eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱-گوشت ۴۰۰ گرم ۲-برنج آبکش ۱ پ ۳-سبزی کوفته ۱ پ ۴-پیاز ۱ عدد ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ سس کوفته ۱-پیاز ۱ عدد ۲-روغن ۲ ق.غ ۳-نعنا خشک ۱ ق.غ ۴-برنج آبکش ۲ ق.غ ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-سیر ۲ حبه ۷-آب ۳ پ ۸-کشک ۲۳۰ گرم ۹-گردو ۴ عدد اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره.برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده.
و قارچ ساده چگونه تهیه میشود؟😋😍 🔸مواد لازم ▫️شلغم متوسط ۲ عدد ▫️سیب زمینی متوسط ۲ عدد ▫️هویج متوسط ۲ عدد ▫️پیاز متوسط ۱ عدد ▫️جو پرک ۱/۲ فنجان ▫️قارچ ۵ عدد ▫️جعفری ساطوری ۳ قاشق غذاخوری ▫️آب مرغ ۲ لیوان ▫️نمک و آبلیمو به میزان لازم 🍵دستور تهیه: ابتدا شلغم، سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. آب مرغ را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس جو پرک و سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کنید.حرارت را کم کرده، درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و صبر کنید تا سبزیجات و جو پرک پخته و نرم شوند.نمک، فلفل، قارچ و جعفری خرد شده را اضافه کرده و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا سوپ کاملا جا افتاده و غلیظ شود.سوپ را در ظرف سرو بکشید و با آبلیمو میل کنید.
چگونه تهیه میشود؟😋😍 🔹مواد اصلی (برای ۴ نفر) ▫️ماهی کیلکا ۵۰۰ گرم ▫️آبلیمو ۱ ق چ ▫️پودر سیر و پودر گلپر از هر کدام ۱ ق چ ▫️پودر زیره و پودر پاپریکا از هر کدام ۱ ق چ ▫️روغن زیتون به مقدار لازم ▫️زعفران ۱ قاشق چای خوری ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️آرد گندم و آرد سوخاری به مقدار لازم 🐟دستور تهیه : ابتدا سر و دم ماهی‌ها و بال کوچک پشت آن را ببرید و شکم ماهی را برش دهید و استخوان‌های داخل آن را خارج کنید.ماهی‌ها را با ادویه شامل پاپریکا، پودرسیر، زیره، گلپر، نمک و فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید و کنار بگذارید تا کمی مزه دار شوند.تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و کمی نمک و فلفل، ۲ قاشق آب سرد، آبلیمو و زعفران را به آن اضافه کنید و خوب بزنید تا مخلوط شوند.درون یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.ماهی‌ها را ابتدا داخل آرد گندم و سپس در تخم مرغ‌ بزنید، بعد از آن در ظرف آرد سوخاری بغلتانید و در تابه بیندازید تا سرخ شوند.هر دو طرف ماهی باید به رنگ طلایی درآید و سرخ شود.
طرز تهیه انواع چگونه است؟😋😍 🫖مواد لازم: 56 گرم اسپرسو 56 قهوه دم کرده سرد 28 گرم شیر نارگیل شربت ساده دانه‌های قهوه برای تزیین ☕️طرز تهیه: در یک ظرف مناسب به همراه یخ، اسپرسو، قهوه دم کرده سرد، شیر نارگیل و شربت ساده را ترکیب کنید. کمی به هم بزنید و سپس آن را با دانه‌های قهوه تزیین نمایید.
🍛 😋 🔸برنج دو پيمانه لپه يك پيمانه،نخود فرنگي يك سوم پيمانه،تركيب زردچوبه+فلفل سياه+زيره سياه+دارچين+فلفل قرمز يك ق غذاخوري،نمك،لپه رو با مقداري آب بپزيد تا نيمه پز بشه،نخود فرنگي رو هم ده دقيقه آبپز كنيد و نخود و لپه رو آبكش كنيد،برنج رو كه از قبل در آب نمك خيسونديد،بجوشونيد و آبكش كنيد،حالا برنج و نخود و لپه رو لابلا در قابلمه بريزيد و بينش از ادويه ها بپاشيد و بذاريد دم بكشه،بعد روش كمي روغن بريزيد و موقع سرو جعفري تازه روش بپاشيد.
طرز تهیه چگونه است؟😋😍 🔸مواد لازم ▫️بادام 200 گرم ▫️بادام هندی 200 گرم ▫️روغن نارگیل 1 قاشق مرباخوری 🔸دستور تهیه: ۲۰۰ گرم بادام هندی و ۲۰۰ گرم بادام زمینی را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. بادام را مرتب هم بزنید تا بوداده شود و رنگ آن کمی تغییر کند.اجازه دهید بادام‌های بوداده شده کمی خنک شوند، سپس آن‌ها را در غذاساز بریزید. یک قاشق مرباخوری روغن نارگیل به آن اضافه کرده و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا میکس شوند.پس از حدود ۱۰ دقیقه که مخلوط بادام و روغن نارگیل به شکل خمیری نرم درآمد، دستگاه را خاموش کرده، کره بادام را درون ظرف شیشه‌ای دردار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای اسفناج😋 مواد لازم🔻 اسفناج ۱ کیلو پنیر ۱۲۰ گرم (۱ پیمانه) نمک و فلفل سیاه فلفل چیلی نوک قاشق چای خوری خمیر یوفکا ۱۲ ورقه کنجد سیاه و‌سفید برای تزیین کره اب شده ۲۰ گرم ابتدا اسفناج رو بپزید و بزارین خنک شه،با پنیر و نمک و فلفل سیاه و‌چیلی مخلوطش کنید ،ورقه های یوفکا رو بزارین تو دمای محیط تا یخشون باز بشه ،بعد مثل فیلم قالب و پر کنید ،۲۰ دقیقه از پایین با دمای ۱۹۰ بپزید،۱۰ دقیقه هم از بالا 🌟
طرز تهیه چگونه است؟😋😍 🔸مواد لازم (برای ۶ نفر) ▫️خرما ۱۲ عدد ▫️تخم مرغ ۶ عدد ▫️کره ۱ قاشق غذاخوری ▫️روغن و نمک به مقدار لازم 🍳دستور تهیه: پوست خرما را بگیرید و هسته‌ی آن را جدا کنید. سپس خرما‌ها را با دست به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید.کره را همراه با کمی روغن در یک تابه نچسب بریزید تا داغ شود.سپس خرما‌ها را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند.یکی یکی تخم مرغ‌ها را در تابه بشکنید.کمی نمک روی آن بپاشید و آن را هم بزنید و صبر کنید تا تخم مرغ‌ها سفت شوند.آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید.املت خرما ساده شما آماده سرو است .. نوش جان …
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه ٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردم‌بهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم. نوش جان
🍘موادلازم : 🥧آرد ۲پیمانه 🥧شکر ۱پیمانه 🥧تخم مرغ ۳ عدد 🥧موز ۲عدد 🥧سیب متوسط ۱عدد 🥧کره ۱۲۵ گرم 🥧گردوی خرد شده ۱/۲پیمانه 🥧شیر ۱/۲پیمانه 🥧بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری طرزتهیه :🍰 ابتداکره و شکر را با همزن میزنیم سپس تخم مرغ ها را دانه دانه و هر کدام را به مدت یک دقیقه میزنیم ،وانیل را هم اضافه میکنیم. سپس شیر را اضافه می کنیم . آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آرامی وکم کم اضافه میکنیم . موز را با چنگال له کرده وسیب را هم ریز رنده میکنیم با هم ترکیب کرده واضافه میکنیم در آخر هم گردوی خرد شده را افزوده و مخلوط می کنیم. قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن ریخته وبه دلخواه برای تزیین هم مقداری روی آن گردوی خرد شده میریزیم ودر فر از قبل گرم شده ۱۸۰درجه به مدت زمان تقریبی ۴۰ دقیقه میگذاریم. نوش جان. امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.
