eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳👩‍🍳 250 میلی لیتر شیر گرم (1 لیوان بزرگ) 100 میلی لیتر روغن نباتی (1 لیوان) کره 30 گرم سفیده تخم مرغ 1 عدد 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 470-500 گرم آرد (3.5الی4 لیوان معمولی) 21 گرم خمیرمایه تازه 1 ۳اشق چایخوری بیکینگ پودر برای رومال: 1 زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 بستنی زعفرانی🌷 مواد لازم :👇 شیر ۲ لیوان نشاسته ذرت ۲ ق‌غ خامه صبحانه ۲ ق‌غ بستنی ۱۰۰ گرم (یک عدد بستنی وانیلی لیوانی) گلاب ‌نصف لیوان پودرژلاتین ۲ ق‌غ شکر نصف لیوان زعفران کمی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 پاولووا 🌷 🛍مواد لازم: برای مرنگ: 4 عدد سفیده تخم مرغ (150 گرم) کمی نمک 1 قاشق چایخوری آب لیمو. 220 گرم شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت. برای کرم داخل کیک: 250 گرم پنیر ماسکارونه یا پنیر خامه ای 30 گرم پودر قند 300 میلی لیتر خامه همزده .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 پاولووا 🌷 🛍مواد لازم: برای مرنگ: 4 عدد سفیده تخم مرغ (150 گرم) کمی نمک 1 قاشق چایخوری آب لیمو. 220 گرم شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت. برای کرم داخل کیک: 250 گرم پنیر ماسکارونه یا پنیر خامه ای 30 گرم پودر قند 300 میلی لیتر خامه همزده .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳پارت دوم بادمجان ریز سیر فلفل سبز تند ادویه ها(نمک فلفل سیاه نعناع خشک زردچوبه پودرگلپر سیاه دانه) سرکه قرمز یا سفید فرقی نداره
شربت آبليمو را جايگزين نوشابه و دلستر در سفره‌های خود كنيم؛ با از بين بردن سموم بدن به بهبود عملكرد: آنزيم ها و تحريك كبد كمك می‌کند، مقاومت بدن را زياد و از عفونت جلوگيرى می‌کند. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
پانچ_موکا مواد لازم: آب1 و نیم لیتر سس شکلات آماده سه چهارم فنجان معادل225 گرم قهوه وانیلی نصف فنجان معادل 65 گرم کر دانه ریز نصف فنجان معادل 100 گرم شکر قهوه ای2 ق غ پودر گرانول قهوه فوری4 ق غ بستنی وانیلی1.9 لیتر بستنی شکلاتی1.9 لیتر شکلات رنده شده یا تراشه شکلات برای تزئین طرز تهیه : آب را روی حرارت به جوش آورده و از روی حرارت برداشته سس شکلات ، خامه ، شکر گرانول قهوه را به آن افزوده و کاملا ترکیب کنید و حدود 3 ساعت تا یک شب در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری نمایید . 20 دقیقه قبل از سرو مواد شکلاتی سرد را در رف مورد نظر ریخته سپس بستنی ها را با اسکوپ های بزرگ به آن اضافه کنید و صبر کنید بستنی ذوب شده و کف بستنی روی پانچ را بگیرد . کف بستنی را در وسط ظرف جمع کرده و با تراشه های شکلات تزئین نمایید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. _🌹_‏ نگاهم پر می کشد به سوی تو و کلماتی که از سر عشق برایم صف کشیده اند. حالم خوش می شود و صبح ها برایم خیر ...
