اضافه کنید).حالا اب اضافه کرده و بعد چند دقیقه کشک و اجازه میدهیم غلیظ بشه.و در اخر نمک اگه کشکتون شور که نریزید در غیر این صورت نمک اضافه میکنیم. من بعد اماده شدن نعنا داغ اضافه کردم. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🍪🍘 ‌ مواد لازم:👇 250 گرم کره نصف پیمانه روغن نصف پیمانه نشاسته نصف پیمانه شکر یک عدد تخم مرغ زرده تخم مرغ وانیل آرد به میزان لازم یک قاشق بکینگ پودر طرز تهیه:👇 تخم مرغ ، شکر ، وانیل و کره را با همزن خوب میزنیم تا یک قوام خامه ای بدست بیاد ، روغن را اضافه کرده و بکینگ پودر و آرد را به تدریج مخلوط کرده و نشاسته را پس از الک کردن ، مخلوط کرده و یک خمیر نرم بدست می آوریم ، اجازه دهید نیم ساعت بماند ، سپس آن را فرم داده و در فر با دمای 180 درجه قرار دهید تا قهوه ای روشن شود. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
‌۳لیوان شیر ۷ق.غ شکر وانیل نوک ق چ خامه صبحانه نصف لیوان پودرژلاتین ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین ۳ ق.غ بریزید)‌ ‌ اول نصف لیوان از شیر رو برمیداریم و با 2ق غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم.خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم. کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
تخم مرغ 2عدد آرد 1لیوان شیر نصف پیمانه شکر سه چهارم پیمانه روغن یک چهارم پیمانه تخم خرفه 1ق غ ، زعفران یک ق چ بیکینگ پودر 1ق م ، وانیل نصف ق چ تخم مرغ و شکر را 10دقیقه با همزن میزنیم تا کشدار شود بعد وانیل و روغن را اضافه کرده و 1دقیقه میزنیم ، تخم خرفه را به شیر گرم اضافه کرده هم میزنیم بعد به مایه کیک اضافه میکنیم زعفران را هم اضافه میکنیم، آرد و بیکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم، قالب را با ارده چرب میکنیم و مواد کیک رو درون قالب میریزیم و درون فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🌻 ماكاروني پيچي نصف بسته تن ماهي ١ عدد خيارشور نگيني خورد شده ١ ليوان ذرت ١ ليوان پياز بنفش ريز ٢ عدد گوجه گيلاسي ١ ليوان زيتون ١ ليوان جعفري خورد شده نصف ليوان ليمو ترش سنگي نصف سس مايونز به ميزان دلخواه نمك و فلفل سياه به ميزان دلخواه ١.اول تن رو حتما ٢٠ دقيقه بجوشونين و بعد درش رو باز كنيد و بذارين خيلي خيلي خنك شه. ٢.ماكاروني رو بجوشونين و آبكش كنيد. ٣.مايونز و ليمو ترش و نمك فلفل رو مخلوط كنيد تا سس آماده بشه. ٤.حالا همه مواد رو با هم ميكس كنيد و سس رو اضافه كنيد و بذارين يكم يخچال بمونه تا مزه ها تركيب شه. نوش جان❤️ 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🍗 مواد لازم : مرغ 500 گرم گردو خرد شده 100 گرم پیاز رنده شده 1 عدد رب انار 4 قاشق غذاخوری سبزی تازه خرد شده (تركيب گشنيز و نعناع یا سبزی دلخواه) 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سياه . . طرز تهیه : . ● گردو، پیاز، رب انار و سبزی خرد شده رو با تکه های مرغ خوب مخلوط کنید و در آخر نمک و فلفل رو اضافه کنید. حداقل 5 ساعت تو یخچال بگذارید، به سیخ بکشید و بعد روی ذغال کباب کنید. میتونید توی ماهیتابه روی حرارت متوسط با روغن زیتون هم سرخشون کنید. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
شش عدد تخم مرغ دو لیوان سر پر آرد یک لیوان شیر یک لیوان سر خالی شکر یک لیوان سر خالی روغن مایع یک قاشق چ هل پودر کاکائو یک قاشق مربا خوری دو ق مرباخوری بکینگ پودر همه مواد به دمای محیط رسانده در ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وهل زده تا حجم آن دو برابر و کش دار شود شیررا افزوده و همچنان هم میزنیم وبعد روغن مایع را افزوده مخلوط میکنیم سپس آرد بکینگ پودر و‌پودر کاکائو را که از قبل الک کرده ایم به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی فولد میکنیم و در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی شده ریخته و در فر که از قبل داغ شده میپزیم . 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🍒🥧 البالو یک لیوان تخم مرغ چهار عدد ارد ۲/۵ پیمانه ماست یک لیوان کره ۵۰گرم روغن مایع نصف لیوان دسته دار بیکینگ پودر دو ق مربا خوری وانیل نصف ق چ شکر یک لیوان پر ابتدا البالوهارو از هسته جدا کرده و با دوقاشق شکر میزاریم روی حرارت تا کمی بجوشه ابش خشک نشه. بعد شعله رو خاموش کرده میزاریم کنار . کره و روغن و شکرو پنج دقیقه با همزن میزنیم تا مایع کشدار بشه بعد تخم مرغهارو یکی یکی اضافه کرده هر کدومو یک دقیقه میزنیم بعد وانیل مخلوط کرده سپس ماست رو اضافه کرده ولی زیاد نمیزنیم فقط مخلوط بشه در اخر اردو بیکینگ پودرو سه بار الک کرده در سه مرحله اضافه کرده مخلوط کرده و در قالب از قبل چرب شده میریزیم و البالوها رو روی مایع میچینیم و در فر۱۷۰درجه قرار داده بمدت ۴۵تا۵۰ دقیقه دوستان این کیک بافت کاملا نرمی داره امیدوارم درست کنید لذتشو ببرید. 🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