🥨كدوی سبز رنده كرده 2 پیمانه 🥨نخود پخته 2 پیمانه 🥨برگ گشنیز خرد كرده 2 پیمانه 🥨سیر له كرده 2 حبه 🥨پودر فلفل قرمز (چیلی) 1 قاشق چایخوری 🥨تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری 🥨زیره آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری 🥨نمك یك دوم قاشق چایخوری 🍔كدوی رنده كرده را همراه با یك دوم قاشق چایخوری نمك، در ظرف مناسبی بریزید و 30 دقیقه كنار بگذارید. آن‌گاه كدو را در صافی بریزید و بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. سپس نخود را پوره كنید و همراه با كدو، گشنیز، سیر، پودر چیلی، تخم‌گشنیز، زیره و نمك، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا از مایه فراهم كرده توپ‌های كوچكی بسازید و در روغن داغ سرخ كنید. اكنون فلافل را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و بعد آن را در ظرف مناسبی بچینید.
😋 🍎🍏🍎🍏 سیب 2 کیلو گرم شکر 2 کیلو گرم کشمش 1 لیوان لیمو ترش 2 عدد چوب دارچین 2 عدد 🍘طرز تهیه مربای سیب با کشمش : ابتدا پوست سیب ها را بگیرید به صورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد. بعد از اینکه آب مربا جوشید داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود.
🫕قابلمه مناسبی انتخاب کنید. لپه و برنج را همراه مقداری آب داخل قابلمه بریزید. پیاز رو ریز خورد کنید و به برنج و لپه اضافه کنید. اجازه بدین مواد بپزه. برنج کاملا له می شه و لپه کاملا می پزه. گوشت رو قلقلی کنید و داخل آش بندازید. زردچوبه و نمک و شوید رو به مواد اضافه کنید. مقداری آب لیمو ترش هم بریزید. درب قابلمه رو بذارید و اجازه بدین برای ۲۰ دقیقه دیگه مواد بپزن. بعد از جا افتادن آش، در ظرف مورد نظر سرو کنید.🍲🍲
100 گرم کره نرم در دمای اتاق حدود 1/4 پیمانه روغن مایع حدود 1/2 پیمانه پودر شکر حدود 1/2 پیمانه نشاسته ذرت 1 تخم مرغ 5 گرم وانیل شکری(شکر دار) نصف قاشق چایخوری نمک 2ونیم الی 3 لیوان آرد 3-4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو - برای داخل شیرینی شکلات سارله دورنگ (هر شکلات کرمی که دورنگه) همه موادو بجز آرد مخلوط کنین، بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه.خمیر رو باز کنین و با کاتر ببرین و روی کاغذ روغنی بچینین.در فر گرم شده 180 درجه 15-20 دقیقه بپزین.بعد از سرد شدن شیرینی ها،داخلشون شکلات دورنگ با قیف بزنین.به کناره های قلب پودر شکر الک کنین نوش جان
یه ایده خیلی خوشگل موشگل واسه بچه هاتون و مراسم تولد و .... البته عکس من خیلی خوب نشده خودشون خیلی نازتر از عکسشونن خیلی راحته و اصلا دردسر نداره اول ژله بلوبری رو تو یه لیوان آبجوش حل میکنیم و میریزیم تو طرف سرو بعد که خودشو گرفت کاسترد و اماده میکنیم و میریزیم روش واسه موهاشونم شکلات تخته ای رو و بنماری کردم بعد اونجوری فرفری ریختم رو یه سینی و گذاشتم فریزر وقتی که گرفت گذاشتم رو کاسترد چشماشونم با ماژیک کشیدم به همین راحتی شیر 4 لیوان کاسترد 3 ق غ نشاسته گل 1 ق غ شکر 6 ق غ کاسترد و نشاسته رو تو یه لیوان شیر سرد مخلوط و از صافی رد میکنیم و به بقیه شیر همراه شکر اضافه میکنیم، میزاریم روی حرارت مدام هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسه، بعد توظرف سرو می ریزیم.
