eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔮 مواد لازم بستنی 🍶🧊🍦 شیر ۱ لیتر شکر ۴۰۰ گرم زعفرون و‌گلاب از هر کدوم ۱ ق غ (اگه مثل من شیر پرچرب محلی نداشتین‌یه پاکت خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی به شیر اضافه کنین وگرنه حالت یخی میگیره) ۱۰۰ گرم خامه برای خامه یخ زده خلال پسته اختیاری ثعلب ۱/۵ ق غ 🔮 برای بستنی هم‌زدن خیلی مهمه هر نیم ساعت تا ۱ ساعت یبار وقتی دورش یذره میگیره(این تایم دقیق نیست بستگی به فریزرتون داره) ۶ بار تکرار بشه حتما 🔮 وقتی شیر رو حرارته حتما بزارین به غلظت فرنی برسه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این تو روزهای گرم تابستونی حسابی روحتون رو خنک‌ میکنه😋🍈🍹 🟢مواد لازم👇 پوره طالبی: ۲لیوان بستنی وانیلی: ۱لیوان پودر ژله طالبی: ۱بسته آب جوش:۱لیوان پودر ژلاتین: ۲ق.غ آب سرد: یک چهارم لیوان عسل یا شکر: دو سه ق.غ رنگ خوراکی سبز: یه قطره . 🔹بستنی به دمای محیط برسه. 🔹آب سرد و با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم، کاملا که حل شد میذاریم کنار تا خنک بشه. 🔹من از قالب سیلیکونی استفاده کردیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از بستنی خوشمزه یک پیمانه شیر، دو سوم پیمانه شکر ، یک قاشق سر پر نشاسته ذرت، یکدست کنید وَ روی حرارت بزارید. کمی که غلیظ شد از روی حرارت بردارین . نصف قاشق چایخوری وانیل، و یک پاکت خامه صبحانه، اضافه و یکدست کنین. مواد رو تا کمتر از نیمه، داخل لیوانهای یک بار مصرف بریزین، وَ یک ساعت داخل فریزر بزارین. کمی که گرفت، یک چوب بستنی داخلشون بزنید وَ دوباره ۱۲ ساعت داخل فریزر بزارین. دویست گرم شکلات ذوب شده وَ سه قاشق غذاخوری روغن مایع رو با هم یکدست کنین. بستنی ها رو از لیوان خارج کنین وَ داخل شکلات بزنین . پیشنهاد میکنم برای یکبار هم که شده درستشون کنید 😍 نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده مرغ از جمله کباب‌های خونگی هستش که این روز ها توی بعضی از رستوران‌ها پیدا میشه؛ این روزا شدیدا میچسپه😍😋 مواد لازم : فلفل کاپی ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد جعفری یا ریحان ۱ مشت مخلوط ران و سینه ۸۵۰ گرم چربی حیوانی ۱۰۰ گرم پولبیبر ۱ ق چ کره و زعفران نمک ۳ ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در من امیدی است،می آید و می رود،اما هرگز نمی گویمش بدرود🌹 🔺🔻🔺🔻🔺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسونترین کیک صبحونه که خیلی هم خوشمزه ست همینه 🥞🥞🥞🥞 مواد مورد نیاز: تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱/۴ ق چ شکر ۱/۲ لیوان شیر ۱/۴ لیوان روغن ۱/۴ لیوان آرد ۱ لیوان سرخالی بکینگ پودر ۱ ق چ طرز تهیه: تخم مرغ وانیل و شکر رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و کشدار بشه. شیر و روغن رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید در نهایت آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و با همزن دستی آروم هم بزنید تا یکدست بشه. تو قالب چرب شده با روغن جداکننده یا ارده بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه بزارید بپزه. وقتی از حرارت افتاد از قالب خارج کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
، این هم از اوناست که براحتی میشه بصورت تکنفره درستش کرد ، البته لیوانهای من بزرگن ، از لیوان کوچکتر استفاده کنید ، هم خواهید داشت ،هم تکنفره خواهد بود. درست کردنشم بینهایت آسونه ، ژله آناناس رو درست کنید تو لیوانها بریزید ، بذارید یخچال نیمبند بشه ، ژله آلوئه ورا روهم درست کنید ،تو کاسه بذارید نیمبند بشه ،بعد ژله آلوئه ورا رو با همزن یا چنگال هم بزنید تا کف کنه ، با چنگال تو ژله آناناسم چند تا سوراخ بندازید تا هوا بکشه و حباب درست شه داخبش ، ژله آلوئه ورا رو تو لیوانها روی آناناسا بریزید تا ببنده.
یک دست جگر دل قلوه نصف دست جگر سفید پیاز : یک عدد سیر یه حبه سیب زمینی : ۴ عدد درشت گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ ۳قاشق رب گوجه فرنگی پیاز را با روغن سرخ میکنیم . سیب زمینی ها را سرخ میکنیم . جگر دل قلوه را خرد میکنیم و در پیاز داغ سرخ میکنیم . گوجه فرنگی را رنده میکنیم بعد از سرخ شدن جگرها، آن را رویشان میریزم سیب زمینی های سرخ شده را به مواد اضافه میکنیم . غذا آماده است .
مرغ و نیمپز کردم‌ بعد تو روغن کم‌ سرخش کردم یکم‌سرخ بشه کافیه نباید خشک‌بشه مرغارو خارج کردم یه پیاز و نگینی خورد کردم سرخ شه یه قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم وحالا یه لیوان اب اضافه میکنیم میذاریم جوش بیاد یه مقدار زرشک و ک ازقبل با یه قاشق گلاب خیس کرده بودم‌ و بهش اضافه کردم تکه های مرغ و توش میچینیم و در قابلمه رو میبندیم تا خودشتمون جابیفته
🥯 😋 ▫️سیب قرمز یا زرد بزرگ یک عدد ▫️آرد یک پیمانه ▫️تخم مرغ 1 عدد ▫️شکر ۴ ق غذاخوری ▫️نمک 1/4 ق چ ▫️بکینگ پودر یک ق م ▫️وانیل کمی 🔸سیب رو با رنده ریز رنده کنید(لازم نیست آب سیب گرفته بشه). تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و از لختگی دربیاد بعد شکر و نمک و بیکینگ پودر و وانیل رو بهش اضافه کنید و آرد هم روش الک کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید و بعد سیب رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید توی ظرف گود روغن زیاد بریزید و روی حرارت بزارید تا داغ بشه بعد به اندازه یه قاشق غذاخوری یا با قیف بریزید و مدام با قاشق روشون از روغن داغن بریزید تا پف کنه و صبر کنید تا طلایی شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: آرد گندم یک لیوان و‌یک‌ سوم لیوان آرد جوانه گندم دوسوم لیوان آرد برنج یک لیوان آرد نخودچی یک لیوان روغن جامد یک لیوان روغن مایع نصف لیوان کره حیوانی ۱۰۰ گ خامه صبحانه ۴ق غ شربت 👇 شکر سه لیوان‌ و نیم تا چهار لیوان (بسته به شیرین بودن دلخواه حلواتون) زعفران دم کرده غلیظ چهار ق غ هل ساییده یک ق چ یا یک سوم لیوان عرق هل آب سه لیوان و نیم چوب دارچین یک تکه مغز گردو و بادام و پسته و‌فندق چرخ شده دوسوم لیوان طرزتهیه👇 ابتدا برای شربت آب و شکر و زعفران و هل و دارچین و رو روی حرارت بزارین شکر حل بشه بعد که جوش آمد خاموش کنیدبزارین کنار ،بریم برای درست کردن حلوا برای این حلوا حتما باید آرد جوانه گندم باشه .. ابتدا آرد گندم رو با حرارت کم تفت بدین کمی تغییر رنگ پیدا کرد آرد جوانه گندم و آرد برنج و آرد نخودچی رو با هم ترکیب کنید و داخلش بدین و بزارید مجدد روی حرارت متوسط نه کم باشه نه زیاد حدود پنج دقیقه تفت بدین بیشتر نشه مرتب هم همزنید بعد این تایم ،روغن جامد و روغن مایع رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنه سپس مغزیجات رو داخلش میدیم و کمی با مواد خوب تفت میدیم . کره و خامه رو تو ظرف دیگه ای جداگانه بزارید روی حرارت ملایم تا خامه یکدست بشه و کمی گرم بشه بعد زیر آرد رو خاموش میکنیم خامه و کره رو اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه بعد دو سه دقیقه دیگر تفت بدین سپس آرد رو از روی حرارت بردارین شیره رو کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و مرتب هم بزنید و ب اصطلاح گهواره کنید.
🧉 😋 🔸٤ليوان شير و۱/۲ليوان شکر رو بذارید رو حرارت هم بزنید تا شکر باز بشه ۲۰گرم شکلات تلخ و۲بسته پودر کاپوچینو رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید. ۲ق پودر ژلاتین رو میتونید ابتدا روی بخار کتری با دوسه ق آب مخلوط کنید تا حل بشه. بعدازمرحله کره رو اضافه کنید. وبعد خامه ی هم دمای محیط رو. و مواد رو از روی حرارت بردارید و درآخر گلاب رو اضافه کنید. بعد مواد رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید وبذارید تو یخچال. یکشب یا چند ساعت بذارید بمونه. بعد هم من روش رو با پودر بيسکوئيت و و خامه و شکلات تزئین کردم
🥘 😋 🔸پیاز داغ عسلی فراوون درست میکنم،چند حبه سیر رو پوست‌گرفته و میکوبم و به پیاز داغ اضافه میکنم و تفت میدم، تیکه های گوشت گوسفندی رو هم داخلش تفت میدم،نمک،فلفل،ادویه و رب گوجه اضافه کرده و مجدد تفت میدم و به میزان کافی آب اضافه میکنم و زمان میدم تا خورشتم جابیفته.یک ساعت پایان پخت بامیه هایی که جداگانه تفت دادم رو به خورش اضافه میکنم برای چاشنی این خورش به شکل سنتی و اصیلش از آب تمبر هندی استفاده میشه،برای جایگزین میتونیم از یکی دوقاشق آبلیمو یا ابغوره (بنا به ذائقه) در اواخر پخت استفاده کنیم.