eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با تهیه ی پیتزا و استفاده بهینه از نون باگتای بیات و اضافه☺️ من همیشه با دور ریختن مواد غذایی اضافه مخالفم و ترجیح میدم از هر ماده ای نهایت استفاده رو ببرم نون باگت یکی از اون موادیه که وقتی بیات میشه واقعا به تنهایی قابل استفاده نیست ولی در عین حال کلییی کاربرد داره که فکرشم نمیکنین یکیش پیتزای خونگیه که امروز میخوام یادتون بدم نون باگت بیات 1 عدد کامل تخم مرغ 2 عدد شیر نصف پیمانه روغن مایع یک سوم پیمانه سس گوجه و سس های دلخواه مواد روی خمیر هم که هرچی دوست داشته باشین از سوسیس و کالباس گرفته تا سبزیجات و گوشت به دلخواه خودتون شیر و تخم مرغ و روغن رو باهم خوب مخلوط کنین حالا نون هارو تکه تکه کنین و به مخلوط اضافه کنین و خوب همش بزنین تا خمیر شه اگر خمیر شل بود و شیر اضافه داشت بهش نون اضافه کنین و اگر خیلی خشک بود بهش شیر اضافه کنین حالا یه قالب پیتزا بردارین و خمیر رو توش با لیسک خو فیکس و پهن کنین اگر قالب پیتزا نداشتین کف یه ظرف نشکن کاغذ روغنی یا فویل پهن کنین و بعد خمیر رو توش بزارین سس و مواد دلخواهتون رو روی خمیر بزنین و بزارینش تو فر با دمای 200 درجه چند دقیقه بمونه و برشته شه چون این خمیر خام نیست و نیاز به پخت نداره خیلی زود پیتزاتون حاضر میشه 🌟
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ‌ من ابتدا به مرغ زعفرون دم کرده و زردچوبه و نمک میزنم بعد تو روغن سرخ میکنم (این کار باعث میشه ظاهر مرغ حفظش بشه و مجلسی تر باشه و در عین حال یه مرغ مزه دار شده داریم) مرغ رو جدا میکنم و یک عدد پیاز متوسط که توی مشت جا بشه رو خلالی باریک کردم(نگران نباشید حین پخت آب میشه)پیاز رو با روغن مرغ اضافه میکنم میزارم کمی نرم بشه بعد هویج حلقه شده و فلفل دلمه ای رنده شده اضافه میکنم نیاز نیست سرخ بشن در حد تفت دادن کافیه. زردچوبه یک قاشق مرباخوری، یک قاشق مرباخوری، فلفل سیاه یک قاشق چایخوری، فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری، چوب دارچین یک تکه، جوز هندی رنده شده یک سوم قاشق چایخوری ( جوز هندی قلق کار هست، یه ادویه مرموز که هیچ کس نمیتونه بفهمه چیکار کردید که خوشمزه شده،طعم ادویه ها رو قالب میکنه👌 در مصرفش زیاده روی نکنید، مصرف زیادش مضر هست) میزنم به اندازه ۲ لیوان آب اضافه میکنم نیم ساعت زمان میدیم تا کمی مرغها پخته بشن بعد توی ی ظرف جدا دو قاشق کره رو میزاریم آب بشه بعد ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدم در اخر دو قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و به مرغا اضافه میکنم و میزارم جا بیفته و سسش غلیظ بشه برنج رو هم میپزم. زرشک رو با ۱ قاشق روغن یا کره و ۱قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و ا قاشق گلاب و یک قاشق زعفران دمکرده اضافه کردم تا شکر حل بشه . بزارید آب آن کشیده بشه بعد خاموش کنید (اضافه کردن شکر باعث میشه طعم زرشک ترش و شیرین بشه حالت کریستالی پیدا کنه خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید) 😉 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چی این روزها می چسبه 😁 توی خونه خیلی راحت با سه قلم مواد یه بستتی خوشمزه درست کنید . خیلی راحت و حسابی هم خوشمزه است . بچه ها که حسابی دوسش دارند . ☺️😊 . طالبی نصف عدد (۴۰۰ گرم) شکر ۱ ق غ خامه صبحانه یا قنادی ۱ تا ۲ ق غ طالبی رو پوست کندم و برش دادم . داخل مخلوط کن طالبی ،شکر ، خامه رو ریختم و میکس کردم . میزان شکر بسته به علاقه شما و میزان شیرینی طالبی داره . خامه هم خوشمزه تر می کنه . اگر قالب دارید داخل قالب بریزید ، اگر نه لیوان یکبار مصرف گزینه راحت و وم دستی هستش 😊 ، داخل لیوان یکبار مصرف ریختم . نیم الی یک ساعتی داخل فریزر موند چوب بستنی رو داخلش قرار دادم . ۵ ، ۶ ساعتی فریزر بمونه و بعد لیوان رو برش دادم و بستنی رو خارج کردم . پ.ن : به جای طالبی می تونید از میوه های دیگه هم استفاده کنید . 🌟
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷مواد لازم 👇 🔹آب سرد: ۲پیمانه 🔹آب جوش: ۱ پیمانه 🔹پودر ژله: ۱بسته 🔹کره: نصف قاشق غذاخوری 🔹شکر: ۱پیمانه 🔹نشاسته : نصف پیمانه 🔹گلاب : ۲-۱ قاشق 🔹پودر نارگیل: مقداری 🔆طرز تهیه: 🔅برای تهیه این نوع باسلوق ابتدا نشاسته را در ۲ پیمانه آب سرد حل میکنیم (میتونید با همزن هم هم بزنید). پودر ژله رو به رنگ و طعم دلخواه انتخاب کنید و با ۱لیوان آب جوش مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و صبر کنید تا کاملا زلال بشه و همه را حل بشن. بعد بذاریدش کمی خنک بشه. وقتی کامل سرد شد اون رو با نشاسته مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و بذارید روی حرارت و خوب مخلوط کنید. اجازه بدید اون قدر بمونه تا نشاسته کامل براق بشه بعد بهش شکر ،کره و گلاب رو اضافه کنید.(در کل مراحل باید سریع مواد رو هم بزنید تا ته نگیره). وقتی کامل سفت شد طوری که به سختی از قاشق شما چکه کرد شعله رو خاموش کنید. از قبل یه ظرف رو انتخاب کنید و روش پودر نارگیل بپاشید و بعد مایه رو داخلش بریزید و بینش یا روش هم نارگیل بپاشید یا مغز اضافه کنید و اجازه بدید بمونه و خودشو کامل بگیره. اگر دوست دارید این باسلوق شبیه نوع بیرونی بشه حتما ۳قاشق پودر ژلاتین هم به مواد اضافه کنید(به پودر ژله هنگام مخلوط کردن با آب اضافه کنید)بهتره رنگ ژله شما تیره باشه تا باسلوق قشنگ تر بشه.میتونید مثل موارد بالا بین باسلوق مغز بذارید و بعد لایه بعد رو بریزید(مواد رو طی چند مرحله بریزید و بینش مغز استفاده کنید)در صورت تمایل میتوانید داخل پودر ژله چند قطره رنگ خوراکی همرنگ با ژله نیز اضافه کنید. در این صورت ماحصل کار باسلوق رنگی خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ با سیب زمینی😋😍 مواد لازم: پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه فلفل سبز ۲ عدد فلفل قرمز ۲ عدد گوجه فرنگی ۱ عدد مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم رب گوجه فرنگی ۱ ق غ ادویه کاری ۱ ق م زیره نصف ق چ پول بیبر ۱ ق چ مواد پایه : سیب زمینی ۲ عدد
16.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ تست مرغ سوخاری😍😋 مواد لازم: فیله مرغ🍗 ۶ عدد چاشنی مرغ و ماهی ۱ قاشق چای خوری ماست چکیده🍶 ۲ قاشق نمک🧂 نصف قاشق چای خوری لیمو🍋 ۱ عدد روغن 🥃۲ قاشق مواد سس پیاز🧅 ۱ عدد فلفل دلمه ای زرد و قرمز 🫑۱ عدد گوجه🍅 ۴ عدد نمک🧂 نوک قاشق چای خوری چاشنی اسپاگتی ۱ قاشق چای خوری مواد روکش آرد 🥡یک پیمانه لیمو فلفلی و کاری 🍋هر کدوم ۱ قاشق چایی خوری نمک🧂 ۱ قاشق چای خوری پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی تابستونی🫐 مواد لازم : سیروپ بلو کاراسائو اسپرایت پنیرک یخ
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چاکلت پای😋😍 ~🤎برای قالب قطر ۲۳شما احتیاج دارید به: کراست: ۲ و ۱/۲پیمانه(۳۱۳گرم) آرد شیرینی پزی ۲ق چ شکر ۱ق چ نمک ۱پیمانه(۲۳۰گرم)کره ی سرد برای براونی: ۱پیمانه(۱۷۰گرم) شکلات چیپسی یا تخته ای ۱۱۴گرم کره ۳عدد تخم مرغ هم دمای محیط ۱/۴ ق چ ۱/۲پیمانه(۱۰۰گرم) شکر ۱ق چ وانیل ۱ق چ پودر اسپرسو(دلخواه) ۱ ق چ بکینگ پودر
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سیب زمینی تنوری😋😍 ~💚مواد لازم: سیب زمینی فسقلی کره نمک/ فلفل سیاه/ عصاره مرغ/ پاپریکا/ زست لیمو/ پودر سیر
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ماهی تنوری🐟• ~🩵اینارو میخوایم : ماهی قزل ۱ عدد اب لیمو تازه ۱ عدد روغن زیتون ۲ ق غ زعفرون ۲ ق غ نمک فلفل سیاه پودر سیر پیاز ۱ عدد
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مطمئنم اگه این مدلی شیر موز درست کنی عاشقش میشی😋 مواد لازم : موز بستنی گردو خرما شیر کنجد
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طبخ جدید بلال🥹🫶🏻 مواد لازم : لیمو ۲ برش ادویه : نمک، پودر سیر پاپریکا، آویشن نصف لیوان آب ۱ ق غ کره