مواد لازم ۴ عدد هلو ۲ لیوان شکر ۲ قاشق آبلیمو ۱ قاشق کره یک ذره وانیل طرز تهیه: برای تهیه این مربا که مثل مارمالاد هست؛ از هلوی نارنجی رنگ یا زعفرانی که رسیده باشد؛ استفاده کنید. ۴ عدد هلوی بدون پوست و خردشده را با دو لیوان شکر، دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و یک قاشق چایخوری کره مخلوط کنید. کره برای اینه از کف کردن مربا جلوگیری کنه. روی حرارت زیاد بذارین تا به جوش بیاد. بعد حرارت متوسط باشه تا مربا بجوشه. حدود ۴۵ دقیقه لازمه تا قوام بیاد. در آخر نوک قاشق چایخوری وانیل بزنید و از روی حرارت بردارید. وقتی کاملا خنک شد داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید نوش جان
مواد لازم آرد ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد شکر ۲۵۰ گرم ماست ۳قاشق سوپخوری پوره کدوحلوایی یک پیمانه روغن مایع یک پیمانه دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری طرز تهیه ابتدا تخم مرغ ها و شکر با همزن خوب میزنیم حدود ۴تا۵ دقیقه،حالا نوبت ادویه هاست که اضافه میشه ماست اضافه کنیدوبزنید روغن و کدوی پوره شده وبعد از اون مخلوط ارد و بیکینگ پودر الک کنید و با لیسک مخلوط کنیدو در قالب۲۳سانت یا سینی ۲۵در۳۵ ریخته و در فر بادمای ۱۸۰درجه به مدت ۳۰تا ۳۵دقیقه بپزید. ۵۰گرم گردو هم میشه به دستور اضافه کرد. کدوحلوایی را با کمی اب واگه بی مزه بود کمی شکر بپزیدو پوره کنید نباید اب داشته باشد نوش جان
ارده غلیظ وسفت ۱/۲پیمانه استاندارد سرصاف روغن مایع ۱/۴پیمانه استاندارد پودرشکر الک شده ۱/۲پیمانه استاندارد سرصاف آرد قنادی حدود ا وبصورت تقریبی ۱۵۰ گرم خرما ۸ عدد گردو مقداری (گردو قابل حذف است ) ارده غلیظ و سفت +روغن مایع +مقداری آرد +پودر شکر را داخل کاسه ای بریزید وبا لیسک هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنید اگر نیاز بود کم کم وبه تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد . کمی نرم بودن برای خمیر طبیعی است . به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر بردارید ودردست کمی پهن کنید خرما وگردو داخلش بذارید وبصورت گلوله در آورید و سپس در کنجد بغلتانید ودر فر از قبل گرم شده قرار دهید . دمای فر ۱۷۵ در جه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه (حتما فر را از نیم ساعت قبل روشن کنید تا گرم شود ) بعداز پخت کامل وخارج کردن از فر واجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شوند . وسپس با کمی عسل گرم شده به روش بن ماری با قلم مو روی شیرینی ها بکشید و با پودر پسته یا خلال پسته تزیین کنید
تخم مرغ یک عدد آرد یک و یک سوم پیمانه پودر کاکائو 4 ق س کره 100گرم روغن مایع دو ق س چیپس شکلاتی یک چهارم پیمانه شکر یک دوم پیمانه بکینگ پودر یک دوم ق چ نمک یک چهارم ق چ وانیل مایع 5 قطره فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید کره و روغن و شکر را بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و پس از اینکه کامل مخلوط شد آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را الک کنید و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر چیپس شکلاتی را اضافه کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید گرد کنید و داخل سینی بچینید سینی را حدود ۱۵ دقیفه داخل فر قرار دهید. پس از اینکه از فر که خارج کردید پس از پنج دقیقه از کاغذ روغنی جدا کنید نوش جان
