eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ژله آلوئه ورا ١ بسته آب معمولى ١/٣ پيمانه عسل ١ قاشق غذاخورى بيسكوييت گرد ساده ٢ بسته شكلات تخته اى به ميزان لازم+دو تا سه قاشق غذاخورى روغن مايع 🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼امیدوارم ازهمین حالا 🌾از زمین وزمان برایتان 🌼خوشبختی ببارد 🌾و نیروی عظیم عشق 🌼همراهتان باشد 🌾تا همه ی کارهابه بهترین شکل 🌼پیش برود 🌾صبح یکشنبه تون بخیرو خوشی
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پارت سوم شیشه نوشابه یک لیترونیمی که تهش مدل پنج پر باشه تخم مرغ درشت.....دوعدد آرد....300گرم یا دولیوان پر شده معمولی بعلاوه یک سوم لیوان شکر.....200گرم یا یک لیوان کمتر نریزید کم شیرین می شه روغن مایع....نصف لیوان شیر هم دمای محیط....یک لیوان نمک ووانیل ....از هرکدوم نصف ق چ پودر کاکائو....15گرم یا سه ق غ سر پر ابجوش ....60میلی لیتر یاپنج‌ق غ پر اب کاملا جوش جوش بیکینگ پودر.....یک ق غ
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پارت اول مواد لازم👇 لوبیا چیتی پخته 1لیوان سیب زمینی آب‌پز: 2 عدد خیارشور: 5 عدد هویج: 1 عدد کاهو: 1عدد کوچک شوید: به مقدار دلخواه . مواد لازم برای سس👇 ماست: 3ق.غ مایونز: 2 ق.غ آب نصف لیموی تازه نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم روغن زیتون: به میزان لازم
آشپزی ایرانی🍔
رول ژامبون و پنیر😋
مواد لازم🔻 1پیمانه (230 میلی لیتر) آب ولرم 1 ق غ شکر 2 ق چ مخمر خشک فوری 2 ق غ روغن زیتون یا روغن مایع 1/4 ق چ نمک 3 پیمانه (390 گرم) آرد 300 گرم ژامبون 200 گرم پنیر 1 زرده تخم مرغ برای رومال رولها طرز تهیه🔻 اکر خمیر مایه تون معمولیه هست با آب ولرم و شکر مخلوط کنید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و در ادامه دستور به مواد دیگر اضافه کنیدآب ، شکر ، خمیر مایه خشک فوری ، روغن زیتون را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. نمک و آرد را به تدریج اضافه تا خمیری نرم و با حداقل جسبندگی داشته باشید. خمیر استراحت کرده را 30 دقیقه استراحت بدید.سپس روی سطح کار را کمی آرد پاشی کرده و خمیر را شکل یک مستطیل باز کنید و از وسط و طول به دو قسمت تقسیم کرده و برش بزنید.ژامبون و پنیر را در هر قسمت تقسیم و پخش کرده و بچینید. دو طرف خمیر را ردی مواد داخلی تا بزنیدو مانند رول درست کنید و حدود 3 انگشت برش بزنید.رول ها را روی یک کاغذ روغنی که داخل سینی فر انداخته اید قرار دهید و اجازه دهید و آنها را 30 دقیقه داخل سینی فر استراحت بدید. روی آنها زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی شوند.
آشپزی ایرانی🍔
حلوا
نکاتی در مورد حلوا شربت حلوا باید داغ داغ باشه اگر حلوا چسبنده وشله شربت زیاد بوده اگر حلوا بعد از سرد شدن دون دون وخشکه شربتش کم بوده این نوع حلوا گلو گیره روزی که میخواید حلوا درست کنید بر اعصابتون مسلط وصبور باشید😊 چون تفت دادن آرد زمان میبره از نیم ساعت تا یکساعت آرد باید با شعله کم تفت داده بشه تا بوی خامی آرد گرفته بشه ارد با شعله بالا تفت بخوره زود میسوزه وحلوا طعم خوبی نخواد داشت این مقدار اندازه مقدار حلوای است تو ماهی تابه س میتونید دوبرابر یا نصف کنید عزیزان برای درست کردن حلوا بهتره هم از روغن جامد هم از مایع استفاده کنید اگه ندارید از مایع استفاده کنید ولی هردو بهتره اخر سر که کره میریزیم برای خوش طعم شدن حلوا ست (اختیاریه) هم آرد نانوایی یا سنگک میشه هم آرد سفید با ارد سفید خوش طعمتره مواد لازم آرد سفید یک لیوان ونیم روغن مایع یک چهارم لیوان روغن جامد نصف لیوان روغن جامد نداشتید دو سوم لیوان روغن مایع بریزید . شکر یک ویک چهارم لیوان تا تا یک ونیم لیوان دوست دارید شیرین باشه یک ونیم لیوان بزنید من یک ویک چهارم لیوان زدم گلاب نصف استکان آب سه لیوان تا سه لیوان ونیم البته بستگی به آب خوری آردها داره کره یک قاشق پر زعفران دم کرده به مقدار لازم پودر هل ویا زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری (اختیاریه) آرد رو الک کرده وبا حرارت کم تفت میدهیم تا رنگش قهوه ای کم رنگ بشه ودوباره الک میکنیم وکنار میزاریم آب وشکر وگلاب وزعفران رو رو گاز گذاشته تا بجوش بیاد. فقط یک الی دو جوش بزنه کافیه گاز رو خاموش کنید روغن رو آرد تفت داده شده والک شده. دوباره میریزیم داخل ماهی تابه روغن میریزیم هم میزنیم ارد وروغن با هم قاطی بشن رنگ حلوا اینجا به ذائقه خودتونه میخواید کم رنگ باشه ویا تیره مقداری تو پیاله میریزیم وکمی شربت روش آگه رنگ دلخواه بود هل ویا زنجبیل رو اًاگه کرده شربت رو کم کم بهش اضافه میکنیم و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه حدود یک ده الی پانزده دقیقه میزنیم حرارت کم باشه اخر سر کره میزنیم کره که توش حل شد وبه خوردش رفت حلوا که جمع شد وبه راحتی از ماهی تابه جدا شد گاز رو خاموش میکنیم تو ظرف مورد نظر میریزیم وبه سلیقه خود تزیین میکنیم.