eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
156.5هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر همیشه مشکل تنقلات برای بچه ها و مهمونی ها و تولدای کودکانه رو دارین این ترفند به دردتون میخوره میتونین حسابی سرگرمشون کنین بستنی لیتری لازم دارین و بیسکوییت پتی بور شکلات تخته ای حالا بستنی رو برش طولی بدین وکه اندازه ی پتی بورا بشه تقریبا حالا تکه تکه ببرید و روی بیسکوییت ها قرار بدین و لقمه کنید و با چاقوی نرم حسابی دورش رو تمیز و یکدست کنین حالا بچینید تو ظرف در بسته بزارین 2 ساعت تو فریزر تا خوب یخ ببنده تو این فاصله شکلات تخته ای رو بن ماری کنین ذوب شه و حسابی روون و رقیق شه حالا بستنی هارو از فریزر خارج کنین خیلی سریع تو شکلات بزنین و بچینین رو کاغذ روغنی و مجدد بزارین دوباره تو فریزر 1 ساعت بمونه تا خوب ببنده و حالا آماده ی سرو کردنه نوش جان😍😍😍😄 میتونین به عنوان عصرونه و تنقلات تولد سروشون کنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز رسیده ویخ زده سه عدد شیر دولیوان بزارید فریزیر سرد سرد بشه کره بادام زمینی دو قاشق اونم از نوع خونگی😍 عسل دو قاشق پودر کاکائو یک قاشق پر همه مواد رو بریزید تو مخلوط کن چند دقیقه بزنید تا یکدست بشه سپس بریزید تو لیوان سرو کمی بادام زمینی خرد شده بریزد روش ونوش جان کنید به همین راحتی خوشمزگی پاشید موز رو بزارید فریزیر واسه عصرانه درست کنید
ما زنده از عطای جواد الائمه ایم یک عمر خاک پای جواد الائمه ایم ♦️👈 هر که از خدا قطع امید کند و به غیر او پناهنده شود، خداوند او را به همان شخص وا می گذارد. ( امام جواد ع) 🖤🖤🖤🖤
(رژیمی) 🍗 😋 ▫️6 تکه ران مرغ(فیله شده) ▫️2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ▫️4 حبه سیر رنده شده ▫️1/2 قاشق چایخوری زیره سیاه ▫️1/2 قاشق چایخوری نمک ▫️1_2 لیمو ترش ▫️2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده 🔸ابتدا در یک کاسه 2_3 قاشق آب لیمو و در هرصورت تمایل مقداری پوست لیمو رنده شده،سیر،روغن زیتون،نمک،فلفل،زیره و گشنیز خرد شده را با هم کامل مخلوط کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق)و مرغ ها را با این مخلوط مرینیت کنید و برای حداقل 30 دقیقه و حداکثر 8 ساعت در یخچال استراحت دهید تا حسابی مزه دار شوند،در مرحله بعد مرغ های مزه دار شده را در ماهیتابه با روغن خیلی کم و داغ روی حرا ت متوسط سرخ کنید(دو طرف) تا زمانی که روی مرغ ها طلایی و کامل پخته شود و با گشنیز بیشتر و چند برش لیمو سرو کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
1- اضافه کردن شکر یا مواد اسیدی : اضافه کردن اینگونه مواد باعث مخفی شدن مزه شوری غذا میشود مواد اسیدی مانند: عصاره مرکبات، سرکه، گوجه فرنگی و ترشی که میتوانید نسبت به طعم غذا از آن‌ها استفاده کنید 2- بالا بردن دمای غذا : دما بر روی طعم غذا تاثیر زیادی دارد. غذای سرد مزه شوری را بیشتر نمایان میکند بنابراین غذای شور را با دمای بالاتری غذا را بکشید تا شوری آن زیاد معلوم نشود .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مصرف تن ماهی بیش از 2 بار در هفته میتواند باعث مرگ بشود !