#_کیک_ساندویچ
مواد لازم :
ژامبون یا رست بیف:4 ورق یک سانتی
نان تست برش نخورده:1 عدد
گوجه فرنگی:3 تا 4 عدد
سس مایونز:2 تا 3 قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای:500 گرم
جعفری:2 قاشق غذا خوری
گشنیز خرد شده:2 قاشق غذا خوری
✍طرز تهیه :
دور تا دور نان را با کارد به قطر یک سانت بردارید. بقیه ی نان را از عرض چهار برش بزنید.پنیر خامه ای را با سس مایونز مخلوط کنید تا به صورت کرم در آید.به گوجه فرنگی های ورقه شده کمی نمک بزنید.یک لایه نان را ظرف مورد ظرف مورد نظر قرار داده، رویش را کرم مالیده، ژامبون را روی آن قرار دهید. (ژامبون ها را به اندازه ی نان برش بزنید). به یک لایه ی دیگر کمی کرم زده، روی ژامبون قرار داده کمی فشار دهید تا به لایه ی ژامبون بچسبد.دوباره روی نان را کرم مالیده دو ظرفش را گوجه فرنگی اسلایس شده قرار دهید.بین دو گوجه فرنگی را نیز جعفری و گیشنیز خردشده بریزید. به نان بعدی کرم مالیده و آن را روی گوجه فرنگی قرار دهید. دوباره روی نان کرم زده ژامبون بگذارید. به آخرین لایه، کرم زده روی ژامبون قرار دهید. کمی فشار داده تا به هم بچسبد. روی تمام سطح کرم بکشید و در پایان مقداری از کرم را با چند قطره رنگ قرمز به رنگ صورتی در آورده و روی کیک را تزیین کنید. این کیک را به مدل های مختلف می توان درست کرد.
#کوکی_نوتلا
مواد لازم:
110 گرم کره یا مارگارین (هم دمای اتاق)
نصف پیمانه پودر قند
نصف قاشق چایخوری وانیل
2 عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
3 فنجان آرد (کم کم اضافه کنید)
100 گرم شکلات
(از این مواد، 11عدد کوکی درست میشه)
طرز تهیه:
ابتدا به کمک قاشقِ دسر، نوتلا را با 11 عدد گلوله آماده می کنیم و روی کاغذ روغنی میگذاریم. حداقل به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار می دهیم.
برای خمیر، کره و پودر قند را با همزن بزنید و وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و ورز می دهیم، خمیر نرمی به دست می آید، 100 گرم شکلات را با چاقو تکه تکه می کنیم و به خمیر اضافه می کنیم و دوباره ورز می دهیم و خمیر را به 11 تکه مساوی تقسیم می کنیم.
گلوله های نوتلا که در فریزر قرار دارند بر می داریم، خمیر کوکی ها را باز می کنیم، نوتلا را در وسط خمیر میگذاریم و از کناره ها می بندیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم قرار می دهیم.
تمام خمیر کوکی ها را به همین ترتیب آماده کرده و در سینی قرار دهید و در فر 180 درجه گرم شده به مدت 25 دقیقه با کنترل بپزید.
#لواشك_ميوه
🔹به ميوه ها نمك بزنيد روى حرارت بزاريد،نيازي به اب نيس،بعد ازپخت از صافي ردوهسته گيري كنيددرميكسر بريزد.بزاريدروحرارت تاغليظ شه،مواد رودرسيني كه پلاستيك پهن كرديد بريزيد
🌿🍃🌼🍃🍂🌸🍂🍃🌺🍃🌿
#سوفله_بادمجان
خوشمزه
ابتدا دو عدد پیاز متوسط و دویست گرم گوشت را در میکسر ریخته و بعد همراه کمی روغن تفت می دهیم و در آخر کمی نمک و فلفل و زردچوبه و رب اضافه کرده و کنار می گذاریم،بادمجانها را پوست گرفته و ورقه ورقه نازک کرده و سرخ می کنیم،در یک قابلمه سه قاشق آرد را با کمی روغن تفت داده و حدود نصف بطری شیر به همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و هم میزنیم تا غلظتش به غلظت ماست برسد.در یک ظرف نشکن بادمجانها را چیده و بعد لایه مواد گوشتی را ریخته و بعد ردیف سس بشامل و در آخر پنیر پیتزا را روی آن میریزیم و در فر و یا مایکروفر با درجه دویست و بیست قرار دهیم تا زمانی که رویش طلایی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#جوجه_کباب_استثنایی👩🍳
یک عدد سینه مرغ کامل
مقداری عصاره زعفران
میتونین از بال هم استفاده کنین
یک عدد پیاز درشت خلالی
نصف فلفل دلمه خلالی
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا قاشق چایخوری
یک قاشق سس خردل
یک قاشق غذاخوری سس مایونز
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موجورهویج_وبادمجان
مواد لازم:
بادمجان 2 عدد
هویج🥕 1 عدد
پیازچه🌱 3 عدد
جعفری خرد شده 🍀3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 🥚2 عدد
فلفل سیاه🌶 1/2 قاشق چایخوری
زیره 1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
نمک🧂
آرد 🥡2 قاشق غذاخوری
برای سرخ کردن:
کره 🧈 نصف قاشق غذاخوری یا روغن زیتون🫒 2 قاشق غذاخوری
✅ ژله رنگین کمان
✍مواد لازم:
پودرژله انار ۱بسته
پودرژله بلوبری ۱بسته
پودرژله پرتغال ۱بسته
پودرژله شاتوت یاتمشک ۱بسته
پودرژله الوورا ۱/۵ بسته
ابجوش ۵/۵پیمانه
بستنی وانیلی ۱/۵پیمانه
🍜طرز تهیه:
ابتداظرف موردنظرروکمی روغن مایع میزنیم وسپس پودرژله اناروبا۱لیوان ابجوش حل میکنیم(به روش بن ماری )(میتونید روی بخارکتری روی اجاق حل کنید)وبعد بجای اب سرد جندتیکه یخ میریزیم وقتی حل شد درظرفمون ریخته دریخچال به مدت۴۵تا۱ساعت میزاریم تاخودش وبگیره.
