eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک نوتلایی مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 لیوان آب 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 2 لیوان آرد 2 قاشق غذاخوری نوتلا(شکلات صبحانه نوتلا یا هر نوع شکلات دیگر) طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را با همزن دستی هم بزنید(نیاز نیست خیلی هم بزنید ، با هم مخلوط شوند کافی است). آب ، روغن مایع ، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. نصف مایه کیک را داخل قالب کیک که با روغن مایع چرب کردید بریزید. نوتلا را به مایه کیک باقیمانده اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب بریزید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. پخت کیک را با خلال دندان تست کنید. بعد از بیرون آوردن از فر روی کیک گرم را با دستمال بپوشانید و 15 دقیقه صبر کنید. سپس قالب را برگردانید و کیک را از قالب بیرون آورید. روی کیک پودر قند بپاشید و سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براے 3 نفر سیب زمینے 2 عدد هویج 1 عدد پیاز 1 عدد شیر 1.5 لیوان ڪره 1 ق غ آرد سفید 2 ق غ عصاره مرغ 1 عدد (از آب مرغ هم مے تونین استفاده ڪنین .) . سےب زمینے ها رو آبپز ڪردم و بعد از پخت پوستشون رو ڪندم و رنده ڪردم ( یا بڪوبین ) . هوےج رو هم رنده ڪردم . پیاز رو خرد ڪردم و داخل قابلمه با روعن تفت دادم و بعد عصاره مرغ رو با دو لیوان آب جوش مخلوط و داخلش ریختم و سپس هویج رو اضافه ڪردم . بعد از اینڪه هویج نیم پز شد ، سیب زمینے رو اضافه ڪردم و یه ربعے گذاشتم روے حرارت بمونه . توی یه ظرف دیگه ارد رو خیلے ڪم تفت دادم تا بوے خامیش گرفته بشه و بعد ڪره رو اضافه ڪردم و ڪمے تفت و بعد شیر گرم رو اصافه ڪردم و مدام هم زدم و در انتها نمک و فلفل ریختم و داخل قابلمه ڪه مواد سوپ بود ریختم و هم زدم . ےه ربع تا نیم ساعت ڪافیه تا خوب جا بیفته . من نمک دیگه نریختم چون عصاره مرع ریخته بودم . برای سرو هم یه مقدار جعفرے خرد شده ریختم .
▫️روغن زیتون یک ق غ ▫️پیاز خرد شده یک پیمانه ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️آب مرغ 8- 6 پیمانه ▫️سینه مرغ بدون استخوان یک عدد ▫️هویج خرد شده سه پیمانه ▫️ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانه ▫️نخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانه ▫️جعفری خرد شده نصف پیمانه 🔸دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهید سوپ را به صورت داغ میل کنید.
🔷 آرد سفید3 لیوان شیر یک پیمانه شکر چهار ق غ شیر گرم یک سوم لیوان پودر خمیر مایه یک ق غ سر صاف تخم مرغ دو عدد ( یکی برای رو مال کردن) کره 50گرم وانیل یک ق چ پودر هل یک ق چ اول آرد رو الک میکنیم بعد در ظرف گودی همه مواد خشک رو باهم مخلوط کرده و شیر ولرم و کره ذوب شده و یکی از تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و خوب ورز داده تا خمیری لطیفی به دست بیاد آن وقت روی خمیر رو می پوشونیم ودر جای گرمی دو ساعت استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه بعد دوباره خوب ورز داده و خمیر رو روی میز که آرد پاشیدیم با وردنه باز میکنیم و در قالب مورد نظر که قبلا چرب کردیم پهن میکنیم رو شو شکل میدیم و با تخم مرغ رو مال کرده و نیم ساعت استراحت میدیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه 30 دقیقه قرار میدیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔷 آرد210 گرم(تقریبا یک و نیم پیمانه)/پودر شکر100 گرم(حدودا 3/4پیمانه)/نشاسته ذرت3 ق غ/ کره 150 گرم/ پودرکاکائو1 ق غ /وانیل 1چهارم ق چ /بکیم پودر 1 چهارم ق چ/ تخم مرغ 1عدد/شکلات چیپسی کره به دمای محیط رسیده روبا همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه.مواد دو قسمت میکنید به یکی پودر کاکائواضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کنید کنار هم قرار بدید هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی بزارید کف دست گرد کنیدکف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست،دمکنی و شعله پخش کن بذارید با حرارت کم در حد دم کردن برنج بذارید بمدت 40_35دقیقه تا بپزه.داخل کیک پز :شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز بمدت 25_20دقیقه تا بپزه.ودر فر هم با دمای 170 درجه به مدت 15 دیقه بپزه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگنولیا مواد لازم: 1 کیلو شیر یک و نیم لیوان شکر 3 عدد زرده تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد (قاشق سرپر) 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (قاشق سرپر ، نشاسته گندم هم میشه) کمی وانیل 1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی) 1 پاکت شکلات سفید به دلخواه (80 گرم ، میتوانید حذف کنید ولی اگه باشه خوبه) 1 قاشق غذاخوری سرپر کره (به دلخواه) برای تزیین: بیسکوییت پتی بور یا بیسکوییت اورئو و به دلخواه توت فرنگی و موز طرز تهیه: شیر ، شکر ، زرده تخم مرغ، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. سپس از روی اجاق بردارید وانیل ، کره و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات و کره کاملا حل شود. سپس خامه را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. بیسکوییت ها را داخل غذاساز پودر کنید. سپس مگنولیا و بیسکوییت را به شکل لایه لایه داخل کاسه یا هر ظرف دیگری بریزید. میتوانید مابین لایه ها توت فرنگی و موز بذارید بعد بذارید یخچال سرد بشه. نوش جان
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش رشته 🔝🔝🔝👇👇👇👇 نخود و لوبیاچیتی را از روز قبل داخل آب خیس می کنیم. بلغورجو، برنج و عدس میشوریم. نخود، لوبیاچیتی، گوشت، شلغم، پیاز و بلغورجو را همراه با آب می پزیم. بعد پخت گوشت، گوشت، پیاز و شلغم ها را جدا کرده و کامل له می کنیم. سبزی آشی، عدس و برنج داخل قابلمه ای جدا می پزیم. بعد پخت برنج و عدس، مواد له شده، نخود، لوبیاچیتی و بلغورجو پخته شده رو اضافه می کنیم، بعد جا افتادن آش، نمک و آبغوره می ریزیم و هم می زنیم. رب گوجه فرنگی داخل تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم زردچوبه، فلفل سیاه و نعناع خشک به آن اضافه و تفت میدیم و داخل آش می ریزیم. آش شلغم با پیاز و نعنا داغ بصورت دلخواه تزئین کنید. نوش جان 😄😍 نکات: سبزی آش: تره، جعفری، گشنیز و سبزی سیر خشک شده هست. برای پخت گوشت به همراه بقیه مواد حتما به زودپز نیاز نیست، می توانید از قابلمه معمولی استفاده کنید. به جای گوشت گوسفند از گوشت مرغ هم می توانید استفاده کنید. ریختن رب گوجه و آبغوره داخل این آش به ذائقه شما بستگی دارد. به جای سبزی خشک از سبزی تازه هم می توانید استفاده کنید.
🍨🍨 کاپو‌چینو 3بسته شیر 3لیوان شکرنصف لیوان خامه صبحانه یک پاکت پودرژلاتین 2ق غ به همراه 1/4لیوان آب سرد شیر رو داخل شیرجوش میریزیم وکاپوچینو شکر وخامه رو داخل شیر سرد مخلوط میکنیم ومیزاریم روحرارت متوسط تا شکر حل بشه و‌مرتب هم میزنیم تا کرمی بشه خاموش میکنیم و پودر ژلاتین رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست بشه و میزاریم محیط آشپزخونه که خنک شه وهر از گاهی هم‌میزنیم تا رویه نبنده بعد داخل ظرف سرو مورد نظرتون بریزید من داخل لیوان بصورت تکنفره سرو‌کردم گذاشتم یکی دوساعت تو یخچال بعد یه ردیف موز روش چیدم و بیسکویت ساقه طلایی رو بهمراه گردو آسیاب کردم و وروی موزها روباهاش پوشوندم بعد با هر چیزی که دلتون میخواد میتونید تزیین کنید
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 مواد لازم:🤗 گوجه سبز 500 گرم😌 نعنا سرخ شده 1 پیمانه🍃 جعرفی سرخ شده 2 پیمانه☘️ مرغ 300 گرم🍗 پیاز 1 عدد متوسط☝🏻 رب گوجه 1 ق.غ🥫 پیاز داغ آماده 1 ق.غ☝🏻 شکر 1 ق.غ🍚 نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین،زعفران به مقدار لازم👌🏻
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت چرخ کرده 350 گرم نمک و فلفل سیاه پیاز رنده شده ‌خلال پسته 2 قاشق غذا خوری سر پر خلال بادوم 2 قاشق غذا خوری سر پر کشمش 2 قاشق غذا خوری شکر 1 قاشق غذا خوری هویج 2 عدد زرشک 2 قاشق غذا خوری برنج 3 پیمانه روغن 2 قاشق غذا خوری . . این خورش یا مواد رو به همراه انواع پلو میتونید سرو کنید ،عدس پلو یا رشته پلو ،امیدوارم درست کنید و لذت ببرین
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خيارشور 200 گرم هویج 1 عدد ماکارونی فرمی 250 گرم نخود فرنگی 200 گرم ژانبون 300 گرم سس مایونز 3 تا 4 ق غ خ سرپر فلفل سیاه به مقدار دلخواه اول ماکارونی ها رو به همراه آب جوش و نمک و زردچوبه و روغن میزاریم بپزه سپس با آب خنک آبکش میکنیم. هویج رو نگینی خورد میکنیم و میپزیم. نخود فرنگی رو هم میپزیم. ژانبون و خیارشور رو نگینی خورد میکنیم. حالا همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم و سس مایونز و فلفل رو هم بهش اضافه میکنیم (من ذرت دوست نداشتم واسه همین نریختم شما اگه دوست داشتین اونم میتونید بریزید) همه مواد رو خوب باهم مخلوط میکنیم و داخل یه ظرف دربسته میزاریم چندساعت داخل یخچال بمونه تا خنک بشه.