eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه براونی خوشمزه و رژیمی بدون آرد و شکر؛ فقط در ۲ دقیقه😳 مواد لازم : موز ۱ عدد تخم مرغ ۳۰ گرم پودر کاکائو نوک قاشق بکینگ پودر شکلات چیپسی توت فرنگی
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم ایده خوب واسه در اوردن ژله از قالب حتما اینجوری در بیارین ژلتونو 🌹🌹فقط قالبم رو قبل از اینکه ژله داخلش بریزم با چندقطره روغن مایع چرب کردم.وقتی ژله بعد از چند ساعت که داخل یخچال بود سفت شد برای جدا کردنش از قالب اصلا از ابگرم و سشوار و ...استفاده نمیکنم چون بافت ژله خراب میشه. بعد از اینکه ژله کاملا سفته سفت شد اطرافش رو با نوک انگشت یا چاقو ازاد میکنم بعد میزارم ۵دقیقه توی محیط اشپزخونه بمونه بعدم داخل بشقاب برمیگردونم.🌹جنس قالب پلاستیکی هستش با قالبای سیلیکونی نمیتونم کار کنم کمی اذیت میکنن🙈 این ژله ها رو با یک لیوان آبجوش و نصف لیوان شیر مخلوط و آماده کردم ریختم داخل قالب.لایه اول ژله طالبی.لایه دوم ژله پرتقالی . . . . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨آموزش کیک یخچالی بسیار ساده و راحت با بیسکویت 🍰🍪 خودم درست کردم عالی شد و خوشمزه😋😋😋 . . . .
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شام سبک و خوشمزه 😊 ❤❤❤ ☘ . . . . . .
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ 1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) 2.5 لیوان آرد 2 لیوان شیر بعد از بیرون آوردن از فر طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه با همزن برقی بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد خشک را الک کنید و هم بزنید. در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که خلال دندان از کیک تمیز بیرون بیاد بپزید. 5 دقیقه بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید شیر سرد را بریزید و 10 دقیقه بعد کیک را برگردانید. روی کیک شکلات آب شده به روش بنماری بریزید. نوش جان ❣نکته:این کیک حالت خیس داره اگه خیلی خیس دوست ندارین شیر کمتری بریزین یا میتونین شیر نریزین 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک را بعداز پخت داخل همون قالب کمربندی بزارید خنک بشە وبا ابمیوە یا شیر کیک را مرطوب کرده و کرم را روش بریزید مواد لازم برای کرم شیر 3لیوان شکر سە چهارم لیوان آرد سفید 4ق.غ نشاسته ذرت 4ق.غ وانیل ۱ ق چ کره ۵۰ گرم شکلات تختە ای 10گرم تمام مواد غیر از شکلات رو باهم مخلوط روی حرارت مدام هم بزنید تا به غلظتی مث فرنی برسه در آخر شکلات رو افزوده و مخلوط کنید و این مخلوط را روی سطح کیک ریخته وصاف کنیدو در یخچال بمدت 2ساعت قرار دهید من با پودر کیک تزیین کردم
🍆 ✍مواد لازم: ✔️بادمجون كبابى ٢عدد ✔️نخود پخته يك و نيم ليوان ✔️روغن زيتون يك دوم استكان ✔️ارده دو سوم استكان ✔️سير دو حبه ✔️فلفل قرمز نصف ق م خ ✔️فلفل سياه نصف ق م خ ✔️نمك يه ق م خ ✔️پودر زيره نصف ق م خ ✔️ليموترش يك عدد ✔️برگ نعنا تازه یه مشت 🥣 طرز تهیه: نخود هارو به شكل پوره در بياريد(با ميكسر با چرخ گوشت) بادمجونهاى كبابى رو هم پوره كنيد،همه ى مواد رو توى ظرف گودى بريزيد و با ميكسر با هم مخلوط كنيد تا همه ى مواد با هم تركيب بشن و به شكل يه سس غليظ در بيان،اگر احساس كرديد كه حمص تون يكم غلظتش زياد،ليموترش يا يه قاشق ماست اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط بشه و بعد بذاريد به دماى محيط برسه ،توی ظرف گود بریزید و روش رو با روغن زیتون و نعنا تزیین کنید. كنار فلافل يا كتلت يا با نان ترديلا يا مثل من نان پیتا رو برش هاى كوچيك بزنيد و به روغن زيتون و فلفل سياه و قرمز و اويشن اغشته كنيد و چند دقيق توى فر بذاريد تا كاملا برشته و طلائي بشه،بعد كنار حمص سرو کنید.
⚫ کباب ترکي خونگي مواد لازم: گوشت فیله گوساله: 2 تکهگوشت فیله مرغ: 4 تا 5 عددقارچ: 300 گرمفلفل دلمه: 1 عددنمک و فلفل: به میزان لازمسیر: 2 تا3 عددپیاز: یک عدد بزرگروغن: به میزان لازمسیب زمینی: 2 عدد متوسط طرز تهیه کباب ترکی خانوادگی طرز تهیه: : 1. ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداریروغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید. سیر را خرد کرده و به آن اضافه کنید. 2. گوشت گوساله و مرغ را به ورقه های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنید. 3. قارچ و فلفل دلمه را خرد کنید و به گوشت های ورقه ای و سرخ شده بیفزایید (قبل از سرخ کردن قارچ ها، یک قاشق آّب لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود). 4. اکنون همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آنها بزنید. در ظرف را ببندید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم و طعمدار شوند. سیب زمینی را خلال کرده، کمی آب پز کنید (دقت کنید نیمه پز شده باشد). سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید. 5. غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزیین کنید.
تزیین به شکلی ایده عالی برای میز غذای روز عید ┅✿❀🍃🌹🍃❀✿┅