فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بلانچ_گوجه به همراه #پوره_گوجه رو داریم.
البته میدونم همتون بلدین اما یه عده کمی هنوز بلد نیستن و چون تو پست های بعدی باهاش کار دارم براتون گذاشتم😉
#پوره_گوجه
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش.
بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه.
بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر.
این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه.
برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
.
⛰نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
.
⛰نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید
.
.
.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
قورمه سبزی خوووشمزه😋😋😋
دستور پخت: گوشت، لوبیا قرمز، پياز سرخ کرده، ليموعمانی، سبزی قورمه سرخ شده، نمک و فلفل. گوشت را به همراه پیاز تفت میدهیم، سبزی و لوبیا و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و آب کافی میریزیم تا بپزد، گوشت که کمی پخت لیمو عمانی را اضافه میکنیم و میذاریم خورش خوب جا بیوفته. نوووش جان
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#وینا_زعفرانی🌸
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.180g کره را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود. سپس 80gپودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود.1عدد زرده تخم مرغ را به همراه1/8ق.چ وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید.
1ق.چ زعفران غلیظ را نیز به همراه35g پودر بادام افزوده و با لیسک مخلوط کنید. در انتها نمک و1ق.چ بیکینگ پودر را با300g آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست و کاسه نچسبد.
3. بدون این که به خمیر استراحت دهید، داخل قالب های مینی تارتلت را کمی چرب کرده و خمیر را در هر قالب پرس کرده و در هر طبقه وسط فر به مدت حدود 20-18 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
4. پس از سرد شدن شیرینی ها، آنها را از قالب خارج کرده با شکلات و پسته نگینی تزیین کنید
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#کرم_زرد
مواد لازم
شیر۲۰۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
آرد سفید۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ۱ عدد
وانیل۱/۴ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده کمی
شیر و شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
تخم مرغ را با آرد در ظرف دیگری مخلوط کنید.
مخلوط شیر و شکر را آرام آرام به تخم مرغ و آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط شود.
مواد را روی حرارت بگذارید (حرارت ملایم) و با قاشق یا مفتول هم بزنید تا مواد به ته ظرف نچسبد.
بعد از اینکه مواد غلیظ شد و به شکل کرم درآمد از روی حرارت بر دارید. وقتی کمی از حرارت افتاد، وانیل و زعفران را اضافه کنید و خوب هم بزنید؛ کرم آماده است.
از این کرم در پر کردن تارت میوه یا شیرینی ناپلئونی نیز می توان استفاده کرد.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#آلاسکا
مواد لازم
🍭 1 پیمانه آب
🍭 3 قاشق غذاخوری شکر
🍭 اسانس
🍭 رنگ خوراکی
🍭 چوب بستنی
مراحل
🥄 یک پیمانه آب رو با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه بعد ۸ قطره اسانس میوه ای بهش بزنید و رنگ دل خواهتون رو بهش بدید.
🥄 آلاسکاها رو بریزید تو ظرف مناسب و بذارید تو جا یخی تا نیم بند بشه بعد چوب بستنی ها رو بذارید توش و منتظر باشید تا کاملا ببند.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه 😋
مواد لازم :
نان تست 2عدد🍞
سیب 2عدد🍎
تخم مرغ 3عدد🍳
شیر یک لیوان🍺
شکر به مقدار لازم🍚
بستنی وانیلی🍧
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#تركيب_مزه_دار_كردن_جوجه_تابه_اى
آب پياز،يك فنجون ماست،روغن زيتون،سير كوبيده،نمك،زعفران،تخم گشنيز،جعفري خورد شده،پودر زنجبيل
سه ساعت براي مزه دار شدن كافيه ولي يك شب بهتره
نوش جان 💖
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#مرغ_برشته_اسپایسی
🥙 یک مرغ کامل ۲ کیلوئی
🥙1.5 سوپخوری روغن زیتون
🥙 4 حبه سیر، له شده
🥙 1 ق س پودر زیره
🥙2 ق چ پاپریکای دودی
🥙 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
🥙 1 ق چ زردچوبه
🥙 نصف ق چ تکههای فلفل تند
🥙 برگهای تازۀ جعفری
دستورالعمل
❄️قدم اول: داخل و خارج مرغ را بشورید. آن را با دستمال کاغذی خشک کنید. مرغ را با سینۀ رو به پائین بروی سطح کار خود قرار دهید. مرغ را باز کنید تا صاف شود. آن را برگردانید تا سینۀ آن رو به بالا باشد و فشارش بدید تا مسطح شود. بالها را زیر آن جا کنید.
