eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#ایده یکی از خوردنی هایی که برای شب یلدا میتونه جالب و متفاوت باشه شکلات با دونه های اناره برای این کار اول انار رو به اصطلاح دون کنید در مرحله بعدی شکلات رو روی بخار آب جوش ذوب کنید و دونه های انار رو با شکلات آب شده مخلوط کرده و داخل قالب های شیرینی بریزید و اونها رو داخل یخچال قرار بدید تا سرد بشن ..🍫🧁 @ashpazy_irani
پفیلای رنگی 🍿 برای داشتن پفیلای رنگی قبل خارج کردن پفیلا از روی گاز مقداری ترافل روش بریزید و کامل هم بزنید و چون پفیلا داغه ترافل ها رو اون آب میشن 🍭🍭 @ashpazy_irani
#ژله_اناری 🍷 برای این کار ب دو کاسه ی ته گِرد نیاز داریم در دوسایز نزدیک بهم دو بسته پودر ژله قرمز رنگ و یک بسته ژله آلو ورا ژله آلورا رو با شیر داخل قالب کوچیک تر درست کنید داخلش دونه های انار بندازید و بزارید که ببنده ژله قرمز رنگ رو هم به اندازه یک بند انگشت داخل قالب بزرگتر بریزید وقتی گرفت ژله آلوورا رو از قالب جدا کنید و داخل قالب بزرگتر بزارید و ژله قرمز رنگ رو روش بریزید وقتی گرفت و از قالب خارج کردید یک کلاهک انار روش بزارید تا شبیه انار بشه 😍😘 @ashpazy_irani
ژله انار 😍 اینم یه ژله شیک مخصوص یلدا 🍹 درست کردنش خیلی ساده است فقط کافیه یک لایه ژله آلوئه ورا بریزین بزارین یخچال خودشو بگیره بعد یه لایه دونه انار و روشو دوباره ژله بریزین تا سه لایه به همین راحتی 👌 @ashpazy_irani
#تزیین_یلدایی 🍉 ایده زیبا میوه آرایی به هندونه‌و برش های پیوه که به سیخ چوبی وصل شده اند 🍡🍡 @ashpazy_irani
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم از ویدئوی باسلوق ژله ای انار خیلی خوشمزه ست و درست کردنش هم همینطور که میبینید آسونه میتونید بجای آب انار از آب یا مخلوط آب و آب انار استفاده کنید. به دلخواه میتونید از اسانس و رنگ خوراکی هم میتونید استفاده کنید بجای انار میتونید از هر میوه ای که دوست دارید استفاده کنید #باسلوق_ژله_ای_شادی #باسلوق_ژله_ای_انار نشاسته گل ۱/۲ لیوان آب انار ۱ لیوان(میتونید از آب یا مخلوط آب و آب انار استفاده کنید) پودر ژله انار ۱ بسته شکر ۱ لیوان پودر ژلاتین ۱ ق م آب ۳ ق غ گلاب ۳ یا ۴ ق غ من از ظرف به سایز ۱۶ در ۲۰ استفاده کردم @ashpazy_irani
ایده های #یلدا برا شب یلدا اینجوری کیک تزیین کن 😍 شیک و راحت @ashpazy_irani 🍰🍉🍰🍉🍰🍉🍰🍉🍰🍉
تخم مرغ2 عدد جعفری2 قاشق غذا خوری نان تست4 عدد پیاز2 عدد سیر3 حبه آرد سوخاری به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ماهی یک کیلو طرز تهیه و دستور پخت: برای تهیه این غذا، بهتر است از ماهی بدون استخوان یا فیله ماهی استفاده کنید. اما اگر به هر دلیلی در دسترس نبود هر ماهی که خریداری کردید قبل از شروع به پخت، پوست، تیغ و استخوان ماهی را حتما جدا کنید و آن را به شکل فیله در بیاورید. فیله ی ماهی را به همراه پیاز و سیر دو بار چرخ کنید که یکنواخت شود. اگر چرخ گوشت ندارید از میکسر استفاده کنید. حالا نان تست را باید در آب یا شیر به مدت 1 دقیقه خیس کنید که نرم شود تا با ماهی چرخ شده به خوبی ترکیب شود. ولی قبل از خیساندن آنها را خرد کنید. بعد بوسیله دست فشار دهید که رطوبت باقیمانده خارج شود. اگر نان تست در دسترس نبود از آرد سوخاری استفاده کنید. حالا مواد را با تخم مرغ، جعفری خرد شده و کمی نمک و فلفل در کاسه ای ریخته و قاطی کنید. بعد کوفته هایی به شکل و اندازه گردو از این مایه بسازید. کوفته ها را آغشته به آرد سوخاری کنید بعد روغن را درون ماهیتابه داغ کرده، کوفته ها را درون روغن داغ شده قرار دهید تا سرخ شوند. شعله را روی ملایم قرار دهید بگذارید به آهستگی سرخ شود نه اینکه آرد بسوزد. تا وقتی که برشته و طلایی شود. سپس نوش جان کنید. نکته: این غذا را میتوان با برنج یا نان همراه با سس سرو کرد و برای تزیین از سبزیجات مخصوصا جعفری استفاده کرد. @ashpazy_irani
ابتدا سیب‌ها ی قرمز و کاملا رسیده را پوست کنده، به تکه های درشت و یک اندازه تبدیل کنید در صورتی که مایل نیستید تکه های درشت در خورشت شما باشد آنها را خلالی ریز کنید، سپس در روغن یا کره تفت دهید. این تفت دادن چند دقیقه بیشتر نباید طول بکشد تنها به دلیل گرفتن طعم خام سیب و منسجم کردن بافت های سیب برای پختن آن است با این روش سیب ها در آب خورشت له نخواهند شد.بعد پیاز را پوست گرفته با گوشت، زردچوبه، زعفران و کمی آب بگذارید تا این مواد پخته شوند. پس از پخته شدن مواد، باید تنها یک لیوان آب باقی مانده باشد. حالا سیب‌هایی که قبلاً تهیه کرده‌اید رو به مواد اضافه کنید تا به همراه مواد چند جوش بخورد. اجازه ندهید که سیب ها له شوند. سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خود آبلیمو را به مقدار لازم اضافه کنید تا کمی ملس شود. اگر مایل بودید شیرین تر باشد کمی هویج به آن اضافه کنید. خورش سیب شما آماده است آن را با برنج سرو کنید.  @ashpazy_irani
مواد مورد احتیاج: 6 عدد نان ترتیلا 500 گرم فلفل دلمه ای قرمز 300 گرم پنیر فتا 250 میلی لیتر خامه 100 گرم زیتون 50 گرم پوره گوجه یا رب گوجه فرنگی 50 گرم فلفل سبز 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری پودر فلفل مرحله اول: مواد داخل پیتزا مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید و فلفل دلمه ای ها را کمی تفت بدهید. سپس پوره یا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. زیتون ها و فلفل سبزها را خرد کنید و داخل تابه بریزید. نمک، فلفل و خامه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس اجازه دهید به مدت 5 دقیقه مواد روی گاز تفت داده گردد. مرحله دوم: آماده کردن پیتزا یک عدد نان ترتیلا را کف قالب قرار دهید. سپس چند قاشق از مواد را روی آن بریزید. اکنون کمی از پنیر فتا را روی مواد پیتزا خرد کنید و چند لایه دیگر هم به همین ترتیب که شرح داده شد درست کنید. مرحله سوم: پخت پیتزا قالب را داخل فر قرار دهید و فر را روی دمای 150 درجه سانتیگراد همراه با گردش هوا روشن کنید. به مدت 20 الی 30 دقیقه اجازه دهید پیتزا داخل فر بماند. سپس از داخل فر خارج کنید با چاقو برش های مثلثی بزنید مقداری پونه کوهی یا آویشن روی آن بریزید و تا زمانی که سرد نشده است سرو کنید. نوش جان @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_و_نان_لواش #کلیپ سینه مرغ خرد شده سه تکه روغن مایع سه ق غ ابلیمو دو ق غ فلفل سبز یک عدد ادویه مرغ دو ق غ نمک یک ق غ سرخالی سیر یکی دو حبه پیاز دو عدد خلالی خردشده فلفل دلمه ای رنگی سبز و قرمز از هر کدوم یک عدد خلالی خرد شده نمک و یه قاشق روغن مایع و فلفل سبز و ادویه مرغ و ابلیمو رو به سینه های مرغ اضافه کنین و یک ساعت بزارید تا مرغ مزه دار بشه، دو قاشق روغن رو با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز مخلوط کنین وکمی نمک بریزین و هم بزنید و بعد دو تیکه سیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنین حالامرغ مرینت شده رو اضافه کنید و بعد مثل فیلم داخل نون لواش بپیچین و کمی پنیر چدار رو اون گذاشته و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید. @ashpazy_irani
😍 برای درست کردن این کیک خوشمزه که میتونه ایده خوبی برای دورهمی های شب یلداتون باشه، ابتدا کدو حلوایی رو خرد کردم بعد با پوسکن پوست گرفتم گذاشتم تو تابه کمی شکر پاچیدو یک سوم استکان آب ریختم درشو گذاشتم باحرارت کم پخت بعد پوره کردم و پوره رو کنار گذاشتم تا سردبشه بعد سه تاتخم مرغ بایه لیوان شکر هفت دقیقه همزدم بعدچهار قاشق ماست پرچرب بدونه آب شیرین اضافه وهمزدم بعدیه لیوان روغن مایع وبعد یه لیوان پوره کدو حلوایی وکمی پودرهل اضافه کردم وهمزدم بعد دولیوان آرد بادوقاشق مرباخوری بکینگ پودر سه بار الک کردم به موادم درسه مرحله اضافه کردم وبه اندازه ای که گلوله آرد نباشه باهمزدن دستی یا لیسک هم زدم . یه قاشق آرد بادوقاشق روغن مایع مخلوط کردم با فرچه قالب چرب کردم مایه کیک داخل قالب ریختم داخل فرگرم شده با ۱۸۰ درجه حدود ۴۰دقیقه گذاشتم. برای سس کاراملی داروچینی سه قاشق شکر روی حرارت گذاشتم تا آب بشه اصلا باقاشق همنزنین بعدیه قاشق کره اضافه کردم وتند همزدم وبعدیه قاشق پوره کدوحلوایی یه قاشق‌ چای خوری پودر دارچین و دوقاشق خامه باهم مخلوط کردم وبه کارامل اضافه وهمزدم سس کارامل دارچینی آمادس. اگه دارچین دوست نداشتین میتونین حذف کنید @ashpazy_irani