eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است. برنج ۳ پیمانه ماست ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده نصف استکان بادمجان ۳ عدد متوسط گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب گوجه ۲ قاشق پیاز 2 عدد هویج یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم🔻 🥔سیب زمینی آب پز ۵ عدد 🧂نمک و فلفل 🧀پنیر پیتزا 🥓ژامبون ‌ سس بشامل🔻 🧈کره ۴۵ گرم یا ۳ ق غ 🥡آرد همه منظوره یا آرد سفید ۲۵ گرم یا ۳ ق غ 🥛شیر نیم لیتر یا ۲ پیمانه 🥄جوز هندی (اگه نداشتین مشکلی نداره) 🧂نمک و فلفل 🧀پنیر چدار یا پیتزای رنده شده ۸۵ گرم یا ۱ پیمانه ‌ 🌡پخت در دمای: ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ⏰به مدت: ۲۰ دقیقه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر پرتقالی😋 براے پودینگ سفید🔻 1 لیوان چاے خورے شڪر نشاسته ذرت 1 لیوان چاے خوری 6 لیوان چاے خورے شیر نوک ق چ وانیل براے پودینگ پرتقالی🔻 موادلازم: 1 لیوان چاے خورے شڪر نشاسته ذرت 1 لیوان چاے خوری 6 لیوان چاے خورے آب پرتقال تازه (از صافے رد ڪنید) نوڪ ق چ وانیل طرز تهیه🔻 براے پودینگ شیر در یک قابلمه بزرگ تهیه مے شود. شیر ، شڪر ، نشاسته و وانیل مخلوط مے شود بزارید روے حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشه... سپس در یک قابلمه دیگر ؛ آب پرتقال ، شڪر ، نشاسته و وانیل را هم بزنید بزارید روے حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشه ... ڪاسه یا لیوان رو با اب خیس ڪنید ابتدا پودینگ شیر و سپس پودینگ پرتقال. ... بعد از خنک شدن داخل یخچال قرار مے گیرد ... بعد از 2 ساعت استراحت ، پودینگ را با بیرون آورده با پودرنارگیل و پسته تریین میڪنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج قالبی با ته دیگ کنجدی😍 برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید سیب زمینی رو پوست بگیرید وبرش بزنید قابلمه رو داغ کنید یک چهارم استکان روغن بریزید تا داغ شه سیب زمینی رو به کنجد بزنید وته قابلمه بچینید دو کفگیر از برنج بریزید رو سیب زمینی به آرامی برنج روش بریزد .هر دفعه که یک کفگیر برنج میریزید صاف کنید وبا پشت قاشق فشار دهید وکفگیر بعدی رو بریزید. دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله کم حدود یک ساعت یادتون نره وقتی بخار کرد روغن داغ روش بریزید. کنجد حتما خام باشه ضخامت سیب زمینی نه زیاد نازک نه ًضخیم باش .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای سس بشامل🔻 🧈کره ۲ ق غ 🥡آرد همه منظوره یا سفید ۲ ق غ 🥛شیر ۴۹۰ میلی لیتر یا ۲ پیمانه 🧂نمک ۱ ق چ 🧀پنیر چدار یا پیتزا 🌶پودر فلفل قرمز ‌ 🌡پخت در دمای: ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ⏰به مدت: ۱۰ دقیقه .
🍕 😋 🔸یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و دو قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب ولرم رو ده دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه در ظرف دیگه ای یک لیوان سرخالی شیر ولرم و یک سوم لیوان روغن و یک قاشق چایخوری نمک ریخته و ابتدا دو لیوان آرد بریزید با قاشق یه همی بزنید و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و کم کم بهش آرد بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی که به دست نميچسبه آماده بشه چند دقیقه ورز بدید و داخل کاسه بزرگی که چرب کردید بزارید و روی اون رو با سلفون بپوشونيد و یک ساعت در جای گرمی استراحت بدید تا حجمش بیشتر بشه بعد از اینکه خمیر ور اومد چند دقیقه ورز بدید تا هوای داخل خمیر خالی بشه و با وردنه باز کنید و برای این پیتزا لقمه ها با کاور گرد یا مثل من با یه کاسه ماست خوری قالب زده .توی سینی فر بزارید روی خمیر رو سس کچاپ بزنید و مواد دلخواهتون رو روی اون بریزید و داخل فر تا حاضر شه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان با ڪرم فندوقی😋 مواد لازم🔻 🥛شیر ۲۵۰ میلے لیتر 🥄شڪر ۸۰ گرم 🥣روغن ۶۰ میلے لیتر 🥚تخم مرغ ۱ عدد 🥄مایه خمیر ۸ گرم (حدود ۱ ق غ سر خالی) 🥡آرد ۵۰۰ گرم (سفےد یا گندم) 🍫ڪرم فندقی،ےا نوتلا،ےا شڪلات صبحانه براے داخلش 🧈قالبتون رو با ڪره چرب ڪنید. 🧈روی خمیر هم ڪره بمالید. 🍞برای ۱ ساعت اجازه بدین استراحت ڪنه. 🌡پخت در دمای: ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ⏰به مدت: ۳۰ دقیقه 🥥مربا و نوتلا و پودر نارگیل براے روش به دلخواه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ و قیسے 🍗🌽🍈 مرغ (قسمت مورد علاقه خودتون): ۱ عدد براے هر نفر روغن مایع: ۴ قاشق غذا‌خوری براے ۵ تڪه مرغ: پیاز: ۲ عدد متوسط قسیے: ۱ ڪاسه گوجه خشک: ۱ ڪاسه پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: یک سوم قاشق چای‌خوری زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: یک قاشق چای‌خوری زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوے بدے میگیره. آب رو ڪم ڪم اضافه ڪنید. هر وقت حس ڪردید ڪه ڪف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید. مدت زمان پخت براے مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه ڪته هم فراموش نشه. برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلے انتخاب خوبے هست. اما سلیقه‌اے هم هست. اون رو با آب خالے بپزید. و حالش و ببرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
400 گرم گوشت گاو چرخ شده 1 پیاز 2 حبه سیر 1 جعفری کامل 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق فلفل سیاه 1 قاشق دسر فلفل قرمز 11 سیب زمینی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 لیوان چای آب جوش 1 گوجه فرنگی 2 عدد فلفل سبز بلند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میرزا قاسمی😋 مواد لازم🔻 بادمجان:۵ عدد گوجه:۴ عدد سیر:۱بوته«۱۰ تا ۱۲ حبه» روغن یا ڪره:به مقدار لازم نمڪ_فلفل سیاه_زردچوبه:به مقدار لازم نڪات مهم🔻 بادمجونها پ گوجه ها حتما ڪبابے بشن تا طعم دودے میرزاقاسمے رو حس ڪنید. سےر زیاد خوشمزه ش میڪنه. اکر روغن ڪرمانشاهے یا ڪره محلے در دسترس دارید حتما با اونها سیر و تخم مرغ و سرخ ڪنید. میتونےد سیر و تخم مرغ و آخر سر اضافش ڪنید اما اینطورے وسط ڪار اگر اضافه بشه، ڪاملا ترڪیب میشه و محشر میشه.بعضیها هم آخر سر یه تخم مرغ نیمرو میڪنن و میزارن روش ڪه اون روش هم خوبه و من به همه ے ڪسایے ڪه هرجورے میرزاقاسمے درست میڪنند احترام میزارم. روغن ڪرمانشاهے طعم میرزاقاسمے و محشر میڪنه،من میریزم،اما اگع دوست ندارید یا فڪر میڪنید از اصالت این خوشمزه جان ڪم میشه نریزید،همون روغن معمولے رو بریزید. .
آشپزی ایرانی🍔
#شیرینی_اشکی
۱۷۰ تا ۲۰۰ گرم‌ارد ( ۲۰۰ گرم حدود یک و نیم پیمانه اس) ۴۰ گرم‌پودر قند ۱۰۰ گرم گره ۱ عدد زرده تخم مرغ وانیل یک چهارم ق چ کره به دمای محیط برسه با همزن بزنید باز بشه پودر قند رو روش الک‌کنید ک دو دقیقه بزنید بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و سه چهار دقیقه بزنید تا پوک و روشن بشه در آخر ارد رو تو چند مرحله الک‌کنید و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید ممکنه سه ق ارد اضافه بیاد تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم باشه و شکننده نباشه من همون ۱۷۰‌گرم ریختم آخر با چهار انگشت میتونید خمیر و جمع کنید بعد تو دستتون گرد و لوله ای کنید و در اخر به شکل نعل دربیارید یا تهشو فیکس کنید اشکی بشه هر دو شیرینی یکی هستن و بچینید توی سینی سایز شیرینی ها دلبخواه هست . برای پخت بدون فر یه قابلمه انتخاب کنید که اون سینی یا هر ظرفی توش می‌خواین قرار بدید جا بشه یه رینگ یا حتی قالب کوچیک کف دیگ قرار بدید به عنوان پایه سرش دمکنی بزارید و روی شعله متوسط قرار بدید و ده دقیقه قبل محیط توش رو‌گرم کنید شیرینی هایی که آماده کردید و کف ظرف چیدید رو بزارید توی دیگ و اجازه بدید تا بپزه بعد بیست دقیقه چک کنید همین که زیرش طلایی شد خوبه بعد به دلخواه تزیین کنید برای فر از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید به مدت یک ربع در آخر به دلخوا با شکلات و مغزی جات تزیین کنید ♥️ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧇 😋😍 🔸یک کاسه آب ویخ درست کنید سیب زمینی رو پوست کنده وبا رنده ریز رنده کنید. تو صافی بریزید، زیر شیر سرد آبی روش بکشید و بریزید تو آب و یخ و بزارید یک ساعتی بمونه هم نشاسته موجود تو سیب زمینی بیرون میاد هم سیب زمینی ترد میشه بعد از یکساعت آبکش کنید وبا فشار دست ابشو بگیرید تو قابلمه نچسب چند ق روغن داغ کنید وسیب زمینی رو بهش اضافه کنید حدود 5 دقیقه تفت بدید مدام با ق هم بزنید کمی سیب گلوله گلوله میشه مشکلی نیست با ق بازش کنید کمی که تفت خورد از قابلمه خارج کرده ته قابلمه کمی زعفران دم کرده بریزید دوباره سیب زمینی رو به قابلمه برگردونید نمک بزنید وبا پشت قاشق فشار میدیم و روشو صاف میکنیم تا یکدست بشه، برنج ابکش شده روش میریزیم و میزاریم رو گاز با شعله کم تا دم بکشه حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه واسه این سیب زمینی رو خارج کردم و زعفران ته قابلمه ریختم نمیخوام موقع ریختن برنج رو ته دیگ برنج‌زرد رنگ بشه شما دوست دارید زعفران رو به کل سیب زمینی بریزید یا زعفران قابل حذفه دوست ندارید نریزید.
سلام به روی ماهتون🥰 نان مغز دار شکلاتی اندازه قالب 24 cm ♦️مواد لازم : آرد 355 گرم شیر یا آب 180 m.l(من از شیر استفاده کردم) شیرعسلی 115 خمیر مایه فوری 6 گرم نمک 3 گرم کره 30 گرم ♦️شکلات صبحانه(از نوتلا هم میتونید استفاده کنید) ♦️طرز تهیه : 1_شیر و شیرعسلی را با هم مخلوط کنید سپس خمیر مایه را اضافه کرده خوب مخلوط کنید.آرد را کم کم اضافه کرده با میکسر و یا با دست ورز دهید در ادامه نمک و کره را اضافه کرده ورز دهید تا خمیر کشداری شود. 2_خمیر را جمع کرده 30 دقیقه استراحت دهید. 3_خمیر را دوباره ورز دهید تا هوای داخل آن گرفته شود خمیر را به 8 عدد چونه 85 گرمی تقسیم کنید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید. 4_خمیرها را مانند اسلاید 3و4 آماده کرده و 1_2 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.سپس داخل قالب بچینید. 5_در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 20_25 دقیقه تا زمانی که کامل پخته شود بپزید.(دما و مدت زمان پخت را با فر خودتان تنظیم کنید) 6_پس از پخت از قالب خارج کنید. 