آشپزی ایرانی🍔
#بستنی_توت_فرنگی طرز تهیه پست بعدی کانال👇 @ashpazy_irani
#بستنی_توت_فرنگی
مواد لازم :
توت فرنگی نیم کیلو + ۵ عدد
شکر نصف لیوان + ۲ ق غ
ثعلب ۱ ق چ
شیر ۱ لیوان
خامه ۱۰۰ گرم (خامه صبحانه یا خامه قنادی فرقی نداره فقط اگه از خامه قنادی استفاده کردید شکر کمتری بریزید)
طرز تهیه :
شکر وثعلب رو مخلوط کنید، این کار باعث میشه بعداً ثعلب گلوله نشه
شیر رو روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد مخلوط شکر و ثعلب رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ثعلب گلوله نشه.
بعد از اینکه مواد کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید
توت فرنگی رو خرد کنید و به همراه ۲ ق غ شکر روی حرارت ملایم بزارید تا بپزه.
پختن توت فرنگی باعث میشه رنگ و طعم توت فرنگی قویتر بشه و بعداً بستنی خوشمزه تر و خوشرنگتری داشته باشیم
بعد از اینکه از حرارت افتاد اون رو پوره کنید
اگه دوست ندارید دونه های توت فرنگی زیر دندون بیاد میتونید از صافی ردش کنید تا دونه هاش جدا بشه، ولی من خیلی خیلی دوست دارم
مخلوط شیر و همینطور خامه رو اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه
به دلخواه ۵ تا توت فرنگی رو ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید تا موقع خوردن بستنی تکه های توت فرنگی زیر دندون بیاید و لذتش و چند برابر کنه
مواد رو داخل ظرف فلزی بریزید و تو فریزر بزارید
بعد از اینکه اطرافش هاله یخ ایجاد شد (برای من حدود یکساعت طول کشید)
از فریزر دربیارید و هم بزنید و دوباره برگردونید داخل فریزر
۵ یا ۶ بار با فاصله نیم ساعت این کار رو انجام بدید تا مواد بافت بستنی شکل پیدا کنه
بعد مواد رو داخل ظرف مورد نظر بریزید و به دلخواه تزئین کنید و ۵ ، ۶ ساعت بزارید داخل فریزر تا بستنی خوشمزه مون آماده بشه.
قبل از سرو یک ربع تو دمای محیط بزارید و بعد اسکوپ بزنید
@ashpazy_irani
#دسر_سریع
برای چهار شات دسر یک عدد موز و نصف یک هلو یا هر میوه ی شیرین دیگه ای که دوست داشتین رو خرد میکنیم و کنار میزاریم؛نصف بسته بیسکوییت دلخواهتونو هم با غذاساز،گوشکوب یا دست خرد کنین و بهش دو قاشق غذاخوری کره ذوب شده اضافه کنید(قابل حذف)؛خب لایه اول یا همون کراست از بیسکوییت خرد شدمون میریزیم و یکم صافش میکنیم؛لایه بعدی میوه هارو اضافه میکنیم و بعد از دو بسته دنت با طعم های مختلف استفاده میکنیم و تو هر شات یک قاشق غذاخوری پر از هر طعمش میریزیم و روشو با هرچی دوست داشتین تزیین کنید
@ashpazy_irani
#بستنی_چوبی_توت_فرنگی_وهندوانه
هندوانه کوچک: 1 عدد
توت فرنگی: 500 گرم
آب لیمو: 1 تا 2 عدد
شربت آگاو: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
(جایگزین: عسل خام، عسل طبیعی و ارگانیک، انواع شیره مثل شیره انگور)
همه ی مواد را دربلندر ریخته و کاملا مخلوط می کنیم
مایه ی بستنی را در قالب ها ریخته و آن ها را برای 1 ساعت در فریزر می گذاریم
سپس قالب ها را درآورده و چوب بستنی ها را در قالب ها می گذاریم و دوباره آن هارا به فریزر برمی گردانیم
حدود 6 ساعت بستنی ها در فریزر بماند تا کاملا بستنی ها منجمد شود و سپس قالب ها را درآورده و زیرشیر گرم گرفته تا بستنی ها ازقالب جداشوند و آماده میل کردن شوند
@ashpazy_irani
#پیراشکی_پیچی
واسه خمیر از یک پیمانه شیر ولرم یک ق غ پودر خمیر مایه شکر و نمک از هرکدوم ی
ک ق چآرد تا حدی که بدست نچسبدروغن زیتون و روغن مارگارین از هرکدوم دو ق غتخم مرغ یک عدد
شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه قاطی کرده وبمدت ده دقیقه میزاریم در دمای آشپزخونه بماند بعد در کاسه بزرگ همه مواد با هم قاطی کرده وکم کم آرد اضافه کرده تا خوب قاطی شود خوب ورز داده تا جای ارد بیفزایید که خمیر بدست نچسبد چون بیشتر باعث سفت و خشک شدن خمیر میشود حالا روی خمیر آماده را سلفون کشیده و به پارچه روش انداخته بمدت یک ساعت استراحت کند...بعد خمیر باز کرده وبرای پیراشکی و پیتزا و اشترودل و پای میتوان ازش استفاده کرده البته من امروز پیراشکی درستیدم که خمیر باز کردم وبا این اندازه مواد حدود هشت عدد پیراشکی بزرگ در اوردم ...برای موادش هم هرچی دوست داشتید استفاده کنید من از مرغ آبپز و پنیر و فلفل دلمه ی و کمی قارچ داخلش ریختم البته مانند مواد ماکارونی درست کردم بعد داخل هر کدوم ریختم وروش رومال تخم مرغ و کمی زعفران زدم و در فر از قبل گرم شده بمدت نیم ساعت گذاشتم بپزد
@ashpazy_irani
بادامپاره
مواد لازم:
4 الی 4 ونیم لیوان آرد
200 گرم کره
1 لیوان پودر قند
3 عدد تخممرغ(زرده یکی برای رومال جدا میشود)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگپودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 لیوان پودر بادام
برای شربت:
4 لیوان شکر
5 لیوان آب
یک چهارم لیمو
طرز تهیه:
ابتدا شربت را بجوشانید و وقتی شروع به جوشیدن کرد 15 دقیقه دیگر با حرارت متوسط بجوشانید.
5 دقیقه قبل از اینکه از روی اجاق بردارید آب لیمو را اضافه کنید. سپس کنار بذارید سرد شود.
کره کاملا نرم شده در دمای اتاق ، پودر قند و آرد بادام را داخل ظرفی بریزید و با دست کاملا هم بزنید. بقیه مواد بجز آرد را هم روی آن اضافه کرده هم بزنید. در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر مثل نرمه گوش باشد یعنی نرم باشد و به دست نچسبد . از خمیر تکههایی به بزرگی گردو جدا کنید. گرد کنید و کمی در دستتان فشار داده داخل سینی چرب شده بچینید(یا کف سینی کاغذ روغنی بذارید).
زرده تخممرغ جدا شده را روی آنها بمالید و روی هرکدام یک عدد بادام بذارید و کمی فشار بدید. سپس در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی آنها کاملا سرخ شود بپزید(زمان پخت حدود 20 تا 30 دقیقه ، بستگی به حرارت فر شما دارد، تاتلی های شربتی بهتر هست کاملا پخته و ترد شود چون موقع ریختن شربت نرم تر میشود) بعد از بیرون آوردن از فر شربت کاملا سرد شده را روی بادام پارههای سرخ شده بریزید. در دمای اتاق شربت را بلافاصله جذب میکند، روی آن یک سینی بذارید. بعد از سرد شدن بصورت دلخواه سرو کنید.
@ashpazy_irani
خواهر شوهرم سه تا مدرک بین المللی آرایشگری داره اونوقت دیشب از من مبتدی فرمول رنگ مو پرسیده 😍😅😳
تا فهمید دارم بصورت مجازی #ترکیب_رنگ و #هایلایت یاد میگیرم داشت میمُرد از حسودی😊
انقدر گیر داد آخر لینک کانال آموزش #رایگان آرایشگریُ بهش دادم👇
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
#شینیون_میکاپ عروس #رفع_تیرگی ناحیه حساس #پوستی_صاف و بلوری با درمان #خانگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لواشک_آلوسیاه🤤
این روش راحت ترین وتمیزترین روشه لواشکه الوهارو هسته بگیرید وبدون اب بپزید به دلخواه شکرونمک بریزید خوب که پخت خاموش کنید بعداز سردشدن تومیکسر بریزید وداخل سینی بریزید
@ashpazy_irani
خانمایی که متراژ خونشون خیلی کوچیکه و دستشون تو تغییر دکوراسیون بستس بیان😍👇
چیدمان پذیراییهای #کج_وقناسی دار😢
چیدمان اتاق خوابهای #نقلی و #بدقلق😩
چیدمان آشپزخانه های #کم_کنج🤦♀
بیا اینجا برای #چیدمان خونت سه سوته ایده میگیری بیا😍👇
http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خوشمزه دیگه باگوشت چرخکرده😋 باعطر و طعم بسیار عالی👌
250 گرم گوشت چرخ شده
قارچ پخته شده
پیازچه خرد شده
گوجه فرنگی
پنیر چدار رنده شده
با دمای 180 درجه و زمان 45 دقیقه
بپزید.
@ashpazy_irani