#تهچين_ماهي
طرز تهیه:ابتدا فیله ماهی را از شب قبل در کمی سیر،زعفران،آبلیمو و نمک و فلفل بخوابانید تا خوب طعم دار شود سپس برنج را با کمی نمک جوشانده و آبکش کنيد شوید تازه را خرد کنید و به برنج اضافه کنید و مخلوط کنید حالا کف قابلمه را کمی روغن ریخته و ماهی ها را کف آن بچينيد و در آخر برنج را روی آن ریخته روی آنرا کمی روغن بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت نیم ساعت قرار دهید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#مرغ_کره_ای_با_سس_سیر_لیمو
.
طرز تهیه :
_ 3 الی 6 تکه مرغ بدون پوست
_لوبیا سبز 450 گرم
_3 قاشق غذاخوری کره
_4 حبه سیر خرد شده
_1 قاشق چای خوری پاپریکا
_1 قاشق چای خوری پودر پیاز
_نمک و فلفل
_نصف یک لیمو
_1/2 فنجان آب مرغ
_1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه)
_جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، اختیاری
در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، لوبیا ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه کرده کمی که غلیظ شد مرغ ها را اضافه کنید و نوش جان کنید
#تزیین
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#خورشت_كرفس 🥘 😋
▫️کرفس نیم کیلو
▫️سبزی(ترکیب جعفری و نعناع به نسبت 2به1) 200 گرم
▫️گوشت 200 گرم
▫️روغن به میزان لازم
▫️آب به میزان لازم
▫️آبغوره 2ق غ
▫️نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم
▫️پیاز 1 عدد
▫️رب گوجه 1ق غ
🔸کرفس ها را خرد کرده و آن را سرخ می کنیم در ظرفي جدا سبزی ( جعفری – نعنا – برگ های کرفس ) را خرد میکنیم و داخل روغن تفت می دهیم
بعد خرد کردن گوشت آن را همراه پياز در روغن تفت داده رب گوجه رو هم تفت میدیم و مخلوط کرفس و سبزی را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدیم کاملاً پخته شود بعد نمک و آبغوره را به آن اضافه می کنیم و زیر شعله را کم کم می کنیم تا خورش کرفس جا بيفته و اماده بشه.
بحای نعناع و جعفری میتونید کمی سبزی قورمه اضافه کنید
ریختن لوبیا هم کاملا سلیقه ای هست
رب گوجه رو هم میتونید حذف کنید.
من بجای آبغوره کمی غوره ريختم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#کته_شوید_با_خورش_بندری 🍛 😋
🔸ابتدا 3 پیمانه برنج (به ازای هر نفر یک پیمانه) رو از قبل خیس داده با یک پیمانه شوید خرد شده ، زردچوبه ، دو یا سه قاشق روغن و کمی نمک کته میکنیم.
برای خورش بندری هم یک پیاز درشت را خلال ریز می کنیم به همراه 4 یا 5 حبه سیر ریز خرد شده سرخ می کنیم دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کرده به همراه پیاز و سیر تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه سپس یک لیوان تمبر هندی آب شده ، نمک ، و فلفل (این خورش باید تند باشه و میتونید از فلفل شمشیری هم استفاده کنید) اضافه کرده اجازه میدیم با شعله ی کم جا بیفته و در مرحله ی آخر پخت دو عدد تن ماهی رو که از قبل 20 دقیقه جوشوندیم پس از خالی کردن روغن تن به همراه دو یا سه قاشق زعفران دم شده به خورش اضافه میکنیم و به همراه کته شوید سرو می کنیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#لواش_خانگی 🍞 😋
▫️آرد 2 پيمانه
▫️آب ولرم 3/4 پيمانه
▫️روغن 4 ق غ
▫️بيكينگ پودر 1 ق چ
▫️نمك نوك ق چ
🔸در ابتدا آرد الك شده،بيكينگ پودر و نمك را در ظرفى ريخته و مخلوط ميكنيم،سپس روغن رو اضافه ميكنيم و با دست مخلوط ميكنيم و در آخر آب ولرم رو كم كم اضافه ميكنيم تا حدى ك خمير لطيفى ب دست بياد ممكنه همه آب هم نياز نشه بستگى ب آرد داره وقتى خمير لطيفى ب دست اومد ديگه آب اضافه نكنيد.
روى خمير رو با پارچه بپوشونيد و يك ساعت استراحت بديد،بعد از يك ساعت خميرو ب شكل گلوله هايى ب اندازه نارنگى باز ميكنيم،روى سطح كار كمى آرد ميپاشيم و خميرو باز ميكنيم.
تابه تفلون رو با قلمو چرب ميكنيم و ميزاريم رو شعله ملايم و خمير نون هارو دونه دونه تو تابه داغ شده ميزاريم وقتى ى طرف نون حباباى قهوه اى ايجاد شد برميگردونيم تا طرف ديگه هم بپزه،وقتى نون آماده شد روشو با كيسه فريزر بپوشونيد تا خشك نشه و بقيه نون هارو هم درست كنيد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#دسر_آب_هویج_بستنی 🍧 😋
🔸دوقاشق پُر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد بن ماری کرده .یک لیوان #بستنی (ترجیحاً #بستنی_سنتی) را با یک ونیم لیوان آب هویج و سه تا قاشق شکر و دو تا سه قاشق خامه صبحانه در میکسر ریخته تا کاملاًمخلوط شود(زیاد بهم نمیزنیم چون باعث میشه کف کنه)ودر آخر ژلاتین را اضافه کرده ومخلوط کرده.سپس در قالب می ریزیم وحدوداً 5تا6ساعت در یخچال گذاشته تا آماده بشه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#شربت_نعنا 😍😍
آب و شکر را روی حرارت قرار میدهیم🔥 نعنا را اضافه میکنیم🌱 نیم ساعت که گذشت آبلیمو و پوست لیمو را اضافه میکینم 🍋 نگذاریم تا شربت خنک شود و برای سرو کمی از شربت را با آب یخ مخلوط میکنیم و به دلخواه تخم شربتی میریزیم 🍻
#تزیین
___FOOD_______
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مےتوان زیبازیست😍
نہ چنان سخت
ڪہ از عاطفہ دلگیرشویم
نہ چنان بےمفهوم
ڪہ بمانیم میان بد و خوب..
لحظہ ها مےگذرند
گرم باشیم پر ازفڪر وامید
عشــ♥️ــق باشیم وسراسر خورشید
#شیرینی_ترک (tarak)یا پاپل 🍪 😋
آرد قنادی 75 گرم
شکر قهوه ای ترجیحا روشن 100 گرم
تخم مرغ درشت یک عدد
پودر کاکائو 30 گرم
کره سرد خرد شده 30 گرم
نمک یک هشتم ق چ
بیکینگ پودر یک دوم ق چ
وانیل یک دوم ق چ
پودر قند الک شده به مقدار لازم
شکلات چیپسی نسوز شصت گرم
🔸شکر و آرد و پودر کاکائو را از الک درشت رد کنید و بیکینگ پودر و نمک را با آن مخلوط کنید و هم بزنید ....کره را با با دست یا غذا ساز به خورد مواد دهید تا شن مانند شود.
سپس تخم مرغ و شکلات چيپسي و وانیل را اضافه کرده و با دست یا قاشق مواد را به خورد هم دهید تا خمیر یکدستی شود. گلوله کرده ودر پودر قند بغلطانید. اگه پودر قند کم بزنید جذب میشه. روی سینی کاغذانداخته با فاصله چیده و تو فر 175 درجه، 12 دقیقه بپزید
#تزیین
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#اسپرینگ_رول
🌯🌮
گوشت چرخکرده 400گرم
قارچ خرد شدن نیم کیلو
فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه
جعفری خرد شده نصف پیمانه
ذرت نصف پیمانه
پیاز خرد شده یک پیمانه
سیر رنده شده 3_4 حبه
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن مقدار لازم
خمیر یوفکا مستطیلی یک بسته
ابتدا پیاز رو کمی سرخ میکنیم،سپس گوشت رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم سیر رنده شده رو همراه با ادویه ها اضافه میکنیم٬ بعد بهش ذرت و فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه میکنیم و در ماهیتابه رومیزاریم تا کاملا بپزه،کم مواد آب میندازه که بعد از اینکه کاملا پخت در ظرف رو برمیداریم و اجازه میدیم تا کاملا آبش تبخیر بشه و هیچ آبی نداشته باشه،و در آخر جعفری رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
اجازه میدیم مواد کمی خنک بشه و از داغی بیافتد ،بعد خمیر یوفکا رو لایه لایه جدا میکنیم و از مواد داخلش قرار میدیم و به صورت رولی آن را میپیچیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.
نکته
👈میتونین در صورت تمایل یه زرده تخم مرغ و کمی زعفرون هم برای رومال استفاده کنین.
#تزیین
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#رول_پنیری 🥓 😋
▫️نون مخصوص سمبوسه ایرانی مارک 9595در بازار موجوده
▫️پنیر کیبی
▫️مغز گردو ریز خرد شده
▫️عسل یا شیر عسلی برای روکش
🔸خمیر سمبوسه روی سطح صاف قرار بدین پنیر خامه ای یا کیبی کمی پودر گردو البته درصورت تمایل خیلی ها اصلا نمیزنن رو چند سانت ازلبه عقبتر بزارین لبه های هردوسمت روی لبه های پنیر بزارین بعد خمیرتون رو رول کنید
در روغن داغ سرخ کنید بعد روی کاغذ روغن گیر انداخته تا روغن اضافه رو جذب کنه
کاملا که سرخ کردین روش عسل یا شیر عسلی بریزین ودر صورت دلخواه داخل پودر پسته بزنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