eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ هات داگ با سس مخصوص 🌭 🌭
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 چلو ماهیچه بدون قروفر وامااا دهن آب میشد😉 ماهیچه رو خوب بشورید وبزارید تو آبکش تا آبش کاملا بره تو این فاصله یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کنید . کمی روغن رو داخل قابلمه ریخته پیاز رو بریزید ماهیچه ها روش شعله رو کم کنید وبزارید با شعله کم پیازا تفت بخورن سه یا چهار حبه سیر رو پوست گرفته وبه ماهیچه اضافه میکنیم فلفل سیاه وفلفل قرمز دو قاشق زعفران دم کرده بزنید(من زردچوبه نزدم میخوام بوی زعفران رو حس کنم) ماهیچه و پیاز که با هم تفت خوردند آب بریزید( به اندازه ای آب بریزیدکه روی ماهیچه رو بگیره )درشو بزارید وشعله رو کم کنید تا آروم آروم بپزه وجابیفته 😉آخر پخت نمک بزنید وبا پشت قاشق سیر رو له کنید. آگه عجله دارید میتونید تو زود پز بپزید منتهی آب کمتر بریزید سیر اختیاریه میتونید نزنید😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم ورول میکنیم وبه سیخ میکشیم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید همه رو به اضافه یکی دوتکه ران چرخ کردم میتونید با تکه ها اضافی پیتزای مرغ/پیراشکی/ماکارونی.... درست کنید مقداری زعفران دم میکنیم وبا برس به مرغای سیخ کشیده شده میمالیم. یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میکنیم یکی دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل کمی زردچوبه یک حبه سیر رنده شده کمی آب لیمو رو با هم قاطی میکنیم ومرغای زعفرانی رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومی تکونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میکنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای هم با همون سیخای چوبی سرخ کردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگی ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ کنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولی هنوز مرغ پخته وسرخش نشده)در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرچی سوخاری تا حالا خوردی بذار کنار این یه چیز دیگه اس😎😎 مواد لازم: بال و کتف ۱ کیلو سرکه سفید ۱ ق غ روغن زیتون ۳ ق غ فلفل سیاه و قرمز نوک قاشق چ پاپریکا ۲ ق م کاری ۱ ق م پودر سیر ۱ ق م نمک ۱ ق چ ماست یک پیمانه دو بسته چیپس دو بسته بیوگلز مواد لازم برای سس چیلی تای: آب یک و نیم لیوان سرکه سیب نصف لیوان فرانسوی شکر یک سوم لیوان سویا سس دو ق فلفل قرمز یک ق مرباخوری نمک نصف ق چ پول بیبر سه ق غ نشاسته ذرت یک ق غ سیر سه حبه 🌟
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ😋 اینم یه دستور بیست دقیقه‌ای برای عزیزانی که فرصت آشپزی ندارن😍 *اگه می‌خوای رژیمی باشه پنیر و مایونز رو حذف کن (برای سس میتونید از ترکیب ماست پرچرب و روغن زیتون و کمی کچاپ استفاده کنید) اسم سسی که در ویدیو استفاده شد وُسْتِشِر هست (یک سس تخمیری انگلیسی) در واقع خوندن و نوشتن این واژه تفاوت داره (ورچسترشایر نوشته میشه) از این جهت مثل خیلی کلمات دیگه به صورت غلط وارد زبان فارسی شده. فلفلی هم که اضافه شد پول بیبر هست فلفل حلبی که پرک شده بهش فلفل ترکی هم میگن (کمی مرطوبه) و خیلی هم تند نیست 🌟
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 دو عدد موز ۱۸۰ گرم بیسکویت (یا به مقدار لازم ) ۱۰۰ گرم شکر (تقریبا نصف لیوان) ۱۰ گرم وانیل شکری (یه ق چ خ ) ۷۰ گرم پودینگ ( تقریبا نصف لیوان ) ا لیتر شیر (تقریبا ۴ لیوان ) اول قالب مورد نظر تون رو خوب چرب کنید و موز رو حلقه کنید بچینید توش و بیسکویت ها رو بچینید رو موزها بعد شکر و وانیل و پودینگ و شیر رو بریزید تو قابلمه و بگذارید رو گاز مرتب هم بزنید تا قوام بیاد بعد بریزید رو بیسکویت ها و روش سلفون بکشید و بگذارید یخچال تا دو ساعت بمونه بعد برگردونید تو ظرف سرو و روش رو با عسل یا کارامل یا هر چیزی که دوست دارین تزیین کنید و نوش جان کنید خیلی راحت و خوشمزه 🌟
17.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عدس پلو داریم چه عدس پلویی کته و‌ راحت مواد لازم برای هر پرس عدس پلو ۱۱۰ گرم برنج ۵۰ گرم عدس ۴۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱۰ گرم پیاز خام رنده شده برای ترکیب با گوشت جرخ کرده کشمش ۱ ق غذاخوری یا ۲ عدد خرما ادویه گوشت : نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین 🌟