#کوکی_اسمارتیز_شکلات_چیپسی 🍪 😋
▫️۱لیوان کره گیاهی آب شده
▫️۱لیوان شکر قهوه ای
▫️۱لیوان شکر
▫️۲عدد تخم مرغ
▫️۱ق چای خوری جوش شیرین
▫️۱ق چای خوری بیکینگ پودر
▫️نصف لیوان شکلات چیپسی
▫️نصف لیوان اسمارتیز
▫️۴لیوان آرد
🔸شکر،شکر قهوه ای، تخم مرغ و کره را در کاسه ای بریزید و هم بزنید .
در مرحله ی بعد تمام مواد بجز شکلات چیپسی و اسمارتیز را اضافه کنید و هم بزنید و در اخر شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید و با اسکوپ از مواد بردارید و داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن شده با فاصله قرار دهید و رویش را کمی فشار دهید تا پهن شود.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت ۱۲دقیقه تا زمانی که کنارهای کوکی ها کمی رنگ بگیرد بپزید.
از فر خارج کنید و اجازه دهید داخل سینی فر کاملا سرد شوند .داخل ظرف در بسته میتوانید زمان طولانی نگه داری کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
طرزتهیه:
✔ لایه اول ژله سیب هستش که به روش معمول درست کنید لیوان رو به شکل کج درون یه ظرفی فیکس کنید و ژلتون رو به همراه چند انگور توی لیوان بریزید و بزارید که کامل ببنده . بعد لایه بعدی که آلوئه ورا ست که با یه لیوان آب جوش حلش کنید و وقتی سرد شد بهش یه لیوان آب شده بستنی اضافه کنید .میتونید از شیر هم استفاده کنید،لیوان رو بر خلاف جهت ژله قبلی کج در ظرفی فیکس کنید و آروم توی لیوان بریزید و بزارید یخچال که کامل سفت بشه .لایه زرد رنگ ژله انبه و شیر هستش (یا بستنی) .که به روش قبل آماده میکنید و میزارید سفت بشه و همینطور ادامه بدید تا ظرف پر بشه . خیلی راحته😆
با میوه یا گل یا چتر تزیینش کنید . نوش جان 😋
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
🥣سس براق فرانسوی🧉
🍩این سس براق، برای تزیین انواع کیک ها به کار میره. سس براق فرانسوی به سس آینه ای هم مشهوره.
مواد لازم🍰
▢300 گرم شکر
▢300 گرم گلوکز
▢300 گرم شکلات سفید
▢250 گرم خامه صبحانه
▢150 گرم آب
▢100 گرم ژلاتین سفت
🧁دستور تهیه🧁
آب و شکر و گلوکز رو تو ظرفی می ریزیم و مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا وقتی شکر حل بشه، همین که خواست بجوشه از رو حرارت برمی داریم و شکلاتهای خرد شده رو بهش اضافه می کنیم و با همزن دستی بهم می زنیم.
خامه رو هم اول می زنیم تا حالت روون پیدا کنه و به بقیه موادمون اضافه می کنیم.
وقتی خامه و رنگ رو اضافه کردیم، با بلندر (گوشتکوب برقی) به مدت 5 دقیقه خوب مواد رو مخلوط می کنیم تا یکدست بشه.
100گرم از ژلاتین سفت رو خرد خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و صبر می کنیم که با حرارت مواد ذوب بشه. بعد مواد رو صافش می کنیم. کف روش که رفت می تونیم استفاده کنیم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#کاپوچینو
🍴مواد لازم🍴
برای ده فنجان
نسکافه پودری و فوری نصف لیوان
شکر نصف لیوان
آبجوش یک سوم لیوان
شیر داغ به میزان لازم
🔥طرز تهیه🔥
ابتدا شکر و نسکافه و آبجوش رو مخلوط و با همزن دور تند میزنیم اینقدر باید بزنید تا حالا کرمی و کاملا سفت پیدا کنه مثل خامه من قدرت همزن زیاده دو یه دقیقه شد ممکنه تا پنج دقیقه هم طول بکشه
بعد از کرم که درست شد یک قاشق غذاخوری در فنجان میریزیم و شیر کاملا داغ رو از کنار فنجان اضافه میکنیم تا شکل کرم بدست اومده خراب نشه.
بعد مثل من می تونید با سس شکلاتی تریین کنید
من شکلات صبحانه رو کمی رقیق کردم و با قیف روش ریختم و با خلال دندان کشیدم.
بعد هم تا داغ نوش جان کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#فسنجون
۴۰۰ گرم گردو
یک عدد پیاز
پنج قاشق غذا خوری رب انار
سه قاشق غذا خوری شکر
به مقدار نیاز نمک و زردچوبه و فلفل سیاه
هشت تکه فیله مرغ
دو قاشق روغن برای سرخ کردن
به مقدار نیاز زعفران دم کرده
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سپس آن را تفت دهید.
سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.
بعد از این که پیاز آماده شد، گردوی آسیاب شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید به طوری که گردو به روغن دادن بیفتند.
در انتها به اندازه دلخواه به آن رب انار ترش و کمی شکر اضافه کنید.
برای از بین بردن بوی مرغ، آن را با زعفران و سایر ادویه ها مخلوط کنید تا طعم دار شود.فیله هارا رول کرده و جداگانه تفت دهید.
بعد از پخته شدن مرغ، آن را به مواد قبلی اضافه کنید.
سپس مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده، به آن اضافه کنید و روی شعله بگذارید تا خورش آماده شود.در آخر چند تکه یخ به آن اضافه کرده تا روغن مطلوب را پس دهد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#خاگینه_قالبی
.
اول کار شربت خاگینه رو آماده میکنیم به اینصورت که یه پیمانه شکر،۱/۲پیمانه اب،۱/۴پیمانه گلاب ، به مقدار دلخواه زعفران رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم رو حرارت تا قوام بیاد بعد میذاریم کنار تا خنک بشه.
حالا ۳تا تخم مرغ و نوک قاشق چایخوری وانیل رو با همزن حسابی میزنیم تا کرمی رنگ بشه،بعد ۲قاشق غذاخوری ماست سفت و شیرین،۱/۴ پیمانه روغن مایع،۴قاشق سوپخوری آردو و ۱ق چایخوری بیکینگ پودر رو اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم.قالبمون رو خوب چرب میکنیم (من از قالب سیلیکونی ساوارین استفاده کردم)و موادو داخلش میریزیم.قالبو میذاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت حدودا ۲۰دقیقه،بعد این زمان چک میکنیم اگه پخته بودن از فر درمیاریم و شربت خنک رو روی خاگینه داغ میریزیم (تو همون قالب خودش.اگه قالب مستطیل ساده استفاده کردین اول خاگینه رو تو قالب برش بدین بعد شربتو بریزید روش). حدودا ۱۵_۲۰ دقیقه اجازه میدیم شربت جذب بشه بعد از قالب جدا میکنیم و بعد خنک شدن سرو میکنیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#مانتي_سيب_زميني💖
سيب زميني ٢عدد، گوشت چرخ كرده،پياز
پوره گوجه،جعفري ،ماست موسير يا همزده،
نمك و فلفل سياه و فلفل پول بيبر ،نعناع
👈ابتدا پياز نگيني رو با گوشت چرخكرده تفت بدين و ادويه ها و پوره گوجه رو اضافه كنيد و خيلي كمي رب گوجه اضافه كنيد و تفت بدين ودر آخر كمي جعفري ساطوري شده اضافه كنيد وتفت بدين و كنار بذارين.
👈حالا سيب زميني هاي پخته شده رو رنده كنيد و كاملا له كنيدو باجعفري خرد شده و نمك و فلفل سياه و پول بيبر خوب مخلوط كنيد و مقداري تو دستتون به اندازه گردو بردارين و داخلشو خالي كنيد مثل عكسا و داخلشو با مواد گوشتي پر كنيد و روش از ماست و كمي از پوره گوجه كه با نعناع تفت داديم ميريزيم و سرو ميكنيم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
.
#سمبوسه_جنوبی :
.
چهار ، پنج تا سیب زمینی متوسط رو آبپز و له کنید .
یه پیاز بزرگ و خرد کنید و پیاز داغ رو آماده کنید ، سیب زمینی له شده رو همراه با ادویه ها اضافه کنید و مخلوط کنید ، ادویه هایی که من استفاده کردم : فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه ، پودر سیر و پودر تخم گشنیز بود . بعد از یکی دو دقیقه مقدار مساوی از جعفری و پیازچه خرد شده و اگر دوست دارید مقداری تره ( حدودا یک لیوان ) به سیب زمینی اضافه کنید و چند لحظه تفت بدید تا سبزی و سیب زمینی یکدست بشه نمکش رو هم اندازه کنید .
سمبوسه ها رو طبق کلیپ صفحه سوم بپیچید ، میتونید از نان لواش یا خمیر یوفکا استفاده کنید .
سمبوسه ها رو تو روغن داغ و شعله متوسط سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روی دستمال ضخیم بچینید تا روغن اضافیش گرفته بشه .
یادتون باشه وقتی روغن داغ باشه جذب روغن به حداقل میرسه ، البته میتونید با برس روی سمبوسه ها روغن بمالید و با دمای صد و هشتاد بذارید تو فر تا طلایی بشه . میتونید مخلفات سمبوسه رو تغییر بدید که خوب دیگه اونوقت سمبوسه جنوبی نیست .
من سمبوسه رو با #سس_چیلی و #سس_تمبر_هندی سرو کردم . تمبر هندی رو با کمی آب داغ حل کردم گذاشتم روی حرارت کمی غلیظ شد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#كالجووش كشك#نعنا داغ#گردودستور کالجووش
کشک
سیر داغ
نعنا داغ
پیاز داغ
نان ترجیها محلی
گردو
کشک خووب و مطمعن تهیه کنید
و میریزیم توی یه قابلمه و یک لیوان اب اصافه میکنیم بهش هم میزنیم
غلظت کشکش بستگی به خودتوون داره
میزاریم روی حرارت و هم میزتیم تا ریز ریز بجوشه
در همون حین یه کوچولو پیاز داغ مون رو که زردچوبه هم قاطیش داره و طلایی و با خاصیت
بهش اضافه میکنیم
کمی سیر داغ و نعنا داغ
و گردوی خورد شده
دوباره یه کوچولو ریز میجوشه
زیر حرارت رو کم میکنیم
به یه غلظتی که رسید خاموش میکنیم
خیلی هم زمان نمیخاد
ده دقیقه هه اماده میشه
بعد میریزیم توی کاسه و 😃😃
یه کم نون محلی تیلیت میکنیم توووش و با بقبه نعنا و سیر و پیاز داغ و گردو تزیین میکنیم و نوش جان
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#کوکو_مرغ_و_پنیر
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ
2 تخم مرغ متوسط
1استکان آرد سفید
1استکان پنیر پیتزا
2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک،فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع
طرز تهیه:
سینه مرغ چرخکرده یا (میتونید روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید،سپس در کاسه ای مرغ چرخکرده، آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید. دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند. این کوکو را میتوانید با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید و لذت ببرید
دوستان میتونید ادویه های دیگه طبق ذائقه تون اضافه کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
لیموناد
آب سرد 2 لیوان
شکر 1/2 لیوان
آبلیموی تازه 1/2 لیوان
یخ مقدار لازم
آب ، شکر و آبلیموی تازه را داخل مخلوطکن بریزید و بزنید تا شکر حل شود سپس #لیموناد را داخل لیوان بریزید و به آن یخ اضافه کنید.
برای سرو میتوانید داخل لیوان از برش های لیمو و چند برگ نعنا استفاده کنید.
نکته ها : مقدار شکر و آبلیمو را میتوانید بنابر سلیقه تان کمتر یا بیشتر کنید ، میتوانید همزمان با تهیه لیموناد چند برگ نعنا داخل مخلوط کن بریزید تا لیموناد نعنایی داشته باشید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#ژله_ویترینی
برای این قالب چهار بسته پودر ژله لازم داشتم 🌷برای اینکه بفهمین هر قالب چند بسته پودر ژله لازم داره با لیوان اب بریزین تو قالب هر یک ونیم لیوان اب میشه یک بسته پودر ژله🌷
خب من ژله الورا استفاده کردم برای قسمت شفاف هر بسته الورارو با یک ونیم لیوان اب جوش فقط حل کردم .
🌷کیوی در ژله نمیبنده باید کیوی رو توی اب بریزین چند قاشق شکر همبریزین بزارین چند تا جوش بزنه بعد استفاده کنید🌷
قالب رو توی یخچال کج گذاشتم یعنی یک سمت قالب رو یه قوطی پنیر زیرش گذاشتم که کج باشه بعد الورا رو کمی ریختم توش وقتی یه کم چسبناک شد در حال بستن بود توت فرنگی هارو گذاشتم روش مجدد کمی الورا ریختم خب وقتی بست برای قسمت سفید ژله الورا شیر رو درست کردم و ریختم روی لایه قبلی هربسته ژله الورا با یک لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیر ریختم. وقتی بست قالب رو چرخوندم اون قسمتی که خالی بود مجدد همون مراحل رو انجام دادم این دفعه با کیوی .
🌷تنظیم بلندی کوتاهی برای زیر قالب خیلی مهمه مثلا من قوطی پنیر گذاشتم بعد برلی قسمت سفید که خواستم بریزم ارتفاعش رو کم کردم پنیر رو برداشتم یه چیز کوتاهتر گذاشتم🌷.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