eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ‌مواد لازم: ‌مرغ ‌رزماری ‌سیر ‌لیمو ‌نمک ‌فلفل ‌طرز پخت:رزماری و سیر و لیمو رو داخل شکم مرغ قرار میدیم و به مرغ نمک و فلفل میزنیم و با دست کل مرغ رو آغشته میکنیم. کف قابلمه تکه های لیمو و سیر و رزماری قرار میدیدم و مرغ رو داخل قابلمه میذاریم و مجددا تکه های لیمو و سیر رو روی مرغ میذاریم و اجازه میدیم ۴ ساعت در دمای بالا بپزه و بعد از آن به مدت ۱۰ دقیقه مرغ را گریل میکنیم. غذا آماده ست نوش جان کنید
😋 آب پرتقال ۳/۵ لیوان نشاسته ۳/۵ ق غ( گندم یا ذرت) شکر یک لیوان جهت قسمت سفید رنگ شیر یک لیتر آرد ۳ ق غ نشاسته ۲ ق غ شکر یک لیوان وانیل نوک قاشق 🔸اول از همه قالبتون رو خیس کنید،اگه خیس نکنید دسر جدا نمیشه،در ظرف مناسبی،آب پرتقال،نشاسته،شکر بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام سس پیدا کنه هم بزنید و بپزید،بعد داخل قالب خیس شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.برای قسمت سفید رنگ،تمام مواد رو در ظرفی بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام پیدا کنه هم بزنید و روی قسمت پرتقالی بریزید(بزارید یه کم قسمت پرتقالی هم دمای محیط شه)بعد روی دسر پودر نارگیل بریزید تا موقع بریدن دسر مشکل ساز نشه،و بزارید ۴-۵ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد روی بشقاب مورد نظرتون برگردونید و به دلخواه تزیین کنید
🍫 😋 🔸روی حرارت ، یک پیمانه شکر تا زمانی که ذوب شود و رنگ آن طلایی شود،هم بزنید. ، سپس یک پیمانه شیر را اضافه کرده و آن را هم بزنید تا گلوله شود ، سپس یک پیمانه بادام زمینی به آن اضافه کنید ، چند دقیقه هم بزنید و خاموش کنید. سپس مخلوط را روی بیسکویت بریزید. لایه آخر هم شکلات تخته ای ذوب شده بریزید
🍨 😋 ‌ ▫️یک لیتر شیر چرب ▫️یک پیمانه خامه غلیظ ▫️پنج قاشق غذاخوری ثعلب ▫️نصف پیمانه شکر یا عسل ▫️مغز پسته خردشده به میزان لازم‌ ‌ 🔸همه مواد را درون قابلمه ای سرد ریخته و روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم.تا یکدست شود. بعد در قالب بریزید و به مدت حداقل 12 ساعت در فریزر بزارید
😋 گل کلم 1 عدد هویج 500 گرم ساقه کرفس 1 دسته سیب زمینی ترشی 5000 گرم سرکه مقدار لازم فلفل سبز تند 5 عدد نمک مقدار لازم ترخون و پودر گلپر مقدار لازم تمام سبزی ها را بشوئید و خشک کنید سپس سبزی ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. سبزی های خرد شده و فلفل های تند را درون شیشه های مناسب قرار دهید و روی انها مخلوط نمک و سرکه بریزید و تا لبه شیشه ترشی پر کنید سپس شیشه های ترشی را در جای مناسبی به مدت 2 هفته قرار دهید تا ترشی ها اماده مصرف شوند. در صورت تمایل از مقداری کلم سفید یا قرمز هم میتوانید استفاده کنید ، برای قرمز شدن رنگ این ترشی کمی آب لبو به سرکه اضافه کنید.
و سبزیجات مواد لازم: 250 گرم کینوا 4 هویج بزرگ 2 کدو سبز کوچک 1 بادمجان 1 فلفل قرمز 200 گرم خامه ترش، در صورت لزوم چند قطره شیر برای رقیق شدن 125 گرم موزارلا 125 گرم پارمزان نمک ، آب و عصاره گوشت یا سبزیجات طرز تهیه: کینوا را با کمی آب و عصاره گوشت یا سبزیجات و روغن بپزید. در یک تابه یا تارت به اندازه 28 پهن کرده و در امتداد لبه ها به سمت بالا بکشید. در این فاصله سبزیجات را بشویید، هویج، کدو سبز، بادمجان و فلفل دلمه ای را پوست بگیرید و سپس با دستگاه پوست کن به صورت ورقه ای نازک برش دهید. خامه ترش و پنیرهای رنده شده و 1ق غ خ نمک را مخلوط و سس درست کنید. روی کینوا از قبل پخته شده و پهن شده در تابه پهن کنید. سبزیجات را از وسط ظرف بصورت حلقه بچینید. به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. سلامتی نوش جانتان!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌷شروع هفته را پر برکت میکنیم 🌟✨دهنمان را خوشبو میکنیم 🍃🌷با ذکر شریف صلوات بر 🌟✨حضرت محمد ص 🍃🌷و خاندان پاک و مطهرش 🌷الّلهُمَّ 🌟 🌷صلّ🌟 🌷علْی 🌟 🌷محَمَّدٍ 🌟 🌷وآلَ🌟 🌷محَمَّدٍ🌟 🌷وعَجِّل🌟 🌷 فرَجَهُم🌟
🌷هفت راز برای رسیدن به آرامش 🌷راز اول: 💜با خدا ارتباط برقرار کنید 🌷راز دوم: 💜مثبت فکر کنید 🌷راز سوم: 💜قضاوت خود را به تاخیر بیندازید 🌷راز چهارم: 💜برآرامش درونی تمرکز کنید 🌷راز پنجم: 💜از آن چه هستید راضی باشید 🌷راز ششم: 💜به دستورات اخلاقی احترام بگذارید. 🌷راز هفتم: 💜دید جدیدی پیدا کنید. 🌷الهی زندگی همتون پراز آرامش باشه
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 مواد لازم🔻 گوشت بره: ۹۰۰ گرم دنبه: ۲۰۰ گرم میگو: ۱ عدد پیاز: ۱ عدد فلفل قرمز: ۲ عدد فلفل سبز: ۴ عدد سیر: ۲ حبه جعفری نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و پودر نان تخم مرغ: ۲ عدد پول بیبر سیب زمینی: برای روی کباب گوجه بادمجان: برای کف ظرف طرز تهیه🔻 گوشت رو با تمام مواد مخلوط کنید و روی بادمجان ها قرار بدید سپس گوشت و پهن کنید. و در فر با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵-۳۰ دقیقه بپزید.
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خرما ۲۰عدد پودر نارگیل یک سوم لیوان گردو یک سوم لیوان کره یک قاشق غ خ (به دمای محیط رسیده ) بیسکوئیت ۵عدد دارچین یک ق م خ در آخر داخل پودر گل سرخ،پودر پسته پ کنجد و پودر نارگیل یا هر چی دوست دارید بغلتونید و سرو کنید😊