.
#پاستا_پنه_با_سس_آلفردو
ابتدا یک عدد سینه مرغ رو به شکل مکعب خرد کرده و با صد گرم کره سرخ میکنیم،کمی نمک و یک ق غ سیر رنده شده اضافه کرده و کمی تفت میدیم سپس ده عدد قارچ اسلایس شده اضافه کرده و سرخ میکنیم،فلفل و پودر آویشن هم میریزیم،هشتاد گرم خامه صبحانه و یک لیوان شیر و سه چهارم لیوان پنیر پارمسان رو داخل غذا ریخته و خوب هم میزنیم،سپس پاستا رو که از قبل با کمی نمک و چند قاشق روغن داخل آب پختیم و آبکشی کردیم رو به غذا اضافه کرده،نصف لیوان جعفری خرد شده رو هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم که سس به غلظت مناسب برسه،و در آخر زیر شعله رو خاموش میکنیم
.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#دیزاین_سالاد
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_اسان
3-4 بادمجان.برای کوفته :.نصف پیمانه گوشت گاو.1 تخم مرغ.1 پیاز .ارد سوخاری.نمک.فلفل سیاه.زیره.برای سس.2 گوجه فرنگی بزرگ.1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون.نمک.1 سیر
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_خوشمزه
۵۰۰ گرم سیب_زمینی
۷ ق غ نشاسته ذرت
پنیر چدار ۸۰ گرم
پونه یا آویشن یک و نیم ق غ
نمک و فلفل ۱ ق چ
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#مرغ_گریل_شده
طرز تهيه:🍗
ابتدا رو ی سینه مرغ چنتا برش زده که موقع گریل خوب بپزه(اگر از فیله استفاده کنید که دیگه احتیاج به اینکار نیست) بعد سینه مرغ رو داخل کاسه گذاشته و مقداری نمک و فلفل سیاه بزنيد بهش ،بعد مقداری لیمو ترش و سس سویا و یک قاشق سرخالی عسل زده یه قاشق سرخالی هم روغن کنجد بريزيد روش و یدونه پیاز هم خلالی کرده و روش ریخته و بعد درشو سلفون بكشيد و حدود 2تا 3ساعت داخل یخچال بزاريدبعد تابه رژیمی رو (قسمت گریل)روی حرارت گذاشته تا کمی داغ بشه وبعد پیازها رو از داخل مرغ جدا کرده و سینه مرغ رو داخل تابه بزاريد و سس رو روش ریخته و یدونه پیاز هم حلقه ایی برش زده و داخل تابه بچينيد و درشو بزاريد تا خوب بپزه(اگر از فیله استفاده کردین احتیاجی نیست که درشو بزارین)بعد که یک سمتش گریل شد برگردونيدوتا سمت دیگش
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاچینی مرغ
دستور تهیه :
قسمت کتف مرغ را از بال ان جداکنید، پوست ان رابگیریدوباچاقوبه حالت تراشیدن گوشت رادرانتهای کتف جمع کنید_کمی بادست فشرده کنید_
کتفها راازچندساعت قبل با مخلوط پیاز،سیر،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو،پاپریکا وزعفران استراحت دهید تامزه دارشوند_هرادویه دلخواهی هم می تونین بریزین_پس ازمزه دارشدن کتفها راازموادمزه دار جداکنید ،دوباره بادست گوشتها رادرانتها کمی فشرده ترکنید وابتدا درارد سپس مخلوط زرده وزعفران که خووووب هم زده اید ودرنهایت درپودرسوخاری بغلطانید ودرروغن داغ وشناورباحرارت ملااایم سرخ کنید
دستور تهیه سس کچاب
یک قاشق مرباخوری روغن رادرظرفی بریزید وروی حرارت قراردهیداجازه دهید تاروغن کمی گرم شود سپس یک قاشق غذاخوری پررب گوجه اضافه کنیدکمی هم بزنید یک قاشق مرباخوری سس خردل +یک ق چ شکر+یک ق غ پرسرکه +نوک ق چ پودرکاری اضافه کنید خوب هم بزنید،کمی اب برروی ان بریزید اجازه دهید تاسس غلیظ وبه غلظت ماست شود،درنهایت میزان نمک،شکروسرکه راباچشیدن میزان کنید.
به جای ادویه کاری هرادویه دلخواهی می توان ریخت مثلا اویشن پودرزنجبیل من کاری زدم
به جای سس خردل می تونین نوک ق چ پودرخردل بزتید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کیک_بیسکویت_پودینگی
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.