eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
165.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥓 😋 ▫️دوعدد تخم مرغ ▫️دونيم ليوان شير ▫️يك ونيم ليوان آرد ▫️يه قاشق چاي خوري نمك ▫️يك چهارم ليوان هم روغن مايع 🔸كافيه تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه اي مي تونيد استفاده كنيد بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن وبعدهم نوش جان
فلفل شکم پر ‌ دوستان مواد اصلی برای پر کردن داخل فلفل دلمه ای ها برنج پخته شده,روغن,سیر,پیاز,فلفل خردشده,گوجه خرد شده,سویا,هست. البته قارچ و یا کدو هم میتونید به دلخواه بریزید.وشیر نارگیل,کره بادوم زمینی, پودر کاری,سس سویا,نمک و فلفل,فلفل دودی هستش.سس روش هم سس پنیر هست.میتونید بجاش از پنیرهم استفاده کنید مواد داخلی که پختید و تفت دادید,داخل فلفل ها میریزید و میذارید داخل فر ‌‌ نکته:از فلفل دودی تو غذاهاتون زیاد استفاده کنید.خیلی تو طعمش تاثیر داره ‌
🍛 😋 🔸یه پیاز بزرگ را نگینی خرد وتوی روغن تفت دادم بعدش سبزی نیم کیلو پاک نکرده که گشنیز بیشترو کمی شوید تازه را با همراه کمی شمبلیله خشک گذاشتم قدری سرخ بشه بعد سیر خرد شده رواضافه و زردچوبه و فلفل باید تند باشه و ادویه مخلوط و کمی گرد لیمو و نمک و مخلوط کردم وبعد میگو 300 گرم را اضافه و تفتش دهید و بعد اب تمر هندی بزنید یه لیوان .کمتر هم میشه و ابجوش و چند جوش که زد برنج نیم کیلو را اضافه و ابش که بخار شد دم کنید بسیار خوشمزه س .نوش جان
با گوشت و قالبی بادمجون 3 پیمانه برنج را آبکش کنید 200 گرم گوشت چرخ کرده را با 3 حبه سیر له شده نمک فلفل و کمی آویشن و روغن تفت بدید و لابلای برنج آبکش شده به همراه زیره سیاه قرار بدین و برنج را دم کنید. قالبی کردن پلو بادمجان های درشت و یک اندازه را عمودی وباریک برش بزنید و با روغن فراوان و نمک سرخ کنید بادمجان‌ها را داخل قالب مورد نظر ترجیحاً قالب گرد بچینید و پلوی دم کرده را داخل آن فشرده کنید نیازی به چرب کردن قالب نیست چون خود بادمجان روغن دارد ظرف قالب را قبل از سرو کردن15 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد از خارج کردن ، قالب را به کمک1 بشقاب برگردانید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃🌼الهی 🍃🌼که امروزتون 🍃🌼پر از انرژی مثبت 🍃🌼شادی و 🍃🌼موفقیت و 🍃🌼آرامش باشه ─━━━━⊱🦋⊰━━━━─
🌶 فلفل هارو بشویید و بعد خشك شدم به نوارهای خيلي باريك برش و تخمه وسطش رو جدا كنید سپس تو خونه جلو باد كولر يا پنكه پهن كنید تا خشك شه دقت كنيد فلفل ها روی هم نيافتن هر كدوم با فاصله كنار هم قرار بگيرن تا كپك نزنه بعد از چند روز كامل خشك ميشه و ميتونيد آسياب كنيد ☺️ 🎀 🌸 🎀
🥘 😋 دو تا سيب زميني متوسط رو خلالي يا نگيني خرد و سرخ كنيد سه تا سوسيس آلمانی رو حلقه اي يا اُريب برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد.از تابه بيرون بياريد و يدونه پياز بزرگ رو كه خلالي كرديد در همون تابه تفت بديد تا نرم و شيشه ای بشن،بعد نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و دو تا سه ق رب هم اضافه كنيد و تفت بديد.حالا سوسيسها و سيب زميني رو به تابه اضافه كنيد و كمتر از يك سوم ليوان آب اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن 👌🌭 🎀 🌸 🎀
🍈 برای هر شیشه ترشی یک قاشق نمک دو شاخه ترخون و یک دونه فلفل قرمز و سرکه سفید تا جاییکه روی گوجه سبز را بگیره بریزید بعد در جای خنک بگذارید تا ترشی جا بیفته نوش جان 😋😋 🎀 🌸 🎀
شربت کهکشانی 😋 گل پنیرک یا گل ختمی رو با نصف لیوان آب سرد خیس کنید اگه آب گرم یا آب جوش باشه باعث میشه رنگ لعاب گل کم رنگ بشه هر قاشق غذاخوری گل پنیرک را برای 2لیوان آب در نظر بگیرید آب را با مقدار کافی شکر مخلوط کنید میتوتی داخل شربت گلاب یا عرق دلخواه بریزید سپس پنیرک اضافه کنید شربت امادس حالا من اینجا یک لیوانو با شربت زعفرون وتخم شربتی دزست کردم ،لیوان دیگه رو تخم شربتی و همون گل پنیرک با چند قطره ابلیمو مخلوطش کردم که صورتی شد،همینجوری اگه زعفرونشو بیشتر کنیم به رنگ سبز در میاد .... 🎀 🌸 🎀
😋 آب و را با هم مخلوط کنید آب 5 عدد لیمو را بگیرید و به همراه برگ های نعنا به صورت ریز ریز خرد کنید و یا در هاون بکوبیدبعد لیمو و نعنای له شده را به اب و عسل اضافه کنید و هم بزنید داخل لیوان ها را با شربت پر کنید و روی آنها کمی آب بریزید و لیوان شربت را با حلقه لیمو و نعنا تازه تزیین کنید با اضافه کردن تخم شربتی عالی میشه 🎀 🌸 🎀
🍭 هر میوه ای مثل آلو آلبالو گیلاس اخته آلوچه آلوزرد قیصی آلوقرمز تمشک میریزین توی قابلمه روش آب میریزید یه کم نمک و شکر و گلپر هم میریزید میزان این چاشنی هاش سلیقه ایه بعد میذارید نیم ساعت بپزه در حدی که وقتی با قاشق میزنید رو میوه ها له بشن بعد توی آبکش میریزید و آبش رو جدا میکنید میوه ها رو یه کم با پشت قاشق له میکنید و قاطی آبش میکنید و در لیوان ریخته و راهی فریزر مینماییم بعد از یخ زدن‌ نوش جان میکنیم😋 🎀 🌸 🎀