eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😍 آرد نخودچے 1 پیمانه (130 گرم) ڪره 70 گرم پودرقند 1/3 پیمانه هل ساییده 1 قاشق چایخوری شڪلات تخته اے یا چیپسے 50 گرم روغن مایع 1 قاشق غذاخوری 👇 1- آرد نخودچے را الک ڪنید تا ڪاملا نرم شود. آرد را در تابه اے متوسط ڪمے تفت دهید تا بوے خامے آن گرفته شود. آرد تفت خورده را از روے حرارت بر دارید تا خنک شود. آرد را الک ڪنید و دوباره در تابه بریزید و روے حرارت قرار دهید. 2- ڪره را به آرد اضافه ڪنید و اجازه دهید به اندازه اے آرد سرخ شود ڪه به رنگ دارچین آسیاب شده در آید و بعد از روے حرارت بر دارید. 3- پودرقند و هل را به آرد سرخ شده بیافزایید و خوب مخلوط ڪنید. مایه برشتوک را ڪنار بگذارید. 4- شڪلات را همراه روغن مایع به روش بن مارے ذوب ڪنید. قالب سیلیڪونے را ڪمے چرب ڪنید و آن را داخل سینے قرار دهید. مقدارے از شڪلات ذوب شده در قالب بریزید. شڪلات ڪه ڪمے خنک شد باقے قالب را با مایه برشتوک پر ڪنید. بهتر است مواد را لب به لب در قالب نریزید. قالب را با سینے در یخچال قرار دهید و پس از یک یا دو ساعت شیرینے را به آرامے و با فشار دست از قالب خارج نمایید. @ashpazy_irani
🔴مواد لازم🔻🍪 ▫️بیسکویت پتی بور آسیاب شده دو لیوان(وقتی آسیاب شد و الک کردید دولیوان بشه) ▫️3/4 لیوان روغن مایع ▫️25 گرم کره ▫️دو قاشق کافی مِیت( دلبخواهیه اگه هم نریختید ایراد نداره) ▫️1و یک چهارم لیوان شکر(کافیه چون بیسکویت هم شیرینه) ▫️2 لیوان آب 🔴طرز تهیه🔻🍮 🔸1/4 لیوان گلاب و نصف قاشق چ هل آسیاب شده وزعفرون یک قاشق چ بزارید روی شعله گاز ده دقیقه بجوشه وشکر آب بشه.نباید قوام بیاد. بیسکویت پودر شده و الک شده رو داخل تابه یا قابلمه بریزید روغن و کره رو اضافه کنید مدام هم بزنید چون بیسکویت اگه غفلت کنید زود میسوزه یک ربع تفت بدید. 🔸اگه کافی مِیت استفاده میکنید پنج دقیقه بعد بریزید.این حلوا مثل حلواهای دیگه زیاد نیاز به تفت نداره اگه رنگ تیره تر بخواید باید زمان بیشتری تفت بخوره.وقتی به حد دلخواه رسید. شربت گرم رو بهش کم کم اضافه کنید و هم بزنید دوباره تابه رو روی شعله ملایم بزارید و شربت اضافه کنید تا به خورد حلوا بره.من تمام شربت رو بخورد حلوا دادم و اصلا اضافه نیومد آروم آروم بریزید و همینجور که روی شعله هست آروم هم بزنید. @ashpazy_irani
🍮 😋 ▫️ارد گندم نصف پيمانه ▫️روغن حيواني نصف پيمانه ▫️نبات نصف پيمانه(بازم بستگي به ذائقه ي خودتون داره) ▫️اب دو و نيم ليوان ▫️زعفران دم شده ي غليظ سه قاشق غذاخوري ▫️دارچين،زنجبيل،هِل هركدام يك قاشق چايخوري سرخالي ▫️چهارزيره(ميتونين از عطاري تهيه كنين)يه قاشق غذاخوري 🔸ارد و با روغن تفت ميديم تا رنگ ارد كمي تغيير كنه و بوي خامي نده بعد همه ي ادويه هارو اضافه ميكنيم بعد نبات و اب رو اضافه ميكنيم تا نبات كاملا حل بشه و به غلظت فرني برسه در صورت تمايل ميتونين مغز گردو هم بريزين داخلش @ashpazy_irani
لگيمات 😍😍 ✍ مواد لازم: ٢ ليوان ارد نصف قوطي خامه نستله ٣ قاشق كوچك نشاسته ١ قاشق غذاخوري شكر شير يك ليوان نمك كمي زعفران كمي خميرفوری ١ قاشق كوچيك سرصاف اب به مقدار لازم 🥣 طرزتهیه : مواد رو باهم مخلوط ميكنيم ، اب رو كم كم اضافه كنيد خميري كه نه نرم باشه زياد نه سخت بدست بياد ، بعد بزاريد خميرتون ور بياد حدودا ٣٠ تا ٤٥ دقيقه بعد يك قاشق مربا خوري برداريد بزنيد تو روغن وباهاش خمير رو برداريد بريزيد تو ماهيتابه گودي كه روغنش از قبل گرم شده ، بايد تو روغن شناور باشه ، اول روغن داغ باشه بعد كه ريختيد شعله رو كم كنيد به آرومي بزاريد طلائي بشه، بايد با قاشق بزرگ به ارومي. بهم بزنيد كه دو طرفش مثل هم سرخ بشه ، وقتي درست شد از روغن بيرون بياريد بريزيد تو صافي ، كمي كه سرد شد روش رو عسل بريزيد يا شيره خرما ، ميتونيد كنجد يا پودر پسته بريزيد روش @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥕 مواد لازم: هویج ۲ عدد گردو نصف پیمانه (اختیاری) تخم مرغ ۴ عدد شکر یک پیمانه (من همیشه مقداری شکر قهوه ای جایگزین میکنم تا کیک رنگ بهتری بگیره ) روغن سه چهارم پیمانه آرد یک و سه چهارم پیمانه دارچین ۱ ق.