eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
23.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درست کردن پاچه گاو😍😋 مواد لازم: پاچه ی گاو🐄 پیاز🧅 سیر🧄 برگ بو🌱 نمک و فلفل 🌶🧂 زردچوبه و دارچین🪵
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فسنجون😍😋 نکات: ۱-زمان تفت دادن گردو، با گوشتکوب چوبی همزمان له میکنیم، اینجوری گردو روغن بیشتری پس میده. ۲-گردو ها که ۲ ساعت پخت طی دو مرحله به فاصله سی دقیقه داخل خورشت یخ می اندازیم، این شوک سرما هم باعث میشه خورشت روغن بیشتری بندازه. ۳-در انتهای زمان پخت تست طعم می گیریم اگه طعم شیرینتری دوست دارید می تونید به دلخواه یه مقدار شکر اضافه کنید. ‌ مواد لازم برای ۴ نفر ۱-مغز گردو ۲۵۰ گرم ۲-مرغ ۱ عدد متوسط ۳-پیاز داغ نگینی ۳ ق.غ ۴-رب انار غلیظ ۲ ق.غ ۵-نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم ۶-شکر اختیاری (برای طعم سازی) ۷-یخ ۲ تکه به اندازه تخم مرغ ۸-برنج ایرانی ۴ پیمانه ۹-زعفران ۱ ق غ
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
کیک رو برشبزن به شکل بستنی و داخل چوب بستنی بزار و در کاکائو بغلتون و روش جینگولک‌هایی بزار و شیک سرو کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
: مواد لازم: برنج. ٢ پيمانه لوبيا چشم بلبلى. ١ پيمانه شويد تازه يا خشك ويا فريزرى به ميزان لازم نمك ، روغن وسيب زمينى براى ته ديگ و كمى زردچوبه طرز تهيه:برنج را بعد از شستشو با مقدارى نمك و آب ولرم خيس كنيد .لوبيا را هم خيس كنيد و آب آنرا عوض كنيد و جدا گانه بپزيد .براى پخت برنج در قابلمه مناسبى آب را بجوشانيد و برنج را به آن اضافه كنيد كمى زردچوبه به آن بزنيد واگر از شويد خشك استفاده ميكنيد آنرا در آب برنج بريزيد برنج را آبكش كنيد و لوبيا را هم با آن مخلوط كنيد اگر از شويد تازه استفاده ميكنيد موقع دم كردن لابه لاى برنج بپاشيد . ته ديگ مورد علاقه خود را كف قابلمه بگذاريد و برنج را دم كنيد •
🍗🍗🍋 🔸مواد لازم: 📝 ▫️مرغ نیمچه حدود ۴۰۰ گرم ▫️سیر ۳ حبه ▫️پوست لیمو ۱ ق ▫️آبلیمو ترش تازه نصف لیوان ▫️جعفری خرد شده ۲ ق غ ▫️نمک و فلفل و زردچوبه ▫️پودر پاپریکا، پودر سیر، رزماری ▫️روغن به میزان لازم ▫️کره به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم ✍️ابتدا مرغ رو به شکل پروانه ای برش بزنید حسابی نمک و فلفل و پودر سیر بزنید بعد سیر خرد کرده و با کره و ادویه و جعفری خرد شده مخلوط کرده و به شکل خمیر در بیارید و بعد به همه جای مرغ بزنید مرغ رو داخل کیسه مخصوص پخت و در فر به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا بپزه
طرز تهیه غذای کودک : سوپ مواد لازم: ـ گوشت (یک تکه متوسط خورشتی معادل ۳۰ گرم)، (بهتر است گوشت ماهیچه گوسفند استفاده شود) ـ برنج (یک قاشق مرباخوری) هویج (یک عدد کوچک) ـ سیب زمینی (یک عدد کوچک) طرز تهیه: ابتدا گوشت را می گذاریم تا کمی پخته شود. سپس هویج و برنج را اضافه کرده و مدتی بعد سیب زمینی را اضافه می کنیم. پس از پخته شدن کامل، برای بهتر شدن طعم آن می توان از چند قطره آب نارنج یا آب لیموی تازه استفاده کرد.به یاد داشته باشید که در سن یک سالگی تا پایان ۲ سالگی شیر مادر به عنوان مکمل و تامین کننده بخشی از نیازهای تغذیه ای کودک محسوب می شود. این دوره مرحله بسیار حساسی است که اگر در مراقبت از کودک و برآورد نیازهای تغذیه ای او دقت نشود، می تواند منجر به توقف یا افت رشد و نهایتاً سوءتغذیه شیرخوار شود •
آرد دو لیوان ماست نصف لیوان روغن مایع سه ق غ تخم مرغ یک عدد بکینگ پودر دو ق چ سرپر شکر یک سوم لیوان وانیل نوک ق چ ابتدا ماست و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم بعد می زاریم پنج دقیقه بمونه و ماست خوبه کف کنه.تخم مرغ و روغن و شکر و وانیل رو مخلوط خوب میزنیم یکدست بشه بعد ماست رو اضافه میکنیم در آخر آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه .روی خمیر رو بپوشانید و یک ربع تا نیم ساعت استراحت بدین. بعد از خمیر گلوله هایی اندازه نارنگی بردارین کف ظرف آردپاشی شده بچینید و با پشت ماسوره یا هر چیز گردی مثل در بطری قالب بزنید.روغن رو بزارید یک ربع خوب داغ بشه شعله رو کم کنید و دونات ها رو داخلش بندازین شعله باید ملایم باشه یک طرف تغییر رنگ داد برگردانید ظرف دیگه خوب سرخ بشه خیلی نزارید تغییر رنگ بده چون خشک‌میشه. بعد از روغن خارج کنید یا داخل شکر بچرخانید یا با شکلات آب شده روش بریزید
مواد لازم: ▫️شیر یک پیمانه ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️آرد ۲پیمانه ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️روغن سه چهارم پیمانه ▫️وانیل نصف قاشق چایخوری ▫️بکینگ پودر ۲ ق م طرز تهیه: ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک خوب هم میزنیم به طوری که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه بعد سفیده ها رو داخل یخچال میذاریم. میریم سراغ زرده ها که با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد روغن مایع(که من روغن زیتون )ریختم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. همزن و کنار میذاریم سفیده ها رو اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی آروم مخلوط میکنیم جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید.وقتی مواد مخلوط شد کف قالبتون و کاغذ روغنی انداخته و مواد و داخل قالب ریخته(قالب من ۲۰سانتی بود) و بدون هیچ حرکتی کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد.این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره .امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ‌‌
لبو ۵عدد سیب ‌۲ عدد انار دون شده ۲‌ عدد گلپر ۱ ق چ سیاهدونه ۱ ق چ نمک ۱ ق چ شکر ۱/۲‌ پ سرکه قرمز به مقدار لازم لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبها رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره بعد نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیفته بعد نوش جان کنیدالبته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید