فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخنی
غذای مرغ یخنی مخصوص درگز
@ashpazy_irani
سلام خوبين
بيايين ببينيد چه خوشمزه اي درست كردم🤗
گفتم وسط اينهمه ديزاين و دورچين يبارم دستور غذا بزارم همچين داغ باشه😉 تهچين با تهديگ كتف و بال
مواد لازم :
كتف و بال ... شش عدد
برنج... دوپيمانه
تخم مرغ...دو عدد
ماست..شش قاشق غذاخوري
روغن...دوقاشق غذاخوري
زعفران... بمقدار لازم
زرشك و خلال پسته... بمقدار كافي
.
از شب قبل كتف و بال رو با زعفرون و نمك و فلفل و روغن زيتون و كمي سس فرانسه مخلوط كردم و گذاشتم توي زيپ كيپ تا مزه دار بشه.
برنج رو خيس ميكنيم سه ساعت كافيه.
زرشك رو توي ظرفي ريخته با مقداري شكر(مطابق طبع ) يكساعتي ميزاريم تا شيرين بشه .
خب حالا ميريم سراغ مواد تهچين تخم مرغها رو توي ظرفي ميريزيم و حسابي ميزنيم تا زرده و سفيده يكي بشن بعد ماست و روغن رو اضافه ميكنيم و با همزن دستي ميزنيم تا مايه صاف و يكدستي بشه نمك و زعفرون رو بهش اضافه ميكنيم.
وقتي برنج رو ابكشي كرديم با مواد تهچين مخلوط ميكنيم.
.
توي قابلمه روغن ميريزيم كتف و بالها رو ميچينيم و يه كفگير از تهچين ميريزيم و با كفگير فشار ميديم تا سطحش صاف بشه و فضاي خالي نمونه باز تهچينو ميريزيم حالا زرشك و خلال پسته و باز بقيه تهچين
يكساعت زمان ميديم براي پخت.
تهچينمون آمادست كف قابلمه رو زير اب يخ بگيريد تا كامل جدا بشه سيني رو روي در قابلمه بزاريد و برگردونيد
صبح بخیرهایم را
برایت بوسه بوسه گلستان می کنم
تو فقط مرا عاشقانه تکرار کن
تا عطر بهار نارنج دوستت دارم هایم را
طوری برایت پیله پیله
پروانه می کنم
که تا خودِ شب
من باشم وتو باشی و
فدای تو شدن
سلام صبح تون بخیر
@ashpazy_irani
#پيراشكى_اسفناج
براى آماده كردن اين پيراشكى من از خمير نانوايى (نان بربرى) استفاده كردم.
كمى روغن به خمير زدم وخمير رو كمى وَرز دادم و با وردنه پهن كردم و قالب زدم.
پياز فراوانى رو تفت دادم با كمى روغن و كره بعد اسفناج پخته شده رو با نمك وفلفل تفت دادم.
پنير پيتزا هم اضافه كردم و گاز رو خاموش كردم.
اسفناج رو روى خمير گذاشتم و خمير رو لا زدم وبا چنگال يا هر چيز ديگه خمير رو ميبنديم.
زرده تخم مرغ و كمى شير و زعفران آب كرده مخلوط ميكنيم و با برس روى خمير ميزنيم وكمى كنجد يا سياه دونه ميريزيم.
من داخل تنور گازى پختم.
فر ٢٠٠درجه به مدت تقريباً ٣٠ دقيقه
پيراشكى ها رو كف سينى فر ميذاريم تا پخته بشه انتهاى كار گريل رو روشن ميكنيم تا طلايى بشن
@ashpazy_irani
#کیک_یزدی
تخم مرغ: یک عدد درشت
شکر: نصف لیوان
مخلوط شیر و گلاب:نصف لیوان(من دو قاشق غذاخوری گلاب ریختم)
روغن مایع: یک چهارم لیوان
آرد سفید: یک لیوان
عسل: یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل یا وانیل: مقداری
نمک میوه: مقداری
ابتدا تخم مرغ،شکر و پودر هل را خوب همزدم تا کرم رنگ بشه بعد عسل،مخلوط شیر و گلاب را اضافه کردم دوباره یک دقیقه هم زدم بعد روغن مایع را اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم حالا مخلوط آرد، نمک میوه و بکینگ پودر را که دوبار الک کردم را به مواد اضافه کردم در حد مخلوط شدن هم زدم.مایه کیک را در قالب مافین که کپسول گذاشتم ریختم و در فر با درجه ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم.
@ashpazy_irani
#موس_هلو
اول از همه باید ۱۶۰ گرم خامه صبحونه، ۸۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه، ۳ قاشق پودر قند و نوک قاشق چایخوری وانیل رو با همزن میزنیم تا یه دست بشه بعدش ۴ تا از این هلو (شلیل) خوشمزه هارو میریزیم تو مخلوط کن تا پوره بشه و بعد اضافه میکنیم به خامه و پنیر و فقط با قاشق یکم هم میزنیم تا یه دست بشن. آخرشم ۴ قاشق مربا خوری سرخالی ژلاتین رو با یه سوم پیمونه آب تو یه قابلمه میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا ژلاتین خوب آب بشه و مخلوطمون یه دست بشه بعدم ژلاتینیو اضافه میکنیم به مخلوط هلو، خامه و پنیر و با قاشق هم میزنیم و بعدشم مایه موسمون رو میریزیم تو قالب و میذاریمش تو یخچال تا دو سه ساعت که خودشو بگیره
@ashpazy_irani
#کوکو_قارچ
۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani