eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: شیر: یک لیوان و نیم، آرد گندم: یک قاشق و نصفی(دو قاشق هم میشه)، شکر: یک قاشق و نصفی(میشه کمتر یا بیشترش کرد)، نشاسته گل: 1 ق غ، کره: 1 ق غ، وانیل: نوک ق چ، بیسکوییت لیدی فینگر(یا هر نوع بیسکوییت یا کیک به دلخواه،برای مغزی دسر): به میزان لازم، پودر نارگیل: به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا شیر سرد، نشاسته و آرد رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا نشاسته در شیر کاملا حل بشه،سپس روی حرارت ملایم گذاشته،شکر رو هم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا مواد به غلظت برسه(به هیچ وجه حرارت رو زیاد نکنید)، وقتی غلیظ شد ، کره و وانیل رو هم اضافه کرده،هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم. مواد رو تا میانه ی قالب ها میریزیم،یک تکه بیسکوییت یا کیک کوچک وسط قالب گذاشته و بقیه مواد رو داخل قالب ریخته و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم. بعد ازین مدت دسر به راحتی از قالب جدا میشه، سپس داخل پودر نارگیل میغلونیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک ذرت برزیلی موادلازم تخم مرغ 3 عدد روغن مایع 1/2 لیوان شکر 1 لیوان آرد ذرت 2 لیوان شیر 1 لیوان بکین پودر 1 قاشق چایخوری سرپر نمک 1 پنس یعنی مقداری که بین دوانگشت سبابه وشصت جامیگیرد یعنی خیلی کم همه موادوداخل مخلوط کن ریخته وخوب مخلوط میشود بعد داخل قالب که باکره یا روغن جامد چرب کردید بریزید وروی کیک وبا لیسک صاف کنید داخل فرازقبل گرم 180 به مدت 40دقیقه بگذارید بعد ازسرد شدن ازقالب جدا کنید وبرش بزنید با کره مزه دارکنید ونوش جان کنید .
مواد لازم پنیر سفید یک پیمانه. پنیر پیتزا یک پیمانه. روغن زیتون یک دوم پیمانه. آرد دو پیمانه. بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری. جعفری ساطوری شده یک پیمانه. تخم مرغ سه عدد. شیر کم چرب یک پیمانه. نمک و فلفل کمی. طرز تهیه: ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط می‌کنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس‌ آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم‌کم اضافه و مخلوط می‌کنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود نوش جان ❤️
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و خوشمزه با استفاده از پنکیک و خامه قنادی 🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
٧-٨ عدد بال مرغ (حدودا) ١ قاشق غذاخورى سويا سس ١ قاشق مرباخورى عسل ٢ قاشق غذاخورى پر سس باربيكيو ٢ قاشق غذاخورى كنجد پودر سير مقدارى ٢ قاشق روغن طرز تهیه ٥٠ دقيقه بالها را به همرا سس باربيكيو، سويا سس، عسل، پودر سير و روغن خوب مخلوط كنيد و به مدت نيم تا يك ساعت كنار بگذاريد تا مزه دار شوند كف سينى فر فويل پهن كرده و كمى چرب كنيد و مقدارى كنجد روى سينى بپاشيد، بالها را روى كنجدها گذاشته و مقدارى كنجد روى بالها بپاشيد سينى را در فر با دماى١٨٠درجه به مدت ١٠-١٢دقيقه قرار دهيد و سپس گريل را روشن كنيد تا روى بالها برشته شوند نوش جان 💝
با طعم ترش سسش و عطر سبزی ها و طعم غالب گردو مزش جوریه که زیر زبونتون می مونه تو دوران دانشجویی خیلی میخوردم چون تو فریزر مزش خراب نمیشد مواد لازم : گردو ۲۰۰ گرم سبزی جعفری نیم کیلو ( فقط برگ جعفری باشه ساقش نباشه ) اگر گیلان بودین چوچاق و خالیواش اضافه کنید اگه نبودین هم مهم نیست همون جعفری کافیه پیاز یک عدد تخم مرغ یک عدد آرد یک قاشق نمک فلفل زردچوبه مواد سس : یک لیوان آب یک قاشق رب گوجه دو قاشق آب غوره فلفل و نمک یک قاشق آرد یک قاشق روغن یک عدد سیل زمینی و یک عدد گوجه روهم سرخ میکنیم وقتی سس جوش اومد کوکو و سیب زمینی و گوجه رو میریزیم روی سس و خاموش می کنیم و درقابلمه رو میزاریم نوش جان 💝
مواد لازم برای 4 نفر نیم دونه جو یا گندم به دلخواه یک پیمانه نیم دونه برنج 2 قاشق غذاخوری شوید نصف پیمانه خشک نعنا یک تا دو قاشق غذاخوری پیاز یک عدد بزرگ سیر به دلخواه نمک فلفل زردچوبه این غذا یکم بیشتره دوغ محلی ترش دو پیمانه حبوبات یک پیمانه (نخود لوبیا چیتی و عدس) حبوبات از شب قبل بخیسونید و روز بعد جداگانه بپزید پیاز من درشت سرخ کردم اگر با کره محلی یا روغن حیوانی باشه لذیذتره بعد از طلایی شدن پیاز نعنا و شوید و زردچوبه کمی تفت میدیم بهش نیم لیتر اب اضافه کنید و نیم دونهای خیسونده شده را اضافه میکنیم تا نیم پز شد حدود یک ساعت بعد حبوبات اضافه کنید و نمک و فلفل بگذارید حدود یک ساعت به ارامی پخته شه و تا اب آش کشیده بشه این آش باید غلیظ باشه بعد از مطمعن شدن غلظتش دوغی که داشتیم میزاریم روی حرارت و مدام با یک قاشق هم نیزنید والا دوغ بریده بریده میشه بعد از اینکه کمی داغ شد داخل آش میریزیم و هم میزنیم حالا اش شما رقیقتر میشه و باز مدام هم بزنید تا جوش بیاد و بعد از روی اجاق گاز بردارید تو ظرف سرو بکشید و با کشک و پیاز داغ و نعنا تزیین کنید نوش جان💖
این غذا به دلیل داشتن جگر سفید و گوشت چرخ‌کرده حاوی پروتئین زیادی است و به همین دلیل برای رشد بدن و عضلات مفید است. در ضمن مراحل طبخ این غذا بسیار آسان است و براحتی می‌توان این غذای لذیذ را در منزل درست کرد. مواد اولیه : جگر سفید گوسفند یک عدد هویج رنده‌ شده آب‌پز دو لیوان گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم پیاز رنده‌شده یک لیوان آرد نخودچی چهار قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زرد چوبه و روغن به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا جگر سفید را چرخ کرده و با سایر مواد خوب مخلوط می‌کنیم. سپس در یک تابه کوچک آن‌ها را به شکل گرد درآورده، سرخ می‌کنیم. این غذا را با نان و سبزی میل کنید و لذت ببرید نوش جان 💝
مواد لازم 1 فنجان برنج 2 فنجان آب مرغ 0.5 فنجان بادام پوست کنده خلالی 0.5 قاشق چایخوری کنجد 0.25 قاشق جای خوری پودر زنجبیل 0.25 قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه : به مقدار لازم طرز تهیه فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید . بادامها را به صورت یک لایه ، روی سینی فر ریخته و به مدت 5 دقیقه آن را برشته کنید . مراقب باشید نسوزند . سپس آن را کنار بگذارید . کره را در یک ظرف متوسط آب کرده ، برنج را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم در کره تفت دهید . کنجد ها را به آن اضافه کنید ، سپس آب مرغ ، زنجبیل ، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید . مخلوط را هم بزنید و وقتی به جوش آمد ، در ظرف را ببندید . سپس ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید به نحوی که تمام آب خوراک جذب شود و برنج کاملا پخته شود . باقیمانده بادام ها را روی خوراک آماده شده بریزید و سرو کنید . نوش جان 💝
پودر ژله یک بسته آب سرد نصف لیوان پودر ژلاتین 2ق غ گلوکز 2ق غ مواد را در کاسه استیل با هم ترکیب میکنیم و به مدت 15دقیقه روی حرارت کتری قرار میدهیم و با حوصله و به آرامی کف روی مواد را میگیریم پس از اتمام 15الی20 دقیقه مواد حسابی شفاف و یکدست میشود، آن را داخل قالب مخصوص پاستیل میریزیم و 4الی5 ساعت در یخچال قرار میدهیم بعد از این مدت پاستیل آمده شده به راحتی از قالب خارج میکینیم و درون ظرف در بسته در یخچال قرار میدهیم. نکته1: قالب سیلیکونی نیاز به چرب کردن نداره. نکته2:گلوکز توی همه ی لوازم قنادی فروشیا موجوده