eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃🌼الهی 🍃🌼که امروزتون 🍃🌼پر از انرژی مثبت 🍃🌼شادی و 🍃🌼موفقیت و 🍃🌼آرامش باشه ─━━━━⊱🦋⊰━━━━─
🌶 فلفل هارو بشویید و بعد خشك شدم به نوارهای خيلي باريك برش و تخمه وسطش رو جدا كنید سپس تو خونه جلو باد كولر يا پنكه پهن كنید تا خشك شه دقت كنيد فلفل ها روی هم نيافتن هر كدوم با فاصله كنار هم قرار بگيرن تا كپك نزنه بعد از چند روز كامل خشك ميشه و ميتونيد آسياب كنيد ☺️ 🎀 🌸 🎀
🥘 😋 دو تا سيب زميني متوسط رو خلالي يا نگيني خرد و سرخ كنيد سه تا سوسيس آلمانی رو حلقه اي يا اُريب برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد.از تابه بيرون بياريد و يدونه پياز بزرگ رو كه خلالي كرديد در همون تابه تفت بديد تا نرم و شيشه ای بشن،بعد نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و دو تا سه ق رب هم اضافه كنيد و تفت بديد.حالا سوسيسها و سيب زميني رو به تابه اضافه كنيد و كمتر از يك سوم ليوان آب اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن 👌🌭 🎀 🌸 🎀
🍈 برای هر شیشه ترشی یک قاشق نمک دو شاخه ترخون و یک دونه فلفل قرمز و سرکه سفید تا جاییکه روی گوجه سبز را بگیره بریزید بعد در جای خنک بگذارید تا ترشی جا بیفته نوش جان 😋😋 🎀 🌸 🎀
شربت کهکشانی 😋 گل پنیرک یا گل ختمی رو با نصف لیوان آب سرد خیس کنید اگه آب گرم یا آب جوش باشه باعث میشه رنگ لعاب گل کم رنگ بشه هر قاشق غذاخوری گل پنیرک را برای 2لیوان آب در نظر بگیرید آب را با مقدار کافی شکر مخلوط کنید میتوتی داخل شربت گلاب یا عرق دلخواه بریزید سپس پنیرک اضافه کنید شربت امادس حالا من اینجا یک لیوانو با شربت زعفرون وتخم شربتی دزست کردم ،لیوان دیگه رو تخم شربتی و همون گل پنیرک با چند قطره ابلیمو مخلوطش کردم که صورتی شد،همینجوری اگه زعفرونشو بیشتر کنیم به رنگ سبز در میاد .... 🎀 🌸 🎀
😋 آب و را با هم مخلوط کنید آب 5 عدد لیمو را بگیرید و به همراه برگ های نعنا به صورت ریز ریز خرد کنید و یا در هاون بکوبیدبعد لیمو و نعنای له شده را به اب و عسل اضافه کنید و هم بزنید داخل لیوان ها را با شربت پر کنید و روی آنها کمی آب بریزید و لیوان شربت را با حلقه لیمو و نعنا تازه تزیین کنید با اضافه کردن تخم شربتی عالی میشه 🎀 🌸 🎀
🍭 هر میوه ای مثل آلو آلبالو گیلاس اخته آلوچه آلوزرد قیصی آلوقرمز تمشک میریزین توی قابلمه روش آب میریزید یه کم نمک و شکر و گلپر هم میریزید میزان این چاشنی هاش سلیقه ایه بعد میذارید نیم ساعت بپزه در حدی که وقتی با قاشق میزنید رو میوه ها له بشن بعد توی آبکش میریزید و آبش رو جدا میکنید میوه ها رو یه کم با پشت قاشق له میکنید و قاطی آبش میکنید و در لیوان ریخته و راهی فریزر مینماییم بعد از یخ زدن‌ نوش جان میکنیم😋 🎀 🌸 🎀
🍸 سه شیره ترکیبی از شیره انگور خرما و توت است که دارای انواع ویتامین ها و مواد معدنی می باشد یک قاشق از هر کدام از شیره ها رو در یک لیوان آب حل کنید و به اون 1قاشق گلاب یا عرق بیدمشک و کمی تخم شربتی اضافه کنید و این شربت خوشمزه رو نوش جان کنید .... 🎀 🌸 🎀
اسموتی_سیب_کارامل 🍏 شیر 3/4فنجان آب سیب 1/4فنجان سیب1عدد دارچین 0/5ق چایخوری سس کاراملی 2ق اول سیب رو پوست میگیریم و خرد میکنیم به مدت نیم ساعت میزاریم فریزر تا ببنده بعد با باقی مواد میریزیم داخل مخلوط کن یا بلندر به همین راحتی 💁‍♀ 🎀 🌸 🎀 ✨ ✨
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد 2 پیمانه تخم مرغ 4 عدد شکر 1 پیمانه + 3 ق غ شیر نصف پیمانه روغن نصف پیمانه برگ خرد شده اسفناج نصف پیمانه بیکینگ پودر 2 ق چ نمک یک پنجم ق چ وانیل نصف ق چ همه مواد از نیم ساعت قبل باید در دمای محیط قرار بگیرد. فر رو با حرارت 175 از یک ربع قبل روشن کنید ارد و بکینگ و نمک رو سه بار الک کنید و بذارید کنار. تخم مرغ، وانیل و شکر رو تقریبا 4 الی 5 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا حجیم و کش دار شود. ترکیب شیر و اسفناج روغن روی حرارت بذارید که فقط گرم بشه و به نقطه جوش نرسه.حرارت رو خاموش کنید (نباید جوش بیاد یا قل بخوره) و همینطور ک همزن روشن است مواد رو رو کم کم به تخم مرغ اضافه کنید و 20 ثانیه هم بزنید ارد و بکینگ رو که از قبل الک کردین طی 2 مرحله اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید (زیاد هم نزنید پف کیکتون میخوابه) اگه دیدین مواد یک دست نشد میتونید با دور کند همزن (6 الی 7ثاااانیه) هم بزنید. ته قالبتون رو با ارده چرب کنید و مواد رو داخل قالب ریخته به مدت 45 دقیقه الی 50 ... در فر رو 45 دقیقه اول باز نکنید ..... حرارت فرها متغیره ممکنه زپان کمتر بد بیشتری ببره