فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷#اسکمو ترش و خنک شمال🍒
مواد لازم:
آلبالو: ۱ ل
آلوی قرمز ترش: ۱ ل
آب: ۱/۳ ل
نمک ، شکر و گلپر به مقدار دلخواه
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیربادوم خوشمزه و مقوی
شیربادوم یک نوشیدنی بسیار مقویه که اگر روزی نصف لیوانشو با یک قاشق عسل مخلوط کنید و نوش جان کنید انرژی تمام روزتون رو تامین میکنید
شیربادوم از ترکیب بادوم و آب درست میشه
من امتحانی شیر ریختم عالی شد
به ازای هر یک لیوان بادوم
۳ لیوان آب بریزید
و نوش جونتون باشه
تو پست های آینده با این شیر بادوم خوراکیای خوشمزه میخواییم درست کنیم 😍😍
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨🍳#کروسان👩🍳
250 میلی لیتر شیر گرم (1 لیوان بزرگ)
100 میلی لیتر روغن نباتی (1 لیوان)
کره 30 گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
470-500 گرم آرد (3.5الی4 لیوان معمولی)
21 گرم خمیرمایه تازه
1 ۳اشق چایخوری بیکینگ پودر
برای رومال:
1 زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷#ماقوت بستنی زعفرانی🌷
مواد لازم :👇
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۲ قغ
خامه صبحانه ۲ قغ
بستنی ۱۰۰ گرم (یک عدد بستنی وانیلی لیوانی)
گلاب نصف لیوان
پودرژلاتین ۲ قغ
شکر نصف لیوان
زعفران کمی
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷#کیک پاولووا 🌷
🛍مواد لازم:
برای مرنگ:
4 عدد سفیده تخم مرغ (150 گرم)
کمی نمک
1 قاشق چایخوری آب لیمو.
220 گرم شکر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت.
برای کرم داخل کیک:
250 گرم پنیر ماسکارونه یا پنیر خامه ای
30 گرم پودر قند
300 میلی لیتر خامه همزده
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷#کیک پاولووا 🌷
🛍مواد لازم:
برای مرنگ:
4 عدد سفیده تخم مرغ (150 گرم)
کمی نمک
1 قاشق چایخوری آب لیمو.
220 گرم شکر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت.
برای کرم داخل کیک:
250 گرم پنیر ماسکارونه یا پنیر خامه ای
30 گرم پودر قند
300 میلی لیتر خامه همزده
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#ترشی_بادمجان_شکم_پر👩🍳پارت دوم
بادمجان ریز
سیر
فلفل سبز تند
ادویه ها(نمک فلفل سیاه نعناع خشک زردچوبه پودرگلپر سیاه دانه)
سرکه قرمز یا سفید فرقی نداره
#جالبه_بدونید
شربت آبليمو را جايگزين نوشابه و دلستر در سفرههای خود كنيم؛
با از بين بردن سموم بدن به بهبود عملكرد:
آنزيم ها و تحريك كبد كمك میکند، مقاومت بدن را زياد و از عفونت جلوگيرى میکند.
پانچ_موکا
مواد لازم:
آب1 و نیم لیتر
سس شکلات آماده سه چهارم فنجان معادل225 گرم
قهوه وانیلی نصف فنجان معادل 65 گرم
کر دانه ریز نصف فنجان معادل 100 گرم
شکر قهوه ای2 ق غ
پودر گرانول قهوه فوری4 ق غ
بستنی وانیلی1.9 لیتر
بستنی شکلاتی1.9 لیتر
شکلات رنده شده یا تراشه شکلات برای تزئین
طرز تهیه :
آب را روی حرارت به جوش آورده و از روی حرارت برداشته سس شکلات ، خامه ، شکر گرانول قهوه را به آن افزوده و کاملا ترکیب کنید و حدود 3 ساعت تا یک شب در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری نمایید .
20 دقیقه قبل از سرو مواد شکلاتی سرد را در رف مورد نظر ریخته سپس بستنی ها را با اسکوپ های بزرگ به آن اضافه کنید و صبر کنید بستنی ذوب شده و کف بستنی روی پانچ را بگیرد . کف بستنی را در وسط ظرف جمع کرده و با تراشه های شکلات تزئین نمایید .