#پاستیل_اناری
آب انار ۳/۴ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
آبلیموترش ۱ عدد
عسل ۲ ق غ
پودر ژلاتین ۱/۴ پیمانه
آب انار و آب. و آبلیمو و عسل را روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود مواد را در قالبهای مورد نظر ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال گذاشته تا ببندد پاستیلها به مدت ۲ هفته در ظرف دربسته در یخچال قابل نگهداری هستند
کرواسان ژامبون مرغ🍗
🥐مواد لازم
آرد 4پیمانه
تخم مرغ 1عدد
روغن مایع 2قاشق سوپخوری
کره 30گرم
خمیرترش 1قاشق مرباخوری
نمک 2/1 قاشق مرباخوری
شکر 1قاشق مرباخوری
آب 1پیمانه
ژامبون مرغ 250گرم
سس گوجه مقداری
🌮طرز تهیه
در ابتدا خمیر ترش را داخل یک پیمانه آب گرم ریخته به همراه شکر و اجازه می دهیم که حدود 5 دقیقه بماند و عمل بیاید.
سپس آرد را داخل ظرفی ریخته وسط آرد را گود کرده و تخم مرغ زده شده را به همراه روغن مایع مخلوط می کنیم.و وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم بعد از کمی مخلوط شدن خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و بعد کره را اضافه می کنیم و شروع به ورز دادن خمیر کرده حدود 5 دقیقه خمیر را استراحت داده تا حجم آن 2 برابر شود.بعد خمیر را روی سطحی آرد پاشیده شده باز کرده به صورت مثلث برش داده و مواد داخل را (سس گوجه، پودر اورگانو و ژامبون) به ترتیب چیده و از پایین مثلث رول کرده و داخل سینی چرب شده قرار داده حدود 5 دقیقه استراحت می دهیمو یک عدد تخم مرغ زده شده را با برس رویش می مالیم و کمی کنجد می پاشیم و داخل فر با 180 درجه سانتیگراد یا 360 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم.
#قرابیه_قهوه_شکلاتی آوردم که تو دهن آب میشه مواد اولیه اش و طرز تهیه اش راحته حتما تهیه کنید و ازش لذت ببرید😍
#قرابیه_قهوه:
۲۰۰ گرم کره نرم شده تو دمای اتاق
۱ فنجان روغن مایع
۲ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری نسکافه
۱ لیوان پودر قند (لیوان ۲۵۰ میلی لیتری)
۴ لیوان آرد (لیوان ۲۵۰ میلی لیتری)
۱ قاشق غذاخوری سرپر بکینگ پودر
طرز تهیه:
۱. اول کره، پودر قند، تخم مرغ، نسکافه، روغن مایع، بکینگ پودر رو ترکیب می کنیم و هم می زنیم.
۲. بعد کم کم آرد رو بهش اضافه می کنیم
و ورز میدیم.خمیر باید نرم باشه خیلی سفت نباشه.
۳. می تونید با توجه به سلیقه تون به #شیرینی ها شکل بدین من بعضی از اون ها رو به شکل دانه قهوه شکل دادم و بعضی هارو هم با ماسوره شکل دادم.
۴. #قرابیه ها رو توی سینی که از قبل سطحشو با کاغذ روغنی پوشوندیم
می چینیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه تا کمی پنبه ای بشن می پزیم.
۵. تو مرحله آخر #شکلات رو به روش بنماری ذوب می کنیم
و روی شیرینی های خنک شده بزنید می تونید قرابیه ها رو به شکلات بزنید
و یا مثل من شکلاتو روش
پخش کنید وقتی شکلات سفت شد سرو می کنیم.
