#کالزونه_مرغ_و_قارچ 🫔 😋
🔸اول از همه خمیر ک ور اومد و هواگیری شده بود رو کف قالب پهن کردم،نصف خمیر رو سس زدم و کمی پنیر ریختم خیلی کم باشه و مواد پیتزا رو ریختم ک برای من مرغ و قارچ بود مواد کالزونم ونمک و فلفل و اویشن هم اضافه کردم و مابقی خمیر رو ک سس نزده بودم رو برگردوندم روی اون قسمت ک موادو گذاشتم،و لبه هارو بستم، با چنگال هم میتونید ببندید،فقط دقت کنید ک کامل بسته بشن تا موقع پخت باز نشه و شکل بدی بخودش بگیره و روی کالزونه ها رو با پنیرپیتزا پوشش دادم و با دمای 185 حدودا 30 دقیقه گذاشتم توی فرموقعی دیگه روی پنیر طلایی میشه و از کف قالب خمیر جدا میشه یعنی پخته شدن.فقط دمای فرها متفاوته،و کیفیت خمیر توی نرم بودنشون خیلی تاثیر داره
#شلکینه
پنج تا تخم مرغ و کمی وانیل رو با همزن زدم بعد چهار قاشق شکر و یک لیوان شیر رو ریختم بعد خیلی کم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه ریختم . همزن رو گذاشتم کنار و سه چهارم لیوان آرد شیرینی رو الک کردم و اضافه کردم با همزن دستی هم زدم و در آخر بهش دو قاشق مرزه و ترخون و نعناع و شوید خشک ریختم ماهی تابه رو چرب کردم و هر بار یک ملاقه از مواد میریختم گل که مینداخت برش میگردوندم طرف دیگه شم گل بندازه. شلکینه رو من دوس دارم باز کمی شکر بزنم حین سرو.
نکتە : البتە مادربزرگا رو ساج درست میکنن.
میتونین بەجای شیر از ماست استفادە کنید.
#غذای_محلی
#کلوچه_ژله_ای 😋
▫️پنير خامه اي: 200 گرم
▫️کره نرم: سه چهارم پيمانه
▫️شکر: يک فنجان
▫️وانيل: کمي
▫️آرد: دو و يک چهارم پيمانه
▫️پودر ژله با طعم هاي مختلف: يک بسته
▫️جوش شيرين: نصف ق م
🔸چهارماده اوليه را خوب مخلوط کنيد. آرد، پودر ژله و جوش شيرين را با هم مخلوط کنيد.*مواد ژله را به تدريج به پنير خامه اي اضافه و خوب مخلوط کنيد. مواد به دست آمده را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي حرارت 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد .خمير را به تعدادي توپک تقسيم کنيد و با فاصله در سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد.* را به مدت 9 تا 11 دقيقه در فر قرار دهيد؛ سپس از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.سپس در شکر بغلتانيد
#فیله_سوخاری 🍗 😋
🔸فیله های مرغ رو با نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا و پیاز خلالی شده مزه دار کنید و بزارید داخل یخچال یه دوساعتی بمونه.
به دو عدد تخم مرغ دو قاشق غذاخوری شیر و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بزنید تا از لختگی دربیاد.
فیله های مرغ رو اول به آرد سفید بزنید بعد داخل تخم مرغ بزنید و در آخر هم به پودر سوخاری .یه نیم ساعت بهشون استراحت بدین و داخل روغن داغ سرخ کنید.
مدت زمان سرخ شدن فیله ها سه تا چهار دقیقه ست.زیادی بمونه سفت میشه.البته بچه های من ترد دوست دارن و من کمی بیشتر داخل روغن نگه میدارم. اگه فیله هاتون کلفت بود بین دوتا کیسه فریزر بزارید و با گوشتکوب روی فیله ها به آرومی بکوبید تا کمی نازک بشه ولی مواظب باشید پاره نشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیر موز
مواد لازم:
موز بزرگ 3 عدد
شیر پرچرب 2 لیوان
پودر ژلاتین 2و 1/2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
آب 1 استکان
شکر 120 گرم
خامه صبحانه نصف پاکت
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را داخل آب ریخته و روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا به صورت غیر مستقیم حرارت ببیند (روش بن ماری). وقتی ژلاتین در آب حل شد، آن را برداشته و کنار بگذاریدتا خنک شود
شیر و شکر و موزهای رسیده راداخل مخلوط کن بریزید وانیل وخامه رو هم بهش اضافه وخوب مخلوط کنید ژلاتین حل شده را اضافه کنید و مجدد دکمه مخلوط کن را بزنید تا یکدست بشه.
داخل گیلاس مورد نظر بریزید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره با هر چیزی که دوست داشتین تزیین و سرو کنید.
چای چورَگی یا نون چایی
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: نصف لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
شکر: یک لیوان پر
آرد قنادی: ( 4 لیوان)(ممکنه بیشتر یا کمتر لازم بشه)
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری
خمیر مایه: یک قاشق چایخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
کنجد: دلبخواه
(اگه دوست داشتید یه قاشق گلاب هم میتونید بریزید)
رومال: روغن مایع
زعفران دمکرده:یک قاشق مرباخوری
زرده تخممرغ:یک عدد
تخم مرغ ها رو با همزن حسابی بزنید شکر رو اضافه کنید و چند دقیقه بزنید.شیر رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا شکر کاملا حل بشه.روغنمایع رو اضافه کنید و هم بزنید.
بکینگ پودر و پودر هل و خمیر مایه و وانیل رو به آرد اضافه کنید و با کمک الک به مواد اضافه کنید اول با قاشق مخلوط کنید بعد با دست خمیر رو جمع کنید..زیاد ورز ندید که به روغن میوفته..کلا خمیر بسیار لطیف هست.بیش از حد آرد نریزید در حدی که خمیر کمی جمع بشه کافیه.بعد از استراحت خمیر خودشو جمع میکنه و اصلا به دست نمیچسبه.یه ظرف رو کمی چرب کنید خمیر رو داخلش بزارید روش نایلون بکشید و یه پارچه تمیز روش بکشید بزارید یک ساعت استراحت کنه.(بعد از استراحت خمیر پف نمیکنه فقط منسجم شده و به دست نمیچسبه)
خمیر رو به تکه های کوچک تقسیم کنید و شکل بیضی دربیارید و روی خمیر کمی وردنه بکشید تا به ضخامت نیم الی یک سانت و طول ده سانت دربیاد..فر رو حتما ده الی یک ربع قبل با دمای 200 درجه روشن کنید.
خمیر احتیاج به استراحت دوم نداره.روی هر خمیر با فرچه روغن مایع رومال کنید
زرده و زعفران رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر رومال کنید و بعد با چنگال خط بندازید روی خمیر و کمی کنجد بپاشید.
به مدت دوازده دقیقه بزارید داخل فر و دو دقیقه گریل که روش هم طلایی بشه.
مراقب باشید زیرش نسوزه
بعد از اینکه از داغی افتاد روش نایلون بکشید که خشک نشه
این مقدار حدود 13 عدد نون میده
#بلدرچین_بازرشک_پلو 🍛 😋
🔸بلدرچين رو تمیز کردم با پیازو ابلیمو و سیرو نمک و ادویه کاری و زردچوبه و روغن زیتون مزه دارکردم گذاشتم یکساعت داخل یخچال
با پیازو سیر و ادویه جات خیلی تفت دادم یه کمی رب گوجه زدم و با دو لیوان اب گذاشتم با حرارت کم پخت موقع کشیدن دو قاشق زعفران که از قبل دم کرده بودم بهش اضافه کردم برنج راکه همه شما استادید
#جوجه_فری
زعفرون و کمی آب ..
ادویه ها...
آب لیمو ترش..
چند حبه سیر...
مخلوط میشن...
