eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت مکزیکی🌽😍😋 مواد لازم : ذرت ۴۰۰ گرم قارچ ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲ پیمانه سس مایونز ۱ پیمانه پنیر پارمسان ¼ پ نمک، فلفل سیاه آبلیمو ۲ ق غ کره ۳۰ گرم فلفل قرمز آویشن .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و قارچ🤩 مواد لازم : گوشت چرخ‌كرده پیاز ۱ عدد فلفل دلمه فلفل قرمز فلفل سیاه کره ۳۰ گرم آرد ۲ ق غ شیر ۲ لیوان قارچ نمک .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش گارنیش تویل 😍 رسپی : آرد ۱۰ گرم آب ۹۰ گرم روغن ۴۰ گرم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوای شیروهویج😍🥕🍼 مزه‌ی بهشت میده .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه خمیر پیتزای حرفه ای 😍😋 اول اینکه خمیر پیتزا رو در این روش حتما یک ربع ورز بدین تا زمانی که چسبندگی زیادی به دستتون نداشته باشه. (کمی چسبندگی طبیعیه) مقدار آب مورد نیاز برای خمیر پیتزا بستگی به نوع آرد مصرفی تون داره ولی برای 500 گرم آرد در مجموع حدود 280 سی سی آب نیازه. اگه از کیفیت مخمر مطمئن هستین و به نظرتون سالمه میتونین مواد خشک خمیر پیتزا رو با هم ترکیب کنین و آب رو اضافه کنین، در این صورت نیازی به امتحان سلامتی مخمر در آب ولرم نیست. ولی اگه میخواید مخمر رو تست کنید؛ آب مورد نظر نه باید داغ باشه و نه سرد. نشانه ی دمای مناسب اینه که وقتی انگشت خودتون رو توی آب نگه میدارین نباید بسوزه. بعد از چانه گرفتن نهایی و تقسیم خمیر به وزن های دلخواه مجددا چانه بگیرید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
15.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* * [مواد لازم] تخم مرغ ۴ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری شکر یک و یک سوم لیوان آب نصف لیوان کمتر آرد یک و نیم لیوان بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرپُر پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری کنجد به اندازه دلخواه *فر دست ساز* قابلمه را یک ربع از قبل روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار داده تا بخوبی گرم شود ، درون قابلمه رینگ فلزی قرار داده و قالب کیک را روی رینگ فلزی قرار داده ، دم کنی را روی قابلمه میذاریم و تا حدود ۴۰ دقیقه اول دم کنی را برندارید تا پف کیک نخوابد و بعد با سیخ چوبی تست پخت انجام بدین اگر سیخ چوبی تمیز بود یعنی کیک کامل پخته است .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
20.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا گیاهی 🌿 پروتئین این غذا باورنکردنیه😉 برای ورزشکاران و همه افراد به شدت توصیه میشه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بروشتا ایتالیایی✨ عناصر: نان تست روغن زیتون پیاز سیر گوجه چری پنیر موزارلا ریحان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش صحیح جدا کردن استخوان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما امتحان کن تضمین عاشق شدنتون با من چون طعم و مزش عالیه و خیلی هم بی دنگو فنگه🙌🏻 مرغ ادویه ها شامل زردچوبه و نمک و آویشن و پاپریکا و ادویه کاری و پودر سیر و برگ بو ماست سون یک لیوان جعفری خرد شده دو‌قاشق غذاخوری پیاز نگینی یک عدد .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
21.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ و پیازچه : ◗ ۱ عدد سینه مرغ ◗ ۲ عدد سیب‌ زمینی کوچک ◗ ۱ عدد پیاز کوچک ◗ ۱۰ ساقه پیازچه ◗ ۲ حبه سیر ◗ ادویه‌ ها ( نمک و فلفل ، پودر سیر ، پودر پیاز ، پودر تخم گشنیز ، پودر پاپریکا ) ◗ نصف قاشق چایخوری زعفران ساییده شده .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]