#دسر_میوه_ای 🍓🥝😋
🔸برای تهیه این دسر زیبا ابتدا میوه های مورد نظرتون و برش بزنید و اماده کنید بعد به سلیقه خودتون کف قالب بچینید .سپس دو بسته ژله الوورا و اماده کنید فقط دقت کنید برای هر بسته فقط یک تا یک و نیم لیوان اب جوش استفاده کنید و به صورت بن ماری کاملا ژله رو حل کنید . برای اینکه بعضی از میوه ها مثل کیوی یا توت فرنگی باعث بسته نشدن ژله میشه پس باید مایع ژله غلیظ تر از حالت عادی باشه.
🔸میوه ها رو که کف قالب چیدید مقدار خیلی کمی ژله الوورا روشون بریزید و بزارید داخل یخچال تا فیکس بشه دقت کنید اگر زیاد ژله بریزید میوه ها نظمشون به هم میخوره پس در مرحله اول فقط چند قاشق بریزید بعد از فیکس شدن میوه ها می تونید کامل ژله تون و اضافه کنید و بعد برای لایه های بعدی به سلیقه خودتون می تونید از ژله بستنی، پاناکوتا یا پودینگ استفاده کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ترشی_مخلوط😋
گل_کلم یک عدد کوچک
هویج :۳ عدد متوسط
بادمجون گوشتی : ۶ عدد
فلفل سبز تند :۶ عدد
سیر : یک بوته
سبزی ترشی (گشنیز ؛جعفری ؛شوید؛ ترخون ؛مرزه؛ نعنا)خورد شده پنج ق غ
سیاه دانه :یک قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
زردچوبه:یک قاشق سرخالی غذاخوری
سرکه قرمز: به میزان لازم
اول گل کلم و هویج و سیر رو خوب شستیم و وقتی آبش که رفت داخل یک پارچه تمیز گذاشتیم شب تا صبح که کامل کامل خشک بشه چون اصلا نباید آب داشته باشه وگرنه ترشی خراب میشه بعد داخل یک ظرف بزرگ به نسبت مواد ترشی
گل کلم و فلفل و سیر رو ریز خورد کردیم هویج رو هم با رنده درشت رنده کرده و اضافه میکنیم و کنار میذاریم
بادمجون رو هم وقتی شستیم باید خوب خوب خشک کرد بعد کبابی میکنیم پوستش رو جدا میکنیم خوب له میکنیم وقتی که خنک شد با مواد ترشی مخلوط میکنیم سبزی ترشی رو هم میریزیم و نمک و سیاه دانه و زردچوبه هم اضافه میکنیم بعد سرکه رو اضافه میکنیم سرکه تا اندازه میریزیم که با مواد مخلوط بشه نباید رقیق باشه فقط در حد مخلوط شدن فکر میکنم سه لیوان کافی باشه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#چیکن_تیکا 🍲 😋
سینه مرغ یک عدد
سیر 3 حبه
زنجبیل رنده شده 1 ق چ
روغن زیتون 1 ق غ
فلفل قرمز 1 ق چ
زیره 1 ق چ
دارچین 1 ق چ
گرام ماسالا 1 ق غ
ماست 3 ق غ
سیر و زنجبیل رو در روغن تفت داده و بقیه ادویه ها رو اضافه کنید و همین که بوش بلند شد خاموشش کنید. کلا یک دقیقه مخلوط ادویه ها رو با ماست توی یک زیپ کیپ بریزید و زیپ کیپ رو خوب تکون بدید تا مخلوط یکنواختی بدست بیاد.
بعد تیکه های مرغ رو بندازید توش و بذارید توی یخچال. میتونید اینکار رو از شب قبل انجام بدید و یا فقط نیم تا ساعت بذارید بمونه.
حالا کف ماهیتابه گریل رو با روغن زیتون چرب کنید و مرغها رو گریل کنید. هرسمت 3 دقیقه با حرارت متوسط من کمی بیشتر از سه دقیقه گذاشتم یعنی تازمانی که پخته شه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#خورشت_کدو 🥘 😋
🔸300 گرم گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زرچوبه مخلوط کرده قلقلی میکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم.
دو عدد پیاز درشت را نگینی خرد کرده و تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه زرچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی، دو سه برش حلقه ای از یک فلفل قلمی تند، ادویه خورشتی و نمک اضافه کرده و مجدد تفت میدیم و بعد به مقدار کافی آب جوش و کمی زعفران اضافه میکنیم و گوشت قلقلی ها و کدوها رو داخل سس قرار میدیم و درب ظرف رو میذاریم تا کاملا بپزه و جا بیفته همینطور میتونیم کدوها رو سرخ کنیم و بعد از اینکه گوشت قلقلی ها پخت ده دقیقه آخر به همراه غوره به خورشت اضافه کنیم بعد از اینکه جا افتاد در ظرف مناسب میکشیم و با گوجه سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده و پلوی زعفرانی سرو میکنیم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔🧀🌽
چیپسِ زندگی، با سس قارچ گودا
نحوه برش چیپس رو ببینید، بعد از برش اونهارو داخل آب یخ بریزید، ماساژ بدید و آب کش کنید و اونهارو داخل روغن داغ سرخ کنید.
ادویه چیپس: پودر پیاز، پودر جعفری و نمک
.
سس قارچ گودا:
قارچ: ۴۰۰ گرم
روغن: ۲ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
خامه: ۲ قاشق چایخوری
پنیر گودا: ۵ ورق
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ترکیه ای
برای ۳ نفر
تکه های مرغ (هم می تونید از ران و هم از سینه مرغ استفاده کنید)
پیاز ۱ عدد
آرد سفید ۱ ق غ
فلفل دلمه ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
پونه یا نعنا خشک ۱ ق م
چاشنی های آلس پایس
من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم .
توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم . فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه ، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم ، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید ، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم . گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد ، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند .
و بعد آماده است .
پ.ن : به دلیل استفاده از چاشنی ها دیگه نیازی به هیچ نمک و اویه ای نمی باشد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#حلوا 🍮 😋
▫️یک لیوان آرد
▫️ یک و نیم لیوان آب
▫️دو لیوان شکر
▫️ نصف لیوان گلاب
▫️ پودر هل نصف قاشق غذاخوری
▫️ کره 200 گرم
▫️زعفران به مقداررلازم
🔸اول ارد رو تفت میدم به رنگ مورد نظرم که رسید الک مبکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره اضافه میکنم کامل هم میزنم
تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن ارد در مرحله اول دو لیوان شکر رو با اب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعلرو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید.توجه کنید اصلا شربتتون نجوشه
شربت رو به ترکیب ارد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه.
برای اینکه مواد راحت از قیف در بیاد مقداری از شربت و نگه دارید و با حلوای درست شده ترکیب کنید تا شل تر بشه و راحت از ماسوره در بیاد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
🎀آموزش#ژله_خالخالی
#ژله_خالخالی
اینم یه ژله دلبر تقدیم حضور پر مهرتون😍 که از دو تا پاناکوتا تشکیل شده که در ادامه دستورشون رو آوردم. .
1.برای قسمت های قهوه ای (خال ها) پاناکوتا وانیلی رو درست کنید. جدا توی یه سینی از پاناکوتا بریزید وقتی کاملا بست. بعد با کاتر دایره قالب بزنید بعد به دیواره ظرف بچسبانید. (کف سینی مشما بندازید و مشما رو هم چرب کنید) و بعد پاناکوتا شکلاتی رو درست کنید وقتی سرد شد. توی قالبتون بریزید. (محض احتیاط برای کنده نشدن دایره ها می تونید پاناکوتا شکلاتی رو در چند مرحله بریزید)
#پاناکوتا_وانیلی: شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت
بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید. .
#پاناکوتا_شکلاتی : شیر ۲ لیوان، شکر ۶ ق غ، خامه صبحانه ۵ ق غ، شکلات تخته ای به مقدار دلخواه، پودر ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، خامه رو با چنگال هم زده تا نرم شه، شیر و شکر رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل شه ، شکلات تخته ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت مواد آب شه، خامه رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد رو از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کنید.
✔️نکته مهم. این اندازه ها به ازای دو لیوان شیر هست. اگه کمتر یا بیشتر خواستید درست کنید با توجه به این مقدارها جورش کنید. ❤️😘
هردختری
باید یه همچین کانالی داشته باشه
ک پر از
چیزای دخترونه مثل👇
#مدل_ناخن 💅
#مدل_مو 💇♀
#بستن_شال_روسری🧕
و کلی چیز باحال دیگه😻
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
فقط دخترای خاص بیان😍💋
🎀آموزش#شکلات_مغزدار❤
این شکلات خیلی راحت و درعین حال خوشمزه و مقوی هستش باهر شکلاتی که دوست دارید مثل تلخ ،شیری،سفید می تونید درست کنید اگر شکلات تلخ وسفید رو با هم مخلوط کنید شکلات شیری می تونیدداشته باشید کف قالب رو چای ترش که خیلیم خوشرنگه و ترکیبش با شکلات خیلی خوشمزه و ملس میشه رو کمی خرد کرده ریخته و شکلات رو هم که روی بخار کتری بن ماری و ذوب کردیم روی چای ترش داخل قالب میریزیم و کف قالب رو ،روی میز زده تا حباب شکلات خارج و سطح شکلات صاف شده داخل یخچال قرارداده تا سفت شود.اگر عجله داشتید داخل فریزر زودتر سفت میشود که می تونید سریعتر درست کنید.می تونید از هر نوع مغز دلخواه هم ا استفاده کنید.من خودم چای ترش رو خیلی پسندیدم.به همین راحتی❤
🎀آموزش#کوکی_کشمشی_گردویی 🍪 😋
▫️کره نرم 170 گرم
▫️شکر ریز 180 گرم
▫️تخم مرغ 2 عدد
▫️وانیل 1/4 قاشق چایخوری
▫️آرد 200 گرم
▫️نشاسه ذرت(سفیده) 20 گرم
▫️کشمش 130 گرم
▫️گردو ریز خرد شده 60 گرم (دلبخواهی)
🔸فر رو با دمای 180 درجه از 15 دقیقه قبل گرم کنید سینی فر رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و بزارید کنار.
شکر و کره روبا همزن خوب بزنید تا کنی حجم بگیره و کرمی بشه
یکی از تخم مرغها رو به همراه وانیل اضافه کنید و هر تخم مرغ 30 ثانیه بزنید
بعد ارد و نشاسه ذرت الک شده رو اضافه کنید یکم با لیسک مخلوط شد کشمش و اگه دوست داشتید گردو هم اضافه و با قاشق یا با قیف با فاصله توی سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸نیایش صبحگاهی
🌸پروردگارم
امروز نگران هیچ چیز نخواهم بود
🌸زیرا که تمام مشکلاتم را
به دستان پر قدرت تو می سپارم
🌸و صبورانه منتظر می مانم
تا هر آنچه میخواهی انجام دهی...
🌸پروردگارا
تو را به بزرگیت قسم هیچکس را
در ساحل طوفانی زندگیش تنها مگذار
آمیـن 🙏
#کیک_بیسکویت_پودینگی
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
#کیک_بیسکوییت_پودینگی
مواد لازم:
1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
1 لیتر شیر
3 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (گندم)
4 قاشق غذاخوری آرد
از 1 لیوان 2 بند انگشت کمتر شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری کره
برای سس شکلاتی :
1پاکت خامه صبحانه (200 میلی)
1 پاکت شکلات شیری (70 گرمی)
طرز تهیه:
برای درست کردن سس شکلاتی خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید. نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید. سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید. سس شکلاتی را آماده کنید و روی بیسکوییت ها بریزید زمانی که به دمای اتاق رسید یک روز داخل یخچال نگه دارید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎀آموزش#شیرینی
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#بنافی_پای 😋
#موادلازم
نشاسته یک و نیم قاشق غذا خوری؛شیردو پیمانه؛شکر یک قاشق غذا خوری؛ وانیل یک چهارم قاشق چای خوری؛کره صد گرم؛ موز خرد شده؛گردوی خرد شده بیسکوییت پتی بور یک بسته؛ پودر نسکافه سه قاشق غذا خوری
#طرزتهیه🍴
ابتدا نشاسته را در شیر سرد حل کنید
شکر را به همراه وانیل اضافه کرده و روی حرارت قرار دهیدکره را نیز افزوده و شعله را کم کرده و مواد را هم بزنید تا قوام بیاید.شعله را خاموش و نسکافه را اضافه کرده و مخلوط کنیدو اجازه دهید تا کمی سرد شوددر ظرفی جدا گانه بیسکوییت ها را نیز بکوبید.ظرف مورد نظرتان را انتخاب کرده و مقداری بیسکوییت خرد شده داخل آن بریزید
روی بیسکوییت ها دو قاشق از مواد دسر را ریخته و روی آن مغز گردو و موز خرد شده و شکلات تکه شده بریزیداین کار را ادامه دهید تا ظرف پر شود.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوگرا پلو
.
📝 مواد لازم:
گوشت، 300 گرم
هویج، 2 عدد
پیاز متوسط، 2 عدد
برنج پاکستانی، 2 پیمانه
سیر، 1 غوزه
نمک، ½ قاشق چایخوری
فلفل، ½ قاشق چایخور
.
📜 طرز تهیه:
در قابلمهای کمی روغن بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا نیمپز شود. پیازها را ریز کنید و همراه گوشت سرتفت دهید.
هویجها را باریک خلالی کنید، و وقتی گوشت و پیاز خوب تفت خورد و آب آن کشیده شد آنها را اضافه کرده و از این مرحله به بعد اصلا هم نزنید که ترتیب و ترکیب مواد به هم نخورد.
یک غوزه سیر را به صورت کامل وسط ظرف و وسط هویجها قرار دهید و مجددا درب ظرف را ببندید.
برنجها را خوب با آب ولرم بشویید و سپس روی هویجها بریزید و روی آن سهونیم پیمانه آب جوش بریزید.
