eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی ۴ عدد پیاز ۱ عدد فیله مرغ ۵ عدد نخود فرنگی ۴ قاشق ذرت ۴ قاشق قارچ ۵ عدد شیر ۱ پیمانه خامه ۲ قاشق کره نوک قاشق چای خوری پنیر چدار ۵۰ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ عدد سینه ی مرغ مکعبی خورد شده ۱ عدد پیاز نگینی خورد شده ۲ عدد سیر رنده شده ۱ عدد فلفل دلمه ۱ ق چ نمک و ادویه کاری و زردچوبه و فلفل ۱ ق غ رب گوجه(دلخواه) نصف فنجان خامه ۱ بسته عصاره مرغ . . . . .
🌹 برای این که زیتونتون کپک نزنه اب و سرکه و نمک رو داخل ظرف بریزید و به اون روغن زیتون اضافه کنید. اینجوری هیچ وقت کپک نخواهد زد☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه براونی خوشمزه و رژیمی بدون آرد و شکر؛ فقط در ۲ دقیقه😳 مواد لازم : موز ۱ عدد تخم مرغ ۳۰ گرم پودر کاکائو نوک قاشق بکینگ پودر شکلات چیپسی توت فرنگی
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم ایده خوب واسه در اوردن ژله از قالب حتما اینجوری در بیارین ژلتونو 🌹🌹فقط قالبم رو قبل از اینکه ژله داخلش بریزم با چندقطره روغن مایع چرب کردم.وقتی ژله بعد از چند ساعت که داخل یخچال بود سفت شد برای جدا کردنش از قالب اصلا از ابگرم و سشوار و ...استفاده نمیکنم چون بافت ژله خراب میشه. بعد از اینکه ژله کاملا سفته سفت شد اطرافش رو با نوک انگشت یا چاقو ازاد میکنم بعد میزارم ۵دقیقه توی محیط اشپزخونه بمونه بعدم داخل بشقاب برمیگردونم.🌹جنس قالب پلاستیکی هستش با قالبای سیلیکونی نمیتونم کار کنم کمی اذیت میکنن🙈 این ژله ها رو با یک لیوان آبجوش و نصف لیوان شیر مخلوط و آماده کردم ریختم داخل قالب.لایه اول ژله طالبی.لایه دوم ژله پرتقالی . . . . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨آموزش کیک یخچالی بسیار ساده و راحت با بیسکویت 🍰🍪 خودم درست کردم عالی شد و خوشمزه😋😋😋 . . . .
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شام سبک و خوشمزه 😊 ❤❤❤ ☘ . . . . . .
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ 1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) 2.5 لیوان آرد 2 لیوان شیر بعد از بیرون آوردن از فر طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه با همزن برقی بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد خشک را الک کنید و هم بزنید. در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که خلال دندان از کیک تمیز بیرون بیاد بپزید. 5 دقیقه بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید شیر سرد را بریزید و 10 دقیقه بعد کیک را برگردانید. روی کیک شکلات آب شده به روش بنماری بریزید. نوش جان ❣نکته:این کیک حالت خیس داره اگه خیلی خیس دوست ندارین شیر کمتری بریزین یا میتونین شیر نریزین 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا