eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 4 لیوان شیر نصف لیوان آرد 2 قاشق غذا خوری نشاسته(گندم یا ذرت) 4-5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 لیوان شکر 1 عدد تخم مرغ 1 عدد موز طرز تهیه: شیر ، نشاسته و تخم مرغ را در ظرفی ریخته هم بزنید پودر کاکائو ، آرد ، موز خوب له شده یا پوره شده در غذا ساز و شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و روی اجاق گاز با شعله متوسط مدام هم زده بپزید وقتی جوشید از روی اجاق بردارید و داخل قالب سیلیکون کوچک بریزید میتوانید داخل قالب کیک که سلفون کشیدید بریزید و 8/10ساعت داخل یخچال بذارید. سپس از قالب بیرون آورید و رویش شکلات آب شده به روش بنماری بریزید. میتوانید طبق سلیقه خودتان تزئین کنید. سرد سرو کنید
🥔 😋 🔸سه عدد سیب زمینی رو میپزیم اجازه میدیم کاملا خنک بشه بعد پوست میگیریم. با رنده ریز رنده میکنیم یدونه تخم مرغ درشت داخلش میشکونیم به دلخواه کمی سبزیجات خشک اصافه میکنیم مث شوید. پودر پیاز. نمک و فلفل و زردچوبه کمی پودر پنیر پارمزان و کمی پودر نان. مواد را خوب مخلوط میکنیم. تابه کوچک گودی را روی حرارت ملایم از بیست دقیقه قبل با مقداری روغن خوب داغ میکنیم. از مواد سیب زمینی اندازه گردو برداشته و داخل دست شکل انگشتی در میاریم و داخل کنجد میغلطونیم و داخل روغن داغ میندازیم. بعد سرخ کردن حتما روی حوله کاغذی مخصوص روغنگیری قرار بدید تا روغن اضافه خارج بشه ♦️داغ شدن روغن با حرارت ملایم وتایم طولانی باعث جذب نکردن و سریع سرخ شدن سیب زمینی میشه ♦️موقع سرخ کردن حتما حرارت متوسط رو به بالا باشه تا روغن کمتری جذب بشه سیب زمینی حتما خنک بشه بعد رنده بشه یکی از علتهای مهم وا رفتن کوکو سیب زمینی اینه که سیب زمینی داغ رنده میکنید و درجا سرخ میکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥮 😋 تخم مرغ 3 عدد شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان آرد سفید 1.5 لیوان روغن مایع نصف لیوان پودر کاکائو 1 ق غ گردو خرد شده 2 ق غ چیپس شکلاتی 2 ق غ بیکینگ پودر 2 ق چ وانیل نوک ق چ 🔸ابتدا قالب را با روغن جداکننده چرب کنید. تخم‌مرغ‌ها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید. سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر قاطی کنید و دوبار الک کنید و کم‌کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خرد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
انبه کرم کارامل دو بسته شیر دو لیوان بستنی خانوادگی انبه 1 بسته انبه فیله شده 4 عدد کارامل رو با شیر مخلوط کنید و روی حرارت بزارید هم بزنید تا به جوش بیاد و حرارت رو ببندید وقتی از حرارت افتاد با بستنی که از نیم ساعت قبل گذاشتین توی محیط اشپزخونه و فیله های انبه رو با هم در مخلوط کن میکس کنید و توی ظرف سروتون بریزید و بگذارید یخچال 4 ساعتی بمونه این دسر بافتش شبیه پودینگه بسیار بسیار خوشمزه ست حتما امتحان کنید مخصوصا کسایی که عاشق انبه هستن من نصف مواد درست کردم 6عدد از این لیوانها بهم داد کانال دسر و ژله مدرن
كيك فوري مواد لازم:دو ق غ كره،چهار ق غ آرد،يدونه زرده تخم مرغ،دو ق غ شكر،يك ق غ شير،نصف ق چ بيكينگ پودر،يك چهارم ق مرباخوري دارچين طرز تهيه:كره رو داخل ماگ بيست ثانيه در ماكروفر بذاريد تا ذوب بشه ،بعد بقيه مواد رو داخل ماگ بريزيد و با چنگال مخلوط كنيد،وقتي خوب مخلوط شد ،يك ق مرباخوري (دلخواه) يا شكلات (مثل ) روش بذاريد.ماگ رو با قدرت هزار و دويست وات به مدت چهل و پنج ثانيه داخل ماكروفر بذاريد تا كيك پف كنه و روش سفت بشه.بيش از حد نپزيد.اگر آخرين قدرت ماكروفر شما كمتر از هزار و دويسته،زمان كمي بيشتر ميشه،از ظاهر كيك متوجه ميشيد.بعد از پخته شدن كمي شكر و دارچين رو مخلوط و روش بپاشي
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر .....۱لیوان(به ازای هر لیوان) نسکافه گلد.....۲قاشق شکر....۲قاشق بستنی....۲اسکوپ سس شکلات طرز تهیه: ابتدا شیر و نسکافه و شکر با هم مخلوط می کنیم.روی حرارت می زاریم تا کاملا یکدست بشه.دقت کنید اصلا احتیاج به جوشیدن ندارد.بعد از حل شدن نسکافه،بزارید خنک بشه.حتما یخچال بزارید تا کامل سرد بشه.لیوان مورد نظر با شکلات تخته ای یا سس شکلات یا کارامل تزیین کنید.شیر سرد شده را داخلش بریزد.دو تا سه اسکوپ بستنی روش بزارید.می تونید با بیسکویت یا سس شکلات یا هر چیز دیگه ای تزیین کنید.
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 فتوچینی پخته شده سیب زمینی پخته شده خورد شده هویج نگینی خورد شده نخودفرنگی ذرت خیار شور فلفل دلمه ای روغن زیتون سوسیس آب لیمو ترش تازه سس مایونز ماست فلفل سیاه و نمک
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به ازای ۱ کیلو بلغور گندم 🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم . 🍗سینه مرغ: ۱۵۰ گرم . (البته می‌تونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید) . نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید) روغن: ۴ قاشق غذا خوری آب: زیاااد 😃 شیر: ۲ لیوان . گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه. بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشت‌کوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره. یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریش‌ریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و باز‌هم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. ۲(تا ۳) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آماده‌س. . از تاپینگ‌های زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید: . روغن حیوانی (یا گیاهی) کره کنجد دارچین شکر نمک شیره‌خرما شیره انگور گوشت قیمه سینه مرغ ریش‌ریش شده