#نکته_کیک_پزی
❓❓❓❓
چرا کیک به قالب چسبیده است؟
🥧🥧🥧🥧🥧
🧁قالب به درستی چرب و آرد پاشی نشده است.
🧁کیک در زمان مناسب و بعد از سرد شدن اولیه از قالب خارج نشده است..
🧁کیک به اندازه کافی نپخته است.
🍊#پاستیل_میوه_ای🍊
📝مواد لازم:👇
🍭 پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری
🍭 شکر 2 پیمانه
🍭آب 1 پیمانه
🍭 آب میوه دلخواه 1 پیمانه
🍭رنگ خوراکی یا اسانس به میزان لازم
🍭👈 طرز تهیه پاستیل میوهای:
۱- ابتدا یک کاسه کوچک بردارید، پودر ژلاتین و آب را داخل آن بریزید، سپس پودر ژلاتین را به روش بن ماری یا حرارت غیر مستقیم به خوبی حل کنید تا مایع شفافی به دست آوردید.
۲- در یک قابلمه شکر، آب میوه دلخواه و رنگ خوراکی یا اسانس متناسب با آب میوه ای که انتخاب کردید را بریزید و کمی مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا زمانی که جوش بزند و شکر در آب میوه حل شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
۳- حالا پودر ژلاتینی که بن ماری کردید را به محلول شکری اضافه کنید و هم بزنید.
۴- پاستیلی را که درست کردید در قالب های سیلیکونی در طرح های مختلف بریزید. سپس حداقل برای 2 ساعت قالب را در یخچال بگذارید تا پاستیل ها آماده شوند.
هنگام خارج کردن پاستیل های میوه ای از قالب، مقداری شکر یا پودر شکر بر روی آن ها بریزید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#حليم 🍜 😋
▫️٥٠٠ گرم گندم
▫️٤٠٠ گرم گوشت گردن گوسفندى
▫️نمك به اندازه لازم
▫️آب حدود ١٤ ليوان
🔸روغن حيوانى كنجد دارچين براى تزيين
طرز تهيه: گندم را از شب قبل خيس مى كنيم بعد آبشو خالى مى كنيم بعد با گردن و ١٤ ليوان آب و يك عدد پياز ميزاريم بپزه وقتى پخت گردن را بيرون ميياريم و بصورت ريش ريش در ميياريم بعد گندم را با غذا ساز يا گوشت كوب. برقى له مى كنيم بعد از آبكش فلزى رد مى كنيم تا پوسته گندم جدا بشه بعد گوشت ريش ريش شده را اضافه مى كنيم و روى شعله كم ميزاريم و مرتب هم مى زنيم تا جا بيفته و كشدار بشه در آخر داخل ظرف مى كشيم و روش را تزيين مى كنيم
♦️من از شب تا صبح گذاشتم روى كم تا گندم و گردن خوب بپزه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍘#بیسکویت_رژیمی😍
📝مواد لازم:
موز رسیده 2 عدد🍌
جو پرک 1 پیمانه🥣
کشمش یا گردو (یا هر دو) 1/4 پیمانه🥣
دارچین (دلخواه) 1/2 قاشق چایخوری🥄
🍭طرز تهیه:
1- اول از همه فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی فر رو هم چرب کنید یا کاغذ روغنی بکشید.
2- موزها رو پوست بکنید و داخل کاسه ای بریزید. خوب موز ها رو بکوبید و له کنید. بعد جو پرک، کشمش و گردو و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید.
3- هر دو قاشق از خمیر رو به شکل دایره ای داخل سینی بریزید و با پشت قاشق پهن کنید.
4- دوازده دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
#خوراک_لوبیا
خوب طرز تهیه این خوراک گوشتو لوبیام اینه که اول از همه باید یدونه پیاز خورد شده رو با یکم روغن تفت بدین تا نرم بشه و بعدش بهش یه قاشق مربا خوری سیر رنده شده و یه قاشق مرباخوری پودر پاپریکا اضافه کنین و باز تفت بدین تا بوی سیر بلند بشه حالا دویست گرم گوشت چرخ کرده بریزین توی مخلوط پیازو خوب تفت بدین تا گوشت بپزه بعدش یه قاشق رب گوجه و فلفل بزنین و ربم تفت بدین تا بپزه و از خامی دربیاد بعد نوبت دو تا گوجه خورد کرده و یه فلفل دلمه ای خورد کرده اس اینارم اضافه کنین و باز تفت بدین تا گوجه آب بندازه و فلفلم یکم نرم بشه آخرشم دو پیمونه کنسرو لوبیا چیتی یا لوبیایی طعم داری که خودتون پختین اضافه کنینو یه پیمونه آب گوشت هم بریزین (من از آب و قص طعم دهنده گوشت استفاده کردم) در قابلمه رو ببندین بذارین یه بیست دقیقه ای با هم بپزن تا مزه ها به خورد هم بره و تنگ آب بشه. همین دیگه خوراکتون حاضره و به نظرم با یکم گشنیز خورد کرده و ماست عاااالی میشه.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج شنبه ، دلبرانه ترین روزِ خداست !
