🍹دستور تهیه شربت زعفران
♨️مرحله اول
ابتدا آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین زعفران را می سابیم و پس از اینکه آب جوش آمد، زعفران سابیده شده را داخل آب جوش می ریزیم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم.
♨️مرحله دوم
حالا درب قابلمه را قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در همین حالت بماند تا زعفران به طور کامل دم بکشد و رنگ بدهد. پس از گذشت ۲۰ دقیقه گلاب و شکر را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم شکر حل شود.
♨️مرحله سوم
پس از اینکه شکر حل شد حرارت را کمی بیشتر می کنیم تا شربت به قوام برسد. حدود ۱۰ دقیقه تقریبا برای قوام آمدن شربت نیاز است. برای اینکه متوجه شویم شربت به قوام رسیده است، یک قاشق غذاخوری شربت از شربت بر می داریم.
♨️مرحله چهارم
سپس صبر می کنیم تا خنک شود، سپس بین دو انگشت خود تست می کنیم اگر کشدار بود یعنی شربت به قوام رسیده است
♨️مرحله پنجم
پس از اینکه شربت اماده شد اجازه می دهم در دمای محیط خنک شود، سپس انرا در ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
👨🍳
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کتلت قبرسی
نیم کیلو گوشت چرخکرده ( بهتره گوشت گوساله باشه با چربی کم)
۱ عدد پیاز بزرگ ( ریز رنده کنید )
۲ عدد سیب زمینی بزرگ (ریز رنده کنید)
خمیر داخل یک عدد نان باگت که خشک کرده اید
۱ عدد تخم مرغ
جعفری به مقدار لازم (ریز خرد کنید)
۱ ق م زیره
۱ ق چ فلفل سیاه ، نمک
سیب زمینی ها را بعد از رنده کردن در آبکش ریخته و با آب فراوان بشویید، با فشار در دستتان آب آن را گرفته و در یک ظرف مناسب بریزید. بقیه ی مواد را هم اضافه کنید و خوب ورز دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس در روغن سرخ کنید و سرو کنید
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
اینم یه سری خوشگل 😍❤️😍
مواد لازم
چند رنگ ژله دلخواه
بستنی وانیلی.
1.هر بسته ژله رنگی رو در یک لیوان آب جوش حل کنید سپس دو قسمتش کنید و به یک قسمت نصف لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید و به قسمت دیگه یک چهارم لیوان آب جوش.
ابتدا یه مقدار کم رنگ دلخواه خودتون رو در قالب بریزید. سپس در یخچال قرار بدید که ژله تا حدی خودش رو بگیره. در حدی که چسبناک بشه نه اینکه کاملا ببنده. طوری که وقتی انگشت روش می ذارید به انگشت نچسبه تا از هم جدا نیفتن، حالا میوه ها رو بچینید و از همون رنگ ژله با قاشق روشون ژله بریزید و بذارید یخچال که فیکس بشن.(در حدی روشون ژله بریزید که میوه ها شناور نشن) و مجدد از همون ژله روشون بریزید.
2. وقتی لایه قبل نیم بند شد ژله همرنگ با ژله اول رو که با بستنی درست کردید روش بریزید. (البته ترتیب رنگ ها بستگی به سلیقه خوتون داره) و در یخچال قرار بدید تا چسبناک بشه. و سپس رنگ بعدی رو بریزید. به همین ترتیب تا پر شدن قالب کار رو ادامه میدیم. ❎نکته
نکته. بستنی شما حتما باید آب شده و روان باشه تا کاملا مخلوط بشه.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح را از دل و جان ،
با غزل آغاز کنیم.
🌸و برای غم و غصّه،
تا ابد ناز کنیم
🌸در به روی تب و اندوه
ببندیم دگر
🌸رو به شادی و سعادت
درِ دل باز کنیم..🌼🌿
سلان روزتون پر از عشق و صفا
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شيك_ميزبانى_كنيد 🎀
#چيپس_ميوه_ى_شكلاتى🍐🍎🍑🍫
براي چيپس شكلاتي از شكلات ذوب شده استفاده كنيد.
اول شكلات را ريز خرد كنيد و روي بخار كتري يا ٤٥ ثانيه در ماكروفر ذوب كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود.
يك طرف ميوه ها را با قلم مو، شكلات ذوب شده بزنيد و در صورت تمايل روي آن ها مهره هاي شكلات چيپسي بريزيد و در يخچال بگذاريد.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترفند
گرفتن فلس ماهی🔻
برای بهتر گرفتن فلسهای ماهی ، ماهب را در يک ظرف آب نمک به مدت 5 دقيقه بگذاريد و بعد در همان ظرف فلس ماهی را بگيريد. در اين صورت هيچ فلسی نخواهد پريد.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كباب_بدون_منقل🍢🍢😍
🙃ي نوع كباب تركيه اي هست ك با بادمجون كبابي سرو ميشه
٥٠٠ گرم گوشت شامل گوساله ( ٣٠٠ گرم) و قلوه گاه گوسفندي ( ٢٠٠ گرم ) با ٣٠٠ گرم تفاله پياز ( يعني پياز و رنده ميكنيد و ابش و كامل ميگيريد )
نمك و فلفل سياه ب ميزان لازم
جعفري ساتوري
فلفل تند يك عدد ساتوري شده
فلفل دلمه اي كبابي
بادمجان كبابي شده
پياز اسلايس شده ١ عدد
نان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️
#آشپزی 🍽
.
سلام😍
امیدوارم حالتون خوب باشه❤️
_
🌸طرز تهیه سینه مرغ سوخاری در فر (رژیمی) یا روی گاز👇🏻
📍مواد لازم:
🍗سینه مرغ
🍥ماست ۱۰۰ گرم
🧂نمک و فلفل به میزان لازم
🌸میتونید از ادویه های دیگه هم استفاده کنید
من خودم پیاز و پودر سیر هم بهش میزنم،عالی میشه🌸
🕓۳۰ دقیقه میذاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه
🧀پنیر پارمزان ۵۰ گرم (میتونید نریزید)
🍞پودر سوخاری به میزان لازم
🍸روغن زیتون یا روغن مایع به میزان لازم
🌡پخت در دمای:
۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت
🕓به مدت:
۲۰ دقیقه
و یا بدون روغن در تابه نچسب
یا با روغن و به حالت سوخاری در تابه.
🌸برای سوخاری کردن روی گاز میتونید از روش این روش هم استفاده کنید:
بعد از مزه دار کردن سینه مرغ اون رو داخل آرد سفید،تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید و بعد سوخاری کنید.
_
🌹امیدوارم دوست داشته باشید🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#باقالی_پلو_باگوشت
من برای درست کردن باقالی پلو یا همون شوید باقالی، همیشه سعی می کنم باقالی رو جدا کمی نیم پز کنم. چون ریسکه اگر بخواهیم برنج و باقالی رو باهم بپزیم امکان اینکه باقالی ها خوب پخته نشن وجود داره.
موقع پخت کف روش رو میگیرم وقتی نیم پزشد همراه برنج خیس خورده،به آب درحال جوش اضافش می کنم. من علاوه بر اینکه به برنج درحال خیس خوردن نمک میزنم داخل آب جوش هم مقداری نمک میریزم تا باقالی ها بی نمک نباشن. بعد از آبکشی، برنج و باقالی رو با شوید خشک مخلوط میکنم و دم میذارم.برنج بخار افتاد کمی آب روغن روش میدم تا بهتر دم بکشه و عالی دربیاد.