❄️قدم دوم: روغن، سیر، زیره، پاپریکا، دارچین، زردچوبه و تکههای فلفل تند را در یک کاسه ترکیب کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید. این ترکیب روغنی را بروی مرغ بمالید. آن را پوشانده و برای ۱ ساعت یا طول شب آن را در یخچال قرار دهید تا ترکیب به خورد مرغ رود.
❄️قدم سوم: دمای فر را روی ۲۰۰ درجۀ سانتیگراد قرار دهید. مرغ را درون یک ظرف برشتهکردن قرار دهید و آن را بپزید. بگذارید مرغتان برای یک ساعت و ربع بپزد. در طول این مدت یکبار آن را برگردانید تا دو طرف آن خوب پخته شود.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#کیک_فنجانی_نوتلا👇🧁🧁
🍘مواد لازم:
۴ قاشق غذاخوری آرد
یکدوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
۵ قاشق غذاخوری پودر قند یا شکر
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری نوتلا
۳ قاشق غذاخوری شیر
۳قاشق غذاخوری روغنزیتون یا هر روغن گیاهی مایع
۱عدد تخممرغ متوسط
🍵طرز تهیه :
این مواد برای دو فنجان بزرگ کافی است. تمام مواد را باهم قاتى کنید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه در ماکروویو با درجه حرارت ۱۰۰۰ وات بپزید .
برای تزیین روی ماگ کیک میتوانید از خامه زدهشده و سیروپ شکلات یا یک قاشق نوتلا استفاده کنید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#دستور_پخت_املت_با_گوشت
دستور پخت
🥙برای تهیه املت با گوشت گوساله گرمای فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. تابه پخت را کمی چرب کنید.
🥙نصف نان مکعبی شکل را در کف تابه بچینید. با نیمی از گوشت گوساله خرد شده و سپس نیمی از پنیر، را روی نان بریزید سپس نیم دیگر نان را روی مخلوط بچینید و باقی مانده گوشت گوساله و پنیر را اضافه کنید.
🥙در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، نمک، سس تند و پیازچه را خوب هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کنید.
پخت املت
🥄تابه پخت را در قسمت بالای فر که قبلا گرم کرده اید قرار دهید مقداری آب به تابه ریخته و بگذارید به مدت ۶۰ دقیقه بپزد تا زمانی که تخم مرغ خودش را بگیرد. املت با گوشت گوساله را می توانید با کالباس و یا سوسیس نیز تهیه کنید املت آماده شده را برش داده و در دیس به عنوان صبحانه سرو نمائید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#کیک_قهوه 🥮
تخممرغ 4عدد
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
قهوهفوری(نسکافه) یک قاشق سوپخوری
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔸فر را روی حرارت 180 درجه گرم کنید.
آرد و بیکینگ پودر رو باهم الک کرده.
تخممرغ و شکر و وانیل رو هم میزنیم تا کرم رنگ بشن،قهوه فوری رو داخل شیر ولرم حل میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم،روغن مایع رو هم اضافه کرده و هم میزنیم به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم،قالب میان تهی رو با کره چرب و آرد پاشی میکنیم(از قالب ساده قطر 25هم میشه استفاده کرد)مواد رو در قالب ریخته و به مدت 45الی 55دقیقه در فر قرار میدیم.پخت کیک رو با سیخ چوبی میتونین تست کنین. نوش جان ❤️
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#کلوچه_مربایی
کلوچههای مربایی میتونه گزینه جذابی برای پذیرایی باشه مخصوصا وقتی یه سورپرایز شیرین وسطشون پنهان شده!
بهتره از مارمالادهای آماده موجود در لوازم قنادیها یا انواع شکلات صبحانه استفادهکنید.
مارمالادهای آماده مخصوص قنادی بافت غلیظتر و سفت تر و ماندگاری بالاتری دارند، اما اگر میخواهید از مارمالاد و مربای خانگی استفاده کنید بهتر است به ازای هر ۲۰۰ گرم مربا یا مارمالاد یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت حل شده با یک قاشق سوپخوری آب سرد را با هم مخلوط کنید و مربا یا مارمالاد را روی حرارت ملایم کمی بپزید تا غلیظ شود. در صورتی که مربا حاوی تکههای بزرگ میوه است بهتر است بعد از حرارت افتادن درون غذاساز آن را پوره و سپس استفاده کنید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#خوراک_نخود_فرنگی
من به این ترتیب آماده می کنم.یه پیاز را خرد می کنم و سرخ می کنم.وقتی یکمی طلایی شد گوشت چرخ کرده را بهش اضافه میکنم همراه ادویه زردچوبه و فلفل و نمک و اگر دوست داشتید کمی پودرسیر.چهار تا گوجه را که پوره کردم با یه ق م رب گوجه که رنگش را قشنگ بکنه اضافه می کنم.و اجازه میدم آب گوجه کشیده بشه.جداگانه نخودسبز و هویج نگینی را بخارپز می کنم به باقی مواد اضافه میکنم. و کمی آب اضافه می کنم و اجازه میدم که خوراکمون جا بیفته
نوش جان 💖
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#باقالی_پلو_با_ماهیچه 🍛 😋
🔸برای درست کردن ماهیچه من یه پیاز بزرگ و سرخ میکنم تا حدی که طلایی بشه بعد ماهیچه ها رو میریزم و یه تفتی میدم تا جایی که تغییر رنگ بده.چند حبه سیر.چوب دارچین.برگ بو.زردچوبه.فلفل سیاه و زعفرون و هویج میریزم و اب تا جایی که یکم ماهیچه ها توی اب باشه میزارم حسابی بپزه...بعضی وقتا هم بهش یک قاشق رب میزنم.