حالا نصف پودر الوورا رو بانصف پیمانه(لیوان)ابجوش ونصف لیوان بستنی وانیلی اب شده درمحیط مخلوط وروی ژله انار میرزیم(خیلی اهسته)حتما دمای هردو تقریبا یک اندازه باشد
ودوباره داخل یخچال میرود وتا۱ساعت وسپس پودرژله تمشک با۱لیوان ابجوش وچندتیکه یخ حل شده وروی لایه بعدی میریزیم.
این مراحل وهمینطور ادامه میدیم یعنی یک لایه ژله رنگی یک لایه ژله بستنی...
این لایه هامیتونه هرچندتاکه میخواید باشه وهررنگی که دوست دارید
دراخرهم براژ برگردوندن ژله دوراونو باچاقو ازظرف جداکرده وظرف وداخل اب گرم گذاشته ودرظرف موردنظربرگردونید.
#ژله_رنگین_کمان
#مربای_پوست_پرتقال
شکر نیم کیلو
پوست پرتقال 200 گرم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
آب دو لیوان
قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم. پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم 15 دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم. این مرحله را کلا" 3 بار تکرار می کنیم و هر بار باید 15 دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود. شکر را با 2 لیوان آب حل و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید. بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند. بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم (از در قابلمه استفاده نکنید) و اجازه می دهیم 24 ساعت در دمای اتاق بماند.
آموزش غذاهای سه دقیقه ای
از عکس ایده بگیر وتوی مهمونی هات بدرخش
نوش جان
#استیک_با_سس_پیکانته
🍴مواد لازم:
روغن زیتون ۱ ق غ
گوشت استیک ۴۵۰ گرم – ۴ تکه
پیاز خلالی خرد شده ۱ عدد متوسط
سس پیکانته ۱ فنجان
🥣روش درست کردن استیک با سس پیکانته :
نیمی از روغن را در تابه ای ۳۰ سانتی روی حرارت متوسط به بالا گذاشته و گوشت را اضافه کرده ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا هردو طرف قهوه ای شوند سپس گوشت را از تابه کشیده و روغن اضافه را جدا کنید .شعله را روی متوسط بگذارید و مابقی روغن را به تابه اضافه کرده پیاز را تفت دهید تا نرم شود .سس پیکانته را به تابه اضافه کرده و وگوشت را به تابه برگردانید و ۲ دقیقه بجوشانید تا گوشت نیم پز شود . یا میتوانید به اندازه ی دلخواه خودتان به پخت گوشت ادامه دهید .
#سبزی_پلو_با_ماهی
ماهی رو چند ساعتی توی آبلیمو وسیر رنده شده میذارم تا طعم دار بشه
بعد دو سه قاشق آرد رو با نمک، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه مخلوط کردم وماهیا رو توی آبکش ریختم تا آبلیمو اضافه ش گرفته بشه بعد توی مواد خشک غلطوندم وتوی روغن سرخ کردم
واسه ته دیگ هم یکی دوق روغن ریختم ته قابلمه وبرنج آبکش رو یه قسمتش رو با زعفران آب شده، یه قسمتشو رو با آب لبو، یه قسمتشو سفید، وبقیه ش رو با شوید سبز کردم. و چیدم کف قابلمه وروش هم کامل با شوید پلو پرکردم
#محلبی_ژله_ای
مواد لازم:
ژله شاتوت يا هر ژله ی قرمز رنگی: نصف بسته
شاتوت يا انار: کمی
کيک رولی: 1 بسته
شير: 2 ليوان
شکر: 1/4 ليوان
آرد: 2 ق غ
نشاسته ذرت: 2 ق غ
خامه صبحانه: 100 گرم
وانیل: 1/4 ق چ
طرز تهیه:
من از مقداری شاتوت که تو فريزر داشتم استفاده کردم، شما میتونین انار جايگزين کنين.
خوب اول ژله قرمز رنگ رو طبق معمول درست میکنیم، نصفشو داخل جام ريخته میزاریم يخچال نيم بند شه، سپس شاتوت يا دونههای انار رو میریزیم و مابقی ژله، دوباره میزاریم يخچال.
پس از اینکه ژله بست، کيک رولی رو برش میدهيم دور تا دور جام و کف قالب میچینیم. دوباره داخل یخچال گذاشته، حالامحلبی رو درست میکنیم.
برای محلبی، ابتدا شیر،شکر، آرد سفيد و نشاسته ذرت رو داخل قابلمه ريخته، روی حرارت ملایم گذاشته، مرتب هم میزنیم تا مايه غلیظ مثل فرنی داشته باشيم.
سپس حرارت رو خاموش کرده، وانیل و خامه رو اضافه و کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود، بعد از خنک شدن روی مواد دسر ريخته ،در يخچال چند ساعت میگذاریم تا ببندد،بعد به سلیقه ی خودتون روی دسر رو تزئین کنید