گوشت های تکه ای رو توی روغن تفت میدم تا دوطرفش کمی سرخ بشه. یدونه پیاز رنده شده رو سرخ می کنم به همراه زردچوبه، دوست داشتم یکی دو حبه سیر رنده شده رو هم باهاش تفت میدم یکی دوقاشق رب بهش میزنم شما نخواستین رب نزنین.گوشتهارواضافه می کنم حدود دولیوان آب میریزم با شعله ملایم میذارم حدود سه ساعتی بپزه. نیم ساعت آخر بهش چند قاشق زعفران غلیظ و کمی آبلیمو، نمک ،فلفل ودارچین اضافه می کنم و تمام.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#لواشک_هلو
#لواشک
مواد لازم برای۴ نفر
مواد اصلی
هلو ۱ کیلوگرم
آبغوره ۱/۲ استکان
نمک ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
۱- هلو هاراشسته وهسته آنها را میگیریم.داخل قابلمه ریخته وآبغوره و
نمک اضافه میکنیم وباشعله کم میپزیم تا زمانی که هلوها نرم شوند.
۲- بعداز مدت پخت آنها را کوبیده واز صافی رد میکنیم.کف یک سینی پلاستیک فریزر بازکرده کمی چرب میکنیم ولواشک را به ضخامت نیم سانت پهن میکنیم.به مدت دوروز درهوای باز قرار میدهیم تا خشک شود.
۳- شکل دادن شبیه گل :با کاتر لواشک ها رو به عرض یک سانت میبریم وکمی لوله کرده و کم کم پیچ میدهیم وبه شکل گل درمیاوریم.
.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
۴ #اسموتی متفاوت مناسب این روزهای گرم تابستان
اسموتی کاکائویی:🍸
۱ عدد موز
۱ لیوان شیر
چند تکه یخ
۱ ق غ بستنی کاکائویی
۱ ق م عسل (دلخواه)
همه مواد را با هم مخلوط کنید.
اسموتی میوه های جنگلی🍒
نصف لیوان شیر
۳-۴ ق غ ماست
۱ ق م عسل
۲ ق غ جو پرک
۵-۶ عدد توت فرنگی
۵-۶ عدد گیلاس
۳-۴ عدد تمشک قرمز و سیاه
همه با هم مخلوط شوند.
اسموتی اسفناج و کیوی🥬🥝
۱ لیوان شیر
چند تکه یخ
۱ عدد کیوی
چند برگ اسفناج
۱ ق م عسل
همه با هم مخلوط شوند.
اسموتی موز و کره بادام زمینی🍌🥜
۱ لیوان شیر
چند تکه یخ
۱ ق غ بستنی وانیلی
نصف ق چ زردچوبه
۱ عدد موز
۱ ق م کره بادام زمینی
همه یموادرادرمخلوطکنبریزید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#مربای_انجیر
انجیرهای سالم روجداکرده ولابلای اونهاشکرمیریزیم،چندساعتی بمونه،روی حرارت میزاریم تاشکرحل بشه وشروع به جوشیدن کنه،حرارت رو کم کرده،تایکساعت بجوشه،آخرکار،کمی گلاب درحدنصف استکان،آب یه دونه لیموترش،اضافه میکنیم.این مقدارگلاب ولیموبرای دو کیلوونیم انجیرودوکیلوشکربود
خاموش کرده،درقابلمه روهم برنمیداریم،تاشهدجذب انجیرهابشه وشفاف وخوشگل بشن،اگرشهدش رقیق بود،دوباره روی حرارت میزاریم
بعدداخل شیشه ریخته ،درش رومحکم میبندیم ،داخل قابلمه گذاشته وتادوسوم شیشه هارو آب میریزیم،اززمانیکه آب به جوش اومد،نیم ساعت کافیه که شیشه هاداخل قابلمه باشن
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#لیمو_پرورده
لیمو : ۲ کیلو
شکر : ۲ کیلو
سر و ته لیموها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم(حتما باید در بیارید چون تلخ میشه)حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیموها ریختم وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب گذاشتم تا دو روز بهش دیت نزدم بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یکبار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیموها بشه و تا چهل روز هر دو روز یکبار هم بزنید تا لیموها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#پلو_یونانی
مواد لازم :
برنج سه پیمانه (پیمانه ی برنج)
سینه ی مرغ 1عدد کامل
پیاز دوعدد متوسط
فلفل دلمه ای رنگی 1عدد
قارچ 400_500 گرم
نخود فرنگی پخته یک لیوان
ذرت پخته یک لیوان سرخالی
روغن یا کره به مقدار لازم
طرز تهیه :
فلفل دلمه ای های رنگی رو نگینی خرد میکنیم و کنار میذاریم ... نخود فرنگی رو میپزیم و کنار میذاریم ... سینه ی مرغ و قیمه ای خرد میکنیم (اگر از قسمت ران مرغ استفاده کردین ، کاملا بپزین و گوشت پخته رو ریش ریش کنین و حین پخت اضافه کنین و آب حاصل و برای داخل غذا استفاده کنین) قارچ ها رو ورقه ای خرد میکنیم و سرخ میکنیم و کنار میذاریم ... پیاز و نگینی خرد میکنیم و با کمی کره یا روغن داخل قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا پیازها نرم و سبک بشه بعد سینه ی مرغ قیمه ای رو اضافه میکنیم (کم کم بریزین آب نندازه) و با پیاز تفت میدیم و دو قاشق غ زعفران دم کرده اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه فلفل دلمه ای های نگینی رو اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه هم تفت میدیم و نخود و ذرت و هم اضافه میکنیم و قارچ های سرخ شده رو و موادو کاملا مخلوط میکنیم و یه کفگیر از مواد و برمیداریم و کنار میذاریم. برنج رو آبکش می کنیم. از مواد لابه لای برنج می دهیم. میذاریم خوب دم بکشه. داخل دیس می کشیم. یه قسمت از مواد و سبزیجات رو که کنار گذاشته بودیم، میریزیم روی غذا و سرو میکنیم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#دسر_موز_توت_فرنگی_ژله
شیر ۲لیوان
شکر 3/4لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق
موز یک عدد
توت فرنگی ۶ عدد
پودر ژله یک بسته ب دلخواه من از ژله بلوبری استفاده کردم
ابتدا ژله رو طبق دستوری ک روی بسته نوشته آماده میکنیم داخل جام ریختم و بصورت کج گذاشتم داخل یخچال تا نیم بند بشه
بعد میریم سراغ آماده کردنه محلبی ب این صورت:
داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته و و هم میزنیم. موز رو رنده میکنیم وتوت فرنگی هارو هم رنده میزنیم وبا مواد محلبی مخلوط کرده ودر آخر ۲۵ گرم کره اضافه میکنیم وهم میزنیم این از مواد محلبی ما ک آمادس
بعد از اینکه خنک شد,داخل ظرف میریزیم روی ژله هامون میگذاریم داخل یخچال تا کامل ببنده
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#سمبوسه_مرغ
مواد لازم :
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، دارچین، ادویه، فلفل و آویشن به میزان لازم
فلفل سبز ۵ عدد متوسط (یا فلفل دلمه خرد شده یک عدد)
پنیر گودا یا پیتزا به میزان لازم
نون گرد نیمه آماده یوفکا برای این مقدار مواد تقریبا ۱۵ عدد کافیه
آرد دو قاشق
آب به میزان لازم
طرز تهیه :
اول از همه مرغ رو آبپز کنید و بعد ریش ریش کنید.
یدونه پیاز رو تفت بدید و بعد سیر رو به همراه زردچوبه اضافه کنید و بعد هم مرغای ریش شده رو به همراه فلفلهای خرد شده و ادویه جات و نمک اضافه کنید و کمی تفت بدید، مواد ما برای داخل سمبوسه ها آماده است.
سپس آرد رو با آب مخلوط کنید و به شکلی توی ویدیو میبیند برای بستن نون ازش استفاده کنید و بعد از قرار دادن مواد توی نون یوفکا اونا رو داخل روغن داغ کاملا سرخ کنید و کنار انواع سس نوش جان کنید.
من پنیر پیتزا نداشتم و از گودا برای سمبوسه ها استفاده کردم که خیلی طعم خوشمزه ای هم داشت.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍛🍲🍜🍞🍕🍝
#املت_پرزدار🍳
قسمت اول🍽
اسم این غذا هم جذابه چه برسه به طعم و مزش😊😊😊
تخم مرغ ۴ عدد
خامه ۲۰ گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر یک قاشق غذاخوری سر خالی
کره ۲۵ گرم
ژامبون دو ورقه
پنیر ورقه ای(گودا یا چدار یا...) ۴ ورقه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_فوری (بدون مخمر) 🍞🥯
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍛🍲🍜🍞🍕🍝
#املت_پرزدار🍳
قسمت دوم 🍽
👩🍳نوش جان🌹
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#رولت_گوشت🌮
چهارصد گرم گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز متوسط رنده شده،دو قاشق.غذاخوری آرد سفید،یک عدد تخم مرغ.نمک فلفل و ادویه کاملا ورز دادم .
برای مواد میانی هم قارچ خورد شده و هویج نگینی و فلفل دلمه ای نگینی و زرشک را باهم تفت دادم بعد موادم را روی نایلون گذاشتم و یه نایلون دیگه هم روش گذاشتم و با وردنه پهن کردم و مواد میانی را ریختم و با کمک نایلون آروم رول کردم و سر و تهش رو محکم کردم و نیم ساعت در یخچال استراحت دادم سپس از یخچال خارج کرده و به آرومی به تابه منتقل کرده و نایلون رو جدا کرده و در روغن و باشعله ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که از قبل آماده کرده بودم رو اضافه کردم و اجازه تا غذام بپزه و کاملا جابیفته.
برای درست کردن سس👇👇 یه عدد پیاز نگینی رو سرخ کردم،دو عدد گوجه رو رنده کردم و با یک قاشق .غ ۷رب گوجه و نمک و ادویه و مقدار کافی آب اضافه کردم و کنار گذاشتم .
نکته:
موقع رول کردن کاملا طرفین و سروته رولت رو فشرده کنید که به هم بچسبه، درغیر اینصورت موقع پخت وامیره.
پس حتما در رول کردن دقت کنید که کاملا منسجم بشه👌
#جوجه_مکزیکی🍢 😋
مواد لازم:
_سینه ی مرغ ۲ عدد
_ماست ۲ فنجان
_فلفل دلمه ای رنگی ۲ الی ۳ عدد
_پیاز قرمز ۱ عدد متوسط
_زیره ی سبز ۱ قاشق چایخوری
_تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
_زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
_پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
_پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
_فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
_روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
در ابتدا ماست ، ادویه ها( زیره ، تخم گشنیز، زردچوبه ، پاپریکا ، پودر سیر ، نمک و فلفل) و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و مرغ های مکعبی خرد شده را به آن اضافه کنید و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود. سپس فلفل های دلمه ای و پیاز را خرد کرده. کف ظرف فر را چرب کرده گوشت مرغ و سبزیجات را به سیخ زده و در سینی فر چیده و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر با ودمای ۲۰۰ درجه قرار داده . البته می توانید کبابی کنید یا بر روی تابه گریل یا سرخ کنید . نوش جان 😋
#کیک_قهوه
تخممرغ ۴عدد
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
قهوهفوری(نسکافه) یک قاشق سوپخوری
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
ابتدا تخممرغ و شکر و وانیل رو هم میزنیم تا کرم رنگ بشن،قهوه فوری رو داخل شیر ولرم حل میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم،روغن مایع رو هم اضافه کرده و هم میزنیم،آرد و بیکینگ پودر رو باهم الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم،قالب میان تهی رو چرب و آرد پاشی میکنیم(از قالب ساده قطر ۲۵هم میشه استفاده کرد)مواد رو در قالب ریخته و به مدت ۴۵الی ۵۵دقیقه در فر ۱۷۵درجه که از قبل گرم کردیم قرار میدیم.پخت کیک رو با سیخ چوبی میتونین تست کنین
#اسنك_مرغ_پنيرى 🌮 😋
🔸پياز،فلفل دلمه تفت داده،نمك و فلفل و زردچوبه و اويشن زده و بعد قارچ،سينه مرغ رو بريزيدوتفت بدديددر اخر سس كچاب،سس خردل بزنيدمواد رو باپنير در نان ريخته و گريل كنيد