☠ گوشت ماهی تن داراي جيوه است، این ماده سمي ميتواند عملکرد عادي اعضاي داخلي را مختل و باعث سرطان و یا حتی باعث مرگ انسان شود. + حتما کنسروهای ماهی را 20 دقیقه قبل از مصرف بجوشانید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نظرتون این‌خوشمزه میشه؟ من یه بار همین‌ترکیباتو سرخ کردم،بدون نون،خوشم نیومد خیلی.به خاطر پیازش فقط!! چون خوب نپخته بود.به نظرم پیازو جدا سرخ کنین. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش پیراشکی فوری🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آلبالو ها رو بدون هسته گرفتن توی بطری نوشابه لابلا شکر بریزین یه لایه البالو یه لایه شکر تا پربشه درش رو ببندین و توفریزر بزارین خودش آب میندازه و همونطور که تو عکس مشخصه میشه و شربتش آماده است با اب رقیق کنین و خنک خنک میل کنین😉 یه شربت راحت و اسون و خوشمزه و خوش عطر بدون نیاز به پخت و بی دردسر #عالی😍 بعد ازاینکه از شربت استفاده کردین باز روش شکر بریزین دوباره اب میندازه و چندین بار میتونین استفاده کنین .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
یخ های میوه ای یا نعنایی بسازید تا مهمون هاتون واقعا لذت ببرند .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍❤️ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
خوشمزه که ترکیبش هم دلبخواهه،من از ترکیب سیب زمینی پخته مکعبی و کنسرو سبزیجات و ژامبون گوشت و ترکیب سس مایونز و ماست آبلیمو نمک و فلفل استفاده کردم که بسی چسبید.جای همگی خالی .  
تواین هوا, بستنی میچسبه بخصوص بستنی یخی خونگی😊 درست کردنشم خیلی راحته😋 ‍ البالو /آناناس / پرتقال اب این سه تامیوه روبریزید توقالب وداخلشم تیکه های پاستیل بریزید وبزارید فریزر میتونیدهرمیوه ای خواستیددرمخلوط کن ریخته و ترکیب نمایید.تا صاف و یک دست شوند سپس داخل ظرفهای بستی بریزیدوبزاریدفریزر نوش جان😍😋
مواد لازم: ▫️آرد قنادی:350 گرم ▫️کره یا مارگارین:150 گرم ▫️پودر قند:100گرم ▫️تخم مرغ:1عدد60 گرمی باشه ▫️نمک 1 پنس ▫️وانیل :1/2ق چ طرز تهیه:🍪 بجز تخم مرغ و وانیل باقی مواد رو تو میکسر بریزید و هم بزنید تا بشکل خرده نان دربیاد ؛ سپس تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید ؛ همزن رو خاموش کنید کمی بادست ورز بدید تا خمیر نچسب و یکدستی بدست بیاد اگر وقت داشتید یه ربع تو یخچال استراحت بدید اگر نه که پهن کنید به قطر 3 میلی متر و قالب زده توی سینی چرب نشده بچینیدشون ـ با دمای 175 درجه مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید ـ زیرشون کمی طلایی بشه کافیه .برای تهیه بیسکوئیت کاکائویی ، 20 تا 30 گرم از آرد بردارید و جاش پودر کاکائو بزنید.نکته مهم: حتما از آردهای بسته بندی شده که توی فروشگاهها هست استفاده کنید متأسفانه مدتیه آردهای فله قنادی کیفیت سابق رو ندارن. ـ درصورت استفاده کم کم بریزید و احتمال زیاد همه آرد مصرف نمیشه. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍮🍮🍧🍧 مسقطى يكى از دسرهاى خوشمزه مناسب براى ماه رمضان هستش براى تهيه ش نشاسته چهار قاشق غذاخورى ،اب دوليوان ،شكر يك پيمانه ،زعفران ،گلاب .. مواد خشك رو با هم قاطى كرده و با اب حل كرده وهم ميزنيم و روى حرارت ميزاريم تا بجوش بياد و رنگش شفاف بشه بايد يكم بيشتر روى حرارت باشه تا بوى خاميش از بين بره و دراخر زعفران و گلاب رو بهش اضافه ميكنيم و از روى حرارت بر ميداریم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#اش_ابغوره .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