رو مرغ ها ریخته میشن...
میفرستیم تو فر...
ب همین راحتی...
درجه فر مختلفه دیگه خودتون فر خودتون و بهتر میشناسین^_^
من مهمون ک داشته باشیم کمی روغن زیتون هم اضافه میکنم ب سس...
نیاز ب هیچ پوششی هم نداره...
تو حرارت ملایم فر, آب مرغ تبخیر میشه و مرغ با روغن خودش سرخ میشه..دقیقا میشه مثل اکبر جوجه..
_زعفرون هر چی بیشتر ..طعمش عالی تره..
_ رون مرغ مسلما لذیذ تره...سینه مرغ خشک میشه...
حداکثر یک ساعت و نیم تا دو ساعت زمان میبره...
_معجزه این غذا..اون حبه سیر ها هستن بعد پخت...عالی میشن...
_ مرغ با پوست گذاشته میشه چون از خشک شدن گوشت و سفت شدن جلوگیری میکنه و چربی خود پوست اون و برشته و طلایی میکنه
#نثار_پلو 🍛 😋
▫️مرغ
▫️ لپه نصف پ
▫️آلبالو خشک بدون هسته:نصف پ
▫️یک قاشق سوپخوری مخلوط پودر گل سرخ، پودر زیره، فلفل سیاه
▫️نمک و زرچوبه
▫️پیاز داغ
▫️زعفران
🔸برنج و لپه و آلبالو را خیس کنین.
لپه رو بزارین تا با آب کاملا پخته بشه.
مرغ رو مثل همیشه با اب کم و زعفران فراوون و حرارت کم بزاربن تا بپزه.
برنج رو ابکش کنین.
لپه ی پخته شده رو با آلبالوی خیس کرده حسابی سرخ کنین.
کف قابلمه ته دیگ بندازین.
برنج،ادویه و لپه و البالوی خیس کرده رو لابلا بریزین و در نهایت دم کنین.
وقتی برنج دم کشید مرغ رو کنارش سرو کنین.
حتما از پیاز داغ و زعفرون برای روی پلو همراه کره با روغن حیوانی ایتفاده کنین
فطیر تبریزی😋
✍موادلازم
ارد سنگگ و بربری:نیم کیلو
تخم مرغ:دو عدد یکی برای داخل مواد یکی برای روی فطیر
زنجبیل:یک قاشق مرباخوری
زردچوبه: به مقدارلازم
نمک:نوک ق م
روغن مایع:3/4پیمانه
خمیر مایع:یک ق غ
گنجد+گردو+بادام برای تزیین روی فطیر
🍜طرزتهیه
اول خمیر مایع را با یک ق شکر و1/4اب ولرم مخلوط کرده و 5دقیقه کنارمیذاریم تا به عمل بیاد. کل مواد خشک را ازجمله
آرد+زنجبیل+زردچوبه+نمک کل موادرو مخلوط کرده وبه خمیر مایع اضافه میکنیم وبا دست ورز میدهیم تا حدی ارد اضافه میشه که خمیربه وست نچسبد.
وبعد تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کرده وبعد خمیر و بایه پارچه کلفت پوشانده و 1 ساعت درجای گرم گذاشته تا به عمل بیاد.من از شکر استفاده نکردم چون این فطیر نباید شیرین باشه ولی سلیقه ای میتونید اضافه کنید.
بعده 1 ساعت که خمیرمون چندبرابرشد داخل قالبی که میخوایید درست کنید و چرب میکنید ومواد و داخلش میریزید.من از کیک پز استفاده کردم
کف قالب مو چرب کردم وموادمو ریختم و بعد یک تخم مرغ کامل رو با یه کوچولو زعفران دم کرده و یه ق ارد مخلوط کرده.وروی موادمون زده وبعد گنجد و گردو و بادام رو سلیقه ای روی مواد میچینیم و میگذاریم برای پخت.به مدت 1 ساعت .با کیک پز
با فر به مدت 180 درجه و 45 دقیقه.
با توستر به مدت 180 درجه و1 ساعت.
این فطیر مناسب 🌟افطار هست با پنیر.کره.مربا.عسل سرو شود
✅ پودینگ کاراملی 😋
✍مواد لازم:
شکر یک لیوان سرخالی
شیر چهار لیوان
خامه صبحانه یک پاکت دویست گرمی
نشاسته ذرت پنج ق غ سر پر
کره بیست و پنج گرم
🍜 طرز تهیه:
شکر رو توی ظرف مناسب ریخته و روی شعله متوسط گاز ،با حرارت ملایم قرار می دیم تا شکر به آرومی ذوب بشه ،در این مرحله اصلا از قاشق استفاده نمی کنیم فقط ظرف رو روی گاز می چرخونیم و تکون می دیم تا شکرها یکدست ذوب بشن.
تو این فاصله که شکر در حال ذوب شدنه، شیر رو با نشاسته ذرت کاملا مخلوط می کنیم و کنار می ذاریم.وقتی شکر،کاملا ذوب شد خامه صبحانه را اضافه می کنیم،اولش شکر سفت میشه ،نگران نشید به هم زدن ادامه بدید تا گلوله های شکر از هم باز بشن سپس کره را اضافه و مخلوط می کنیم تا یه سس کاملا یکدست داشته باشیم ،
سپس مخلوط شیر و نشاسته ذرت رو اضافه کرده و همچنان روی حرارت هم می زنیم تا شیر به جوش بیاد و حباب بزنه،یکی دو دقیقه بعد از روی حرارت بر می داریم و در ظرفهای تک نفره ریخته و به مدت حداقل دو تا سه ساعت در یخچال قرار می دیم.
پی نوشت.می تونید به نیمی از مایه پودینگ،به دلخواه پنجاه تا صد گرم شکلات تلخ اضافه کنید تا پودینگ کاراملی شکلاتی داشته باشید.
پ.ن۲.اگه بخواید این دسر رو بصورت قالبی درست کنید ،حتما باید دو ق غ پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر یا آب ،بن ماری کنید و وقتی مایه پودینگ از داغی افتاد و کمی خنک شد،اضافه کنید و بعد تو قالب بریزید،قالب نیازی به چرب کردن
✅ کیک گوشت 😋
اول از همه یه پیاز متوسط رو نگینی کرده و به همراه گوشت چرخ کرده (حدودا ۱۵۰ گرم) تفت میدهیم. ادویه ها شامل یک قاشق چایخوری آویش، یک قاشق چایخوری زردچوبه، و یک قاشق چایخوری کاری و نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، نصف قاشق چایخوری پودر سیر تفت میدهیم. حدودا ۱۰ دونه زیتون اسلایس کردم و به همراه نصف فلفل دلمه ای ریز خرد شده تفت دادم. قارچ اسلایس شده رو اضافه کرده و تفت میدهیم. یک قاشق چایخوری ابلیمو اصافه میکنیم ک قارچ آب نندازه. یک قاشق رب گوجه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم.
✍برای مواد خمیری👇
۴ عدد تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا زمانی ک از لختگی خارج بشه و کمی حجم بگیره. ۱ لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
سه قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه کرده هم میزنیم بعد دو نیم پیمانه آرد اضافه کرده با لیسک همزده تا یکدست بشه.بعد کف ظرف یا قالب را چرب کرده نصف مواد کیک رو میریزیم یه لایه پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی، مجدد پنیر پیتزا و بعد پنیر ورقه ای گودا. مواد کیک را اضافه کرده با سس خرد و سس کچاپ طرح انداختم و به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه گذاشتم.
فتو چيني با سس سفيد 😋
🍜طرز تهیه
اول كار يه پياز و چند حبه سير رو ساطوري كنيد و با روغن كنجد كمي تفت بدين بعد سينه مرغ بدون استخوان رو مكعبي خرد كنيد و اضافه كنيد و كمي نمك فلفل بزنيد و تفت بدين كمي قارچ اسلايس شده هم بريزيد و تفت بدين بعد در تابه رو بزاريد تا مواد خوب تفت بخورن و مرغ بپزه
تو يه تابه ديگه سس سفيد درست ميكنيم ، به ازاي هر ق آرد يك ق كره بايد اضافه كنيد و تفت بدين بعد يك ليوان شير سرد رو كم كم بهش اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا غليظ بشه ، البته من سس سفيد رو چهار برابر درست كردم و بهتره كمي شير بيشتر بريزيد تا سس كمي رقيقتر باشه
از طرفي هم تو يه قابلمه آب ميريزيم تا بجوشه، كمي نمك اضافه ميكنيم و پاستاهاي فتوچيني (آشيانه اي) رو بهش اضافه ميكنيم و طبق دستور روي بسته ميجوشونيم و آبكش ميكنيم.
خوب حالا مواد مرغ و قارچ رو به قابلمه سس سفيد اضافه ميكنيم و هم ميزنيم
بعد فتو چيني هاي آبكش شده رو اضافه كرده و مواد رو زير و رو ميكنيم تا كاملا تركيب بشن، چون پاستا سس رو به خوش ميكشه اگر لازم بود چند قاشق شير يا آب پاستايي كه توش جوشيده بهش اضافه كنيد
خيلي تند و سريع هم تا گرمه سرو ميكنيم
اگر مثل من خيلي قصد خودكشي داشتين خامه هم روش بريزين و البته پنير پارمزان يكم جعفري هم روش بپاشيدبعد بشينيد ميل كنيد و از طعم درجه يكش لذت ببريد.اصلا هم احساس عذاب وجدان و چاقي نداشته باشيد ، خوب؟! (دارم گولتون ميزنم چاق بشين).
بیسکوییت کرمدار سه لایه 😋
✍مواد لازم
آرد سفید: 250 گرم.
کره: 130 گرم.
شکر :125 گرم
تخم مرغ : 1 عدد.
وانیل کمی.
بیکینگ پودر :1قاشق چایخوری.
نوتلا یا انواع کرم شکلاتی به مقدار لازم.
شکلات بن ماری شده حدود 200 گرم.
🍜طرز تهیه
ابتدا کره ی به دمای محیط رسیده و شکر رو یا همزن برقی حسابی مخلوط میکنیم، سپس تخم مرغ و وانیل رو افزوده و دوباره به مدت پنج دقیقه میزنیم تا کاملا پوک و کرم رنگ شوند. حالا آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده کم کم با مواد مخلوط میکنیم تا خمیر جمع شود.
خمیر آماده شده رو داخل نایلون گذاشته یک ساعت در فریزر استراحت میدهیم. بعد آن را روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز میدهیم و با کمک وردنه به قطر نیم سانت باز میکنیم و با کاتر دایره ای شکل قالب میزنیم و در سینی فر می چینیم.
به مدت 15 دقیقه در فر 160 درجه تا آماده شوند. پس از پختن و خنک شدن مطابق تصویر، بین سه عدد بيسکوئيت دو لایه کرم شکلاتی میمالیم و در آخر روی کل بيسکوئيت ها رو با شکلات بن ماری شده کاور میکنیم، سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهيم تا شکلات ها سفت شوند و بعد با چای نوش جان میکنیم.
✅كيك سريع یاكيك سه دقيقه اي يا كوكي ميكري😋
✍ مواد لازم
شير ؛٣قاشق
روغن مايع؛٢ قاشق
شكر؛٤قاشق
ارد سفيد؛٦قاشق
تخم مرغ؛١عدد
بكينگ پودر و وانيل مقداري
پودر كاكائو ١قاشق مربا خوري
🍜طرز تهيه
تخم مرغ و با وانيل با هم زن دستي خوب بزنيد
شكر و اضافه كنيد دوباره هم بزنيدش سپس روغن و شير و اضافه كنيد و مخلوط كنيد
و در اخر اردو بكينگ پودر و الك كنيد و به مايع اضافه كنيد
ساندويچ ساز و روشن كنيد گرم شه با روغن جامد دو طرفش و چرب كنيدساندويچ ساز كه گرم شه اصلا بهش نميچسبه از مواد يك و نيم قاشق برداريد و تو هر يك از مثلث ها بريزيد
اگه دوست داشتيد كيك شكلاتي شه بهش پودر كاكائو بزنيدمن يك قاشق از موادو با پودر كاكائو مخلوط و تو كيسه فريزر ريختم و روي كوكي ها مثلا طرح زدم.
در ميكر و بستم و سه دقيقه بعد كوكي ها اماده شدن گزينه خوبي تست ش كنيد.با اين مقدار مواد ٨تا كوكي شد.
اسلایس پسته عسلی😋
✍مواد لازم
آرد 410گرم
پودر شکر 90گرم
کره سرد 200گرم
تخم مرغ 1عدد
آب سرد 2-3قاشق سوپخوری
وانیل یا اسانس وانیل درصورت دلخواه
✍مواد رویه
عسل 120گرم
کره 90گرم
شکر 150گرم
خامه صبحانه 50گرم
مارمالاد 150گرم
پسته خرد شده 200گرم
🍜طرز تهیه
کره سرد .آرد.پودرشکر با هم داخل کاسه هم زن ریخته و میزنیم تا به صورت خرده نان درآید. تخم مرغ و آب سرد را اضافه کنید هم بزنید تا مواد یکدست شود.و خمیر حاصله جمع شود.
خمیر داخل کیسه گذاشته و به مدت یکساعت داخل یخچال استراحت بدهید.سپس خمیر داخل سینی 25*35که با فویل پوشاندیم یا کاغذ روغنی مخصوص خوب پهن کنید.کف خمیر با چنگال سوراخ کنید و خمیر را داخل فر از قبل گرم شده 180درجه به مدت 20دقیقه میپزیم.
بعد از پخت بلافاصله داغ داغ مارمالاد روی خمیر پخته شده مالیده و روی مارمالاد مخلوط پسته های کاراملی را بمالید و بعد از یکنواخت و یکدست شدن سینی به مدت 3-6ساعت در یخچال قرار دهید.درانتهای کار با یک کارد مرطوب برشهای یکدست و یکنواخت بزنید.
🍜طرز تهیه رویه عسلی پسته ای
تمام مواد به جز پسته ها را با هم مخلوط کنید روی حرارت ملایم به مدت 5دقیقه قرار دهید تا مواد غلیظ و یکدست شود .در انتها پسته را اضافه کرده و مواد را کنار گذاشته تا از داغی بیافتد و آماده مصرف شود.
نان چپاتي با سيب زميني😋
✍مواد لازم
سيب زميني خام ريز رنده شده يك پيمانه
آرد ٢ پيمانه
روغن زيتون ٣ ق غ
جعقري خرد شده ١ ق غ
زرد چوبه نصف ق چ
نمك و فلفل به اندازه دلخواه
🍜طرز تهیه
مواد بالا را به جز آرد با هم مخلوط كنيد سپس بتدريج آرد بريزيد تا خمير منسجمي بدست بياد البته بدست نچسبه سپس خمير را تو ظرفي كه چرب كرديد بذاريد ١٠ دقيقه بمونه بعد تابه نچسبي رو داغ كنيد و يك ق م روغن تو تابه بريزيد و از خمير چانه به اندازه ليمو برداريد
روي سطح آرد پاشي شده با وردنه نازك پهن كنيد و تو تابه دو طرفش را سرخ كنيد تا طلايي بشه بعد نان را تو ظرف در دار بذاريد و دو طرف نان با برس كره بماليد( براي هر نان موقع سرخ كردن يك قاشق مرباخوري روغن استفاده كنيد )
اين نان كنار دال هندي يا خورش كاري سرو ميشه البته به تنهايي هم خوشمزه س.
شربت زعفران و تخم شربتی🍹
شربت زعفران رو داخل پارج بریزید و بعد تخم شربتی خیس خورده رو بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا پایین پارچ و روی شربت قراره بگیره باید شربت زعفران زیاد غلیظ نباشه و بعد تخم شربتی رو بهش اضافه کنین و بعد به آرامی یه بطری آب خنک بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا روی پارچ قرار بگیره و آب هم وسط پارچ قرار بگیره و با یه مقدار رنگ شربت مخلوط بشه تا شربتتون سه رنگ بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش رول سوخاری (فینگر فود)😍😍
آشپزی ایرانی🍔
#نان_روغنی_زنجبیلی
🌺نان روعنی زنجبیلی🌺
تخم مرغ کامل ............. 2عدد
زرده تخم مرغ ..........1 عدد
روغن مایع .............. 100 گرم
زنجبیل ................. 10 الی 15گرم
شکر ..................... 50گرم
ماست ............... 80 گرم
خامه صبحانه ........ 40 گرم
ارد ....................600گرم الی 500 گرم
خمیر مایه ............ 12گرم
شیر ......... 80 گرم
نمک ......1 ق م
بهبود دهنده ........1ق م
🌺..طرزتهیه...🌺
ابتدا خمیر مایه را عمل اورده
با شیر ولرم و1 ق ع شکر
خمیرمایه رومخلوط کرده وبعدباشیربزنید اروم وسپس
مخلوط کرده بعد بایک دوم پیمانه از ارد مخلوط کنید بزارین10 دقیقه تا خمیر مایه عمل کند کاملا پف کندکمی این مایه شل هستش وبعد بقیه مواد رومخلوط
و بجز ارد باهم مخلوط،کنید
بعد خمیرمایه که خوب پف کرده وحجمش دوبرابر شده همراه ارد با مواد قبلی با لیسک مخلوط کنید به ارامی
این خمیر نباید زیاد سفت باشه
اگر خمیر در حین مخلوط کردن کمی سفت شد میتونید شیر اضافه کنید تا کمی شل شود به اندازه ای شل کنیدکه فقط از ظرفتون کنده بشه چند دقیقه استراحت بدین دوباره مخلوط کنید تا صاف شود برای صاف کردن میتونید از روغن مایع هم استفاده کنید
بعد روشو بپوشونید بزارید 10دقیقه استراحت کنه
بعد از اماده کردن خمیر چونه های 60 الی 70گرمی بگیرید داخل سینی فر استراحت بدید تا حجم آنها 1/5برابر شود بعد با پشت یه ظرف غلطک کمی صاف کنید
بعد با یک چیز گرد مثل درب نوشابه چاک بزنید ویا مهر گل مهر بزنید
فقط باید محکم بزنید تا خمیر بریده شود
رومال زرده تخم مرغ وانیل زعفرون ماست پودزقند مخلوط کنیدوروی نان بزنید طوری که نه به خمیر زیاد فشار بیاد نه داخل چاک ها از زده پر بشه فقط روش یکم زرد شود
دوباره استراحت بدین تا پف کند
بعد فررا ازقبل به مدت 10 دقیقه پیش گرمایش داده سپس به مدت 15 دقیقه بادمای 180 درجه فرگازی فربرقی 160 درجه بپزید
رنگ روی نان که کامل عوض مایل به قهوه ای تیره شد در بیارین بزارید کمی سرد شود بعد برگردونید تا کامل خنک شود سپس روش بادستمال بپوشونید تا کمی نرم شود
🌺نکته خیلی مهم :🌺
این خمیر خیلی به ضربه حساس هست اصلا در حین استراحت خمیر و قبل از رفتن داخل فر ضربه نزنبد به خمیر
خمیر مایه هم مثل این خمیر حساس است اولش نباید ضربه زده بشه اگه ضربه زده شود کلا پفش میخوابه
ونکته سوم حتما ماست شیریندباشد