💖نوش جان💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ مواد لازم ۲ عدد فیله مرغ کنسرو ذرت ۱ پیمانه خیارشور خرد شده ۱ پیمانه کمی شوید ماکارونی پخته شده ۱ کاسه ( اگه نبود هم میشه) کاهو اگر کوچیکه یکی اگر بزرگه نصفش ماست ۱ کاسه ماست چکیده ۳-۴ قاشق مایونز ۱ قاشق ( به دلخواه) پودر سیر ۱ قاشق سوپ خوری نعناع خشک کمی نمک طرز تهیه: مرغ را تفت داده پخته و خرد کنید. بقیه مواد را هم خرد کرده و با ماکارونی مخلوط کنید، تمامی مواد را مخلوط کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ نفر😍😋 تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل 🔴مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . 1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپوچینو 1_پودر نسکافه که استفاده میکنید مارک خوب باشه ودانه درشت 2_حتما آب که میریزید روی نسکافه داغ باشه 3_برای هر فنجان 1 قاشق مرباخوری از نسکافه آماده شده بریزید چون زیادش خیلی تلخ میشه (من زیاد ریختم کمی تلخ شد) 4_شیر هم پر چرب وداغ باشه 5_برای هر فنجان 1 قاشق غذاخوری شکر بریزید (اگه تلخ دوست دارید کمتر بریزید 6_برای 2 فنجان 1 قاشق غذاخوری سر صاف پودر نسکافه بریزید 6_برای همزدن پودر نسکافه میتونید از همزن دستی ویا مثل من از مینی میکسر ویا همزن برقی (با یک مفتول) یا میکسر هم بزنید تا خوب کف کند، مدت زمان هم بستگی به نوع دستگاه دارد اگه زیاد نسکافه بریزید کف زیاد میکنه ولی کاپوچینو خیلی تلخ میشه. مواد لازم: 2 قاشق غذا خوری دانه‌ قهوه(از مارک نسکافه gold استفاده کنید ) 2تا3 قاشق شکر (میتونید کمتر یا بیشتر بریزید) نصف فنجان آب گرم (آب داغ باشد) 2 فنجان شیر گرم طرزتهیه : نسکافه، شکر و آب گرم، را در دستگاه میکسر ریخته وچند دقیقه بزنید تا خوب مایه غلیظ شود. قهوه آماده شده را در دو فنجان تقسیم کنید. سپس شیر داغ وجوش داده را به فنجان ها اضافه کنید..
آشپزی ایرانی🍔
#تایگر_کیک 👆👇
تخم مرغ ۴ عدد شکر ۲۶۰ گرم ( یک و یک چهارم لیوان) روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شیر ۲۵۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید ۳۷۵ گرم ( دو و نیم لیوان) وانیل ۱/۲ ق چ بیکینگ پودر ۷ گرم ( ۲ ق م سر خالی) (پودر کاکائو رنگ روشن ۲ ق غ ، پودر کاکائو رنگ تیره ۲ ق غ ، زعفران به میزان لازم همراه ۲ ق غ آرد سفید) همه مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ رو همراه شکر و وانیلبا همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روعن مایع رو ریختم و یک دقیقه همزدم .شیر روهم ریختم و بعد از کمی هم زدن ، همزن روکنار گذاشتم . دو و نیم لیوان آرد رو همراه بیکینگ پودر ۳ بار الک کردم و کم کم داخل مواد کیک ریختم و مخلوط کردم . مایه کیک رو به ۳ قسمت مساوی تقسیم کردم . به هر قسمت هر ماده ای که می ریزید باید توازن داشته باشه و تعادل برقرار بشه تا یکی از مایه های کیک ته نشین نشه و خراب نشه . پس وقتی به دو تای دیگه پودر کاکایو روشن و تیره ریختم به اون یکی هم آرد اضافه کردم که مقدارش مثل اون ها با کاکایو یکی باشه . به یک قسمت زعفران + ۲ ق غ آرد سفید اضافه کردم ، به قسمت دیگه ۲ ق غ پودر کاکائو رتگ روشن و قسمت بعدی ۲ ق غ پودر کاکائو رنگ تیره . قالب من گرد به قطر ۲۳ سانت هست که کفش کاغذ روغنی انداختم و از هر مایه کیک با ملاقه برداشتم و مطابق فیلم ریختم تا پایان کار . فر رو از یک ربع قبل گرم کردم داخل فر ۱۷۰ ، ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . برای اینکه کیکتون هم گنبدی نشه . دیواره های قالب رو اگر قتلبتون طرح دار نیست چرب نکنید و همچنین دور دیواره های قالب حوله مرطوب بپیچید و با سنجاق به دور قالب وصل کنید و بزارید داخل فر تا کیکتون گنبدی نشه . حوله نمی سوزه فقط حوله ای باشه که فقط برای این کار بزارید . دیگه کیکتون گنبدی نمیشه 🙂. بدون فر این کیکرو داخل فر دست ساز و یا تابه دو طرفه هم می تونید درست کنید 🌟