  مواد لازم  پيمانه ي اش من (مشتمه😉✊️)😂 برنج دو مشت  بلغور دومشت  لوبيا چشم بلبلي دومشت از شب خيس كنيد و صبح بزاريد بپزه  اب گوشت مقداري  سبزي (تره و جعفري )جمعا نيم كيلو  كوجه فرنگي يك كيلو ميكس شده يا رنده شده  فلفل سبز تند يك عدد پياز بزرگ يك عدد زردچوبه مقداري  فلفل سياه مقداري  نمك مقداري  پودر نعناع خشك  رب در صورت نياز  طرزتهيه:  پياز رو تف داده زردچوبه وفلفل سياه رااضافه كرده بلغور و برنج را يك ساعت قبل شسته و خيس كرده بوديم به اش همراه اب كوشت اضافه كرده اب اش رو تنظيم كرده نمك رو هم اضافه ميكنيم ميزاريم تا بجوشد چند جوش كه زد سبزي خرد شده رو هم اضافه كرده همراه لوبيا چشم بلبلي كه قبلا پخته بوديم و اماده بود  حالا در قابلمه رو ميزاريم و اجازه ميديم تا سبزي اش بپزه نوبت كوجه فرنكي ميكس شده يا رنده شده را هم به اش اضافه كرده چند جوش كه زد .نعناع خشك را هم به اش افزوده مخلوط كرده با فلفل سبز تند خردشده ، فلفل بستگي به ذايقتون داره ميتونيد اضافه كنيد يا حذف كنيد.ما كمي اين اش رو تند دوست داريم كه من يه دونه خرد كردم بعد در قابلمه رو ميزاريم تا اش جا بيفته اين اش نه شل نه سفته لطفا دقت كنيد اخر سر هم ابغوره و رب دو قاشق غذاخوري اضافه كرده يك جوش كه زد خاموش ميكنيم (اينم دستور يك اش خوشمزه )از حال نوش جانتون .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت آناناس ۳۰ میلی لیتر( یا یک بسته ژله اناناس) شربت بلوبری ۳۰ میلی لیتریا( یک بسته ژله بلوبری) شربت توت فرنگی ۳۰ میلی لیتر یا(یک بسته ژله توتفرنگی) شربت آلبالو ۳۰ میلی لیتر یا(یک بسته ژله آلبالو) پودر ژلاتین برای هر شربت ۵ گرم آبجوش برای هر شربت ۲۲۰ میلی لیتر نوشابه گازدار بدون رنگ کمپوت هلو برای تزیین شربت ها را در ظرف‌های جداگانه بریزید. سپس آبجوش و ژلاتین را اضافه کنید. هم بزنید تا ژلاتین حل شود. بعد آنرا داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. بعد از بستن شربت ها آنها را تکه تکه کنید. از هر شربت مقداری داخل لیوان بریزید.بعد نوشابه گاز دار درون لیوانها بریزید. برای تزیین می توان کمپوت هلو را قالب بزنید و درون لیوان بگذارید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر ۳ و نیم لیوان نشاسته ذرت ۳ قاشق شکر ۱ لیوان خامه صبحانه ۱ بسته ۲۰۰ گرمی پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری شیر و نشاسته رو تو یه ظرف بریزین و هم بزنین، بذارین رو حرارت ملایم، شکر رو اضافه کنین و هم بزنین تا به غلظت فرنی برسه، پودر کاکائو و شکلات تخته ای رو اضافه کنین و هم بزنین تا حل بشن ژلاتین رو با نصف لیوان آب بنماری کنین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشن، به مواد اضافه کنین و مواد رو از روی شعله بردارین و بعد از خنک شدن مواد بهش خامه رو اضافه کنین قالبو چرب کنین و مواد رو بریزین تو قالب و حدودا ۵ ساعت بذارین تو یخچال بمونه بعد اطرافشو با دست بکشین به سمت داخل تا از قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف با پودر بیسکوییت و پودر کاکائو مخملیش کنین .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.