از همان اولش انگار پر است از خبرهای خوب ...
شبیه دخترکِ فال فروشی که توی کوله اش پر است از شعرهای زیبا و فال های خوش ،
هر کدام را که برداری ، فرقی ندارد ؛
همه اش خیر است ...
پنج شنبه ؛
باید پنجره را باز کرد ، چشم ها را بست و نفس کشید ...
باید نفس کشید فراغتِ پایانِ هفته را ...
_🍂🌞🍂________
❄️
🍲خورش گوجه نیجریه🍲
🥩2 کیلوگرم گوشت دلخواه (مرغ تازه ، گوشت بز ، بوقلمون یا گوشت گاو)
🧅1 عدد پیاز خرد شده
🍅9 عدد گوجه خرد شده
🌶1٫20 قاشق چایخوری فلفل قرمز
🥄1 قاشق چایخوری ادویه کاری
🌿1 قاشق چایخوری آویشن
🍾1٫20 فنجان روغن مایع
🧂نمک
📝همه مواد را تهیه کنید
گوشت را با یک قاشق چای خوری نمک ، یک قاشق چایخوری کاری و آویشن ، و پیاز خرد شده مخلوط کنید.و اجازه دهید که بپزد.
گوجه فرنگی ها را در یک ماهیتابه جداگانه سرخ کنید سپس آن را به گوشت پخته شده در قابلمه اضافه کنید.
سپس آن را به گوشت پخته شده در قابلمه اضافه کنید.
سپس سبزیجات را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه هم بزنید و بگذارید بجوش بیاید.
بعد از یک ساعت خورش گوجه شما آماده میباشد
#محلبى_شكلاتى_پرتقالى
اول محلبى شكلاتى رو اماده مى كنيم،ابتدا يك ليتر شير رو با دو و نيم ق غ خورى نشاسته ،دو و نيم ق غ خورى ارد مخلوط مى كنيم تا حل بشن و بعدچهار ق غ خورى پودر كاكائو رو اضافه مى كنيم و تو شير مخلوط مى كنيم،روى شعله ى گاز ميداريم با شعله ى كم شير رو هم مى زنيم تابه غلظت فرنى برسه ،در اين مرحله يك ليوان شكر و ى ق غ خورى كره اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا شكر حل بشه،محلبى شكلاتيمون اماده شده توى ظرفامون ميريزيم وميريم سراغ محلبى پرتقاليمون
دو نيم ليوان اب پرتقال طبيعى رو با دو و نيم ق غ خورى نشاسته حل مى كنيم و روشعله ى كم ميذاريم و هم ميزنيم تاغليظ بشه و در اخر نصف ليوان شكر و ى ق غ خورى كره اضافه مى كنيم و تا حل شدن شكر محلبى رو هم ميزنيم (اگه پرتقالتون ترش بود مى تونيد شكرش رو بيشتر بريزيد)و بعد از اماده شسبز
ى محلبى شكلاتى ميريزيم و روش رو تزيين مى كنيم داخل يخچال ميذاريم تا خنك بشه.
پيشنهاد مى كنم اين محلبى رو حتما امتحان كنيد حتما عاشقش ميشيد
نوش جان 💖
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#آش_شلغم🍲🍲🍲
🥄 مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت چرخکرده 400 گرم🥩
برنج نیم دانه 1 پیمانه
عدس ½ پیمانه
ماش ½ پیمانه
پیاز متوسط 2 عدد
شلغم 5-6 عدد
سبزی آش 250 گرم
آبغوره یا آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه:🍵🍵
۱- یک عدد پیاز🧅 را رنده کنید. گوشت چرخکرده، نمک فلفل و زردچوبه را به پیاز رنده شده اضافه کنید. مواد را باهم مخلوط کرده و با دست ورز دهید. پس از اینکه مخلوط گوشت و پیاز به چسبندگی لازم رسید، از مواد گلوله های کوچک به اندازه گردو درست کنید.
۲- یک عدد پیاز باقی مانده را نگینی خرد کنید تفت دهید تا سبک شود. سپس کوفته ریزه های آماده شده از مرحله قبل را درون پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن ها تغییر کرده و طلایی شود.
۳- از قبل عدس و ماش را جداگانه با مقداری آب قرار داده تا پخته شوند. برنج نیم دانه را نیز از حدود 3 ساعت قبل بخیسانید.۴- شلغم ها را پوست گرفته و به شکل مکعبی خرد کنید. وقتی آب درون قابلمه به جوش آمد، شلغم های خام را به مواد اضافه کنید. نیم ساعت آخر پخت، عدس و ماش پخته شده و سبزی را نیز به مواد آش شلغم اضافه کنید.
🥙🥙🥙🥙🥙#سالاد_عدس_و_نخود
📝طرز تهیه👇👇
🥣1 و نیم پیمانه عدس و 1 پیمانه نخود پخته را با 1/4 پیمانه زرشک خیس خورده و کمی جعفری خرد شده مخلوط کنید.
🍋 سپس آب یک عدد لیمو ترش، 1/4 پیمانه ماست، 1/4 پیمانه روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری سس خردل و کمی نمک و فلفل را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. سس را موقع سرو به سالاد اضافه کنید و در ظرف مورد نظر یا در پوست لیمو بریزید.🍋
#فریتاتا_بروکلی
مواد لازم
1 قاشق سوپ خوری نمک ( 25 گرم )- 2 فنجان بروکلی ( 200 گرم )- 2 فلفل قرمز ( 85 گرم )- 5 تخم مرغ متوسط ( 300 گرم )- 2 فنجان پنیر خرد شده ( 200 گرم )- 1 قاشق سوپ خوری کره ( 25 گرم )- 1 1 / 2 فنجان شیر ( 165 میلی لیتر )
اولین کاری که باید انجام دهید این است که بروکلی را در قابلمه کوچک بجوشانید سپس آب اضافی را تخلیه کنید.
دقت کنید گاز را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید .
در همین حال، تخم مرغ را با شیر در تابه هم بزنید
سپس فلفل قرمز خرد شده، نمک و کمی پنیر اضافه کنید.
این ترکیب را به مدت 5 دقیقه با حرارت کم بپزید.
از روی حرارت بردارید و داخل فر بگذارید. بیش از 15 دقیقه داخل فر نگذارید
نوش جان 💖
🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برشتوک🍘
#آسانترین_شیرینی😍
مواد لازم:👇
آرد سفید 1/2 پیمانه🥣
آرد نخودچی 1/2 پیمانه🥄
کره آب شده 1/3 پیمانه🧈
پودر قند 1 سوم پیمانه🍙
پودر هل 1 قاشق چایخوری🥄
شکلات تخته ای خرد شده 150 گرم🍫
♨️طرز تهیه:♨️
اول از همه شکلات رو آب کنید و با قیف یا قاشق مرباخوری داخل قالب سیلیکونی بریزید. یک سوم از هر قسمت قالب باید از شکلات پر بشه. بعد قالب رو کمی تکون بدید و چند بار روی سطح بزنید تا سطح شکلات صاف بشه. ده دقیقه در یخچال بگذارید و بعد بیرون بیارید. توی این مدت مراحل بعدی رو انجام بدید.
🔰🔰🔰
آرد سفید رو هفت هشت دقیقه در تابه گود تفت بدید. بعد آرد نخودچی رو روش الک کنید و پنج دقیقه دیگه هم تفت بدید. مخلوط آرد رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید و بعد مجددا توی تابه الک کنید.
کره ذوب کرده رو اضافه کنید و خوب با لیسک سیلیکونی زیر و رو کنید. وقتی آرد کامل به کره آغشته شد، پودر قند رو روی بقیه مواد الک کنید. هل رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله ای از پودر قند در مایه باقی نمونه.
تکه های کوچک از خمیر بردارید و با دست روی شکلات ها داخل قالب سیلیکونی فشار بدید.🍮🍮
#ایده_خوشمزه
هسته خرما رو دربياريد و خرما رو باز كنيد بعد توش كره بادام زمينى بزنيد.
يك ميان وعده عالى و پرانرژى براى بچه هاى عزيزتون
نوش جان 💝
🍠🍠🍠🍠🍠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_پیتزا
مواد لازم:
6 و یا به تعداد نفرات تخم مرغ
نمک
1 قاشق غذاخوری فلفل کاپیا خرد شده (فلفل ترکیه ای)
3 عدد گوجه فرنگی گیلاسی ریز خرد شده
به دلخواه سوسیس ، ذرت ، فلفل سبز (من امروز استفاده نکردم)
1 استکان سوجوک رنده شده (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
حدود1 استکان اسفناج ریز خرد شده
پنیر پیتزا رنده شده ، به دلخواه پنیر چدار
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها و نمک را 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. اسفناج ها را اضافه کنید و هم بزنید. کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و گرم کنید. تخم مرغ های زده شده را داخل ماهیتابه بریزید 2 دقیقه با در بسته بپزید سپس گوجه فرنگی و فلفل قرمز خرد شده و سوجوک رنده شده و پنیر پیتزا را اضافه کنید و مجدد در ماهیتابه را بذارید. وقتی پنیر پیتزا آب شد روی املت جعفری خرد شده بپاشید و برش بزنید و سرو کنید. نوش جان
🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#قنبر_پلو_شیرازی
مواد لازم
گوشت چرخكرده 1 کیلو
برنج چهار فنجان
پیاز 1 عدد
نمک یك قاشق غذاخوری
زردچوبه یك قاشق چایخوری
آرد نخودچی به میزان دلخواه
کشمش 200 گرم
روغن به میزان دلخواه
رب انار دو قاشق غذاخوری
شیره انگور یك قاشق غذاخوری
گردو 100 گرم
طرز_تهیه
گوشت را به همراه كمی نمك و زردچوبه ورز داده و پس از مخلوط كردن با آردنخودچی آن را به شكل كوفته در اندازههای كوچك درآورده و در روغن سرخ كنید. در تابهای دیگر گردو، پیاز و كشمش را سرخ كرده و برنج صاف شده را درقابلمه ریخته، کوفته ها، گردو، پیازداغ و کشمش سرخ شده را لابهلای برنج ریخته و كمی رب انار تفت داده شده همراه شیره انگور روی برنج بریزید تا به مدت 15 دقیقه دم بكشد
نوش
#کیک_موز_هرمی
راحت و خوشمزه بدون نیاز به پخت
دو بسته پتی بور رو خرد کرده با مقداری مغز گردو ریز شده، یک قاشق پودر کاکائو و 100 گرم شکلات تلخ بنما ری شده مخلوط می کنیم، سپس روی سلفون مواد رو پهن میکنیم
دو تا موز رو بین مواد گذاشته و به فرم مثلث با کمک سلفون شکل می دهیم، پس از چند ساعت در یخچال برش داده و تزیین می کنیم
نوش جان💝
🍌🍰🍌🍰🍌🍰🍌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#كوفته_با_پوره_سيب_زمينى
موادلازم
500 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیمانه پودر نان بیات یا آرد سوخاری
1 پیاز
1 تخم مرغ
زیره، نمک، فلفل سیاه
براى سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2-3 گوجه فرنگی
2 پیمانه آب گرم
روغن مایع
براى پوره:
3 سیب زمینی، پوست کنده و درشت خرد شده
3/4 پیمانه شیر
1ونیم قاشق غذاخوری کره
نمک
طرزتهيه
همه موادو ورز بدین، شکل بدین و در پیرکس که چرب کردین، بچینین و در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شن، بعد دربیارین و با ماسوره روشون پوره بدین و سس گوجه بریزین و پنیر پیتزا بریزین و دوباره بزارین فر تا کمی سرخ شه
برای پوره سیب زمینی
سیب زمینی هارو داخل قابلمه بریزین و روشون آب بریزین تا غرق شن داخل آب و 1 قاشق چایخوری نمک اضافه کنین و بزارین بپزن و نرم شن.بعد آبشو بریزین و سریع کره رو اضافه کنید و مخلوط کنید، بعد شیر رو اضافه کنین و اگه نیاز بود، داخل مخلوط کن، پوره کنید.
برای سس گوجه
رب رو در روغن تفت بدین، گوجه هارو اضافه کنین و وقتی جوشید، آب گرم و نمک اضافه کنین و یبار که جوشید از روی حرارت بردارید
نوش جان 💝
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شامی_پوک
موادلازم
گوشت بدون استخوان 500 گرم
لپه 500 گرم
تخم مرغ 5 عدد
زعفران دم کرده 1 ق س
پیاز متوسط 1عدد
نمک دریا و فلفل به میزان لازم
لپه پاک کرده و شسته شده را با کمی نمک دریا و مقداری آب می پزیم. بطوریکه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ریخته تا آب آن کاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پیاز خرد شده را روی حرارت قرار می دهیم تا آب گوشت کشیده شده و پیاز نرم شود. سپس لپه را به آن ها اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم. کل مواد را داخل چرخ گوشت ریخته و چرخ می کنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته کمی بهم می زنیم. زعفران را اضافه می کنیم. سپس گوشت و پیاز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمک دریا و فلفل می ریزیم. تمام مواد را خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس در ظرفی روغن ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود و از مایه گلوله ای به اندازه یک نارنگی برمی داریم در دست گرد و نازک می کنیم وسط آن را با انگشت یک سوراخ کوچک می نماییم و دو طرف شامی ها را در روغن سرخ می کنیم
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥞کرپ فرانسوی🥞
📝مواد لازم:
🔮آرد 1 پیمانه
🔮شکر 2 قاشق چایخوری
🔮نمک 1/4 قاشق چایخوری
🔮تخم مرغ 2 عدد
🔮شیر 1 و 1/4 پیمانه
🔮کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
🥚طرز تهیه کرپ:
۱- آرد، شکر و نمک را با هم در ظرفی الک کنید.
