eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
165.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه #دسر_لیوانی_تکنفره کانال🍧🍰آشپزی ایرانی🍝🍜 @ashpazy_irani
تشکیل شده از یک لایه بیسکویت پودر شده ،پودر پسته،پودینگ وانیلی و پودینگ شکلاتی پودینگ وانیلی و شکلاتی مواد لازم برای پودینگ وانیلی شکر : 1/3 پ نشاسته ذرت : 3 ق غ نمک : 1 پنس شیر : 2 و 2/3 پ تخم مرغ درشت : 1 عدد عصاره وانیل : 2 ق چ مواد لازم برای پودینگ شکلاتی شکر : 1/2 پ پودر کاکائو : 1/3 پ نشاسته ذرت : 3 ق غ نمک : 1پنس شیر : 2 و 2/3 پ تخم مرغ درشت : 1 عدد عصاره وانیل : 2 ق چ طرز تهیه 1-در یک کاسه ی متوسط شکر ،نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید(برای پودینگ شکلاتی ، پودر کاکائو رو هم به مواد اضافه و مخلوط کنید) 2-در یک ظرف دیگر ، تخم مرغ را با همزن خوب بزنید و 2/3 پ شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید. 3-به آرامی مخلوط شیر را به مخلوط شکر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و بعد کنار بگزارید. 4-بقیه ی شیر را (2 پ) توی یک قابلمه متوسط ریخته و روی حرارت بگزارید تا به جوش بیاد. 5-وقتی جوش اومد از روی حرارت بردارید و مخلوط تخم مرغ را به آهستگی به شیر داغ اضافه کنید و دائم هم بزنید.بعد تقریبا 4 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود.بعد از اینکه غلیظ شد،از روی حرارت برداشته و عصاره وانیل را اضافه کنید. برای سرو یک لایه بیسکویت شکلاتی پودر شده رو کف لیوان خوب فشرده کردم بعد روش پودر پسته ریختم و پودینگ وانیلی و روش پودینگ شکلاتی.
طرز تهیه #نوشیدنی_پذیرایی کانال🍧🍰آشپزی ایرانی🍝🍜 @ashpazy_irani
 اگر شما در هوای گرم چند مهمان دارید، این نوشیدنی بهترین گزینه برای پذیرائی از آنهاست. هیچ چیز غیر منتظره ای در این نوشیدنی وجود ندارد اما بسیار محبوب و خوشمزه است. برای شروع یک مهمانی جذاب و دفع گرما حتما از این گزینه استفاده کنید. مواد لازم: 2 فنجان آب 1 فنجان شکر ½ فنجان برگ ریحان تازه 6 تا 8 قطعه بزرگ پوست لیمو 2 عدد لیموی تازه  طرز تهیه: آب و شکر و ریحان (می توانید به جای ریحان از نعناع نیز استفاده کنید.) را در ظرفی بریزید و چند تکه بزرگ پوست لیمو را خرد کرده و به آن اضافه کنید. بگذارید آب روی گاز بجوشد تا زمانی که شکر حل شود. سپس اجازه دهید تا در دمای اتاق سرد شود که حدود 20 تا 30 دقیقه زمان می برد. می توانید این شربت را یک یا دو هفته هم در یخچال نگه دارید.  پس از تهیه و هنگام سرو می توانید لیموی تازه و چند برگ ریحان تازه به آن اضافه کنید. این نوشیدنی به همراه چند قالب یخ به راحتی با گرما مبارزه می کند
#ته_دیگ_سیب_زمینی_ترد_و_خوشمزه😋 سیب زمینی رو ورقه ای برش بزنید برشها متوسط باشه نه زیاد نازک نه زیاد ضخیم بعد از ورقه کرون سیب زمینها انها رو یکساعت تو آب سرد تا نشاسته موجود در سیب زمینی بیرون بیاد اینجوری تردتر میشه سپس سیب زمینی رو ابکش کنید وبا دستمال تمیز خشک کنید قابلمه رو داغ کنید کمی روغن بریزید وسیب زمینی ها رو ته قابلمه بچینید وبا شعله متوسط کمی سرخ کنید کمی نمک بزنید. زیادی برشته نشه فقط کمی طلای بشه کافیه سپس برگردونید تا طرف دیگه خم‌روغنی بشه گاز رو خاموش کنید وبرنج رو روش بریزید وطبق معمول برنج رو دم کنید کانال 🍿🍺 آشپزی ایرانی 🍬🍶 @ashpazy_irani
#موهیتو لیموی تازه یک عدد برگهای تازه نعنا شکر قهوه ای دو قاشق خوراک خوری سودا (آب گازدار) این کوکتل، یک نوشیدنی کوبایی است که امروزه در اکثر نقاط جهان از جمله ایران طرفداران بسیاری دارد. برای تهیه موهیتو لیمو را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و چهار برش آن را جدا کنار بگذارید. دو برش باقی مانده را به مکعب های کوچک تقسیم کنید. داخل یک لیوان دهان گشاد لیموهای خورد شده را بریزید و شکر و برگهای نعنا را روی آن بریزید و با قاشق کمی فشار دهید. تا یک سانتی متر پیش از پر شدن لیوان تکه های یخ را اضافه کنید. در آخر فضای باقی مانده داخل لیوان را با سودا پر کنید. پس از هم زدن فراوان با برگهای نعنا و لیمو تزئین کنید. کانال🍺آشپزی ایرانی 🍸 @ashpazy_irani
#میرزا_قاسمی ******* مواد لازم • بادمجان = 5 عدد متوسط • گوجه فرنگی تازه = 2 عدد • سیر = یک بوته • تخم مرغ = 3 عدد • روغن و فلفل و نمک = به مقدار لازم طرز تهیه 1. در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ؛ پس از آن بادمجان ها را له می نماییم . 2. گوجه فرنگی رو رنده میکنیم 3. یه پیاز رو تو یه کم روغن تفت داده و سیر را ریز کرده روش سرخ میکنیم 4. سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم. من کمی ربم میزنم خوشرنگ تر بشه 5. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود 6.میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید. کانال 🍛🍱آشپزی ایرانی 🍛🍙 @ashpazy_irani
طرزتهیه #خاگینه ، مواد لازم، 2عدد تخم‌مرغ، 3قاشق غذاخوری ارد، پگینک پودر، وانیل، دارچین، گردو پودر گل سرخ، برای شیره، 1لیوان شکر،1لیوان آب، تهیه، مواد را قاطی کرده با مفتول هم بزنید کمی زعفران اضافه کنید بعد در ظرف نسوز تفلون نصف مواد را بریزید کمی که خودش را گرفت گردو، دارچین وگل سرخ را اضافه کنید بعد باقی مواد را ریخته دربش را بگذارید کمی که خودش را گرفت برگردانید تا طرف دیگر خودش را بگیرد اما سرخ کنید بعد شیره سرد را روی خاگینه داغ بریزید 😜😄 کانال 🌭🍕آشپزی ایرانی 🌯 @ashpazy_irani
#کیک_قابلمه_ای پنج عدد تخم مرغ رو با یک لیوان ونیم شکر مخلوط کردم حسابی هم زدم تا کرم رنگ شد سپس یک لیوان شیر رو وبعد هم یک لیوان روغن رو اضافه کردم و هم زدم سپس سه لیوان ارد الک شده که قبلا با یک قاشق و نیم بکینگ پودر مخلوط شده رو آرام آرام به مایه اضافه کرده و هم میزنیم الان میتونیم گردوی خرد شده رو هم اضافه کرد وقتی خمیر ما یک دست شد البته یک چهارم قاشق چایخوری وانیل رو فراموش نکنید، سپس قابلمه تفلون یا نچسب رو چرب کرده آرد پاشیده و خمیر رو خالی میکنیم و در قابلمه رو با دمکنی میپوشانیم و روی شعله پخش کن با حرارت ملایم یک ساعت کافی که کیک ما آماده بشه سپس میزاریم سرد بشه و تزیین میکنیم، امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه کانال 🎂🍰آشپزی ایرانی 🍮🍰 @ashpazy_irani
🍇نکته مهمونی🍇 هندوانه هاتون رو به صورت مربع هاي كوچك برش بزنيد توي شكلات مايع فرو كنيد توي پودر نارگيل بزنيد پ ن ١: براي مايع كردن شكلات ميتونيد يك ظرف فلزي رو پر اب كنيد و روي حرارت بزاريد و بعد از به جوش امدن يه ظرف فلزي ديگه به جاي در ظرف فلزي پر از اب بزاريد و شكلاتتون رو به اون اضافه كنيد مدام بهم بزنيد كه شكلاتتون نسوزه پ ن ٢: چنگال هاي چوبي كوچك رو از لوازم قنادي فروشي ها ميتونيد تهيه كنيد کانال 🍉🍉آشپزی ایرانی🍉🍉 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #خوراک_مرغ کانال🍧🍰آشپزی ایرانی🍝🍜 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی #چیدمان_میوه🍋🍊🍐🍎 کانال 🍒🍇آشپزی ایرانی🍏🍎 @ashpazy_irani