وقتی آب جوش در ظرف کاملا جوشید، فقط برنج را از کنارههای قابلمه جمع و به وسط قابلمه بکشید و به صورت گنبدی کنید. سپس برنج را دم کنید و وقتی دم کشید آماده سرو است.
نکته: برای زودپز شدن گوشت، پوست روی گوشت را بگیرید که به این کار گرفتن دمار میگویند. دمار لایه نازکی روی گوشت است که برداشتن آن به پخت سریعتر گوشت کمک میکند
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#لیته_بادمجان
طرزتهیه:
بادمجان هارو بشورید وپوست بگیرید سپس داخل قابلمه ریخته روش دو لیوان ابجوش ویه لیوان سرکه ریخته میذارم جوش بیاد ده دقیقه بپزه تانرم بشن ومیذاریم خنک بشه ...
سپس همراه سیروفلفل تندسبز وهویچ حلقه شده وفلفل دلمه ایی رنگی ویه مشت نعنا وریحون سبز تازه داخل خردکن ریخته تا ریز بشه یا از چرخگوشت ردکنید..داخل کاسه ایی موادو میریزیم نمک وتخم گشنیزوکمی پودر گلپرمیریزیم همه رو مخلوط کرده وسرکه روش میریزیم چند ساعتی بمونه اگر سرکه کم بود اضافه کنیدوداخل ظرف ترشی بریزین وسرشو محکم کیپ کنید یه هفته تا ده روزاماده میشه نووووش جان😋نسبت مواد برای دوکیلوبادمجون(دوحبه سیر بزرگ(۱۵عدد)،سه عدد فلفل تندسبز،فلفل دلمه ایی رنگی(زردوقرمزونارنجی از هرکدام نصفی)،هویچ سه عدد.نعناوریحون تازه یک مشت پر،نمک دو ق غ،پودرگشنیزوگلپر یک ق غ.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#طرز_تهیه_سان_شاین🍧
.
مواد لازم: (برای این لیوان بزرگایی که گذاشتم، ۴ لیوان)
بستنی ۱ کیلو
پودر ژله ۲ بسته (توت فرنگی و پرتقال)
شهد توت فرنگی و شهد پرتقال از هرکدام پنج قاشق
طرز تهیه:
پودر ژله را با یک لیوان آبجوش و یک لیوان آبسرد مخلوط کرده و در یخچال میگذاریم تا کامل ببندد...
ژله را با چنگال کامل خرد میکنیم، یکسوم لیوانها را با ژله پر میکنیم، بستنی را نیم ساعت زودتر از فریزر خارج میکنیم، داخل مخلوط کن ریخته، بقیه ژلههای خردشده، شهد را اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم...
داخل لیوانها ریخته، باخامه فرم گرفته تزئین میکنیم...
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کوبیده_مرغ_تابه_ای
یا این مقدار من هفت برش کوبیده درست کردم
نیم کیلو مرغ مخلوط سینه و ران مرغ(من مرغم درشت بود یه بالای ران و یه تیکه سینه نیم کیلو شد)
پیاز دو عدد
کمی زعفرون اب کرده
نمک و کمی فلفل و کمی ادویه کباب که سلیقه ای هست
یا از چرخ گوشت استفاده کنید یا غذا ساز مرغ رو چرخ کنید و پیاز هم رنده کنید و ابش رو بکشید ادویه هارو اضافه کنید و ورز بدید بزارید کنی یخچال جا بی افته یکی دو ساعت هم خوبه بعد طبق گفته های بالام یا با دست فرم بدید یا دستگاه بعد توی تابه با شعله ی ملایم سرخش کنید درش هم بزارید تا کاملا مغز پخت بشه .
به همین سادگی امیدوارم درست کنید ک نوش جان کنید 😚 .
اضافه شده
دوستای گلی گفتن ما خیلی کم دنبه هم اضافه میکنیم نرمتر میشه من برای کوبیده گوشت میزنم ولی مرغ حقیقتا نزدم
بنظرم مخلوط سینه ی مرغ و ران یکی باشه و خود کباب رو قطور نگیرید کوبیده اصلا سفت نشه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳 #میگو_پلو
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
من اومدم با یه کوفته ی ترکی،که توی ترکیه بهش میگن ( کوفته ی مامان)😍😍 مواد لازم :
۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی
۱ پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده باشع
۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا ۱ فنجان چای پودر سوخاری
۱ تخم مرغ
۲ حبه سیر رنده شده
۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم
روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن
_
طرز تهیه: .
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده و خردهنان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رندهشده که آبش را کامل گرفته و سیر رندهشده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازههای دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون میتوان با گوجهفرنگی، سیبزمینی سرخشده و پیاز سرو کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