eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
باقلوا استانبولی با شیر عسلی🍪🍯 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
آشپزی ایرانی🍔
باقلوا استانبولی با شیر عسلی🍪🍯 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
باقلوا استانبولی با شیر عسلی مواد لازم خمیر باقلوا یک بسته کره ۱۵۰گرم +۵۰گرم روغن مایع گردو ریز خرد شده یا پسته یک پیمانه ۱ق غ مخلوط دارچین و هل (باقلوا استانبولی ادویه کمی داره ولی دوست داشته باشید میتونید بیشتر بریزید) شهد شکر یک پیمانه و نیم اب یک پیمانه و نیم شیرعسلی ۷ق غ پر اول شهد رو‌درست کنید ، همه مواد رو باهم ترکیب کنید بذارید روی حرارت ملایم و هم بزنید تا شکر حل بشه ، شروع به جوشیدن کرد ، پنج دقیقه زمان بدید و بعد برش دارید ، حالا کره و روغن مایع رو بدارید روی حرارت کم تا اب بشه خمیر رو از پوشش دربیارید ،خمیر باقلوا به هوا خیلی حساسه و سریع خشک میشن پس دستمال کنار دستتون داشته باشید که روشونو بپوشونید ، قالب احتیاج به چرب کردن نداره ، نصف خمیر رو برای زیر کار استفاده می کنیم ، قالب رو بذارید روی خمیر و به شکل دایره برش بزنید و بعد بندازید داخل قالب و بقیه اضافه خمیرهارو هم همچنین بچینید داخلش، اصلا این قسمت مهم نیست ولی تمیز مار کنید بهتره 😬😍، خوب فشار بدیدروش از مخلوط روغن اب شده خوب بریزیداجیل و ادویه هارو روش بپاشید ، حالا نصف بقیه خمیر رو دایره برش بزنیدبا حوصله داخل قالب میندازید ولی این دفعه هر لایه یا دوتا یکی رو خوب با روغن چربش می کنید و ورق بعدی رو روش میندازید ، راستی خمیر رو جوری برش بزنید که یه دایره ازش دربیاد و یه سری نیم دایره و نیم دایره ها رو هم روش بچینید ، هرچقد تعداد لایه ها بیشتر باشه قشنگتره و بعد با این روش خمیر رو دورریز نکردیم ، لایه اخر رو گذاشتید دوباره خوب روغن روش میدید و برش میزنید و بعد بین خط های برش هم کره بریزید و‌داخل فر از قبل گرم شده ۲۰۰درجه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه ، اگه ظرفتون شیشه ای باشه که زیرش کاملا مشخصه و اگه روش هم رنگ نگرفت کریل رو حتما روشن کنید تا روش هم طلایی بشه ولی تو مرحله گریل حتما کنارش باشید که سریع ممکنه رنگ بگیره و بسوزه روش،ده دقیقه صبر کنید و بعد شهد ولرم رو تو چند مرحله بهش اضافه کنید و دو ساعت بهش استراحت بدید و بعد اماده سرو هس.
این غذا شبیه کبه برنج عربی است ولی مواد داخل کبه با این مواد متفاوت است. 📌📌کوکو برنج . 📍مواد لازم: برنج ۲ پیمانه تخم مرغ ۲-۱ عدد گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد زرشک ۴ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده ۱ قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم . 📍طرز تهیه: برنج را مثل کته با ۳.۵ پیمانه آب و نمک (بدون روغن)بگذارید بپزد تا آب آن کشیده شود. سپس کنار بگذارید تا خنک شود سپس از چرخ گوشت رد کنید و با تخم مرغ مخلوط کرده و چنگ بزنید تا یکدست شود. در یک تابه پیاز نگینی را تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت را اضافه کرده تا تغییر رنگ دهد سپس زردچوبه بزنید و مجدد تفت دهید نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید و در آخر زرشک را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید. قالب سیلیکونی را چرب کنید و کمی از مواد برنجی داخل آن بگذارید طوریکه کف و دیواره‌های قالب را بگیرد سپس از مواد گوشتی داخل حفره بریزید و مجدد مقداری از مواد برنجی بریزید و سطح آن را کامل صاف و کمی فشرده کنید. قالب را یک ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس از قالب خارج کرده و در روغن سرخ کنید. . ⛔ می‌توانید مثل کتلت کمی از مواد بردارید و وسط آن کمی مایه گوشتی بگذارید و ببندید و سرخ کنید. ⛔ دقت کنید مواد گوشتی از کناره‌ها بیرون نزند چون هنگام سرخ کردن میسوزد. ⛔ نسبت به برنج شما امکان دارد یک یا دو عدد تخم مرغ نیاز شود. ⛔می‌توانید برای مواد میانی بجای زرشک از کشمش یا هر نوع مواد دلخواه دیگری استفاده کنید. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
☀️ 🍽 به هنگام پخت قارچ 🍄 بهتر است شعله را زیاد کنید🔥 و در قابلمه را بردارید 👍 تا هم قارچ‌ سیاه رنگ نشود و هم آب قارچ ‌ها به راحتی وسریع بخار شود. میتوانید برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ کمی آبلیمو🍋 به آن بزنید. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
🥯 😋 ▫️آرد ۱۷۰ گرم ▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد ▫️پودرقند ۱۰۰ گرم ▫️کره ۱۱۰ گرم ▫️پودرهل ۱/۴ ق چ ▫️پودر پسته ۱۰۰ گرم 🔸۱- کره و پودرقند رو با همزن میزنیم تا کرم و سبک بشه ۲- زرده و پودر هل رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم ۳-پودر پسته و رنگ سبز( دلخواه) اضافه میشه و آرد هم کم کم اضافه میکنین و هم میزنیم تا خمیر لطیفی داشته باشیم آرد زیاد باعث خشک شدن خمیر میشه ۴- خمیر رو برای یک ساعت داخل یخچال میزاریم ۵- خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و تو سینی فر میچینیم تو فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم بپزه شیرینی نباید رنگ بگیره ❌اگر بعد از اضافه کردن آرد خمیر خشک بود میتونین دو ق روغن مایع اضافه کنین 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
I ♀♀ سلام دوستای خوشگلم 😍 👇 💢نظافت سرشعله ی اجاق گاز و چدن : سرشعله ها رو توی ی ظرف پلاستیکی بزارین و آب روشون بریزید چند دقیقه صبر کنید و بعد صابون رنده شده رو بریزید. فقط چند دقیقه صبر کنید تا صابون ها توی آب حل بشن (نه اینکه چندساعت بزارین!) اگه زیاد بمونن سرشعله هاتون سیاه میشن! از ما گفتن 😊 ولی حالا اگه سرشعله هاتون سیاه شد توی سرکه سفید و جوش شیرین بزارید بمونه یک ساعت بعد با سیم بکشید روش 👌 با سیم ظرفشویی شروع کنید به شستن سرشعله ها 👌 آب کشی کنید و بزارید خشک بشن... این ترفند رو واسه چدن گاز هم میتونین استفاده کنید 👍 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
✅حلوا مجلسی 😋 ✍ مواد لازم: آرد گندم : ۲ لیوان آرد نخودچی : ۱ لیوان شکر : ۲ لیوان روغن : ۲ لیوان آب : ۲/۵ لیوان زعفران : ۱ قاشق چای خوری پودر هل : به اندازه دلخواه 🥣 طرز تهیه: شکر و آب را ترکیب میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا به جوش بیاد زعفران و پودر هل را اضافه میکنیم . آرد نخودچی و آرد گندم را الک میکنیم و روی حرارت متوسط تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره و به رنگ دلخواه برسه . روغن رو‌ به ارد اضافه میکنیم و تند هم میزنیم وقتی ترکیب یکدست شد کم کم مخلوط شکر و آب رو اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا حلوا سفت شه و به تابه نچسبه 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
‍ کیک بیسکویت بدون فر😍😍 ✍ موادلازم: بیسکویت800گرم گردو 100گرم کره 150 گرم شکر 200 گرم پودر کاکاو 60 گرم آب 240 میل خامه120 گرم شکلات 120 گرم 🍜 طرزتهیه : ابتدا بیسکویتها رو نگینی خرد کرده گردو رو کمی تفت داده و به بیسکویتها اضافه کرده. پودر کاکاو وشکر رو مخلوط کرده وآب وکره رو اضافه کرده روی حرارت گذاشته می گذاریم تا 7.8 دقیقه روی شعله بخوشد تا حجم آن کم شود بعد از روی شعله برداشته کنار کذاشته تا کمی خنک شودبعد روی بیسکویتها ریخته وهم زده تا کاملا مخلوط شود و در قالب کمربندی ریخته .روی آن رو صاف کرده وبه مدت یک ساعت در یخچال قرار داده .برای روی کیک خامه رو باکمی شیر مخلوط کرده روی حرارت کذاشته کمی که گرم شد روی شکلات ریخته .چند لحظه صبر کرده وهم می زنیم تا با هم خوب مخلوط شود وروی کیک ریخته .وبرای تزیین از گردوی بو داده استفاده کرده. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
طرز تهیه هم میزاریم برای کسایی که تا حالا درست نکردن . ابتدا یک پیاز متوسط را رنده کنید و به همراه دو حبه سیر رنده شده تفت بدهید و با زردچوبه تفت بدهید بعد تکه های مرغ را اضافه کنید و مقدار کمی فلفل سیاه بریزید و مقداری که مرغ ها سرخ شدند سپس یک قاشق چایخوری رب انار بریزید و تفت بدهید و بعد سبزی ترش واش را اضافه کنید و بعد کمی با هم تفت بدهید بعد آب بریزید و اجازه بدهید آرام آرام بپزد و جا بیفتد بادمجان و گوجه را جدا سرخ کنید و هنگام سرو آن را کنار ظرف بگذارید. • سبزی خورش ترش واش شامل ترش واش، کاکوتی، چوچاق،گشنیز، نعناع، برگ چغندر و سیر همراه این سبزی ها چرخ شود و سرخ شوند و استفاده شوند. میزان ترش واش به بقیه ی سبزی ها دو به یک یا حتی سه به یک هم استفاده می کنند که این کاملا سلیقه ای است و مخصوص استان گیلان است. • سبزی ترش واش را می توانید سرخ کنید و بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهداری کنید و هنگام پخت خورش ترش واش استفاده کنید. • برای پخت خورش ترش واش می توانید بجای رب انار از رب آلوچه یا آب نارنج استفاده کنید. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
🌷خـدایا 🍃دراین صبح زیبا 🌷به زندڪَیمان 🍃سرسبزی وخرمی ببخش 🌷ازنعمتهای بیکرانت 🍃سیرابمان ڪن ... 🌷و به قلبمان مهربانی 🍃به روحمان آرامش 🌷وبه سفره‌هایمان برکت عطافرما ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