نوش جان😍
#مربا_انگور 🍇
🥣 مواد لازم :
انگور بی دانه قرمز دو لیوان
آب نصف لیوان
شکر یک قاشق
شیره انگور بدلخواه یک قاشق
گلاب دو قاشق
پودر هل و دارچین مقداری
گردوی خرد شده بدلخواه
🍇 طرز تهیه:
انگورهای دون کرده رو داخل قابلمه میریزیم آب روش میریزیم و روی حرارت کم میذاریم درشم میبندیم و چند دقیقه یکبار همش میزنیم تا مثل عکس دوم بشه و بجوشه و آبش تبخیر بشه. (این قسمت رو رعایت کنیدکه آبش تبخیر بشه مشکل شرعیش حل میشه)بعد شکر و شیره و گردو و هل و دارچین رو میریزیم و چند دقیقه دیگه هم میزنیم تا شکر حل بشه و به غلظت مربا برسه
🌸❄️
یڪ صبح
سینهچاڪگذشتی زگلسِتان
گلپارهڪردهاست
گریبان بهبویتو
#حزین_لاهیجی
درود ها
#صبحتونبهخیروامید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسرمعجون
شیر... ۵ پیمانه
خرمای کبکاب..... ۲۵۰ گرم( چون خرمای کبکاب نیاز به پوست گرفتن نداره)
پودر ژلاتین..... سه قاشق غذاخوری سرپر
پودر نارگیل...... یکسوم پیمانه
گردوی درشت...... یکسوم پیمانه
عسل ...... دو قاشق غذاخوری ( من نزدم ولی به نظرم کم شیرین بود عسل بریزید بهتره)
وانیل.... یک قاشق چایخوری
دارچین..... در صورت تمایل مقدار کمی( با دارچین دقیقا طعم بستنی معجون میهن رو میده ولی باید خیلی کم بزنید)
کنجد......در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری
🌶کباب قارچ و فلفل
🥩مواد لازم
گوشت فیله گوساله۷۰۰ گرم
پیاز۴ عدد
فلفل دلمهای سبز۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
قارچ درشت۴ عدد
رب گوجه۴ قاشق سوپخوری
روغن مایعمقداری
نمك و فلفلبه میزان لازم
🧄طرز تهیه
۲ عدد از پیازها را با رنده ریز كرده و در تنظیف ریخته و فشار میدهیم تا آب آن گرفته شود.سپس گوشت را به قطعات یكدست برش داده و به مدت ۲۴ ساعت در آب و پیاز خوابانده، آنگاه ۲ عدد پیاز دیگر، فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را به قطعات یكدست برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم می کنیم.قسمت بالای فر را روی آخرین درجه روشن كرده و برشهای گوشت، پیاز، فلفل، گوجه فرنگی و قارچ را به ترتیب به چوب كباب چوبی كشیده، كف سینی فر را با روغن مایع چرب نمایید.كبابها را در سینی قرار داده و در پنجره بالای فر میگذاریم تا یك طرف كباب بپزد.بعد آن را برگردانده و طرف دیگر را میپزیم.كمی نمك و فلفل روی كباب میپاشیم و رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن مایع تفت داده و این مایع را در اواخر پخت كباب روی آن میریزیم.
شیر دارچین نوشیدنی مفید👇
▫️برای این افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین مبدرق (بدرقهکننده) شیر است شیر را تا مفاصل میبرد.
▫️این خاصیت ذاتی دارچین است که اگر همراه شیر خورده شود، خواص درمانی شیر را به مفاصل میرساند.
🔻ترکیب شیر با دارچین، 10برابر بیشتر از خود شیر خاصیت دارد. کاهش کلسترول بد، پیشگیری از حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت استخوان از خواص این ترکیب فوقالعاده و خوشطعم است.
موجور🌮🥪
🍃مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
شوید خرد کرده 4 قاشق غ
کدو متوسط 2 عدد
پنیر سفید150 گرم
روغن مایع
نمک و فلفل
🍔طرز تهیه
کدوها را پوست گرفته و به همراه پنیر و شوید خرد کرده و تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل ماهیتابه چرب بریزید و صاف کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملا بپزد. سپس طرف دیگر رو برگردونید تا بپزد و سرخ شود. بعد تزیین کرده و سرو کنید.
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_کباب_لاری
گوشت رو معکبی کنین ۲عدد سینه و۲عددمغز ران
دوتا پیاز رو خلالی کنین وروی گوشت بریزین
زعفران غلیظ ۱قاشق غ
ماست چکیده پرچرب ۱لیوان
نمک ۲قاشق چ
فلفل پاپریکا۲قاشق چ
فلفل تند۱قاشق چ
پودرگل محمدی یه غنچه
تخم گشنیز۱قاشق چ بادستتون بشکنین وبعد اضافه کنین
لیموترش تازه ۲عدد
روغن زیتون یا مایع یه فنجان (من حذف کردم)