eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
16.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت نوبرانه 😍😋 پیاز: ۲ عدد سینه مرغ: ۵۰۰ گرم گوجه سبز (یا آلوچه😅): ۳۰۰ گرم جعفری: ۳ دسته نعنا: ۱ دسته ادویه: کاری: ۱/۵ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری نعنا خشک: ۲ قاشق عذا خوری آبجوش: ۲ لیوان. . پیاز رو ۲-۳ دقیقه سرخ کنید، مرغ رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سبزی تازه رو خورد کنید اضافه کنید، دو دقیقه بعد ادویه و سبزی خشک بزنید و ۱۰-۱۲ دقیقه دیگه سرخ کنید (هر وقت دیدید داره خشک میشه، نصف فنجون آب یا آبجوش بریزید). در نهایت ۲ لیوان آبجوش بریزید، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا ۱ ساعت بپزه (این زمان حدودی هست، شما باید تا پختن کامل گوجه‌سبز اون رو بپزید) . کته: برنج آب (۱/۵ پیمانه به ازای ۱ پیمانه آب) روغن (یا کره) نمک بعد از اینکه جوشید و آبش رفت حرارت رو کم کنید درش رو ببندید تا دم بکشه.
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستیل خانگی😍😋 مواد لازم: پودر ژله آماده🍑🍊🍋:یک بسته گلوگز🥣: یک ق س سر پر آبجوش🔥💧: یک چهارم لیوان دسته دار فرانسه نکته مهم: بعد از اینکه از یخچال خارج کردید و از قالب جدا کردید اگر کمی چسبنده بود ‌یکی دو ساعت داخل بشقاب که خیلی خیلی کم چرب کردید بچینید و تو محیط اتاق بمونه و بعد بچینید داخل ظرف در بسته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1.چند رنگ ژله رو درست کنید. می تونید ژله شفاف درست و یا اینکه ژله رنگی رو با شیر یا بستنی درست کنید که کدر بشه. (به ازای هر بسته ژله رنگی یک لیوان آب جوش بریزید و وقتی که خنک شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید) داخل قالب بریزید وقتی کامل بستن از قالبها جدا کنید. می تونید از قالب یخ هم استفاده کنید برای ژله های توپی. 2.ژله آلورا رو با یک لیوان بستنی وانیلی و یا نصف لیوان شیر درست کنید. (برای هر بسته یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی وانیلی و یا نصف لیوان شیر) ژله وقتی خنک شد بستنی اب شده و یا شیر رو بریزید. 3.بعد از بسته شدن توپی ها آنها رو تو قالب بریزید و ژله سفید رو به روش ذکر شده درست کنید و روش بریزید تا ببنده. برای اینکه ژله های توپی شناور نشن می تونید در چند مرحله ژله سفید رو توی قالب بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1.5 کیلو گرم پیاز کوچک 1 کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 فنجان کوچک رب انار و نمک و فلفل به مقدار لازم اول، پیاز ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید..نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید‌ درون پیازها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید..سپس کاغذ روغنی و فویل رو رپی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید.. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیازها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید.این خوراک رو میتونید با نان سرو کنید و نوش جان کنید.
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قارچ کاراملیزه قارچ گوجه ۲ عدد پیاز ۲ عدد فلفل دلمه قرمز ۱ عدد فلفل دلمه سبز ۱عدد نمک،فلفل چیلی،زردچوبه ،نعنا،آویشن کره،روغن زیتون آبلیمو ۱ قاشق پنیرپیتزا
14.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 💕پیاز بزرگ یک عدد خرد شده 💕گوشت چرخ شده 200گرم 💕سیب زمینی خرد شده یک عدد بزرگ 💕رب گوجه یک قاشق 💕گوجه رنده شده سه عدد متوسط 💕اب نارنج سه قاشق 💕نمک و فلفل و زردچوبه 💕روغن به میزان لازم تو کلیپ کاملا مشخصه،فقط اینکه بعضی ها آخرش تخم مرغ هم میزنن و یا اینکه گوجه رو بجای رنده کردن خرد میکنن ولی این مدل و بیشتر درست میکنن.اضافه کردن آب نارنج و یا آبغوره اختیاریه
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•لازانیا با دیپ زیتون🍈😍😋 🍽️مواد لازم: 🍝لازانیا یک بسته 🥩گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم 🧅پیاز داغ بمقدارلازم 🫑فلفل دلمه دو عدد 🧀پنیر پیتزا دو لیوان 🧂ادویه ها:نمک،فلفل،زردچوبه ،آویشن،پولبیبر، آرومات،اورگانو،ادویه لازانیا 🥄مواد دیپ زیتون: 🧀پنیر فتا پنجاه گرم 🫒زیتون بی هسته یک کاسه 🧄سیر یک بته اورگانو،آویشن فلفل 🍾روغن زیتون دو استکان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۵۰۰ گرم زردآلو که هسته اش را جدا کردین با غذاساز یا هر وسیله ای پوره کنید من تعدادی رو هم خرد کردم شکر را اضافه ومخلوط کنید وروی حرارت قرار بدین اول رقیق میشه وشروع به کف کردن میکنه کف روش را بگیرید تا مارمالادتون شفاف بشه برای ۵۰۰ گرم زردآلو بسته به ترش وشیرین بودنش از ۳۵۰ تا ۵۰۰ گرم شکر می تونید بریزید من ۴۰۰ گرم استفاده کردم حدود بیست دقیقه بزارید بمونه تا به غلظت برسه کمی زعفران هم برای رنگ بهتر می تونید بهش اضافه کنید یک ق چ پودر ژلاتین را با یک ق س آب یا گلاب مخلوط کنید وقتی قوام اومد بهش اضافه کنید ودر نهایت ۱ق چ آبلیمو ترش برای اینکه شکرک نزنه قل های ریز که زد شعله را خاموش کنید واجازه بدین خنک بشه وداخل ظرف بریزید
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۱ عدد تخم مرغ، نصف ق چ وانیل، ۲ ق غ شکر، ۱ لیوان سرخالی ماست مخلوط کنید ۲ ق غ روغن مایع ترکیب کنید ۳ لیوان آرد سفید ، ۲ ق چ بکینگ پودر کم کم اضافه کنید و هم بزنید با دست خوب ورز بدید تا خمیر جمع بشه سطح کار آرد بپاشید با وردنه بازش کنید قطر خمیر باید این اندازه باشه با کاتر گرد یا کاسه بصورت ماه برش بزنید توی روغن داغ سرخ کنید، مدام اینرو اونرو کنید برای اینکه براق بشن روشون کمی مربا بزنید در آخر با هر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید 🥗
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد قرمز ۱ عدد قارچ ۴ عدد هویج ۱ عدد فیله مرغ ۴ عدد نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز و اویشن(هر کدوم ۱ قاشق چای خوری ) ۲ قاشق خامه شیر ۱ لیوان لازانیا ۱ بسته پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم