آشپزی ایرانی🍔
#پلوی_بحرینی😋 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
مواد لازم برای ۳ نفر🔻
سینه مرغ یا ران مرغ چند تکه
برنج ۳ پیمانه
کشمش نصف پیمانه (میزان دل خواه)
گردو خرد شده به میزان دلخواه
پیاز ۲ تا ۳ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و دارچین به میزان لازم
خلال بادام به میزان دل خواه
زعفران به میزان دل خواه
طرز تهیه🔻
برنجم رو از قبل خیس کردم .
اول مرغ رو گذاشتم بپزه ، یه کم توی روغن تفت دادم و و نمک و زردچوبه و برگ بو و یک پیاز رو قاچ کردم و تفت دادم و کمی بهش آب اضافه کردم بپزه ، وقتی که پخت کمی آب مرغ گذاشتم بمونه و مرغ رو هم ریش ریش کردم .
پیاز رو ریز خرد کردم و سرخش کردم .
از این پیاز سرخ شده نصفش رو برداشتم برای لای به لای پلو .
مابقی پیاز رو همراه مرغ ریش ریش شده ، گردو خرد شده ، خلال بادام ، کشمش ، زعفران ، دارچین و فلفل و هر ادویه دلخواه روی حرارت مخلوط کردم و یک کم تفت دادم .
برنجم رو داخل آب جوش ریختم و بعد از اینکه مناسب آبکش شدن شد و نیم پز شد آبکش کردم .
کف قابلمه کمی آب و روغن ریختم .
بعد برنج رو ریختم و لا به لاش ، پیاز سرخ شده و ادویه پلوی ( آماده از عطاری گرفتم) و کمی دارچین ریختم ، یه کم هم آب مرغ آخر کار دو تا سه قاشق روش ریختم و در قابلمه رو گذاشتم تا دم بکشه .
بعد که برنج دم کشید خوب با کفگیر برنج رو مخلوط کردم و توی دیس کشیدم و روش رو با مرغ ریش ریش شده و و زعفران دم کرده که با مقداری برنج مخلوط کردم و مواد مرغ و کشمشی تزیین کردم .
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#اسنک_گوشت_و_قارچ
برای عصرونه برای مهمون های مامانم درست کردم.
گوشت چرخ کرده 200 گرم
قارچ 150 گرم
فلفل دلمه 1 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 ق س
نان تست 1 بسته
پنیر پیتزا به نقدار لازم
کره مقداری
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه
پیاز رو ریز خرد می کنیم و داخل ماهی تابه تفت می دهیم قارچ رو هم تفت داده به پیاز اضافه می کنیم . بعد گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه را اضافه ودر آخر رب و نمک و فلفل و ادویه رو اضافه می کنیم.
ساندویچ ساز رو روشن می کنیم روی نان تست کمی کره می مالیم و روی دستگاه میزاریم بعد روی نان کمی سس گوجه ریخته و ازموادمون روش می ریزیم و روی اون پنیر پیتزا ورقه ای رو میزاریم و بعد نان تست رو دوباره میزاریم روش روی نان تست رو هم کره می مالیم بعد درب دستگاه رو می بندیم و حدود 7 دقیقه بعد درب رو باز می کنیم . اسنک ها آماده اند. نوش جان .
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#تن_ماهی_لوبیا
مواد لازم🥣
💥 تن ماهی :۱ قوطی
💥 رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
💥 سیب زمینی: ۳ عدد
💥 پیاز سرخ شده: ۵ قاشق غذا خوری
💥 کنسرو لوبیا: ۱ قوطی یا پخته شده ۳۰۰ گرم
💥 نمک و فلفل: به مقدار لازم
🍜سیب زمینی ها را شسته و نگینی متوسط خرد می کنیم و با ۱ لیوان آب و کمی نمک می گذاریم کاملا می پزد و پیاز و رب گوجه را تفت داده و کنسرو ماهی را به آنها اضافه می کنیم و کمی نمک می زنیم و لوبیا را به سیب زمینی اضافه کرده و روی حرارت می بریم اگر لوبیا آب نداشت کمی آب جوش اضافه می کنیم تا خشک نشود اگر آب آن مناسب بود که می گذاریم جا بیفتد و در آخر کنسرو را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و چند جوش که خورد این خوراک لذیذ را در ظرف ریخته و گرم گرم سر سفره برده و نوش جان فرمایید.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#کیک_مرغ_و_گردو 😋
▫️نان تست...... 1 بسته
▫️سینه مرغ...... 2 عدد ️
▫️سس مایونز....... 1 لیوان
▫️️ماست خامه ای ......1/2 لیوان
▫️گردو خرد شده .....1 لیوان
▫️جعفری خرد شده...... 1 لیوان
▫️️پیازچه خرد شده .....1 لیوان
▫️خیار شور ریز خرد شده....... 1/2 لیوان
▫️️نمک و فلفل...... مقدار لازم
🔸سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید. پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستا
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#آش_دوغ🍃🥣
برای درست کردن این آش دوتا پیاز متوسط رو خرد کنید و تفت بدید تا طلایی بشه. یه لیوان سرخالی برنج شسته همراه با آب داخلش بریزید و اجازه بدید برنج ها بپزه و آب قابلمه کم بشه. طبیعی ترین و ترش ترین دوغی که در دسترستون هست رو داخل قابلمه بریزید. یک و نیم لیوان نخود از قبل پخته رو اضافه کنید. سبزی اضافه کنید که من تو این آش فقط گشنیز خرد شده میریزم. نیم ساعت آخر گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده و آب گرفته ورز بدید و گلوله های کوچک درست کنید و داخل آش بریزید تا بپزه. نمک و فلفل سیاه هم فراموش نشود.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#پنیر_خونگی
ابتدا یک کیلو شیر را میجوشانیم.اگه شیرتونپاستوریزست نیاز نیست وقتی جوش اومد بذارین بازم بجوشه ولی اگه مثل من از شیر محلی استفاده کردین،بعداز اینکه شیر جوش اومد بیست دقیقه کامل بذارین با شعله کم بجوشه.
سپس یک کاسه ماست خوری ماست اضافه کرده و خوب هم میزنیم و یه ده دقیقه ای میذاریم تا بجوشه.میتونین بجای ماست،نصف لیوان سرکه سفید بریزین.
در اینمرحله آب شیر جدا شده و شیر حالت بریده بریده پیدا میکنه.
خوووب حالا یه پارچه حریر تمییز و یا پارچه تنظیف رو روز یه کاسه قرار داده و شیر رو داخلش میریزیم.
این آبی که از شیر داخل کاسه میمونه رو نگه دارین و داخلش نمک بریزین و بذارین کنار.
پارچه ای که داخلش پنیر قرار داره رو محکم گره زده و آویزانمیکنیم تا آب اضافی اون خارج بشه.حدود ده دقیقه به همین حالت قرار میدیم.
بعد هم پارچه رو باز کرده و پنیرمونو داخل آب نمکی که درست کردیم میذاریم و داخل یخچال نگه میداریم.
پنیر خوشمزمون آمادست😊😋😍👌 معمولا میگن وقتی از شیر محلی برای درست کردن پنیر استفاده میکنین اونو بمدت بیست الی چهل روز داخل آب نمک نگه دارین و استفاده نکنین تا کاملا ضدعفونی بشه و از تب مالت جلوگیری بشه.
من یه کوچولو واسه تست خوردم خیییلی خوشمزه بود.😋 خداکنه بتونم تا بیست روز دیگه دَوووووووم بیارم
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#سوپ_گشنیز 🍜 😋
🔸در ابتدا ۱ عدد پیاز نگینی کرده و با روغن زیتون تفت داده و جو پرک از قبل خیس شده رو اضافه می کنیم و با مقداری آب مرغ میزاریم تا حسابی بپزه بعد پخت ، جو ۱ عدد هویج رنده کرده و داخل سود میریزیم و میزاریم تا بپزه ، ۲ پیاله ماست خوری ماست ( داخل ماست ۱ زرده تخم مرغ میریزیم و مخلوط می کنیم ) و با ۳ حبه سیر رنده شده وسوپ رو آروم آروم به مخلوط ماست اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا نبره بعد روس شعله می گذاریم و وقتی به جوش آمد ۱۰۰ گرم گشنیز تازه ی ساطوری شده رو اضافه می کنیم و نمک و فلفل میریزیم تا ۱۰ دقیقه حسابی جا بیوفتد
♦️نکته: ماست ترش باشد خوشمزه تر می شود
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_چین_لوبیا_پلو
🍚 برنج آبکش کرده و زعفران وزرده تخم مرغ🥚 و ماست و لایه بعدی مواد گوشتی لوبیا پلو و دوباره مواد برنجی میریزیم و میزاریم دم بکشه..
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#ترفند_آشپزی 🍽
زعفران در #قالب_یخ 💛
بااستفاده از قالب یخ میشه به راحتی و باسرعت بیشتر اشپزی کرد زعفران دم کرده را داخل قالب بریزید و فریزکنید اینجوری رنگ دهیش هم عالی میشه 😍🍥
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