چایخوری بیکینگ پودر ۱.۵ ق.چایخوری وانیل یک چهارم ق.چایخوری نمک یک هشتم ق.چ 🥕 👈هویج رنده کنید. 👈گردو خرد کنید. 👈تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. 👈روغن اضافه کنید و ۱ دقیقه بزنید. 👈مخلوط آرد و دارچین و ب.پودر در چند مرحله اضافه کنید و درحد مخلوط شدن بزنید 👈آخر کار هویج و گردو اضافه و فولد کنید. 👈فر پیش گرم ۱۷۵ درجه حدود یک ساعت. قالب من کمربندی قطر ۲۳ ارتفاع ۷ کف قالب کاغذ روغنی میذارم دورشو بعد از پخت با چاقو جدا میکنم میتونید از قالب حفره دار استفاده کنید (چرب و آردپاشی کنید). @ashpazy_irani
ژله بستنی طرز تهیه:: ابتدا یه بسته ژله رنگ دلخواه رو با یه لیوان اب جوش حل کرده و وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر(یا یک بستنی لیوانی وانیلی برو بهش اضافه میکنیم(شیر رو اگه تو ژله داغ بریزیم شیر دون دون میشه) و داخل قالب ریخته و میزارم تا کاملا ببنده. وقتی بست یه قسمتایی از قالب رو برش زده و خالی میکنیم .و تو هرقسمت خالی میوه ها رو میزاریم و ژله شفاف را (بدون شیر) رو تو قسمتایی که میوه گذاشته شده پر میکنیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده... .وقتی کاملا ژله بست قالب رو چند ثانیه تو اب گرم میزاریم و تو ظرف برمیگردونییم نکته. اندازه ها رو به ازای هر بسته گفتم. شما با توجه به قالبتون تخمین بزنید .قبل ریختن ژله داخل قالب چندتا نکته رو حتما رعایت کنین 1.قالب رو ابکشی ویا چرب کنین بیست دقیقه تو فریزر بزارین 2.ژله کاملا سرد بشه بعد توی قالب بریزین.ژله داغ به قالب میچسبه 3.(میوه های مثل، کیوی، نارنگی، انبه و آناناس نمیذارن ژله ببنده. قبلش باید با دو قاشق شکر و کمی آب به مدت خیلی کمی جوشانده بشن) @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ️آرد 2 پیمانه ️بکین پودر 1 قاشق ️تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه ️وانیل نیم قاشق ️روغن 1 پیمانه ️ماست 1 پیمانه طرز تهیه: ✏️✏️✏️ آرد و بکین پودر را الک کرده، تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده هم میزنیم تا کرم رنگ شود بعد روغن را اضافه میکنیم هم میزنیم و بعد ماست را اضافه کرده هم میزنیم و مخلوط آرد و بکین پودر را اضافه کرده در حد مخلوط شدن میزنیم و در فر گرم شده با حرارت 170 درجه به مدت 40 دقیقه میزاریم بپزه. کل قالب را با روغن جامد چرب کرده و به همه جای آن لایه ی ضخیمی کنجد میپاشیم @ashpazy_irani
🥘 😋 🔸ابتدا يه پياز متوسط را نگيني خرد كرده و با روغن ميذاريم رو حرارت زياد ، بهش تخم زيره و گشنيز ، يه تيكه چوب دارچين و چندتا برگ بو اضافه و ميذاريم تا بوي ادويه ها دربياد ، دوحبه سير و يه برش كوچك از زنجبيل تازه را كوبيده و اضافه ميكنيم ، وقتي حسابي تفت خورد گوشت خردشده ، پودرفلفل سياه و زردچوبه ميريزيم ، سپس دوپيمانه گوجه پوره شده و دوقاشق غذاخوري ادويه كاري ريخته و هم ميزنيم و ميذاريم تا آب گوجه ها كشيده بشه و كمي تفت بخوره ، سپس به اندازه لازم آب ريخته و ميذاريم تا گوشت بپزه ، درانتها نخود سبز پخته شده يا كنسروي اضافه ميكنيم و نمك هم ميريزيم و ميذاريم يه ربع ديگه باحرارت ملايم بپزه و به غلظت مناسب برسه. من از ادويه كاري كه به شكل خميريه استفاده ميكنم ، اگه ادويه تون پودريه با كمي آب حل كنين تا خميري بشه و بعد اضافه كنيد. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpazy_irani