eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
156.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.6هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥗 😋 تركيبات اين سالاد شامل👇🏻 يك ليوان كلم بنفش+يك ليوان كلم سفيد+يك ليوان ذرت كنسروي+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+نصف ليوان خيار كبريتي خرد شده+دو تا ساقه پيازچه خرد شده+يك چهارم ليوان مايونز كم چرب+دو ق آبليموي تازه +يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل و كمي پودر سير و آويشن اينا مواد سالاد و سس هست _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
😋 پنیر خامه ای 300گرم ماست چکیده 50گرم خیار متوسط رنده شده 1عدد مخلوط شوید و نعنا دو ق س، در صورت تمایل کمی پیازچه مغز گردو 30گرم کراکر نمکی 250گرم کره 50گرم پودر ژلاتین 1ق س 1/4پیمانه آب سرد 🔸اول کراکر ها رو داخل غذاساز پودر میکنیم و کره آب شده رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم. کف قالب مورد نظرمون میریزیم و خوب فشرده میکنیم.بیست دقیقه تا نیم ساعت میذاریم یخچال تا منسجم و آماده بشه. پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط و به روش بن ماری حل میکنیم تا شفاف بشه. پنیر، ماست، شوید و نعنای خرد شده و گردو رو داخل غذاساز میریزیم تا خوب باهم مخلوط بشن. بعد خیار رنده شده و پودر ژلاتین سرد شده رو اضافه و با قاشق مخلوط میکنیم.مایه چیز کیک رو روی کراکر ها میریزیم و به مدت 3الی 4ساعت میذاریم تو یخچال.بعد از قالب جدا میکنیم و تزیین میکنیم. ♦️من نصف مواد رو درست کردم سه تا چیز کیک تک نفره بهم داد _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
_FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
#جوجه_چيني_بدون_تخم_مرغ_با_سس_تارتار _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
مواد لازم ▫️فيله مرغ ▫️آرد سفید به میزان لازم(دو لیوان) ▫️بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری ▫️دلستر ساده یک لیوان ▫️آب نصف لیوان ▫️نمک فلفل پودر سیر(به مقدار دلخواه) ▫️زعفران دم کرده غلیظ دو قاشق غذاخوری طرز تهیه🍗 سینه مرغ را به شكل فیله درمی‌آوردم و به تکه های دراز برش زدم .تكه هاي مرغ را با کمی زردچوبه،فلفل قرمز و سیاه، آبلیمو و نمک و یک پیاز خلالی شده کاملا آغشته کردم و گذاشتم حدود دو ساعت مزه دار شود در يه کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمک و و پودرسیر و زعفران اضافه کردم ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقداری فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید . سپس كم‌كم آرد را به مخلوط اضافه کردم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. و خوب توجه كنيد بكينگ پودر به مواد اضافه كنيد و خيلي اروم هم بزنيد و سه چهار دوره هم بزنيد كافيه تا اثر پفش كم نشود تکه های مرغ آماده را در این مواد غلطوندم و در روغن داغ درون ظرفی گود انداختم. ميتونيد با همين دستور بجاي مرغ از ميگواستفاده کنید ▫️خیار شور: ۳ عددکوچک خرد شده ▫️آب لیمو یک چهارم یک عدد ▫️سس مایونز۲۰۰ گرم ▫️پیاز خرد شده نصف یک عدد کوچک ▫️جعفری: ‌ريزخردشده دو ق.غ ▫️نمک و فلفل به میزان لازم. 🔸همه مواد رو باهم مخلوط كردم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍆 😋 کته ساده + بادمجون نواری نازک سرخ شده + سس راگو یا به اصطلاح خودمون مایه ماکارونی نحوه پیچاندن در یک قالب گرد مثل کاسه ماست خوری چهار ورق از بادمجون ها را با فاصله بگذارید یعنی کف قالب تون هر چهار ورق از سر یک جا قرار بگیرند چند قاشق از کته را بریزید و با پشت قاشق ‌پرس کنید بعد بقچه را با بادمجون ببندید سس راگو را در نهایت رویش بریزید و سرو کنید . نوش جان _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
_FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
#حلیم_بادمجون _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
✔مواد لازم بادمجان شش عدد متوسط عدس یک کاسه ماست‌خوری گوشت یک کاسه ماست‌خوری پیاز دو عدد نعناع دو قاشق غذاخوری کشک یک فنجان زعفران یک چهارم قاشق چای‌خوری روغن یک فنجان نمک و فلفل به مقدار کافی ✔ طرز تهیه حلیم بادمجان : یک کاسه گوشت، یک کاسه عدس، یک پیاز خردکرده، سه الی چهار کاسه آب و کمی نمک و فلفل را در یک قابلمه ریخته، برای ۴ الی ۵ ساعت می‌پزیم تا گوشت و عدس کاملاً پخته شود و آب آن نیز تبخیر شود سپس با گوشت‌کوب آن را می‌کوبیم و دوباره نیم ساعت روی شعله گذاشته و مرتب هم می‌زنیم. شش بادمجان را پوست کنده، وسط آن را برش می‌زنیم و با یک فنجان روغن سرخ می‌کنیم سپس بادمجان‌ها را به گوشت و عدس پخته‌شده اضافه کرده، می‌کوبیم.نصف فنجان کشک را اضافه کرده، غذا را پنج دقیقه روی شعله گذاشته مرتب هم می‌زنیم و بعد شعله را خاموش می‌کنیم.با روغن باقیمانده از بادمجان پیاز داغ درست می‌کنیم سپس روغن پیاز داغ را از صافی رد می‌کنیم و با آن نعناع داغ درست می‌کنیم. برای اینکه پیاز داغ برشته شود، باید بعد از آنکه روغن آن جدا شد، پیاز داغ را در یک ظرف پهن کرد تا خشک و برشته شود.حلیم بادمجان را در ظرف می‌کشیم. کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و کمی زعفران آب کرده (برای تزیین) روی آن استفاده می کنیم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍛 😋 🔸پیاز نگینی و سیر رنده شده و فیله ی مرغ حبه ای و قارچ ورقه شده رو با کره تفت میدم و ذرت و نخودفرنگی پخته رو هم اضافه میکنم به همراه نمک و زردچوبه و زنجبیل و فلفل سیاه و پاپریکای فراوون (خودشون سس سالسای بسیار تند استفاده میکنند) لابلای برنج آبکش شده میریزم و دم میکنم میتونید مواد بالا رو همراه با دوسه تا گوجه ی رنده شده و برنج بصورت کته هم دم کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥮 😋 سه عدد تخم مرغ + یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/2 لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست همزده ( سون ) افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید یک و نیم لیوان آرد +نصف لیوان کاکائو و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم با مواد قبلی فولد کنید کف قالب 23 سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 چهل و پنج دقیقه بپزید بعد از پخت روی صفحه توری خنک کنید و با گاناش تزیین کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
ماست هندی از پیش غذاهای سرد و لذیذ هند است که می توان آن را در وعده های اصلی ناهار و شام مصرف کرد. ماست هندی را می توان با چیپس سیب زمینی سرو نمود. برای تهیه ماست هندی کافیست تمامی مواد را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط نمایید. مواد لازم: ماست چکیدهپیاز رنده شدهگشنیز ریز خرد شدهفلفل دلمه ای ریز خرد شدهفیله گوجه فرنگی خرد شدهنمک و فلفل ۲ پیمانه۱ قاشق سوپخوری۱ قاشق سوپخورییک چهارم پیمانهیک چهارم پیمانهبه میزان لازم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥗چرخ کرده_با_بادمجان برای 10 نفر هر پرس:210 گرم کالری هر پرس:131 مواد لازم: 🔹گوشت چرخ کرده....400 گرم 🔹فلفل دلمه....1عدد 🔹گوجه.....5 عدد 🔹روغن ارده.....2 قاشق غذاخوری 🔹پیاز....1 عدد 🔹بادمجان.....6 عدد 🔹نمک و فلفل...به مقدار لازم طرز تهیه: 🥣پیاز را خرد کرده و داخل ماهیتابه با روغن مایع تفت می دهیم . وقتی رنگش عوض شد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و یک ربع تفت می دهیم . سپس بادمجان ، گوجه و فلفل خرد شده را به مواد اضافه کرده و در ماهیتابه را می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد. در نهایت نمک و فلفل را می ریزیم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
طرز تهیه:👩🏻‍🍳 یدونه سینه مرغ چرخ کرده رو با یدونه پیاز چرخ کرده و نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر،زردچوبه و آرد سوخاری خوب ورز میدیم میذاریم نیم ساعت خوب مزه دار بشه. سپس به کوفته قلقلی های متوسط مایل به کوچیک شکل میدیم و توی مقدار کمی روغن سرخ میکنیم وقتی در حال سرخ شدن هستن روشون مقداری زعفران دم شده میریزیم. حالا توی یک قابلمه ۳ پیمانه برنج بعلاوه ۵ پیمانه آب ۵۰۰ گرم گشنیز خورد شده و شسته شده و نمک و روغن میریزیم و میذاریم به صورت کته بپزه وقتی آب کته کم موند که خشک بشه قلقلی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و درشو میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس زیر گاز رو کم کرده و دم کنی میذاریم تا دم بکشه. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🍘 😋 🔸ابتدا مایه اصلی تهچین رو آماده کرده به سه قسمت تقسیم کردم: برای دو پیمانه برنج، یدونه تخم مرغ کامل و یه زرده رو خوب زدم کمی گلاب ،دو قاشق ماست سفت و دو قاشق روغن اضافه کرده وبا برنج مخلوط کردم. بعد این مایه رو به سه قسمت تقسیم کردم. به یکی زعفران، به یکی سبزی پلو وبه آخری کمی شهد آلبالو زدم. بعد از هر کدام کمی ته قابلمه ریختم و لای سبزی پلو تن ماهی گذاشتم چون دخترم دوست داره، لای پلوی زعفرانی مرغ پخته و ریش شده و لای قسمت آلبالویی فیله آلبالو و مرغ ریش شده چیدم و دست آخر باقی برنج ها ریختم روی هر کدام و گذاشتم دم بکشه. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
برای 4 نفر هر پرس :125 گرم کالری هر پرس :217 مواد لازم : ➕گل کلم...... 600 گرم ➕پنیر ..... 70 گرم ➕آرد گندم...... نصف لیوان ➕تخم مرغ..... 2 عدد ➕روغن ارده..... 2 قاشق غذاخوری ➕نمک و فلفل.... به مقدار لازم طرز تهیه: 🥄گلم کلم را خوب شسته و با دست به قطعات ریزخرد کنید. سپس داخل قابلمه ریخته و رویش آب جوش بریزید و اجازه دهید بپزد تا جایی که کاملا نرم ‌شود سپس داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. بعد با گوشت کوب له می کنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم داخل ماهیتابه روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🍛 😋 ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
😋 جو دوسر پرک ۳ ق س شیر ۱ لیوان عسل ۱ ق غ وانیل کمی 🔸شیر را روی حرارت ملایم قرار داده، جو را اضافه میکنیم، مدام هم میزنیم، عسل و وانیل را افزوده و هم زدن را ادامه میدهیم تا به غلظت دلخواه برسد، اگه دوست داشتید میتونید مواد رو داخل میکسر بریزید و بعد با دارچین و میوه‌های فصل نوش جان کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
مواد لازم: 🍴نخود ۲۰۰ گرم 🍴ماست موسیر ۲۰۰ گرم 🍴گوجه فرنگی ۲ عدد 🍴زیتون ۳۰۰ گرم 🍴پودر سیر ۱ ق .غ 🍴نان به مقدار لازم 🍴کاهو ۱ عدد 🍴ارده ۱۵۰ گرم طرز تهیه: 🌮ابتدا درتابه ۲ ق .غ روغن زیتون می ریزیم،بعد گوجه فرنگی ها را مربع خرد کرده وکمی تفت می دهیم.زیتون های بدون هسته را خرد کرده و به گوجه فرنگی ها اضافه و تفت می دهیم.کمی فلفل سیاه می ریزیم ،برای درست کردن هموس نخود،روغن زیتون،ارده،پودر سیر را در خردکن می ریزیم و با هم خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.نان پیتا یا تافتون را پهن می کنیم و از مخلوط نخود با باقی مواد روی آن می مالیم،سپس ماست موسیر را روی آن پهن کرده و به مقدار دلخواه از مخلوط گوجه و زیتون تفت داه شده به آن اضافه می کنیم،در انتها کاهو خرد شده و کمی فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و حال ساندویچ ما آماده سرو است. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
برای 4 نفر هر پرس:140 گرم کالری هر پرس:200 مواد لازم: 🔆نخود.....200 گرم 🔆سینه مرغ.....200 گرم 🔆پیاز.....1 عدد 🔆سیر.....3 حبه 🔆رب گوجه.....2 قاشق غذاخوری 🔆روغن زیتون....2 قاشق غذاخوری 🔆ادویه......1 قاشق چای خوری 🔆نمک و فلفل .....به مقدار لازم طرز تهیه: ❗️نخود ها را از شب قبل خیس کنید سپس با اب بپزید تا کاملا پخته و نرم شود . پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت داده بعد سینه مرغ هایی که در اندازه دلخواه خرد کرده ایم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا اب مرغ خشک شود بعد رب گوجه و سیر رنده شده ، ادویه ، نمک،فلفل را اضافه می کنیم و یک لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم مغز پخت شود در نهایت نخود را افزوده و یک ربع دیگر می پزیم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🥮بلغور_پلو_با_گوجه برای 6 نفر هر پرس:230 گرم کالری هر پرس:169 مواد لازم: 🌀بلغور......1.5 لیوان 🌀پیاز.....1 عدد 🌀گوجه.....1 عدد 🌀فلفل قرمز.....3 عدد 🌀روغن زیتون......2قاشق غذاخوری 🌀آب.....3 لیوان 🌀نمک....به مقدار لازم طرز تهیه: ▪️بلغور را از 2 ساعت قبل خیس بدهید. در ظرفی که میخواهید پلو درست کنید پیاز خرد شده را با روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود سپس گوجه و فلفل را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم. وقتی خوب تفت داده شد آب را ریخته و منتطر میمانیم جوش بیایید بلغور را داخل اب می ریزیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و آبش خشک شود بعد درب قابلمه را گذاشته و دم می دهیم. نوش _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
یه پیشنهادِ خوشمزههههه دارممممم 😋😋 داخلِ نون باگت و خالی میکنیم. بعد یه تخم مرغ هم زده میریزیم داخلش ،روش هم کمی سوسیس یا بیکن اضافه میکنیم. در اخر فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا و جعفری خرد شده اضافه میکنیم. ( میتونید مواد دلخواهتون رو به این ترکیب اضافه کنید،اما این ترکیب عاالیه 😍) _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