eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥧 😋 🔸چهارعدد تخم مرغ روبا يك ليوان شكر و وانيل باهمزن مي زنيد تا رنگش كمي روشنتر بشه بعد نصف ليوان شير ،يك ليوان کدو رنده شده ویک لیوان روغن مایع رواضافه مي كنيم بعدازكمي مخلوط كردن دوليوان ارد الك شده به علاوه يك ق غ خوري بكينگ پودر رودر دويا سه مرحله اصافه كنيد ودر اخرهم نصف ليوان گردو خرد شده روهم اضافه كنيد (دوست داشتين دارچين هم مقداري اضافه كنيد)خوب كه يكدست شد داخل قالب چرب شده بريزين در دماي ١٨٠درجه به مدت ٤٥دقيقه بپزييدبرای سسی که من روی کیک ریختم هم ۱۰۰گرم خامه به علاوه دوق غ خوری کره فندوق روی حرارت بزارین تا ازکناره ها بحوشه ویکدست بشه بهش کمی کارامل روکه ازقبل اماده کردین اضافه کنید وکمی هم گردویا فندوق خردشده ،خوب که مخلوط ویکدست شدن بریزیید روی کیک وبعد میل کنید اگر سس سفت شد باکمی شیر می تونید رقیق کنید
🍰 😋 ▫️تخم مرغ 2عدد ▫️شکر قهوه ای 90گرم ▫️روغن مایع 70گرم ▫️پودر کاکائو 2ق غ ▫️آرد قنادی 130گرم ▫️موز 2عدد متوسط ▫️بکینگ پودر یک ق غ ▫️وانیل نوک ق چ ▫️جوش شیرین نصف ق چ 🔸موزها را با چنگال له کرده و روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.سپس شکر قهوه ای را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.مواد خشک را الک کنید و به مواد اضافه کنید و سی ثانیه با همزن بزنید تا مواد یکدست شود.قالب را چرب کرده و مایه ی کیک را داخل قالب بریزید و روی آن شکلات چیپسی بریزید.داخل فر که از قبل با حرارت 170درجه گرم شده به مدت 40 دقیقه بپزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋😋 گوشت چرخكرده نمك فلفل پياز جعفري بعد سرخ شدن گوجه و اضافه كردن سيب زميني سرخ كرده😍😍 .
🥗 😋 🔸ترکیب کلم سفید خورد شده + ژامبون خورد شده + ذرت بخارپز + هویج رنده شده ( درشت رنده بشه ) + انار دون شده ؛ همه با هم مخلوط میشه و در آخر چند قاشق سس فرانسوی اضافه میکنیم و هم میزنیم و میزاریم یکی دو ساعت تو یخچال بمونه و مزه دار بشه حتما امتحان کنید فوق العادست . . .
🎂🎂 مواد اولیه تخم مرغ 6 عدد شکر 185 گرم آب 50 الی 70 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری آرد 200 گرم دستور تهیه سفیده و زرده را جدا میکنیم.با همزن برقی ابتدا سفیده را با دور تند خوب میزنیم تا پف کند و حجم بگیرد .بلافاصله به طور یکنواخت شکر را اضافه میکنیم و بعد از آن با دور متوسط همزن زرده ها را دانه دانه و کم کم اضافه می نمائیم(فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم) کاسه میکسر را جدا کرده.در ادامه،ابتدا آب و وانیل را اضافه کرده و با لیسک به هم میزنیم و بعد آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک میکنیم و به مخلوط آماده شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. فرمول آماده شده را داخل قالب 22 سانتی ریخته و با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 25 الی 30 دقیقه میپزیم از رنگین جون . . .
🍰 😋 ▫️تخم مرغ دو عدد ▫️عسل یا شکر 7 ق غ(من از عسل استفاده کردم) ▫️ماست یا شیر سه ق غ(من از ماست استفاده کردم) ▫️آرد 8 ق غ ▫️روغن مایع 3 ق غ ▫️بکینگ پودر 1 ق چ ▫️وانیل مقداری 🔸ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀ایده پیچیدن خمیر کوکی و کلوچه و انواع شیرینی بدون قالب 😍✌️🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•🍃‌‌🌸‌🌸‌‌🍃‌‌• 🌸‌ســـلام 🌱‌صبحتون بهترین 🌸‌و خوشرنگ ترین صبح دنیا 🌱‌با لحظه هايی پراز خوشی 🌸‌و آرزوی سلامتی برای شماخوبان 🌸‌روز و روزگارتان شاد 🌸‌روزتون بی نظیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چطور چربی تابه که در آن کتلت سرخ کرده‌ایم را به راحتی از بین ببریم؟