مواد لازم :450 گرم آرد برنج ،100 گرم آرد شیرینی،250 گرم روغن صاف قنادی ، دو عدد تخم مرغ ،نصف قاشق چایی خوری هل ، 200 گرم پودر قند طرز تهیه :::اول کره در دمای محیط گذاشته تا یک مقدار باز شه وبعد باهمزن میزنیم بعد پودر قند و اضافه کرده و تخم مرغ ها و هم اضافه میکنیم کمی هم زده همزن و خاموش کرده آرد های الک شده و پودر هل و هم اضافه میکنیم و بادست خوب ورز داده تا کاملا مخلوط بشه روشو پلاستیک بندازیدبزارید داخل دمای محیط به مدت یک ساعت استراحت کنه و بعد به اندازه دلخواه گرد کرده و مهر میزنیم دمای فر که از قبل گرم کردیم 140 درجه اگر فر برقی 10 دقیقه و اگر گازی 15 دقیقه از داخل فر هم که درآوردین دست نمیزنید تا کاملا سرد بشه چون نرم و اگر داغ دست بزنید از هم میپاشه زیر شم کاغذ روغنی بندازید نوش جونت
آرد: 2 لیوان، شیر: 1 لیوان،تخم مرغ:1 عدد،کره نرم شده: 1/4 لیوان،شکر: 4 قاشق غذاخوری،بکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری،نمک:1/2 قاشق چایخوری، شکلات تخته ای: مقداری طرز تهیه : شیر و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود.مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، شکر ) را باهم مخلوط کنید. سپس کره و مواد خشک را به شیر و تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود. داخل قابلمه گودی مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد با قاشق تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند ( مدام با قاشق پشت و رو کنید تا پیراشکی نسوزد ) سپس روی توری قرار دهید تا سرد شوند با شکلات آب شده و پودر پسته تزیین کنید نوش جان
خربزه رو بشورید از وسط نصف کنید و تخمه های داخلشو با قاشق کاملا خارج کنید حالا یه بسته ژله با هر طعمی که دوست دارید رو با ۱/۵ لیوان آب جوش مخلوط کنید بزاربد خنک بشه خربزه دونیم شده رو بشکل عمودی قرار بدید و ژله رو داخلش بریزید و بزارید تو یخچال تا ژله کاملا سفت بشه بعد خربزه رو مثل خیار پوست بکنید و به شکل حلقه حلقه برش بزنید نوش جان
مواد لازم خیارشور سینه مرغ کالباس هویج بخارپز نخود سبز سیب زمینی آبپز تخم مرغ آبپز ماست سس مایونز روغن زیتون طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی هارو رنده یا با گوشت کوب میکوبیم. تخم مرغها رو رنده و اضافه میکنیم یکم ورز میدیم. روغن زیتون رو اضافه و ورز میدیم. مرغ ریش شده و کالباس رنده شده را ورز میدیم بعد خیارشو رنده شده. در حین ورز دادن هم سس ها و ماست رو قاشق قاشق اضافه میکنیم. آخرای کار هویج رنده شده و نخود فرنگی رو میریزیم که له نشن موقع ورز دادن یا هم زدن. مقدار سیب زمینی باید بیشتر از بقیه باشه و مقدارش غالب باشه. راز خوشمزه تر شدن یه سالاد الویه هم خیار شور زیادشه. من خیارشورشو کم نمیزنم. وقتی هم که میچشم اگر خواستم ترش مزه باشه با یک قاشق سرکه ترشیش رو تنظیم‌ میکنم ک اون دلخواه هست نوش جان
🍩 🥣شيريني داريم به نام ملكه بادام كه خيلي خوشمزه ست،منم با همون دستوراين شيريني رو درست كردم فقط به جاي بادام از گردو استفاده کردم 🥠تهيه خمير:يك پيمانه پودر شكررو با ١٠٠گرم كره كه نرم شده بزنيدبعد يك تخم مرغ رو اضاف كنيد با يك ق چ وانيل بزنيد من دو ق غ شير هم اضاف كردم كاملا زدم تا مخلوط شد،بعد دو پيمانه آرد و بايك ق چ پكينگ پودر الك كردم و كم كم به مواد اضاف كردم با نوك انگشت آرد رو به خورد مواد بديد،بذاريد تو كيسه،قرار بديد تو يخچال برا يك الي دوساعت.من قالب كمربندي رو تهش كاغذ روغني قرار دادم و خمير رو داخلش پهن كردم،با چنگال روي خمير زدم تا پف نكنه،گذاشتم فر براي ده دقيقه،با درجه ١٦٠در اين ميان رويه خميررو رو درست كنيد،١٠٠گرم عسل،سه ق غ خامه،يك پيمانه شكربزاريد رو اجاق تا بجوشه بعد گردوي نگيني (يك ليوان پر نگيني خرد شده با چاقو،اصلا گردو رو له نكنيد)وكمي زعفران دم كرده دو ق غ اضاف كرده وخاموش كنيد،خميرو ازفر برداريد و مواد رو روي خمير بديد دوباره بزاريد فر با دماي ١٦٠به مدت 45 دقيقه،در آخر پخت احساس ميشه رويه ي شيريني شل هست ،نگران نباشيد وقتي سرد شد سفت ميشود