🔸باقالی پلو هم برنج خیس شده با نمک دوبرابر و ابکش میکنم 5 دقیقه اخر باقالیو اضافه میکنم.بعد ابکش میکنم.شوید تازه خرد شده و چند قاشق شوید خشک با برنج مخلوط میکنم و میریزم تو قابلمه لابه لای برنجمم پودر دارچین میریزم.وقتی بخار داد اب و روغن کرمانشاهی میریزم روش و میزارم دم بکشه
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#نون_فوری_ساندویچی
مواد لازم
6 لیوان آرد
نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(5 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری سرصاف)
1 قاشق مرباخوری نمک
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
آرد ، خمیر مایه و نمک را داخل ظرفی بریزید آب ولرم را کم کم روی آرد بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید آب به اندازه ای بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد (اگر خمیر مایه خشک فوری استفاده میکنید نیاز به عمل آوردن ندارد) روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید سپس از خمیر چانه هایی اندازه گردو آماده کنید و روی میز آرد پاشی شده بذارید و 20 دقیقه استراحت بدید سپس با دست کمی باز کنید و داخل ماهیتابه تفلون داغ (نیاز به چرب کردن ماهیتابه نیست) پشت و رو بپزید سپس برش بزنیدو کره بمالید ومواد دلخواه رو بریزید ومیل کنید
نوش جان
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🥞🫔پنکیک دارچینی و پنیری
🍴🥣🍴
خمیر رول شده: 450 گرم
شکر: نصف فنجان
پنیر خامه ای: 250 گرم
وانیل: نصف قاشق چای خوری
آب لیمو: نصف قاشق چای خوری
کره ذوب شده: 4/1 فنجان
دارچین: نصف قاشق چای خوری
شکر: 4/1 فنجان
🍽ابتدا درجه حرارت فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود و ظرف مورد نظرتان را چرب کنید. پنیر خامه ای، آب لیمو، شکر و وانیل را در ظرفی مخلوط کنید تا خوب یک دست شود. مخلوط پنیر را با خمیر مخلوط کنید و ورز دهید. سپس کره ذوب شده را روی خمیر بپاشید و دوباره با دست ورز دهید. خمیر را در ظرف مخصوص بریزید و به مدت نیم ساعت درون فر بگذارید تا روی آن قهوه ای روشن شود. دسر خوشمزه پنیری را بعد از سرد شدن به کودک تان دهید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#پارفه_آلبالو
موادلازم
٢ليوان شير
١پاكت كرم شانتي
١كاسه البالو
١پاكت ژله البالو
١بسته بيسكوييت يولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلايي)
شكلات چيپسي ميزان دلخواه
طرز تهیه
ژله البالو رو با دو ليوان اب داغ حل كنيد. شير و كرم شانتي رو با همزن بزنيد .البالو رو با ميكسرميكس كنيد و ژله و کرم شانتی رو اضافه كنيد. بيسكويت ها رو داخلش خرد كنيد.داخل قالبتون سفلون بكشيد و مواد رو داخلش بريزيد و روش رو با سفلون بپوشونيد.چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#کوکوی_مرغ 🍘 😋
یک عدد سینه مرغ رو با پیاز و نمک و زردچوبه و یک هویج متوسط پختم .
مرغ رو ریش ریش کردم . هویج رو له کردم . سه عدد سیب زمینی متوسط رو پختم و له کردم .دو عدد تخم مرغ ، سه قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده . همه مواد رو خوب مخلوط کردم و توی یخچال گذاشتم . موقع سرخ کردن ، کمی دست رو مرطوب کردم و توی دست شکل دادم .اجازه بدین یه طرف کوکو کاملا سرخ بشه ، بعد برگردونین
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#نوتلای_خرمایی_بدون_شکر_و_آرد
مواد لازم:
✔️شیر ۱ لیوان
✔️کاکائو ۱ قاشق سرپر
✔️خرما ۹-۱۰ عدد ( بدون هسته)
وانیل در صورت تمایل ۱ پاکت
طرز تهیه :
➕خرماها را چهار قسمت کرده. شیر, کاکائو و خرما هار ا در قابلمه ریخته در حرارت کم مرتب هممیزنیم تا در قوامم فرنی شود نزدیک به زمان جوش وانیل ریخته غلظتش مثل فرنی سفت نشود کمی حالت روان داشته باشد در صورت تمایل می توانید داخلش پودر نارگیل, فندق خرد شده, بادام هم میتوانید بریزید از حرارت برداشته همه مواد را در بلندر ریخته تا صاف و یکدشت شوند وقتی سرد شد برای سرو کردن آماده است میتوانید روی نان مالیده یا با قاشق می خوریم یک نوتلای سالمی است که ضرر ندارد
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#طرز_تهیه_سالاد_کاپریس
مواد لازم :
⁉️ریحان
⁉️گوجه فرنگی
⁉️پنیر موتزارلای تازه
⁉️روغن زیتون
⁉️سرکه بالزامیک
⁉️نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه :
✅خب سالاده دیگه مقدار نداره که ، چشمی و عشقی قاطی می کنیم.
✅اول گوجه فرنگی و پنیر رو حلقه ای خورد میکنیم و البته نازک
✅ریحان رو هم برگ برگ می کنیم
✅توی ظرف سرو گوجه و پنیر و ریحان رو یکی در میون میچینیم ، نمک و فلفل میزنیم ، روش سرکه بالزامیک و روغن زیتون میریزیم.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#کیک_مخروطی
مواد لازم
-2 عدد تخم مرغ
-3 قاشق غذاخوری پودرشکر
-2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو
-1 پیمانه شیر
-4 قاشق غذاخوری روغن
-1 پیمانه آرد
-1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
-1 بسته وانیل شکری (5گرم)
مواد لازم برای خامه ؛
-1 بسته کرم شانتی (پودر خامه : 75 گرم)
-1 پیمانه شیر
-10 عدد توت فرنگی (یا میوه های فصلی)
طرز تهیه
تخم مرغا و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم. شیر ، روغن ، پودر کاکائو ، وانیل ، آرد و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم و با لیسک خوب مخلوط میکنیم. یه تابه ی تفلون نسوز رو گرم میکنیم و به اندازه ای که توی کلیپ میبینید مواد میریزیم (به اندازه ی یه قاشق غذاخوری از مواد برای هر پنکیک).
وقتی یه طرف خمیر پخت و روش حباب افتاده بود از داخل تابه برشون میداریم. بعد لبه های پنکیک رو از طرفی که حباب انداخته بهم وصل میکنیم و میزاریم خنک بشن. پودرخامه و شیر رو با هم میزنیم تا خامه فرم بگیره با قیف وسط پنکیکا میریزیم و با توت فرنگی و پودرپسته تزیین و سرو میکنیم
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🧁#مافین_کشمش_و_گردو
آرد ۱۳۰ گرم
۲ عدد تخم مرغ
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۹۰ گرم
وانیل۱/۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
نمک نوک ق چ
۷۵ گرم گردو خردشده
۷۵ گرم کشمش
۱ تا ۲ ق غ دارچین (اختیاری)
🧈کره رو با شکر همزده تا کرم رنگ بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید همزده بعد آرد و بیکینگ پودر ونمک و دارچین رو الک کرده و اضافه کنید به مواد در آخر کشمش و گردو را داخل یه کم آرد بغلتونید و به مواد اضافه کنید داخل قالب مافین کپسول انداخته و از مواد داخل قالب پر کنید و در فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#فرنی_با_مایکروفر
در مایکروویو این غذاها را بپزید
مواد لازم
➕آرد برنج 100 گرم
➕شیر هموژنیزه 1 قاشق سوپخوری
➕شکر 2.5 قاشق سوپخوری
➕گلاب 0.25 فنجان
طرز تهیه
▪️ابتدا آرد برنج ، شکر و شیر سرد را با یکدیگر خوب مخلوط کرده و آن را داخل یک ظرف گود مناسب ریخته و به مدت 2 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید ( در این فاصله یکبار آن را خوب هم بزنید.)
▪️سپس گلاب را به آن اضافه کرده و به مدت 6-3 دقیقه با قدرت 70% داخل مایکروفر قرار دهید. ( دقت نمایید در این فاصله نیز فرنی را 3 الی 4 بار خوب هم بزنید .)
▪️ می توان برای درست کردن این فرنی از ظرف خود دستگاه ( بشر ) استفاده کرد.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