5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک برگردان آناناس😍😋
مواد لازم خمیر:
۲ عدد تخم مرغ
نمک
۱۲۰ گرم شکر قهوه ای
نصف پیمانه روغن
۲۰۰ گرم آرد
یک پیمانه و نصفی شیر
بکین پودر ۱۰ گرم
و همچنین:
آنانس و آلبالو یا گیلاس یا توت
روش تهیه:
مواد خمیر را کاملا مخلوط میکنیم.
در سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم.
روی کاغذ شکر میپاشیم.
آناناس ها را روی کاغذ چیده وسط آنها را میتوانیم با گیلاس یا میوه مانند آن پر کنیم.
خمیر را روی میوه ها ریخته پهن میکنیم.
کیک را با دمای ۱۸۰ درجه تا ۳۰ دقیقه در فر حرارت میرهیم.
کیک ما بعد از خارج شدن از قالب آماده هست.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_کوبیده_تابه_ای😍😋
گوشت چرخ شده : پانصد گرم
نمک: دو قاشق چایخوری
فلفل سیاه/فلفل سفید/سماق/پودر سیر :
نصف قاشق چایخوری
پودر سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده و آبگرفته شده : یک عدد
جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده و کره آب شده : جهت رومال کردن کباب
ابتدا گوشت را به پیاز و جعفری و ادویه ها(فلفل سیاه فلفل سفید پودر سیر سماق) مخلوط کرده و ورز میدهیم.
سپس نمک را به همراه پودر سوخاری اضافه کرده و مجدد ورز میدهیم.اگر بخوایم این مواد از هم وا نره باید حسابی ورز بدهیم.سپس کف ماهیتابه پهن کرده و به صورت عمودی و افقی خط انداخته و سرخ میکنیم.ابتدا با شعله زیاد گاز و سپس با شعله ملایم میپزیم بعد از پخت کره را آب کرده و به زعفران دم کرده اضافه میکنیم و با قلمو روی کباب ها میزنیم.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خیارشور خونگی ده روزه😍😋
دستور تهیه :👇
برای داشتن خیار شور ترد وخوشمزه حتما از خیار محلی استفاده کنید خیار گلخانه نمیشه
ازنمکی که برای خیار شور استفاده میکنید نمک نمکدان نباشه نمک های که تو کیسه چند کیلوی هستن استفاده کنید نمک کیلوی بهش میگن دونه هاش درشته سوپر مارکتا دارن
این اندازه تقریبا برای سه کیلو خیار کافیه
خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید
۲۵۰ گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره
چند عدد فلفل تند
چند حبه سیر
آب ده لیوان
نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان
سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان
آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید
بقیه کارو رو طبق فیلم انجام بدید درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو دمای اشپزخانه و تاریک باشه
بعد از یک هفته قابل خوردنه
بعد از این مدت جاخنک بزارید
حتما آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#مرغ_چوبی😍😋
سینه مرغ یک عدد
پنیر چدار نصف پیمانه
جعفری و گشنیز خرد شده ۳ ق غ
سیر یک حبه
پیاز داغ ۲ ق غ
کره یک ق غ
زردچوبه و فلفل و آویشن
تخم مرغ یک عدد
رشته کادایف خشک
مواد سس پنیری :
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
سس فلفل تند یک ق غ
سس کچاب ۳ ق غ
سینه ی مرغ را اندازه ی حبه ی قند برش داده با پیاز و سیر بپزید بگذارید آبش کشیده شود و خنک شود .
مرغ پخته را در میکسر یا غذاساز بریزید پیاز داغ، جعفری، گشنیز، سیر، ادویه، پنیر چدار و کره را اضافه و مواد را میکس کنید .
از مواد ۲ ق غ پر جدا کرده و روی نایلون فریزر فرم بستنی بدهید و یک چوب بستنی داخلش بگذارید .مواد خیلی قطور و یا نازک نباشد.2 ساعت در فریزر بگذارید .
رشته کادایف را خرد کنید و با روغن تف دهید تا رنگش طلایی شود مواظب باشید چون کادایف سریع می سوزد.
پنیر خامه ای و سس تند و سس کچاب را با هم مخلوط کنید. دو طرف مرغ چوبی را درون تخم مرغ زده شده بزنید و در روغن سرخ کنید و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته شود
بعد از خنک شدن با دست یا چاقو سطح مرغ را به سس پنیری آغشته می کنیم در رشته های کادایف می زنیم تا از کادایف پوشیده شود
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک 😍😋
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف پیمانه روغن مایع
نصف پیمانه شیر
ارد 1و دو سوم پیمانه
1بسته10گرمی بیکینگ پودر(معادل 2ق چ)
1 بسته5گرمی وانیل
برای کرم
2پیمانه شیر
نصف پیمانه شکر
2قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2قاشق غذاخوری آرد
1بسته 5گرمی وانیل
200میلی لیتر خامه
نصف پیمانه شکلات چیپسی
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنیدوقتی کرم رنگ و کشدار شد شیر و روغن رااضافه کنید و مخلوط کنید. در آخر آرد، بکینگ پودر وانیل را با الک اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنیدداخل قالب چرب شده میریزیم و با دمای 180درجه میپزیم
برای کرم
شیر و شکر و آرد و نشاسته رادر قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید ومدام هم بزنید تا به قوام فرنی برسد و غلیظ شود سپس روی حرارت بردارید
در حالی که کرم داغ است خامه و وانیل را اضافه کنید خوب هم بزنید
پودینگ را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم نیمی از آن را در قیف نایلونی بریزید به نیم دیگه کرم در حالی که داغ است شکلات چیپسی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا شکلات ذوب شود
ابتدا کرم شکلاتی را روی کیک خود اضافه می کنیم سپس مطابق فیلم کرم سفید رنگ را روی کیک ماسوره میزنیم تزئین میکنیم
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی😍😋
مواد لازم:
1 بسته پودر پودینگ بزرگ (196 گرم)
5 لیوان شیر
2 بسته بیسکویت بلغور جو دوسر
برای موارد فوق:
نصف بسته خامه فرم گرفته
1 قاشق چایخوری شیر
در صورت تمایل می توانید روی آن نارگیل، فندق یا خالی بگذارید. به شما بستگی دارد.
پودر پودینگ را با شیر بپزید. بیسکویت ها را با غوطه ور کردن در حالی که داغ هستند بچینید. باقی مانده پودینگ را روی آن بریزید. به دلخواه تزیین کنید و لذت ببرید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کبه_برنجی😍😋
برنج ۴ پیمانه
۵ پیمانه آب
نمک وفلفل سیاه و آویشن و پاپریکا و زیره هر کدوم ۲ قاشق چای خوری
زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
گوشت نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
گشنیز جعفری نصف پیمانه
بادوم زمینی ۲۰ عدد
اولین نکته این که ادویه های برنج و گوشت یکیه فقط زرد چوبه نداره برنج و نکته بعدی اینه که با بلغور هم میتونید درست کنید ولی روش برنجی ساده تره ،حتما برنج و بعد پخت بزارین سرد بشه و قبل سرخ کردن تو فریزر بهش استراحت بدین .اینم بگم روغنتون باید خیلی داغ باشه
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_پلیسه_ای_گوشت😍😋
برای کرپ
دو عدد تخم مرغ
یک تا یک ونیم لیوان شیر
۶قاشق غذاخوری سر پر آرد سفید قنادی
۱/۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۴لیوان روغن
یک پنسه نمک
مواد میانی که میتونید از مرغ و بیکن ،کالباس انواع سبزیجات استفاده کنید)
۲۰۰گرم گوشت چرخکرده
یک پیاز ریز خرد شده
خامه
پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه
مواد سس گوجه
رب گوجه فرنکی یا پوره گوجه فرنگی
رب فلفل
مقداری آب و روغن
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای هویج😍😋
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا_قالبی😍😋
مواد لازم:
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده
سس گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۸۰ گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
سیر : ۴ حبه
پیاز : ۱/۲ پیاز
تخم مرغ : ۱ عدد
ریحان : ۱/۲ پیمانه
ریکوتا : ۸۰۰ گرم
پنیر پارمزان : ۳/۴ پیمانه
کره : ۲ قاشق چایخوری
آرد : ۲ قاشق چایخوری
شیر : ۱ و ۱/۲ لیوان
طرز تهیه :
ابتدا گوشت چرخکرده همراه با پیاز، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل تفت دهید بعد از خشک شدن آب مواد #سس_گوجه و رب_گوجه را اضافه کنید صبر کنید تا مخلوط غلیظ و جا بیافتد.
پنیر ریکوتا، تخم_مرغ، ریحان و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید.
داخل ظرف را آغشته به روغن کرده و همانند فیلم با ورقه های پخته لازانیا، پنیرموزارلا، مخلوط گوشت و سس پنیر لازانیا را بصورت طبقه ای بچینید تا لازانیا قالبی درست شود و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۴۵ دقیقه بپزید.
آرد با کره تفت داده قبل از اینکه آرد تغییر رنگ دهد شیر را اضافه کرده و بعد جوش آمدن نمک، فلفل و پنیر پارمزان را ریخته تا غلیظ شدن سس صبر کنید.
لازانیا را با سس مورد نظر سرو کنید.
نوش جان
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
17.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ و سبزیجات😍😋
بریم سراغ مواد لازم برای مزه دار کردن مرغمون👇
ماست همزده: ۴ق.س
سس مایونز: ۲ق.غ
روغن زیتون یا کنجد: ۴ق.غ
سس فلفل تند: ۱ق.چ
ادویه ها شامل: پاپریکا.پودر کاری.نمک.زردچوبه.فلفل سیاه و آویشن.ادویه ایتالیایی و پودر پیاز
ران مرغ باپوست: ۴عدد
.
سبزیجات شامل👇
سیب زمینی.پیاز.سیرتازه.فلفل دلمه ای.زنجبیل تازه.هویج
لیموترش برای طعم دار کردن
.
همه مواد سس رو باهم مخلوط میکنیم و روی مرغمون میدیم خوب ماساژ میدیم و برای یکساعت داخل یخچال میذاریم تا مزه دار بشه و مابقی توضیحات هم کامل تو ویدیو گفته شده پس حتما با ما همراه باشید😊
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