۲- تخم مرغ و شیر و کره آب شده را در ظرف دیگری بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید.
۳- مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید.
۴- بعد از این که مایه را خوب مخلوط کردید آن را از صافی رد کنید تا گلوله هایش گرفته شود.
۵- روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود کرپ موقع پخت پاره نشود.
۶- یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط و ملایم قرار دهید. با کمی کره کف آن را چرب کنید. با ملاقه حدود 1/3 پیمانه از مایه بردارید و کف تابه بریزید (باید در ابتدا حدود 1/2 تا 3/4 از کف تابه را بپوشاند). سپس به سرعت تابه را در جهت های مختلف کج کنید تا مایه در سطح پخش شود و کاملاً کف تابه را بپوشاند.
۷- کرپ به سرعت میپزد. بعد از حدود ۳۰ ثانیه آن را برگردانید. بعد از این که طرف دوم هم طلایی شد آن را از تابه خارج کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
با ما آشپز شو 👇👇👇
🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀
#_صب_القفشه
🔻مواد لازم : 📝
▫️آرد سفید ۱ لیوان
▫️آرد نخود ۱ ق غ
▫️شیر خشک ۱ ق غ
▫️پودر هل ۱ ق چ
▫️زعفران نصف ق چ
▫️نشاسته ۱ ق غ
▫️روغن یک چهارم لیوان
▫️خمیر فوری ۱ ق م
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️آب سه چهارم لیوان
✍️ابتدا تخم مرغ با همزن خوب میزنیم بعد پودر هل و زعفران اضافه کرده بعد باقی مواد به جز آب رو به تدریج اضافه می کنیم چون نوع آرد فرق میکنه غلظتش باید از لقیمات بیشتر باشه بعد که خوب موادمون مخلوط شد میزاریم خمیر استراحت کنه خمیرمون که پف کرد با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا زعفرون خوب مخلوط بشه و یکدست بشه توی تابه روغن میریزیم روغن نباید روی خخمیر رو بپوشونه باید تا نصفش بیشتر نباشه روغن که گرم شد مواد رو با قاشق میریزیم و با حرارت متوسط سرخش میکنیم وقتی سرد شد میریزیم توی شربت و هم میزنیم تا کمی شربت به خوردش بره اگه می خواین کم شیرین باشه فوری از شربت بیارین بیرون یا میتونید روی شیرینی ها پودر قند و هل بپاشید .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#آش_ماست
🍲🍲يه پياز كوچيك رو تو كمي روغن تفت ميديم شيشه اي بشه بعد نيم كيلو سبزي (گشنيز وشويد وجعفري (نسبت جعفري كمتر باشه) ميتونه اسفناجم باشه من نميريزم) دوتا فلفل سبز روخيلي كم درحدي كه سبزي عطرش دربياد وخاميش گرفته شه وآب گوشت يا مرغ يا آب سرد معمولي رو اضافه كنيد بايد اندازه باشه نه خيلي كم ونه زياد ميذاريم با حرارت متوسط بجوشه حالا يك كاسه ماستي برنج نيم دون رو ميشوريم وميريزيم تا زمانيكه دون بشه و يك كاسه ماستي لپه ويك كاسه عدس از قبل پخته شده رو اضافه ميكنيم و باهم مخلوط ميكنيم و ميزاريم جا ٢٠-١٥دقيقه زمان ميبره بايد مايه آش يكم آبش بمونه خاموش كنيد چون خودش لعابداره و غليظ ميشه حالا بسته به اون اندازه كه ميخواين سروكنيد ماست شيرين رو هم ميزنيد بامفتول (ميتونيد بايه تخم مرغ هم روي گاز حرارت بدين اين كار باعث ميشه آش ترش نشه) به مايه آش اضافه كنيد وبا پياز داغ ونعنا داغ تزيين كنيد ونوش جان كنيد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