🍘 😋 ▫️ماهی تن 300 گرم ▫️سیب زمینی اب پز متوسط 1 عدد ▫️ تخم مرغ 1 عدد ▫️نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ماهی ▫️ ارد 1 ق غ ▫️گشنیزتازه 300گرم ▫️شنبلیله تازه 50 گرم ▫️ فلفل سبز 2 عدد ▫️ سیر 2 عدد ▫️ پیاز 1 عدد 🔸ماهی را با کمی اب و نمک و زردچوبه چند دقیقه فقط در حدی که روی ماهی پخته بشه اب پز کنیدگوشت ماهی باید خام بمونه استخوان ماهی رو جدا میکنیم و چرخ میکنیم با سیب زمینی پیاز سیر گشنیز و شنبلیله فلفل سبز هم چرخ میکنیم ب مواد تخم مرغ و ارد و ادویه ها اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم از مایه به اندازه دلخواه برمیداریم و فرم میدهیم و در روغن داغ فراوان با حرارت ملایم سرخ میکنیم
۳تا پیاز بزرگ رو خلالی کردم و ریختم تو تابه تقت دادم.پیازا ک سبک شد ۵تا سوسیس خرد شده اضافا کردم و سرخشون کردم بعد سوسیس نوبت قارچه ک اختیاریه میتونین حذف کنزد ولی اگ بریزین عالی میشه😍حالا قارچای خرد شده رو اضافه میکنیم و همرو باهم تفت میدیم.کامل ک مواد سرخ شد زردچوبه فلفل فراوون آویشن و نمک زدم زکم تفت دادم بعد یک ق رب و ۲ ق سس کچاپ زدم.سیب زمینیارم من خرد میکنم میذارم با آب و نمک بپزه و اخرین مرحله ب مواد اضافه میکنم و همرو مخلوط میکنم میذارم یکم رو شعله بمونه تا کامل تفت بخورن و بعد نوش جان😋😋😋
چهار تا سیب زمینی خام رو رنده کنید آبش رو بگیرید با ۴ تا تخم مرغ و یک لیوان پنیر پارمزان و ۲ ق غ جعفری خرد شده و نمک و فلفل مخلوط کنید مایه رو داخل تابه ای که توس روغن ریختید بریزید و بذارید داخل فر از گرم شده به مدت نیم ساعت بپزه ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده رو با به پیاز رندت شده مخلوط کنید و جدا بپزید بهش یدونه فلفل دلمه ای و هویج نگینی آبپز با نمک و فلفل و زردچوبه و یه ق غ رب کامل بپزید وقتی مایه سیب زمینی پخت از مایه گوشتی روش بدید و رل کنید بذارید داخل فر یه ربع زمان بدید بعد روش پنیر موزارلا بریزید این دفعه گریل رو روشن کنید تا پنیرتون آب شه
🌷🌷 می تونید بعد از سوخاری کردن فریز کنید و هر وقت نیاز داشتید ، سرخ کنید. میشه حتی سرخش نکرد و روش کمی روغن اسپری کرد و توی فر گذاشت. مواد لازم سینه مرغ یک عدد سیب زمینی آب پز شده یک عدد(حداکثر دویست و پنجاه گرم) فلفل دلمه نصف یک عدد پیاز متوسط یک عدد سیر سه تا چهار حبه نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه مخلوط پنیر پیتزا دو سوم پیمانه سس خردل یا کچاپ یک ق غ پودر نان یا پودر سوخاری یک ق غ. امیدورام درست کنیدو لذتشو ببرید 🤤🤤🤤
🌷 پلو با مرغ😋 ابتدا برای چهار نفر ۲۵۰ گرم بامیه تمیز بشویید و قسمت ساقه بالای کلاه بامیه رو با چاقو جدا کنید یک عدد پیاز درشت رو ریز خلال کنید و با مقداری روغن تفت بدید دو حبه سیر له شده رو به همراه بامیه ها ، دوق رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل سیاه و دو ق آبلیمو به پیازها اضافه کنید و باز تفت بدید یک استکان آب جوش رو روی بامیه ها ریخته در ماهی تابه رو ببندید و اجازه بدید تا ۲۰ دقیقه ای با شعله ی ملایم بامیه ها پخته و آبشون کامل کشیده بشه.در حین آماده شده بامیه ها در ماهیتابه ای دیگر مقداری روغن بریزید سپس دو طرف تکه های فیله مرغ رو به همراه چند قاشق زعفران دم شده ، نمک ، فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو با روغن تفت بدید و نیم ساعتی اجازه بدید تا فیله های مرغ سرخ و مغز پخت بشن.سه پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید کمی زنده تر آبکش کنید کف قابلمه روغن بریزید ته دیگ نان قرار بدید یک لایه برنج و لایه بعد دوباره برنج بریزید و بذارید دم بکشه و اواخر پخت پلو فیله های مرغ رو به همراه سه قاشق زعفران دم شده اضافه
🌷 توت فرنگی و نوتلا🌷 . . طرز تهیه دسر: . شیر 1 لیتر خامه صبحانه 200 گرم شکر نصف پیمانه نوتلا 5 قاشق غذاخوری ژلاتین 3 قاشق غذاخوری پودر ژله توت فرنگی 1 بسته اسانس وانیل یک قاشق مرباخوری رنگ خوراکی صورتی به دلخواه . شیر رو روی حرارت ملایم قرار داده ژلاتین رو با یک سوم لیوان اب حل و بنماری کنید خامه و نوتلا رو گرم کنید تا یکدست شود ولی نباید بجوشد مخلوط خامه و نوتلا رو به شیر اضافه کنید و با همزن دستی مدام هم بزنید شکر و پودر ژله توت فرنگی رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و پودر ژله حل بشن حرارت رو خاموش کنید ژلاتین بنماری شده، اسانس و رنگ خوراکی رو اضافه کنید داخل قالب بریزید و بعد از 8 ساعت اطراف دسر رو به سمت داخل قالب بکشید و دسر رو توی ظرف مورد نظر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨ 🍁در لحظه ناامیدی امیدت به خدا باشد😇 🍂دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🍁 🌼بسم الله الرحمن الرحیم🌼