املت اسفناج،ابتدا مقداری اسفناج را پخته،یک عدد پیاز را نگینی خورد کرده و تفت داده تا طلایی شود،در ته ظرف نشکن ،اسفناج و پیاز را ریخته و پخش کرده و به همراه کمی نمک و فلفل و چند عدد تخم مرغ و پنیر چدار یا پیتزا می گذاریم در فر یا مایکروفر تا ببندد،بر روی گاز با حرارت کم هم میتوان تهیه کرد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
ژله طالبی.
با کارد بالای طالبی رو میبریم وبا قاشق تمام تخمک هاشو بیرون میاریم وپودر ژله انار رو با ۱ لیوان سر خالی آب روی حرارت میذاریم تا شفاف بشه بعد از خنک شدن داخل طالبی رو پر کرده داخل یخچال میذاریم وبرای بریدن حتما کارد را گرم کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کمپوت_سیب_خونگی سیب 10 عدد/
شکر 6 قاشق غذاخوری/ آب 3 لیوان/ گلاب 1 قاشق غذاخوری/ آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
سیب ها روخوب پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و هسته آنها را جدا کنیددرون قابلمه آب و شکر ،آبلیمو و گلاب رو بریزید و بگذارید به جوش بیادو بعد جوش آمدن سیب ها رو اضافه کنید و اجازه بدید بپزه و سس غلیظ بشه. نکته :اگر قبل اینکه سس کمپوت غلیظ بشه سیب ها پخت ،سیب ها رو جدا کنید واجازه بدید سس بجوشه وبه غلظت برسه بعد سس رو روی سیب ها بریزیدچون اگر سیب ها زیاد بپزه له میشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#جوجه_سبزینه
food_lander
برگ ریحان تازه
برگ جعفری تازه
آب پیاز
روغن زیتون
خامه یا ماست چکیده
نمک و فلفل سیاه پودر سیر
اب لیمو تازه
سبزیجات رو میکس کنید بقیه مواد رو اضافه کنید تیکه های مرغ رو هشت ساعت داخل این مواد مرینت کنید سپس به سیخ بکشید و کباب کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شیرینی_بادامی
پودر بادام:1 پیمانه، پودر قند:1 پیمانه سرخالی، وانیل: کمی، گلاب: به میزان لازم
برای کندن پوست بادامها باید روی اونها مقداری آب جوش ریخته و کنار گذاشت تا چند دقیقه بمونه و بعد خیلی راحت میشه پوست بادامها رو جدا کرد.
بعد بادومها روتوی دستگاه آسیاب ریخته تا خوب پودر بشه.
بعد پودر بادام و پودر قند و وانیل رو باهم مخلوط کرده و کم کم گلاب بهش اضافه میکنیم تا خمیری یکدست داشته باشیم که نه زیادی سفت باشه نه خیلی شل. (گلاب رو یکدفه اضافه نکنید شل میشه.) و بعد خمیر رو به سه قسمت تقسیم کرده و رنگهای دلخواه رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خوب رنگ بگیره.
توی دست بهش فرم دلخواه رو میدیم و توی شکر غلتونده و از خلال پسته و بادام برای تزیینش استفاده میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
ترشي شاتوت
اول سركه سفيد و نمك رو با هم مخلوط ميكنيم و حسابي هم ميزنيم تا كاملا نمك حل بشه بعد ميوه شسته شده و كاملا خشك شده رو داخل شيشه ميچينيم و محلول سركه و نمك و اضافه ميكنيم اگه خيلي نميتونيد خيلي ترش بخوريد كمي نبات كوبيده شده ته شيشه قبل از ميوه ها ميريزيم، زمان جا افتادنشم بستگي به بافت ميوه داره يعني هر چي نرمتر باشه زودترم جا ميفته😊🌹
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#دلمه_مرغ_اسفناج
طرز تهیه:
گام اول: سینه مرغ را بین دو نایلون قرار دهید و با بیفتک کوب دو طرف آن را بکوبید تا پهن و نازک شود.
گام دوم: دو طرف سینه های مرغ را نمک، فلفل و آبلیمو بزنید.
گام سوم: ورقه های ژامبون را روی سینه مرغ قرار دهید و پس از قرار دادن مقداری اسفناج پخته روی آن، سینه مرغ را رول کنید.
گام چهارم: سینه مرغ رول شده را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ زده شده و بعد از آن در آرد سوخاری بغلطانید.
گام پنجم: دلمه های مرغ را درون روغن با حرارت کم سرخ کنید.
گام ششم: توسط یک چاقوی تیز، سینه مرغ را بصورت اسلایس برش دهید و درظرفی زیبا بچینید. دلمه مرغ را با سس کچاپ سرو کنید.
امیدوارم از تهیه دلمه مرغ و اسفناج لذت برده باشید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه_اسفناج_رولی
🔸مواد لازم:
اسفناج یا برگ چغندر به میزان لازم
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
برنج ۱ پیمانه
بلغور ۱ پیمانه(دلخواه)
سبزی مخصوص دلمه ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه دلخواه به میزان لازم
طرز تهیه:
برگهای اسفناج یا چغندر رو در ۲ لیتر آب به مدت ۵ دقیقه میپزیم سپس آبکش میکنیم
گوشت چرخکرده پیاز خرد شده برنج و بلغور نیم پز سبزیجات معطر رو مخلوط میکنیم
رب گوجه فرنگی نمک و ادویه ها رو اضافه میکنیم و کنار میگذاریم (به سبک ترکیه مواد میانی دلمه به همین صورت در دلمه گذاشته میشوند اما شما اگه دوست نداشتین میتونین تفت بدین بعد از خنک شدن داخل برگ بپیچین)
قسمتهای ضخیم رو از برگها جدا میکنیم ۱ قاشق از مواد داخلش میزاریم و رول میکنیم
قسمتهایی رو که جدا کردیم کف قابلمه میچینیم دلمه ها رو داخل قابلمه قرار میدیم نمک آبجوش و روغن رو اضافه میکنیم و دلمه ها رو به مدت ۱ ساعت روی شعله کم میپزیم
در نهایت دلمه ها رو با ماست سرو میکنیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ماست_هندی
ماست هندی از پیش غذاهای سرد و لذیذ هند است که می توان آن را در وعده های اصلی ناهار و شام مصرف کرد. ماست هندی را می توان با چیپس سیب زمینی سرو نمود. برای تهیه ماست هندی کافیست تمامی مواد را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط نمایید.
مواد لازم:
ماست چکیدهپیاز رنده شدهگشنیز ریز خرد شدهفلفل دلمه ای ریز خرد شدهفیله گوجه فرنگی خرد شدهنمک و فلفل
۲ پیمانه۱ قاشق سوپخوری۱ قاشق سوپخورییک چهارم پیمانهیک چهارم پیمانهبه میزان لازم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani